Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
-
- Kontakt:
Re: Rukometna reprezentacija BiH
neznam jel bas tako, mozda ovo i kaze zato sto primjecuje da sve vise ljudi trazi pomladjenje. ili je ovo bio jedan vid dugogodisnjeg plana njegovog (moze se reci mozda i dogovor sa sadasnjim reprezentativcima). ko ce ga znaci, kao obicni navijac, nista nesaznas...
Joj Bilija mudonje, preuzeo ulogu favorita protiv Finske 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Hamidovicsveznadar je napisao/la:https://****.****/musko-rukometno-prvenstvo/dino-hamidovic-je-kralj-strijelaca-rukometne-premijer-lige-bih/141685
Evo liste strijelaca. Da li ima igrača za reprezentacije po Vama?

Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Def je dio nekog njegovog plana samo sto mu je taj plan k@r@c pa sad strahuje od prve utakmice s Fincima ... tjesi se jadan da ih je pobjedio prije 2 godine a svjestan je da mu tim od tad ni sekunde nije napredovo ... ja se pridruzujem njegovoj prpi, znajuci nase rukometase Finci nas mogu ostaviti nasmijane ...edinjo-bih je napisao/la:neznam jel bas tako, mozda ovo i kaze zato sto primjecuje da sve vise ljudi trazi pomladjenje. ili je ovo bio jedan vid dugogodisnjeg plana njegovog (moze se reci mozda i dogovor sa sadasnjim reprezentativcima). ko ce ga znaci, kao obicni navijac, nista nesaznas...

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Ovaj Halilbegovic svaki malo, malo 'izroni' ... sva sreca pa nije kvalitet za jedne repke nivoa BiH ... 

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Menadzeri rade cuda...DaVinci je napisao/la:Ovaj Halilbegovic svaki malo, malo 'izroni' ... sva sreca pa nije kvalitet za jedne repke nivoa BiH ...
I vazda na stetu svih nasih repki ...ham19 je napisao/la:Menadzeri rade cuda...DaVinci je napisao/la:Ovaj Halilbegovic svaki malo, malo 'izroni' ... sva sreca pa nije kvalitet za jedne repke nivoa BiH ...
Otpade Ivan Karacic , zbog povrede ...
Jel' nam krivo, druze ...no rules je napisao/la:Otpade Ivan Karacic , zbog povrede ...

Jazuk za Bilala, sad će Terzić na srednjeg
a pretpostavljam poziv dobija Mandić ili Vrgoč!?

Bosno moja poharana....
Mandić je vec in na uzem spisku ... dilema je sad izmedju Vrgoča i Rodina ... ja tipujem na Vrgoča ... vec se dokazo u holandskom prvenstvu ...Trigger je napisao/la:Jazuk za Bilala, sad će Terzić na srednjeg![]()

Izvinjavam se, ali još nisam vidio da je "Edinjo" objasvio Bilalov "uži spisak" od 18 rukometaša!DaVinci je napisao/la:Mandić je vec in na uzem spisku ... dilema je sad izmedju Vrgoča i Rodina ... ja tipujem na Vrgoča ... vec se dokazo u holandskom prvenstvu ...Trigger je napisao/la:Jazuk za Bilala, sad će Terzić na srednjeg![]()
Vidio sam 'širi spisak' i pretpostavio/garantovao(!?) kojih 16 će biti Bilalov izbor (str. 1053 - 8.3.2019):
... Garantujem da ti je ovo 'kostur' ekipe (tragikomčno – standardni rekreativci, posebno čuveni 'Tore' koji ni u Gračanici nije mogao igrati!):
Benjamin Burić – Nebojša Grahovac – Tomislav Nuić – Srđan Predragović – Faruk Vražalić – Nikola Prce – Mirsad Terzić – Marin Vegar – Mirko Herceg – Marko Tarabochia – Ivan Karačić – Josip Perić - Marko Panić – Dejan Malinović – Senjamin Burić – Muhamed Toromanović
Ja sam napisao 16 igrača, jer toliko ih može biti na utakmici - ako sam fulio - bez ljutnje, to je samo moja pretpostavka / "garancija" dobro poznavajući Bilala i one oko njega...
Bosno moja poharana....
I ja se izvinjavam ako nisam bio dovoljno jasan da sam se nadovezao na tvoju zezzanciju ...Trigger je napisao/la:Izvinjavam se, ali još nisam vidio da je "Edinjo" objasvio Bilalov "uži spisak" od 18 rukometaša!DaVinci je napisao/la:Mandić je vec in na uzem spisku ... dilema je sad izmedju Vrgoča i Rodina ... ja tipujem na Vrgoča ... vec se dokazo u holandskom prvenstvu ...Trigger je napisao/la:Jazuk za Bilala, sad će Terzić na srednjeg![]()
.

sve je Ok - LpDaVinci je napisao/la:I ja se izvinjavam ako nisam bio dovoljno jasan da sam se nadovezao na tvoju zezzanciju ...

Bosno moja poharana....
-
- Kontakt:
Loncar 4 gola protiv brest meskova..
On se mjestu moze nadat' tek od januara 2020 ...edinjo-bih je napisao/la:Loncar 4 gola protiv brest meskova..
Otpade i Tarabokija ... sad nam je Mirsad glavni srednjak ... vala, zao mi i njega a i nas ... ima da se svi zajedno zivi ispatimo gledajuci njegove napadacke 'kreacije' ...Trigger je napisao/la:Jazuk za Bilala, sad će Terzić na srednjeg![]()

Uh, nije dobro sto fale obojica, jos nema ni Vranjesa na poziciji pivota... 

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Jos Prce i Tore nek otkazu i podmladio je Suman Reprezentaciju , istina silom prilika 
@ Nemoj Bilale ziv bio sa Terzom u napad

Kad nece podmladjivanje milom onda valja silom ... licno bih volio da i Prce, Tore i Terzic otpadnu ali vjerujem da bi se u tom slucaju Bilal pogubio i glat obje izgubio ...no rules je napisao/la:Jos Prce i Tore nek otkazu i podmladio je Suman Reprezentaciju , istina silom prilika

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.