Šteta što tu nije bilo Trivunovića i Maletića, oni bi dosta pomogli iskustvom svojim.TM87visnjik je napisao/la:Steta,rezultat je bio aktivan do 70 minute..tesko se branit protiv ekipa koje su realno jace od svake nase ekipe..iskreno manje sam golova ocekivao u golu borca
FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
Zao mi je zbog ovoga rezultata.
Nadam se da ce ovo konacno biti opomena nasim timovima da shvate da se nakon izlaska u evropu ne smije prodati najbolji igrac(Maletic)vec se dodatno pojacati,mijenjati trenera koji je donio titulu,fizicki se spremiti za 90 minuta trcanja,a ne da 20 minuta do kraja igraci ne mogu vise ni potrcati.
Krivo mi je sto to sebi dozvolimo,pa su nam vec daleko odmakli timovi poput Maccabia,Hapoela,Salsburga,Bate Borisova,Dinamo Z,Partizana..
Nasi timovi ne mogu se nositi ni sa njima,a o jos kvalitetnijim ekipama ne vrijedi ni govoriti.
Nadam se da ce ovo konacno biti opomena nasim timovima da shvate da se nakon izlaska u evropu ne smije prodati najbolji igrac(Maletic)vec se dodatno pojacati,mijenjati trenera koji je donio titulu,fizicki se spremiti za 90 minuta trcanja,a ne da 20 minuta do kraja igraci ne mogu vise ni potrcati.
Krivo mi je sto to sebi dozvolimo,pa su nam vec daleko odmakli timovi poput Maccabia,Hapoela,Salsburga,Bate Borisova,Dinamo Z,Partizana..
Nasi timovi ne mogu se nositi ni sa njima,a o jos kvalitetnijim ekipama ne vrijedi ni govoriti.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
- spielführer_21
- Kontakt:
nije ovo sramota za Borac, ovo je realno stanje našeg nogometa i razlika između nas i Izraelaca
Tako je to, ali neki ne mogu shvatiti kao npr. lik od prije utakmice:
VAM je napisao/la:pa nismo mi željeznićar da primamo petarde
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Odlično, kako vrijeme prolazi sve sam zadovoljniji utakmicom i partijom koju smo pružili. Svaka čast i jedan
zaslužili su.
Ako već likujete onda razmislite malo ovi su ginuli do kraja a Hapoel stao nakon 30 minuta al nije to bitno, ponavljam zadovoljan sam utakmicom i novajlijama. Biće to super
Ako već likujete onda razmislite malo ovi su ginuli do kraja a Hapoel stao nakon 30 minuta al nije to bitno, ponavljam zadovoljan sam utakmicom i novajlijama. Biće to super
Zadnja izmjena: Dejan, BL, dana/u 13 jul 2011, 21:04, ukupno mijenjano 1 put.
Valja ovom VAM-u sad objasniti kako puce petardaspielführer_21 je napisao/la:nije ovo sramota za Borac, ovo je realno stanje našeg nogometa i razlika između nas i Izraelaca![]()
VAM je napisao/la:pa nismo mi željeznićar da primamo petarde
a ti padobranac..nick ti odgovara ..nemoras se ni javljat jer se tebi nisam ni obraćao krelac jedan..padobranac1978 je napisao/la:zao mi je Borca,dobro su izgledali na terenu ali su stali i tu je bio kraj...Kevin je napisao/la:kakvih paćenika ima to je nevjerojatno..isti se javljali i kad je Široki ispao..e dabogda sutra popusili 5+ komada..iako sam iskreno da prođete što bolje radi tebe i takvih želim vam sve najgore..Megamon je napisao/la:Ovo je samo jos jedan dokaz da je FK Sarajevo jedini klub koji dostojno predstavlja ovu jednu nam jedinu u Evropi
PS:Imate sanse u revansu,sta je 4:0![]()
a ti @Kevine nisi ni bitan,tvoj klub je pokazao kako se ne predstavlja u Evropi....
ja znam kako je siroki predstavio prvenstveno siroki u europi..nemoras mi ti to napominjat..al znamo i kako je to prosle godine zeljo odradio zato ne dipr
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Ajmo Željovci palite, smarate, nebitni ste...Ko se zadnji smije, najsladje se smije 
? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
hahahaha..jesi smjesan..daj jos koju hahahahahahaha...harishp je napisao/la:@kevin dabogda ti Cutuk poslovodja bio.![]()
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
upravo tako hahahahahaPrijedor je napisao/la:Ko se zadnji smije, najsladje se smije
treba nam jos igraca iz BiH
- KB-TM87
- Kontakt:
Zvjezdan Cvetković - The Special Five 
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
-
Frantisek Planicka
- Kontakt:
Mislim da nema prostora za navijacka prepucavanja.
Ovaj mec i debakl Borca je slika i prilika Bosansko Hercegovackog fudbala.
Isto bi se desilo i da su Sarajevo ili Zeljo bili na mestu Borca...
Jednostavno,dno dna...
Ovaj mec i debakl Borca je slika i prilika Bosansko Hercegovackog fudbala.
Isto bi se desilo i da su Sarajevo ili Zeljo bili na mestu Borca...
Jednostavno,dno dna...
-
padobranac1978
- Kontakt:
obratio si se UHLJUPE svim navijacima FKS sa onom recenicom da nam zelis sve najgoreKevin je napisao/la: a ti padobranac..nick ti odgovara ..nemoras se ni javljat jer se tebi nisam ni obraćao krelac jedan..
ja znam kako je siroki predstavio prvenstveno siroki u europi..nemoras mi ti to napominjat..al znamo i kako je to prosle godine zeljo odradio zato ne dipr
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
- neko treći
- Kontakt:
Nažalost,**** su nam petice uvalilineko treći je napisao/la:2:0
3:0
4:0
Hapoel ?![]()
Šta li će biti
provokatorima će biti zabranjen pristup forumu.
- sarajlija89
- Kontakt:
Za 9 minuta smo mogli vidjeti, zasto je nas fudbal, tu, gdje jeste....Strasno. Pa ono ne bi amateri dozvolili, onako da se raspadnu i svakli put nekome od nasih klubova se to desava, cim ih nacnes, onda trpaj...
Inace, odlicnih sat vremena Borca, ali utakmica se igra 90 minuta
ccc
Inace, odlicnih sat vremena Borca, ali utakmica se igra 90 minuta
ccc
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
jarane kako imas obraza...KB-TM87 je napisao/la:Zvjezdan Cvetković - The Special Five
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
- el-fighter
- Kontakt:
Joooj ja stete majko draga. Do 70. minute su igraci Borca dobro parirali domacima, ali onda neobjasnjiv pad u igri i desilo se ono sto se desilo. Borac je imao veoma dobru priliku da se sa povoljnim rezultatom vrati iz Izraela, ali sada je to proslost. Trebaju se okrenuti sljedecoj utakmici i sto bolje se pripremiti. Probati dobiti makar pred svojom publikom.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
kevin i padobranac, privatne razmirice riješite privatno. zar nekog to vaše ovdje interesuje?
- mostarskiplemic
- Kontakt:
Steta sto se igra raspala a tako je Borac bio blizu uzbudljivog uzvrata i spektakla u Banja Luci,no to je nogomet,sve se okrene za par minuta!
Inace puno bolje su se prestavili u Izraleu nego lani Zeljeznicar,igrali su crvsce .
Inace puno bolje su se prestavili u Izraleu nego lani Zeljeznicar,igrali su crvsce .
Nije sve tako crno,nekad se i proslavimo u europi ...Tre penne:Zrinjski 2:9
pu hebem ti raspudica obori me tenkre na kladionici 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.