FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

fedeltafrotta
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la fedeltafrotta » 14 avg 2014, 13:11

nema mi logike da ako se ne mogu obezbjediti uslovi za gledatelje, ne samo gostujuce, da se igra tekma... logicno mi je samo 0-3, i kad im je zrinjski gostovao isti djavo... savez debila :crazy:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

ZELJOx4xlife
Kontakt:

Post Postao/la ZELJOx4xlife » 14 avg 2014, 13:24

arelinho je napisao/la:
mavi je napisao/la:
zeljovolim je napisao/la:Zna li netko hoce li bit prijenos na bht?
Biće prenos na BHT
to su bili najavili,ali evo gledao sam teletext nigdje nema tekme :oops:
Samo na MOJA TV!
SEXA, PIVE I HULJEVA IVE!

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 14 avg 2014, 13:44

@rodom s Mejtaša :clap:

@letach Evo ja recimo ne trazim nista.. Svjestan sam situacije i cinjenice da od stadiona nece biti nista jos dugo vremena bilo nas 15000 na tribinama ili 2000, to nikakvu ulogu ne igra.. Ova raja sto dolazi svaku tekmu ne trazi nista ali mogli su nam bar kakvu cesmu na jugu napraviti da se imamo gdje vode napiti..
BUDI ŽELJO !!!

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 14 avg 2014, 13:49

Svaka čast @rodomsaMejtasa, @Letach, pa i@Hordasdoboj(naakon dužeg vremena normalan post). Napokon smilena rasprava preovladava na ovom forumu. Davno sam ja pričao za to skupljanje love na način koji e spomenuo ovaj novi neki član foruma. Sve ste vi to ostali lijepo objasnili, ali ne znam više ko je rekao da je teško sad od raje iskamčiti ili nešto u tom smislu.
Ja mislim da bi moglo. Evo nama je taj istok npr problem za raju sa djecom (mada sam jučer govorio da bi se moglo i na sjeveru uvesti da djeca ulaze za par maraka pa bi ovi što idu na jug sa djecom umjesto 6+6 platili 10+3.
Eh sad fali nam na tom sjeveru taj fini wc da ne odvedemo djecu da fasuju kakvu zarazu. Evo hajmo nas 3000 redovnih što kaže @Letah, skupiti po cenera. to je 30000 KM. Za te pare se mogu obnoviti svi toaleti na sjeveru. KAd se obnove svi dolazit će više ljudi. Znači samo svi po cenera. Nakon otga (a i to sam negdje spominjao) mogli bi svi po cenera i da se naprave reflektori na pomoćnom, pa male tribinice na pomoćnom itd itd. Kad bi vidjela raja da to ide u prave stvari sve više njih bi se uključivalo. To bi odjeknulo i možda bi se uključila i kakva firma itd itd. Sve e to može preko članstva odraditi. Potrebno je malo volje. MOžda naši ne žele da uzimaju od navijača jer bi bilo nekih koji bi pogrešno shvatili i rekli šta nam imaju uzimati nek šta rade i sl., a bilo bi ih. Međutim, to sve može pokrenuti udruženje navijača itd itd. Ali ima ovdje i jedan problem. Bude derbi. Obnovljen wc i uđe neki kreten i polupa sve jer je manja vjerovatnoća da će to biti na nekoj bezveze tekmi ( ne mislim samo na navijače Sarajeva nego i Želje ali kod Željinih bi se našao neko ko bi opomenuo tog hajvana, dok bi se kod Hordi još i priključili. Isto bi bilo i na Koševu samo obratno)
Samo neke male sitnice bi mogle dosta popraviti stanje na stadionu i pri ulazima. Kao i pri kupovini karata a o tome sam već pričao. Evo ja još nisam uspio produžiti članstvo. Za vikend nisam mogao, a radim poslije pet. I to se može promijeniti. Hajmo od 12 do 7 raditi jbm mu mater.

Pozdrav

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 14 avg 2014, 14:37

Hiljadu prijedloga, koji bi bili uspjeh. Ali sve uzalud kad je komunikacija na relaciji navijači-uprava nikakva.
NO PYRO NO PARTY

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 14 avg 2014, 14:38

Buu je napisao/la:Hiljadu prijedloga, koji bi bili uspjeh. Ali sve uzalud kad je komunikacija na relaciji navijači-uprava nikakva.
Kljucna stvar, a kako da je rjesimo ? Udruzenje navijaca ? :?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

TOJEMOJTIM
Kontakt:

Post Postao/la TOJEMOJTIM » 14 avg 2014, 15:14

da se nadovežem na ovu priču...do prije deceniju nisam ni ja tražio ništa već sam gađan kamenjem u kaknju i tuzli, mjenjo sam 5 prevoznih sredstava da dođem do bihaća...zbog želje. danas hoću (20 g nakon rata) da odem u wc ko čovjek ne kao životinja, da popijem pivu (u plastičnoj čaši) ili vodu (i tako da želji pomognem), da sjednem ko čovjek koga treba valjda malo i ispoštovati (jer sam dobar kupca, ako me se tako posmatra jer kupim i dres i godišnju i dr) i da ne brinem da li će me neki 45-kilaški kloš prozivati. razumijemm ja da ovoj upravi ne mogu fakturisati sav nerad onih prethodnih ali im dajem još 1 godinu fore da pokažu dobru volju i zdrav razum, te malo poslovnosti (zasada sam prilično zadovoljan u kojem smjeru ide sve to). kada oni to pokažu a nadam se da hoće tada i mi trebamo napraviti napor i ujediniti se oko jednog cilja - dali je to poboljšanje uslova na stadionu ili "tjeranje" grupica kriminalaca na jugu ili izgradnja jedne tribine (mislim da je to prilično realno koliko god neko jeste skeptik) ili skupljanje para za nekog igrača da dođe, nebitno. tada ćemo pokazati da li u nama ima išta (pameti, snage, volje, hrabrosti) i da li znamo okupiti bazu koja će rasti kao kugla snijega kad krene...sad je bar lako iskomunicirati sve to (imaju društvene mreže) pa da dobiješ dijasporu i željovce širom svijeta, naše "legende" koje treba jasno i otvoreno prozvati kad dođe vrijeme... pod jednim uslovom: da postoji JASNA I DOBRA IDEJA, TRANSPARENTOST I MEHANIZMI KONTROLE SKUPLJANJA/UTROŠKA SREDSTAVA. mislim da ovo nije utopija

Valter
Kontakt:

Post Postao/la Valter » 14 avg 2014, 15:37

@rodom sa Mejtaša je lijepo to objasnio da jedan od preduslova, vjerovatno i najveći da bude više gledalaca na tribinama je primjeren stadion. Imamo primjere dva Europska velikana, Bajerna i Juventusa. Dok su igrali na Olimpijskom stadionu odnosno na stadionu Delle Alpi tribine su nerijetko bili poluprazne, a kako su preselili na Alianz arenu odnosno Juventus stadium to je postao praznik i okupljalište čitavih porodica. Definitivno veliki broj današnjih ljudi traži određeni komoditet da bi stekao naviku dolaska na utakmice. A u takvom ambijentu naravno da bi i sami igrači izgledali mnogo bolje.
Eh sada kada čemo imati adekvatan stadion ... Drugi uslov koji se barem u ovoj situaciji može popraviti da bi bilo više gledalaca je regulisanje situacije na jugu među pojedinim navijačima. E ovo valjda nije do Koldže.

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 14 avg 2014, 15:39

Takodjer, za ovo malo vremena ove uprave zadovoljan sam radom. Moju podrsku imaju, kao i ova djeca, samo im treba dati vremena. Onaj pomocni teren izgleda veoma dobro.
Sport je lijek za tijelo i duh.

PlaviSaJUGA
Kontakt:

Post Postao/la PlaviSaJUGA » 14 avg 2014, 15:55

Staviti raju koju voli Želju ne koji su tu zbog politike dike i mangupluka. Šta benjo i njegovi sad hoće svi znaju svi šute dok se bude sutilo ništa se promjeniti neće!!!
Mi navijači možemo puno pomoći klubu i više već sto mislimo ali uvijek ima neko da se nađe i zezne stvari.
Ma vi stvarno niste normalni !!!

arhiva
Kontakt:

Post Postao/la arhiva » 14 avg 2014, 16:02

Navijaci da su mogli nesto uraditi uradili bi ranije. Nasa tribina i bez tog glupana odavno izgleda presmijesna. Tako da samo mozemo sjediti cekati novu tribinu. Do tada pratimo cirkus od navijanja ..

Nexe992
Kontakt:

Post Postao/la Nexe992 » 14 avg 2014, 16:32

arhiva je napisao/la:Navijaci da su mogli nesto uraditi uradili bi ranije. Nasa tribina i bez tog glupana odavno izgleda presmijesna. Tako da samo mozemo sjediti cekati novu tribinu. Do tada pratimo cirkus od navijanja ..

-Da se uzdignemo mi navijaci i probamo da nademo sredstva za tribinu,da probamo da izfinansiramo ISTOK i napokon zavrsimo sa tom tribinom.A klub nek radi svlacionice i loze i napokon da nas ŽELJO u Evropi igra kuci.

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 14 avg 2014, 16:35

Vozdra raja. Prije svega da pozdravim sve momke koji objektivno pisu u novonastaloj situaciji. Takodjer volio big da boccacio da svoje razmisljanje, jer je nekako najcesce njegovo misljenje najrealnije. I da pitam imal iko blizak upravi Kluba, pa da se da veci znacaj odnosu navijaci-Klub. Najbolji primjer cu uzeti ciscenje snijega kad je raja uzela sve u svoje ruke prije par godina. Zasto ne bi sad recimo,ako je vec situacija s parama losa. bio upucen poziv navijacima da dodju i pomognu oko ravnanja terena,ciscenja klupa ( jer to nije sigurno neka pamet), sigurno bi se odazvao veliki broj ljudi i u zezanciji bi to bilo odradzeno vrlo dobro, a ne da se duguju pare ljudima koji na tom rade. Takodjer puno raje bi se odazvalo kad bi bilo na planu marketinga stampanje plakata,poziva na utakmicu, kupovine clanskih i godisnjih karata, jer Zeljo je uvijek bio Klub prave raje i sve sto je prosao u svoje 93.god postojanja prosao je sa navijacima. Halalite na duzem postu i lijep pozdrav svim ljudima koji zive za nas Klub :thumbup:
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

super
Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
Kontakt:

Post Postao/la super » 14 avg 2014, 17:17

veceras ce se znati ide li Svraka u Iran i za koliko para(ne ocekujte velik iznos)
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 14 avg 2014, 17:21

super je napisao/la:veceras ce se znati ide li Svraka u Iran i za koliko para(ne ocekujte velik iznos)
Mislio sam da će otići za đaba, ali i taj mali iznos je dobar pa koliko god mala cifra bila.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

mukitmovac
Kontakt:

Post Postao/la mukitmovac » 14 avg 2014, 17:38

super je napisao/la:veceras ce se znati ide li Svraka u Iran i za koliko para(ne ocekujte velik iznos)
I ne ocekujemo puno, Amar je usrao sto je tice Svrake,a cisto sumnjam da ce i sada otici
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !

pile87
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la pile87 » 14 avg 2014, 17:48

mukitmovac je napisao/la:
I ne ocekujemo puno, Amar je usrao sto je tice Svrake,a cisto sumnjam da ce i sada otici
Kako je usrao
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

mukitmovac
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la mukitmovac » 14 avg 2014, 17:54

pile87 je napisao/la:
mukitmovac je napisao/la:
Kako je usrao
Koliko ja znam , a pricalo se i ovdje da se imala fina ponuda za njega, medjutim Amar mislio da mozemo vise uzeti, i sad corak ;)
Liverpool !

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 14 avg 2014, 18:00

Usro je on sam, zapravo usro se on i počeo da tone.
DRUG NEBI TI PUNCA

mukitmovac
Kontakt:

Post Postao/la mukitmovac » 14 avg 2014, 18:04

bagrcavi je napisao/la:Usro je on sam, zapravo usro se on i počeo da tone.
Da hoce sad otici pa koliko god dobili, mi od njega vise tesko da mozemo imati koristi.
Zadnja izmjena: mukitmovac, dana/u 14 avg 2014, 18:10, ukupno mijenjano 1 put.
Liverpool !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 32 gosta.