PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

krmpotich
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la krmpotich » 06 mar 2016, 00:19

joker90 je napisao/la:
Ima li trofeja u Tuzli? :kafa:
Za manje od 10 kola, kanta je na Tusnju. Budite nam dragi gosti na proslavi :thumbup:

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 06 mar 2016, 00:21

krmpotich je napisao/la:
joker90 je napisao/la:
Za manje od 10 kola, kanta je na Tusnju. Budite nam dragi gosti na proslavi :thumbup:
Ma jok, to je vas fazon, da gledate na tuđem stadionu kako domacini dizu pehare dok je to vama najblize sto ste ikad prisli toj kanti! :mrgreen:
Bahati, bahati Željkan!
1946

VelikiKemo
Kontakt:

Post Postao/la VelikiKemo » 06 mar 2016, 00:21

joker90 je napisao/la:
krmpotich je napisao/la:
Rinuka je napisao/la: seljo i freedom se pise malim slovom :salut:

Ima li trofeja u Tuzli? :kafa:[/quote

Bujrum 29 kolo na proslavu trofeja,zasluzio si svojim regularnim i objektivnim postovima :)
FK Sloboda budući prvak a vrapčićani budući dugogodišnji drugoligaš!Ima Boga :)

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 06 mar 2016, 00:23

joker90 je napisao/la:
krmpotich je napisao/la:
joker90 je napisao/la:
Ma jok, to je vas fazon, da gledate na tuđem stadionu kako domacini dizu pehare dok je to vama najblize sto ste ikad prisli toj kanti! :mrgreen:
Ovo sam ja još lani rekao. :mrgreen:
Fejkeru ! :lol:
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 06 mar 2016, 00:23

Da ne bude u 29-om kolu ovoga?

slika

Danas su vam braca iz Zenice napunila svoje case, mogli bi vi svoje vec iduce sedmice. :D
Bahati, bahati Željkan!
1946

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 06 mar 2016, 00:25

krmpotich je napisao/la:
joker90 je napisao/la:
Kanta ste vi oduvjek :urnebes:
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 06 mar 2016, 00:26

krmpotich je napisao/la:Kazu pitari na svom PDF-u: "Sarajevo ne zna igrati sa mesarskim ekipama tipa Seljo, Sloboda.." :rol: :rol: :rol: Pa izmasakrirali su Čelika danas, nas u prvom mecu na Koševu...Kartona dobili nisu. Strasno je koliko su kontratikdorni...(bar neki od njih) :thumbdown:
Fakat, kad se sjetim te utakmice jbt ospem se. Kako su udarali ko sivonje. Čevljanovići fazon.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 06 mar 2016, 00:27

High je napisao/la:slika
Nije fazon kad neko place da se ti gotivis, dobre su robijasice evo pozdrav za A.B od žgnj.žgnj!
Nego opet vi po starim obicajima paša :kafa:
Do 3 boda pa kako god.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 06 mar 2016, 00:27

Ma jaka je Sloboda Azmirami samo ih sudije tj. zli sarajevski lobi i smak svijeta mogu zaustaviti da ne uzmu titulu ove sezone.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 06 mar 2016, 00:28

MortemHz je napisao/la: To je bio jedan frajer i to je dijete. Tvoji neki su rekli da smo cigani, vec kuknjava kako je titula samo za odabrane radi straha, o cemu vise da ti pricam? Klasicni sindrom manje ekipe koja ne bi priznala nikad nista vec bi i Bude bile krive za neuspjeh Slobode, svi osim vas.
Logicno je da ce Savez biti uz Sarajevo. Već vam se šilji i to opasno. Uzvrat Kupa u Sarajevu :thumbup: Sudije vam danas na sve nacine davale loptu u posjed itd i tsl... Onakvog Sarajeva od danas se Sloboda ne boji i apsolvirat ce ga vec u srijedu. Ja prvi kazem da smi mi sami krivi sto nismo uzeli sve 3 bobe u BL a ne 1. Ako Husref misli da je dovoljan bod na strani onda je to tako. Vazno je da na Tusnju svi skidaju gaće...

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 06 mar 2016, 00:28

Raonffa je napisao/la:Ma jaka je Sloboda Azmirami samo ih sudije tj. zli sarajevski lobi i smak svijeta mogu zaustaviti da ne uzmu titulu ove sezone.
Sarajevsko-skutorski sto bi rekao onaj sto pita za bagere :kafa:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 06 mar 2016, 00:31

MortemHz je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:Ma jaka je Sloboda Azmirami samo ih sudije tj. zli sarajevski lobi i smak svijeta mogu zaustaviti da ne uzmu titulu ove sezone.
Sarajevsko-skutorski sto bi rekao onaj sto pita za bagere :kafa:
Danas čitam već unaprijed govore kako neće imati fer suđenje protiv Želje, Sarajeva i Širokog, k'o Srbi su yebote mrzi ih ceo svet :urnebes:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

High

Post Postao/la High » 06 mar 2016, 00:31

MuhamedTM je napisao/la:
High je napisao/la:slika
Nije fazon kad neko place da se ti gotivis, dobre su robijasice evo pozdrav za A.B od žgnj.žgnj!
Nego opet vi po starim obicajima paša :kafa:
Do 3 boda pa kako god.
Zenički mazohizam. :kafa: Bitne su tri bobe, ko šiša Hakalu.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 06 mar 2016, 00:31

Kako su samo Sarajlijice jake na sličicama i riječima a ekipa im je na nivou Famosa. Sto je najgore stici ce ih i kone ako ne i prestici na kraju sezone. Visi im im i ta pozicija broj 5...

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 06 mar 2016, 00:32

Sloboda je najbliza tituli ako pitari ne bi podmicivali sudijsku organizaciju. Jer Sarajevo s debelim Mijanmarcima ne moze sad Drinu pobjediti..
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 06 mar 2016, 00:33

krmpotich je napisao/la:
MortemHz je napisao/la: To je bio jedan frajer i to je dijete. Tvoji neki su rekli da smo cigani, vec kuknjava kako je titula samo za odabrane radi straha, o cemu vise da ti pricam? Klasicni sindrom manje ekipe koja ne bi priznala nikad nista vec bi i Bude bile krive za neuspjeh Slobode, svi osim vas.
Logicno je da ce Savez biti uz Sarajevo. Već vam se šilji i to opasno. Uzvrat Kupa u Sarajevu :thumbup: Sudije vam danas na sve nacine davale loptu u posjed itd i tsl... Onakvog Sarajeva od danas se Sloboda ne boji i apsolvirat ce ga vec u srijedu. Ja prvi kazem da smi mi sami krivi sto nismo uzeli sve 3 bobe u BL a ne 1. Ako Husref misli da je dovoljan bod na strani onda je to tako. Vazno je da na Tusnju svi skidaju gaće...
Vidim da si poglup pa da ti objasnim neke stvari. Kako je savez bio uz Sarajevo kada su nam dodijelili Zrinjski (tada vodecu ekipu lige) i to samo na njihovom terenu bez revansa jer je prvo kolo. Znaci od toliko drugoligasa i slabijih prvoligasa mi izvucemo Zrinjski bez revansa na Kosevu i onda ih prodjes na njihovom terenu. Stisnuli smo zube i izbacili smo ih na njihovom terenu bez rijeci poput Tuzlansko-skutorski lobi ili da nam je Zeljo namjestio njih naprimjer. Vjerovatno trebas nauciti sta znaci pojam ''sreca'' ili ''slucajnost'' bas si zaostao, naravno bez uvrede, samo ti kazem kako jeste. Sudija nije svirao za Sarajevo i to moze reci neko ko se ne razumije u fudbal ili koji na sve nacine pokusava umanjiti uspjeh ekipe koje se boji dugi niz godina. Ti si ovo drugo. Znaci nemoj lagati i izmisljati jer ako Sloboda ne osvoji titulu ona ce sama biti kriva za to a ne Sarajevo, Bude, Allah, Bog, Isus, krivi tereni, felge, cijevi i sijeno. Uglavnom uzivaj u igrama svog kluba jer imas razlog za to.

MosaaRajvosa
Kontakt:

Post Postao/la MosaaRajvosa » 06 mar 2016, 00:36

:hmmmmm: Sto ignorisete ovog krmpoticha, frajko se slomi pisajuci..
Najaca:Logicno da ce savez biti uz Sarajevo :think:
Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!

High

Post Postao/la High » 06 mar 2016, 00:37

Ma @kurchichić se samo blamira. :)
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 06 mar 2016, 00:39

MortemHz je napisao/la:Ti si ovo drugo. Znaci nemoj lagati i izmisljati jer ako Sloboda ne osvoji titulu ona ce sama biti kriva za to a ne Sarajevo, Bude, Allah, Bog, Isus, krivi tereni, felge, cijevi i sijeno. Uglavnom uzivaj u igrama svog kluba jer imas razlog za to.
Znaci igrac Celika fintom izbacuje vaseg veznjaka na centru. Ovaj ga cupa sa ledja, vuce za ruke i lomi sa ledja. Sudija svira faul bez zutog kartona?!? Zaj.... me jbt. Antagonizam svugdje postoji, zasto ne i kod nas? Nikada se nismo plasili Sarajeva, ruku na srce drazi ste mi od Zelje. Ako se koga "moramo" plasiti to je onda Zrinjski jer oni trenutno imaju konstantu i igru koja lici na moderan fudbal te su nam realno najveca prijetnja.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 06 mar 2016, 00:43

Dobro druze, Sloboda neka nas uzme 5:0 sad u kupu, ako Sarajevo zasluzi da izgubi 5:0 neka izgubi. Sarajevo ce biti krivo radi tog ponizavanja i ja necu rijeci reci na takav poraz, naravno da cu biti jako tuzan ali ako je moja ekipa u stanju da izgubi 5:0 od Slobode neka bude tako. Shvatas sta hocu da kazem? nadam se da si naucio iz mog posta gore ko je uz koga i za kakve ljude je ta prica kada sam ti napisao koga smo izvukli u kupu pored 100 drugih klubova bez revansa.
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 06 mar 2016, 00:44, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: BungaBum, pitar9876, tovar95 i 14 gostiju.