FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

forza
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la forza » 12 mar 2011, 11:02

anton 1983 je napisao/la:
forza je napisao/la: obrazlozi mangupe sto je glupost ... nemoj mi tih vrijedjanja da nebi do BANovica odlutao ... :roll:
A kad ti obrazložim oš ti dobit ban il biti prozvan mangupom?

PS nauči se citirat ;)
ne boj se ti za mene ... obrazlozi sto si reko ... a za to vrijednjanje cemo na drugi nacin ... a ja te necu sigurno nicim uvrijediti ,,, samo ti reci sta imas ...
Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 12 mar 2011, 11:28

warden je napisao/la: Prvo da ti kazem da je milan bogatiji od intera ;) ,ja ne mislim da italijani imaju para nego nedavno ti je bila lista top najbogatiji timova ,znaci nista sto se veze za moje misljene ,a kakina placa je 7,5 mil ,a Ibrinu tu negdej mozda 6,nesto ne znam tacno ,al pare nisu jedini problem ,znam citao sam to ,medutim postoje mnogi problemi vezani za kaku ,glavni je ta ozlijeda zbog koje se i pise da odlazi ,drugo kaka ima 29 god i on moze odigrati jos jednu sezunu ,dvije max..na nekom velikom nivou + ozlijede koje bi ga pratile ..trece ono sto milan radi vec od ovog prelaznog roka je pomladjivanje igraca ,kaka ima 29 god ,sto se ne uklapa u njihove planove,i cetvrto posljednje ne manje vazno igrac koji je privukao paznju mnogi evropski velikana Paolo henriqe zvani GANSO ..od odlaska ronaldinha ...galiani i ekipa stalno teze ka njemu ,.mnogo puta su odlazili u Brasil ,kako bi pokusali rijesiti stanje o njegovom prelasku u milan ,istina igrac kosta mnogo daleko vise od kake cak se spominje cifra od 40-50 mil , a ono si dobro za sneidera .. ne bi taj presao u Bayern ..pa taman i da iamju love ... :D :D
Moš ti meni reč da je Milan bogatiji od Intera, al to neznači da je istina. Kaj si to gledo? Možda ovo:

slika

Ako ti je to neki parametar za bogatsvo i financijsku moć nekog kluba, onda si ti moj brale fulo sport. Po tome Bayern bi se mogao sprdati sa Interom i Milanom kad je u pitanju lova i pojačanja te dovođenja igrača, no to tako nefunkcionira u Italiji jer je tamo pitanje koliko će "igrač iz sjene" ili ti Moratti ili berlusconi dati para klubu.

A to da će Milan dat 40-50 miljona eura za igrač aiz Brazila. Pa ti si puko ko kokica! :lol:
A sto odmah rasudes tako i sto odmah vrijedas forumase ,zbog cega sam se i ukljucio u ovaj dialog nakon vrijedanja Dabra ,da li ce milan izdvojiti tolike pare ja ne znam http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/gan ... lanu/51986 ,al ovo se moze spustiti na mnogo manje ,uglavnom nije iz moje glave ,kao sto vecina stvari izlazi cisto iz tvoje glave ,kao recimo to da je bayern ulozio na igrace vise od intera i da je bogatiji ,opce poznato je da je inter ulagao mnogo mnogo vise ,pogotovo posljedni godina iako su imali veliki broj kiks transfera ,daleko su vise ulagali od bayerna ,ako nisi pratio fudbal prije UGUGLAJ :lol: :lol:
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 12 mar 2011, 11:32

forza je napisao/la: ne boj se ti za mene ... obrazlozi sto si reko ... a za to vrijednjanje cemo na drugi nacin ... a ja te necu sigurno nicim uvrijediti ,,, samo ti reci sta imas ...
Eto ukratko, da je Bayern škrt klub za nas nebi redom igrali Lahm, Schweini, Ribery, Robben, Gomez. Jednima smo morali dati ogromne plaće da ih nam drugi nebi oteli, a druge smo morali masTno platiti te im isto tako dati ogromne plaće. Kad to vidiš nemreš reč da je Bayern škrt klub. Isto tako prije 4 ljeta Bayern daje 75 miljona eura za pojačanja, još 12 trošimo na zimu te sezone, onda ljeto iza ništa, pa prije dva ljeta opet 75 s tim da taj puta dolaze Robben i Gomez za jako puno para. Ovo prošlo ljeto opet ništa s tim da smo na ovu zimu dali 17 za Gustava. Ako to malo pratiš vidjet ćeš otprilike - 75 milja, pa ništa, pa 75 milja, pa ništa, pa onda kaj ti misliš da sad slijedi, a prošle sezone smo bili u finalu LP-a.

Prvo skoči pa reci hop, al nemoj brate govoriti o škrtosti kad je Bayern u pitanju ;)

warden je napisao/la: A sto odmah rasudes tako i sto odmah vrijedas forumase ,zbog cega sam se i ukljucio u ovaj dialog nakon vrijedanja Dabra ,da li ce milan izdvojiti tolike pare ja ne znam http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/gan ... lanu/51986 ,al ovo se moze spustiti na mnogo manje ,uglavnom nije iz moje glave ,kao sto vecina stvari izlazi cisto iz tvoje glave ,kao recimo to da je bayern ulozio na igrace vise od intera i da je bogatiji ,opce poznato je da je inter ulagao mnogo mnogo vise ,pogotovo posljedni godina iako su imali veliki broj kiks transfera ,daleko su vise ulagali od bayerna ,ako nisi pratio fudbal prije UGUGLAJ :lol: :lol:
Ko te vrijeđa? :shock: :o A ti ako vjeruješ u članke koje su još na "našem" jeziku, svaka ti dala. A i dalje živi u oblacima, ako misliš da postoji TEORETSKA šansa da Robben ode u Italiju ;)

A i doć će već moji bavarci pa ćemo vas pokopati! :mrgreen:
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 12 mar 2011, 11:38

Bayern je prvi put poslije više od 10 godina izgubio tri zvanične utakmice u nizu, a ako ih u HSV savlada u subotu onda će prvi put nakon sezone 1991/1992 imati i četiri neuspjeha za redom.

To nije nemoguće jer je Hamburger jedini tim koji je dva puta slavio na Alianc Areni i Bayern ih je samo jednom pobijedio u posljednjih osam duela.

Duel dva tima koja će sledeće sezone imati nove trenere jer su protekle sedmice i Louis van Gaal i Armin Fe objavili odlazak po okončanju prvenstva. Tradicija je apsolutno na strani Bayerna i to 52-20-19 (185:95), dok je u Minhenu skor 32-8-5 (112:42). HSV je međutim u poslednjih osam susreta samo jednom izgubio od Bayerna uz tri pobjede i četiri remija i Sjevernjaci su jedini tim koji je dva puta trijumfovao na Allianz Areni.

Bayern je u Hanoveru doživeo sedmi poraz u sezoni što se poslednji put dogodilo u sezoni 2008/2009 kad je smijenjen Jirgen Klinsman. Bavarci su dobili sedam od poslednjih osam mečeva na Allianz Areni, ali su vezali dva neuspjeha jer su poslije Dortmunda (1:3 u prvenstvu) poraženi i od Schalkea u Kupu sa 1:0.

Tim Louis van Gaala takođe ima tri uzastopna poraza u zvaničnim mečevima što se Bayernu poslednji put dogodilo prije više od 10 godina, a četiri vezana neuspjeha su imali u sezoni 1991/1992. Za domaći sastav uz Ivicu Olića neće igrati ni suspendovani Breno pa će štoperski tandem biti Van Buyten i Luiz Gustavo. Philipp Lahm nije propustio ni minut ove sezone i 100 put za redom će početi prvenstveni meč, a Van Buyten, But i Olić su bivši članovi HSV kao što su sa druge strane Jansen, Ze Roberto, Gerero, Trohovski i Jarolim nekad nosili crveni dres.

U HSV su svi na raspolaganju treneru Feu koji je nakon poraza od Mainza najavio promjene pa su kao starteri najavljeni Son i Ben Hatira, a na klupi bi ostali Elija, Van N., Jansen i Trohovski. Muhamed Bešić je prošle sedmice igrao za drugi tim HSV i tako će biti i ovog vikenda. U prvom dijelu prvenstva bilo je 0:0.

Najavljeni sastavi:

Bayern. M : Kraft - Lahm, Van Buyten, Luiz Gustavo, Pranjic - Kroos, Schweinsteiger - Robben, Mueller, Ribery - Gomez - 4-2-3-1

Hamburg SV : Rost - Demel, Kacar, Westermann, Aogo - Ben-Hatira, Jarolim, Ze Roberto, Son - Petric, Guerrero - 4-4-2

Zadnjih pet odigranih duela:

1. Bundesliga ‎(1. B)‎ Oct 22, 2010 Hamburg 0 - Bayern Munich 0
1. Bundesliga ‎(1. B)‎ Feb 28, 2010 Bayern Munich 1 - Hamburg 0
1. Bundesliga ‎(1. B)‎ Sep 26, 2009 Hamburg 1 - Bayern Munich 0
Club Friendlies ‎(Club)‎ Jul 18, 2009 Bayern Munich 0 - Hamburg 1
1. Bundesliga ‎(1. B)‎ Jan 30, 2009 Hamburg 1 - Bayern Munich 0
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Stefan Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Stefan Effenberg » 12 mar 2011, 11:40

Luca.Toni je napisao/la:Nadam se da ce uprava sad na ljetnom prelaznom roku izletiti nekih 70-80 miliona € i da cemo kupiti nekoliko sjajnih igraca.
Prema mojim zeljama i nekom mom (skromnom ) misljenju ovo bi bilo idealno za nas tj da od nas napravi ekipu koje ce se svi bojati.

Maneuel neuer- oko 20 mil € i ako ne sad najbolji golman na svijetu onda sigurno u roku 2 sezone to ce postati, i mislim da ekipa poputa (nas ) Bayerna mora imati svjetskog golmana na golu, a ne cekati da sazri golman i da ce nas to njegovo sazrijevanje kostati citave sezone.

Eden Hazard- oko 25-30 mil € momak ima 20 godina i svi se sjecate Riberya kad je tek dosao u Bayern, tad je Bilal bio medju 5 igraca svijeta, ovaj mali je isto to samo sto je jos bolji i mladji i vjerovatno nece oscilovati i imati problem sa povredama.

Mats Hummels- 15-18 mil € 22 godine Njemac, nase dijete, predobar stoper, siguran sam da ako nije medju 5 stopera svijeta onda sigurno medju 10, jednostavno taj je igrac ODLICAN.

Jose Bosingwa- cijena 0 mil € ugovor mu istice na kraju sezone i vjerovatno ga nece produziti sa Čelzijem jer slabo igra a njegova konstitucija nije za Engleske lige tj cesto se povreduje, a Carlo mu i kad je oporavljen rijetko daje priliku, tako da ako ovi nasi iz uprave odmah baze udicu na njag i ponude mu solidnu platu, mislim da ce preci kod nas, a on je jedan zaista sjajan bek.

Ricardo Montolivo- cijena 0 Mil € takodjer ugovor istice na kraju sezone i definitivno ga nece produziti samo je pitanje da lice ga neki Italijanski klub uzeti sebi, ali posto Fiorentina ne bi zeljela pojacati konkurenta i tu imamo sansi da dovedemo jako dobrog veznjaka za nula bodova :D

Eventualno da se jos dovede Kaka al to je zaista tesko, ali kad bi nam on dosao uz ove pomenute mislimda bi bili jedni od glavnih konkurenata za titulu LP.

Fomacija sa ovim bi izgledala ovako :

----------------Neuer 1

Bosingwa----Breno---Mats------Lahm

-------Švajni --- Gustavo ( Montolivo )

Robben---- MUller-----Hazard ( Ribery )

------------------Gomez
;)
Puno toga zavisi od trenera. Iako uprava ima glavnu riječ mislim da će trenerova filozofija igre odlučit o nekim pojačanjima. Znači mogući su ovi transferi ali teško.

Jer, ako ćemo igrati 4-3-3 onda bi recimo Muller išao na klupu ili u špicu. Onda bi recimo u toj formaciji Montolivo došao kao as na desetku. Hazard nema mjesta jer će ostati i Ribery i Robben i neće htjeti sjediti na klupi, logično.
Osim da igra 10-ku. Ali ima problem onda. Ispadaju iz prve Muller ili Gomez.
Ako dođe Montolivo, Kroos definitivno ispada iz prve ekipe.
Ako dođe Montolivo, u formaciji 4-2-3-1 nema šanse da igra jer bi bili ofanzivni a obrana bi opet bila na streljani.

Malo filozofiram ali mislim da je to neka realna situacija. Ima puno pitanja koja se postavljaju a na njih može odgovoriti samo novi trener.

Humels neće doći ove godine čisto iz razloga jer će ga Borusia zadržati da bi u ligi prvaka bili konkurentni i da bi zaržali harmoniju u ekipi.

forza
Kontakt:

Post Postao/la forza » 12 mar 2011, 11:53

forza je napisao/la: ne boj se ti za mene ... obrazlozi sto si reko ... a za to vrijednjanje cemo na drugi nacin ... a ja te necu sigurno nicim uvrijediti ,,, samo ti reci sta imas ...
Eto ukratko, da je Bayern škrt klub za nas nebi redom igrali Lahm, Schweini, Ribery, Robben, Gomez. Jednima smo morali dati ogromne plaće da ih nam drugi nebi oteli, a druge smo morali masTno platiti te im isto tako dati ogromne plaće. Kad to vidiš nemreš reč da je Bayern škrt klub. Isto tako prije 4 ljeta Bayern daje 75 miljona eura za pojačanja, još 12 trošimo na zimu te sezone, onda ljeto iza ništa, pa prije dva ljeta opet 75 s tim da taj puta dolaze Robben i Gomez za jako puno para. Ovo prošlo ljeto opet ništa s tim da smo na ovu zimu dali 17 za Gustava. Ako to malo pratiš vidjet ćeš otprilike - 75 milja, pa ništa, pa 75 milja, pa ništa, pa onda kaj ti misliš da sad slijedi, a prošle sezone smo bili u finalu LP-a.

Prvo skoči pa reci hop, al nemoj brate govoriti o škrtosti kad je Bayern u pitanju ;)

pa svaki ovaj klub u rangu Bayerna daje place i vece od Bayerna ... Bayern nikad u svojoj historiji nece dati igracu 200k i vise eura sedmicno .,,. to nek bude jasno ... i zato ne mogu dovest igrace iz vecih klubova .... doveli su robena koji je realu bio otpadak, doveli Gomeza opet iz nizeg kluba kojem je bayer vrhunac karijere, on dalje ne moze .... Lahma i svoju djecu moraju cuvati jer takve igrace ne mogu svake godine doovdit iz mladog tima ...
ok .... uredu da su toliko davali para .... nisu nista posebno napravili .... i opet sumnjam da ce nesto posebno napraviti ukoliko kupe ove igrace koje si nabrojao ....

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 12 mar 2011, 12:00

@dabar: da je bayern htio dovest dzeku i da je zapeo da ga dovede dzeko bi dosao u bayern i nigdje drugo...kod dzeke je postojala zelja, a otisao je u city zbog para i da pobjegne iz wolfsburga gdje osjetio da je raspad sistema....sa cityjem ima perspektivu da vise postigne neg s wolfsburgom al njegova perspektiva bi u bayernu bila jos veca, a bayern kad zeli pare izdvojit za nekog onda izdvoji...a i za manje para bi dosao u bayern, zbog perspektive a i sto je bayern veci klub

što se tice lista klubova koje gore iznosite radi se o obrtu koji su klubovi napravili tokom godine , o zaradi, al ta lista ne govori koliko ko para ima na racunu, jer par ti klubova gore mnogo zarade al su u minusu, zbog dugovanja raznorazni.....bayern jedini ima stabilan novac na bankovnom kontu a i nema dugovanja.....moze klub zaradit i milijardu al ak ce izgubit 1,1 milijardu nista mu ne koristi tolika zarada, opet dok ne otkaci dug bit ce u minusu...svi italijanski a i brojni engleski, spanski klubovi imaju po nekoliko stotina miliona dugova....bundesligasi imaju dugova, schalke mislim najvise oko 60 miliona eura, al bundesligasi opet najmanje imaju u odnosu na ostale lige, jer su najracionalnije poslovali, u skladu sa mogucnostima....bayern sigurno nema dugova, mislim da ih nema ni werder, slicno je mislim i sa wolfsburgom, leverkusenom....dortmund polako sredjuje svoje dugove

utakmica danas teska....vise ne znam sta bi rekao kada su nase utakmice u bundesligi u pitanju, valjda ce ekipa dat neki signal i morala bi nakon poraza hannovera sinoc...danas neuspjeh i onda se definitivno mozemo pozdravit s Lp, jer kad poklone konkurenata ne koristis nemas se cemu nadat
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 12 mar 2011, 12:02

Sažem se sa @forza. Svake druge godine mi odigramo slabu sezonu, onda na ljeto damo bruku para za pojačanja, ponovo osvojimo tiulu, ali onda ponovo ništa i tako u krug.

Što se tiče današnje utakmice, nadam se da ćemo iskoristiti kiks Hanovvera i pobjediti HSV , te tako uvećati svoje šanse da i ove sezone izborimo LP.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 12 mar 2011, 12:09

forza je napisao/la:
pa svaki ovaj klub u rangu Bayerna daje place i vece od Bayerna ... Bayern nikad u svojoj historiji nece dati igracu 200k i vise eura sedmicno .,,. to nek bude jasno ... i zato ne mogu dovest igrace iz vecih klubova .... doveli su robena koji je realu bio otpadak, doveli Gomeza opet iz nizeg kluba kojem je bayer vrhunac karijere, on dalje ne moze .... Lahma i svoju djecu moraju cuvati jer takve igrace ne mogu svake godine doovdit iz mladog tima ...
ok .... uredu da su toliko davali para .... nisu nista posebno napravili .... i opet sumnjam da ce nesto posebno napraviti ukoliko kupe ove igrace koje si nabrojao ....

trebas malo vise pratit relevantne podatke i biti odmjereniji u izjavama...i ja mogu neki klub vise il manje volit al to ne znaci da gubim pojam o realnosti
bayern kada su plate i transferi u pitanju nista manje ne izdvaja od jednog manchester uniteda na primjer
plate glavni igraca poput riberyja, robbena , schweinsteigera su vecinom u rangu najvecih svjetskih igraca
vise para za igrace i ludo vece plata daje mozda man.city, cinio je to chelsea, jer lako je njima trosit kad imaju bogate vlasnike, ti klubovi ko klubovi opste ne posluju u plusu......niko nije kriv realu sto je otpisao robbena, robben je u bayernu odmah pokazao da je svjetska klasa, robben je mogao otic i u nekoliko klubova u italiji a odlucio se za bayern...mislis da mu bayern nije dao dobre uslove da bi bas tu dosao?????premije nakon uspjeha su u bayernu izuzetno velike tako da se i time mnogo toga nadoknadi....plate u drugim ligama nisu redovne, kao sto je slucaj u bundesligi a posebno u bayernu....mozes ti igracu obecat i 20 miliona godisnje al ak ces mu nekad placat 10 nekad 15, a nekad ce ta primanja kasnit onda to nije isto
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

forza
Kontakt:

Post Postao/la forza » 12 mar 2011, 12:15

effe_sa je napisao/la:forza je napisao/la:

trebas malo vise pratit relevantne podatke i biti odmjereniji u izjavama...i ja mogu neki klub vise il manje volit al to ne znaci da gubim pojam o realnosti
bayern kada su plate i transferi u pitanju nista manje ne izdvaja od jednog manchester uniteda na primjer
plate glavni igraca poput riberyja, robbena , schweinsteigera su vecinom u rangu najvecih svjetskih igraca
vise para za igrace i ludo vece plata daje mozda man.city, cinio je to chelsea, jer lako je njima trosit kad imaju bogate vlasnike, ti klubovi ko klubovi opste ne posluju u plusu......niko nije kriv realu sto je otpisao robbena, robben je u bayernu odmah pokazao da je svjetska klasa, robben je mogao otic i u nekoliko klubova u italiji a odlucio se za bayern...mislis da mu bayern nije dao dobre uslove da bi bas tu dosao?????premije nakon uspjeha su u bayernu izuzetno velike tako da se i time mnogo toga nadoknadi....plate u drugim ligama nisu redovne, kao sto je slucaj u bundesligi a posebno u bayernu....mozes ti igracu obecat i 20 miliona godisnje al ak ces mu nekad placat 10 nekad 15, a nekad ce ta primanja kasnit onda to nije isto
ok, slazem se ....
veliki sam navijac bayerna ( da ne mislite da ovdje samo provociram) i aj bi volio da su najbolji na svijetu .,,,, ali sta se desava zadnjih godina .... jedan wolsburg, jedna borusia nam uzimaju titule ... onda kad izdvajaju tolike sume na igrace i toliko su placeni zasto im borusija bjezi 15 bodova ??? ... borusija koja jedva opstaje-finansijski ....
samo se uzdam u LP da tu nesto urade... mada mislim da ako im neko jaci dodje boga mi gotovo je ... ne treba nas zavaravati to sto smo dobili Intera ... inter svak mora priznat totalno lose igra i nije to onaj inter od prosle godine ni blizu ....

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 12 mar 2011, 12:21

[URL=http://img848.imageshack.us/i/comm ... .jpg[/img]

Uploaded with ImageShack.us[/url]

Mislim da Bayern godišnje izdvaja oko 120-130 mil za plate igrača..
Zadnja izmjena: Saurman, dana/u 12 mar 2011, 12:35, ukupno mijenjano 1 put.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 12 mar 2011, 12:27

Ne vidim zasto bi Robben isao u Italiju. Tamo se igra grublje, a to je glavni razlog zasto je on Chelsea zamenio za Real. Sad je stariji i podlozniji povredama, tako da bi mu ovo bilo pucanj u nogu da predje u Italiju.

Sto se tice Montoliva, taj ce 95% zavrsiti u nekom od velike trojke Italije. Sada je Milan na pole positionu za njegovo dovodjenje, ali videcemo kako ce reagovati Inter i Juve.
Sanse Bayerna su ovih preostalih 5%. Na tom mestu je Bayern jak - Svinja i Gustavo tu igraju, a sva tri giganta iz Italije su tu slaba: Juve nece produziti sa Aquilanijem, Milanu su Pirlo i Seedorf na izlazu, a Intera najverovatnije cekaju velike kadrovske promene u junu.

Glede Coentrao-a, vidim da ga se ovde cesto spominje: decko je strasan igrac, jaci prema napred nego prema pozadi. Ko god ga uzme, nece pogresiti, ali je najverovatije da ode put Spanije ili Engleske. Tu je Rui Costa bio decidiran - nema prodaje za manje od 25mE.
Te novce samo Spanci i Englezi imaju na lageru.

Izvinjavam se na uletanju, a vi sad nastavite sa diskusijom. :arrow:

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 12 mar 2011, 12:33

nemojte mi ove tablice stavljat ima ih milijun...isto kao one ljestvice na jednoj je Široki najbolji Bih klub,na drugoj Zrinjski na trećoj Željo na četvrtoj velež....

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 12 mar 2011, 12:40

Teško se neki od klubova može nositi po načinu poslovanja sa Bayernom..
1974---1975---1976---2001---2013---2020

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 12 mar 2011, 12:48

u ovoj sezoni su i mene brojne stvari nervirale al u jedno sam siguran na ljeto cemo dovest znacajna pojacanja....imam neki osjecaj da ce montolivo doci iako mozda tu nije prijeka potreba...bit ce tu par imena za koja ce se neki jako iznenadit, a sto se tice ocekivanih pojacanja mislim da je siguran dolazak neuera
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 12 mar 2011, 13:03

warden je napisao/la: A sto odmah rasudes tako i sto odmah vrijedas forumase ,zbog cega sam se i ukljucio u ovaj dialog nakon vrijedanja Dabra ,da li ce milan izdvojiti tolike pare ja ne znam http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/gan ... lanu/51986 ,al ovo se moze spustiti na mnogo manje ,uglavnom nije iz moje glave ,kao sto vecina stvari izlazi iz tvoje glave ,kao recimo to da je bayern ulozio na igrace vise od intera i da je bogatiji ,opce poznato je da je inter ulagao mnogo mnogo vise ,pogotovo posljedni godina iako su imali veliki broj kiks transfera ,daleko su vise ulagali od bayerna ,ako nisi pratio fudbal prije UGUGLAJ :lol: :lol:
Ko te vrijeđa? :shock: :o A ti ako vjeruješ u članke koje su još na "našem" jeziku, svaka ti dala. A i dalje živi u oblacima, ako misliš da postoji TEORETSKA šansa da Robben ode u Italiju ;)

A i doć će već moji bavarci pa ćemo vas pokopati! :mrgreen:
Ma kakvi tvoji bavarci :D ,ako mislis da bi ja volio da Robben dode ,grdno se varas jaro, dosta nam milan pravi problema za scudeto sa ovom ekipom ,jos da roben dode ,ja to ne bi volio ,da postoji teretska sansa ??,postoji .....razlozi zbog kojih ti postavljam na nasem jer samtram da neznas italijasnki al evo ti sad :
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=40466
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=40644
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=37742
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=38212
postoje jos puno puno postova ...
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 12 mar 2011, 16:10

Gomezu jbm ti sve, al ono bas sve, da nista ne ostane, krampo ona balvanska :o :o

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 12 mar 2011, 16:12

The Game je napisao/la:Gomezu jbm ti sve, al ono bas sve, da nista ne ostane, krampo ona balvanska :o :o
Jos jednom za ovaj drugi promasaj...

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 12 mar 2011, 16:13

Joj Gomez je igračina jbg ovo ne treba prodavati ni za 200 mil... treba mu produžiti ugovor do 2016 i klauzu od 700 mil.

btw gol Robbena xD

edotabako
Kontakt:

Post Postao/la edotabako » 12 mar 2011, 16:16

Imal neki dobar link?? Nerviram se dzaba...

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.