FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

Alipasino
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la Alipasino » 13 jul 2011, 22:02

Sportska nesreca.Eh da je igrat jedno poluvrjeme.

bojan-vultures
Kontakt:

Post Postao/la bojan-vultures » 13 jul 2011, 22:03

Baš šteta, jer smo dobro igrali većim dijelom utakmice, ali ovih devet minuta je zaista bilo nevjerovatno...kakav pad, baš nevjerovatno

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 13 jul 2011, 22:24

SVAKA ČAST!
Nije mi drago što ste na ovaj način izgubilii, ovakav poraz stvarno niste zaslužili. Igrali ste borbeno... Ako je prvak naše zemlje, klub koji je primio ubjedljivo najmanje golova primio 5 komada i ove i prošle godine, onda fakat treba reći da su oni daleko ispred nas! Sve je odrađeno do 70. minute bez greške. Odigrali ste utakmicu, kakvu nije u stanju odigrati nijedna ekipa u BiH (osim Želje :mrgreen: )...Sve u svemu, ovo je bila igra mačke i miša, gdje ste vi bježali 70 minuta, ali bi vas uhvatilo u Banja Luci da nije u Izraelu... Ovaj poraz je naša realnost i objektivno stanje fudbala u našoj zemlji.
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 13 jul 2011, 22:38

Jebga ovo je klasicno bosanskohercegovacki, kad se uhvati neki protivnik koji je fizicki superiorniji i spremniji. Od 70te nadalje, pada koncentracija, trkacka moc, takticki raspored, sve, al svaka cast Borcu svejedno, imali su dobar rezultat i borili su se, ali, sto je tu je.
...Život za Široki...

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 13 jul 2011, 22:39

Sramite se svi koji se nasladjujete time sto je Borac izgubio . Fuj! Mene ne zanima iz kojeg su entiteta i te zajebancije , ja znam da oni predstavljaju MOJU i VASU drzavu BiH u Evropi i to vam stvarno nije fino ;)

Lepinja
Kontakt:

Post Postao/la Lepinja » 13 jul 2011, 22:40

Svaka cast momci su odigrali veoma dobro i vjerujem da ce u Banja luci popraviti jos vise dojam i ostvariti pobjedu.

Aj Borac :!:

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 13 jul 2011, 22:41

Borac dobar,bit ce bolje u Banja Luci !
svoj ti pos'o !

-A-
Kontakt:

Post Postao/la -A- » 13 jul 2011, 22:43

Fizicki i psihicki pad je rezultat svega ovoga. Mozda glupo zvuci ali realno ste bili dosta blizu nekom 2:1 ili 3:1 sto bi jos uvijek davalo neku nadu
A ovako... :?

slavko njegus
Kontakt:

Post Postao/la slavko njegus » 13 jul 2011, 22:50

delete
Zadnja izmjena: slavko njegus, dana/u 13 jul 2011, 23:04, ukupno mijenjano 1 put.

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 13 jul 2011, 22:54

Joj joj joj... :? ...Stvarno bezveze izgubljena utakmica i to ubjedljivo...realno ovo je nezaluženo visok poraz...po svemu viđenom,bar do 70 minuta...Borac je zaslužio remi,ali utakmica se igra 90..pa i više,ako zatreba ;) ..Isto tako,prvo poluvrijeme se ne igra samo 45,već se igra dok sudija ne svira,pa makar još 10 minuta...Onaj izjednačujući gol je toliko jeftino primljen,,,stvarno :oops: ...Da niste primili onaj gol u nadoknadi,siguran sam da ne bi doživjeli ovaj debakl,možda bičak utakmicu priveli d kraja u svoju korist.Po meni iz igre nisu trebali izlaziti Marković i mladi Grahovac,igrali su vrlo dobro...pa ako su mogli 70 min,mogli su i tih 20 još izgurati....Kako su oni izašli tako je krenulo nizbrdo...Makabi me uopšte nije oduševio,imali su i sreće dosta.....Sve u svemu ,previsokporaz..možda bi 3-1 ili čak 2-1 bio realan,ali i to je fudbal...
GLUPOM ČOVJEKU NEMA SMISLA OBJAŠNJAVATI...

SrdjanBL
Kontakt:

Post Postao/la SrdjanBL » 13 jul 2011, 22:58

Igrom, zalaganjem sam vise nego zadovoljan, momci su ostavili srce na terenu 70min. su ginula za svaku loptu, onda kao sto sam i rekao usao je mrtvo Petric i pukli smo, Milosevic ocito nije imao snage za svih 90 min. nije mi samo jasno zasto je Graha izasao. Jedino sa cime nisam zadovoljan je rezultat, realno previsok i nezasluzen, i spremnosti nekih igaca, Petric nije imao snage ni za 5 min, ili se prepao, Sakan izgubljen u vremenu i prostoru, Avduka par puta ima lose procjene, kod drugog gola, ali dobro sve je to fudbal, ostaje nam opet borba u PL pa do godine opet neki izlet mozda budemo imali vise srece u zrijebu. :D

user_name
Kontakt:

Post Postao/la user_name » 13 jul 2011, 22:59

Sto se i pitari,manijaci i ostali ulizuju,fol bili ste dobri,hrabro ste igrali niste bili losi ovo ono a vamo bi najradje da im se krvi napiju zbog 5 komada koje je primio Borac no medjutim strah ih rezultata sutrasnjih utakmica da im se ne osveti za zaj..banciju i nasladjivanje...... Da se vratimo utakmici..eto vidite da je moguce primiti 4 komada i to u samo desetak min..niste vi pruzili otpor koliko su oni usli pre opusteno u susret a to se vidjelo nakon pocetka drugog poluvremena kad su se ljudi ozbiljno primili posla i na kraju ste jos dobro i prosli...sad tek vidite sta su prave euro ekipe i da se tu nema sta traziti i da se nije bilo lijepo rugati i provocirati citavu proslu godinu na racun Želje...drago mi je nek ste osjetili gdje vam je mjesto i da niste vi ti koji se po bilo cemu izdizu iznad prosjeka BH fudbala a sutra je dan gdje ce se pokazati i snaga ostatka predstavnika u BIH u evropi...mislim realno da se razumijemo ceka ih slican scenario a vi ste svoju lekciju o nogometu dobili vecras..

Dejan, BL
Kontakt:

Post Postao/la Dejan, BL » 13 jul 2011, 23:03

Navijači Borca su i više nego zadovoljni svime sem rezom, da je bilo 3:1 dao bih im čistu 10.
Nemojte nas sažaljevati i filozofirati mi smo ponosni na naš tim kako je odigrao, i nisu se obrukali. Nijanse su nedostajale da bude za gol dva bolji rez što bi bilo fenomenalno i zasluženo.

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 13 jul 2011, 23:06

" $ & па не ' ' "," % ' " $ ? 0-1 " $ & не " " " &,те $ ' " $ јер су " / ". " ?,поготову " ",? % $ се $ то је ? $ у овој ". & све /,$ се $ - у ? " & ".
& $ - & " - & - &
ФСРС

Jaydoo82
Kontakt:

Post Postao/la Jaydoo82 » 13 jul 2011, 23:22

5-1 je Bruka. A ako ste vi ponosni na Borac onda ste vi invalidi. Ljudi su vas isprasili za 9 min. A sljdecih 50 godina borac nece biti sampion bih:-)
BLUE NATION.

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 13 jul 2011, 23:22

.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

REAL
Kontakt:

Post Postao/la REAL » 13 jul 2011, 23:24

Prvo morate da naucite imena igraca.Nije MILOSEVIC nego MARKOVIC.Sto se tice igre ,uzas je prime 5 komada i onda kao borili su se, borba nema veze sa fudbalom pise se rezultat.Trener nema pojma,katasrofa izmjene,covjek jednostavno nije za Borac, nikog nije vodio,ima diplomu nekog fakulteta,nema nikakve licence,sramota.Ljudi u upravi otjeraju trenera koji je osvojio 3 trofeja,dovedu nekog indijanca koji je zalutao u fudbal.Otjeraju najbolje igrace,igrace koji su donijeli titulu u BL,dovedu prosjecne igrace,koji nisu za Borac.Stevo nevalja,a ode u Debrecen,prvi strelac lige,Maleta najbolji igrac i oni ga tek tako puste,jos mole Boga da ode da bi Fiser mogao da dovede nekog svog da se utale,Leo momak ostavio srce na terenu za Borac,najstandarniji igrac zadnje dvije godine u klubu,jedan od najboljih stopera lige,naravno on nevalja Fiseru i Sipovcu i ostalim velikim strucnjacima u upravi.Dovedu neke Brazilce,Fiser veliki strucnjak ih preporucio treneru,kojeg je on doveo u klub da se tale za pare i da uniste klub,Savic tatin sin, svi znamo ko mu je tata,jos povredjenog ga dovedu,Kovacevic pa taj samo tuce,ima 31 god.a realno mali Graha je izmislio fudbal za njega,Markovic momak nije 2 god. igrao grijao klupu,i kao on pojacanje, a nema snage za 50 min. a Petra sjedi na klupi a spreman kao zvjer.Zar je potrbno Borcu da za trenera dovede nekog animusa da uzima pare?Kad ima 2 ekstra trenera u gradu Velimira Baju Stojnica i Vladu Jagodica,trenere koji su preporodili Borac,vratili navijace i donjeli titule.Sramota je sta rade Fiser i Sipovac i ostali sa njima,u upravi ima i postenih ljudi ali nemogu od ovih doci do izrazaja........RAZMISLITE LESINARI DO KADA CE NEZNALICE DA RUSE NAS KLUB??????????

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 13 jul 2011, 23:28

Ma tipična utakmica naših timova, nije Borac uopšte bio toliko loš koliko to rezultat prikazuje. Uvijek ista priča kad našem timu uđe voda u uši, tada slijedi trpanje, ne znaš ni šta te snašlo...

Šteta.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 13 jul 2011, 23:33

Prvo da cestitam Borcu na hrabroj i pozrtvovanoj utakmici,barem njen veci dio.Rezultat je morao biti bolji,glavni krivac po meni je izlazak Markovica jer je uz Stakica stizao na sve lopte.
Drugo i ono vaznije,molio bi administraciju da malo vise pogledaju ove provokatore te da ih odstrane sa teme jer pojednici sto pisu vise nema smisla nikakvog.
@Jaydoo82 dBg Borac,u inat tebi i ovu sezonu (2011/12) bio prvaka drzave,pa se jos vise nervirao kada ga vidis na poziciji br.1 :evil:
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Škripar 2
Kontakt:

Post Postao/la Škripar 2 » 13 jul 2011, 23:33

Jaydoo82 je napisao/la:5-1 je Bruka. A ako ste vi ponosni na Borac onda ste vi invalidi. Ljudi su vas isprasili za 9 min. A sljdecih 50 godina borac nece biti sampion bih:-)
Borac je odlično odigrao sve osim tih 9 minuta,zašto nebi svi bili ponosni na Borac.

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.