FK Rudar Prijedor

drug

Re: FK Rudar Prijedor

Post Postao/la drug » 19 nov 2010, 10:10

U tom periodu znalo se desiti da semafor ne radi nikako na nekim tekmama zato što je bio kvar na njemu. Fino ti čovjek kaže da vrijeme ide do 90 minute. Na toj tekmi sam ja gledao na svoj sat i nikakve kradje nije bilo. Mozda je pustio napad jer nijedan sudija te neće spriječiti ako si na na protivnikovoj polovini da nešto pokušaš. Vaši izbili loptu, kraj. Igrali ste fakat bunkeraški, ali dosta organizovano u odbrani. Jedva smo vam i dali onaj gol, iz 2,3 pokušaja Alen Mešanović. Prije toga jedna stativa... To je sve. Napadali, pokušavali, nije se dalo. Naša jedna greška, vaša dobra kontra i to je sve što ste uradili tad. Čuj igrali protiv Želje, sudije, navijača...meni sečini da ste i došli da igrate protiv Želje, a i znate da navijači nikako neće navijat za vas :mrgreen: ...što se sudjenja tiče :shock: . Molim te podsjeti me zašto su nam svirana tri penala zbog kojih ste dobili 3 crvena i vratili se kući sa polomljenim nogama. **** te, samo neke teorije zavjere. Bili smo neuigrani, ali smo imali fakat bolje igrače od vas. Kod vas se vidjela želja, ali niste znali...da jeste, uzeli bi nas glatko i zdravo. Do vas je, pose.rem se na sudiju više.

Nego, dodjite i igrajte fudbal. Nikakvi pritisci nam ne trebaju da vas pobijedimo. Zatvorit ćemo onog malca što je hebo borac. Kako se ono zove? Kotaran, kataran? Trči ko lud.

rudarprijedor
Kontakt:

Post Postao/la rudarprijedor » 19 nov 2010, 10:59

drug je napisao/la:U tom periodu znalo se desiti da semafor ne radi nikako na nekim tekmama zato što je bio kvar na njemu. Fino ti čovjek kaže da vrijeme ide do 90 minute. Na toj tekmi sam ja gledao na svoj sat i nikakve kradje nije bilo. Mozda je pustio napad jer nijedan sudija te neće spriječiti ako si na na protivnikovoj polovini da nešto pokušaš. Vaši izbili loptu, kraj. Igrali ste fakat bunkeraški, ali dosta organizovano u odbrani. Jedva smo vam i dali onaj gol, iz 2,3 pokušaja Alen Mešanović. Prije toga jedna stativa... To je sve. Napadali, pokušavali, nije se dalo. Naša jedna greška, vaša dobra kontra i to je sve što ste uradili tad. Čuj igrali protiv Želje, sudije, navijača...meni sečini da ste i došli da igrate protiv Želje, a i znate da navijači nikako neće navijat za vas :mrgreen: ...što se sudjenja tiče :shock: . Molim te podsjeti me zašto su nam svirana tri penala zbog kojih ste dobili 3 crvena i vratili se kući sa polomljenim nogama. **** te, samo neke teorije zavjere. Bili smo neuigrani, ali smo imali fakat bolje igrače od vas. Kod vas se vidjela želja, ali niste znali...da jeste, uzeli bi nas glatko i zdravo. Do vas je, pose.rem se na sudiju više.

Nego, dodjite i igrajte fudbal. Nikakvi pritisci nam ne trebaju da vas pobijedimo. Zatvorit ćemo onog malca što je hebo borac. Kako se ono zove? Kotaran, kataran? Trči ko lud.
Gledao sam ja cd od utakmice u sarajevu...:) Istini za volju prvo poluvrijeme nam ni jedne sanse niste stvorili..mozda neke poluprilike....A to nam je Goca kapiten...:D ON je lud totalno...nema on neke igracke sposobnosti ali igra srcem za Rudar.....u Rudaru je cijeli zivot a ima 30 godina...Znaci od 2 lige RS do premijer kao i vecina ovih igraca....:D Tesko ce bit sutra skoro pa nemoguce...al aj vidjecemo :D
Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo

gogineman
Kontakt:

Post Postao/la gogineman » 19 nov 2010, 12:59

Ja mislim da je kantar u pitanju, jer je rasturio borac, a brz je, igra po strani u napadu, dok Goca igra odbranu...

rudarprijedor
Kontakt:

Post Postao/la rudarprijedor » 19 nov 2010, 13:34

gogineman je napisao/la:Ja mislim da je kantar u pitanju, jer je rasturio borac, a brz je, igra po strani u napadu, dok Goca igra odbranu...
Pa Goca ti je bek...on naravno da ide u napad...:) Vedo je tamo igrao nesto blize spicu :D A i covjek ti je napisao Kotoran...

gogineman
Kontakt:

Post Postao/la gogineman » 19 nov 2010, 14:14

Meni se ucilo da je napisao "Kotoran, Kantar" :mrgreen:

Pecani
Kontakt:

Post Postao/la Pecani » 19 nov 2010, 14:24

Uvlaci ga Dzafa sutra? :lol:

rudarprijedor
Kontakt:

Post Postao/la rudarprijedor » 20 nov 2010, 14:29

Aj Rudar :D

rudarprijedor
Kontakt:

Post Postao/la rudarprijedor » 20 nov 2010, 16:11

A jbt...3 zamjene samo i 4. golman :P :P :P Ajmo momci :D

rudarprijedor
Kontakt:

Post Postao/la rudarprijedor » 20 nov 2010, 16:21

Sta se desava ljudi... :? :? :?

njonjo3717
Kontakt:

Post Postao/la njonjo3717 » 20 nov 2010, 16:52

Bez 7-8 prvotimaca,ako završi 4-1 - ja sam sretan ! :roll:
Ne **** lep,nego uporan ! :)

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 20 nov 2010, 19:17

Ja otkad pratim Želju mislim da nas niko nije nadigrao u jednom poluvremenu kao Rudar (u okviru domaćeg takmičenja). 7-8 maltene 100%tnih prilika su vaši imali u drugom poluvremenu. Jedini problem je što očito nemaju kvalitet da ih i iskoriste, ali je i Šeha izvukao par lopti. Što se prvog poluvremena tiče, potučeni ste, što jest jest. Ali eto, rijetko ko ko dođe da se nadigraca prođe bez 3-4 primljena gola.

rudarprijedor
Kontakt:

Post Postao/la rudarprijedor » 20 nov 2010, 19:27

elSaik je napisao/la:Ja otkad pratim Želju mislim da nas niko nije nadigrao u jednom poluvremenu kao Rudar (u okviru domaćeg takmičenja). 7-8 maltene 100%tnih prilika su vaši imali u drugom poluvremenu. Jedini problem je što očito nemaju kvalitet da ih i iskoriste, ali je i Šeha izvukao par lopti. Što se prvog poluvremena tiče, potučeni ste, što jest jest. Ali eto, rijetko ko ko dođe da se nadigraca prođe bez 3-4 primljena gola.
Ali eto imam neki utisak da smo bili kompletni mozda smo mogli i vise...bar da smo Tripu imali na golu al dobro nismo se obrukali...

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 20 nov 2010, 19:37

U prvom poluvremenu ste dobro i prošli sa 4-1 ;)
A u drugom ste imali 3-4 100% šanse ali Šehić je to majstorski odbranio, ne znate dati gola jbg :mrgreen:
Ali realno ,i naši igraci su se vukli u drugom poluvremenu kao prebijene macke i jedva cekali kraj.
Opasna ste ekipa koja može trcati i zna igrati fudbala i koja hoce da se nadigrava bez bunkera i slicnog sranja.

drug

Post Postao/la drug » 20 nov 2010, 21:54

Ovi momci sto su danas dosli su mogli tract..auu..baš. Jesmo im i mi to dozvolili lošom igrom u drugom poluvremenu, ali to ne umanjuje dobar utisak koji se ostavili.

PS: Mislim da je Tripić bio tu da ne bi bilo ništa bolje. Ovaj momak što je branio je bio dobar. Nije ništa do njega. Čak je i pročitao stranu kod penala (koji je bio čist, čupo se nije bunio, pored toga je bio jedan od boljih vaših na terenu.Na stadionu nisam dobro vidio, ali ne snimku se jasno vidi kako ga lopta udara u ruku).

njonjo3717
Kontakt:

Post Postao/la njonjo3717 » 20 nov 2010, 23:31

drug je napisao/la:Ovi momci sto su danas dosli su mogli tract..auu..baš. Jesmo im i mi to dozvolili lošom igrom u drugom poluvremenu, ali to ne umanjuje dobar utisak koji se ostavili.

PS: Mislim da je Tripić bio tu da ne bi bilo ništa bolje. Ovaj momak što je branio je bio dobar. Nije ništa do njega. Čak je i pročitao stranu kod penala (koji je bio čist, čupo se nije bunio, pored toga je bio jedan od boljih vaših na terenu.Na stadionu nisam dobro vidio, ali ne snimku se jasno vidi kako ga lopta udara u ruku).
Ponovo Stakić penal napravio... :D
Ne **** lep,nego uporan ! :)

Vastecija_GSE
Kontakt:

Post Postao/la Vastecija_GSE » 21 nov 2010, 12:32

Po meni izgubljena utakmica od Zelje na grbavici 4-2 bez nekoliko standardnih prvotimaca i nije nesto lose.....ova polusezona je najbolja ,jos dok je Zuba vodio nije bilo ovako.....svaka cast momcima...... :D

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 21 nov 2010, 12:40

Odlicno ste se prestavili.Ko vas podcjeni dobije po usima :lol:
To se desilo Sirokom i Borcu i znamo kako je zavrsilo.
Mi smo vas podcjenili u drugom, i zamalo da nam bude veselo,Seha nas spasi.
Odlicna ste ekipa ;)
1921-2011

rudarprijedor
Kontakt:

Post Postao/la rudarprijedor » 21 nov 2010, 15:05

Esii TM87 je napisao/la:Odlicno ste se prestavili.Ko vas podcjeni dobije po usima :lol:
To se desilo Sirokom i Borcu i znamo kako je zavrsilo.
Mi smo vas podcjenili u drugom, i zamalo da nam bude veselo,Seha nas spasi.
Odlicna ste ekipa ;)
;) ;) ;)

rudarprijedor
Kontakt:

Post Postao/la rudarprijedor » 22 nov 2010, 11:13

E sad nam predstoji prava borba...Vecina igraca zeli da ide :? :? :?

Vastecija_GSE
Kontakt:

Post Postao/la Vastecija_GSE » 22 nov 2010, 11:48

rudarprijedor je napisao/la:E sad nam predstoji prava borba...Vecina igraca zeli da ide :? :? :?
Jel hoce da idu odmah sad u januaru ili ce cekati kraj sez!? :|

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Proximic, sarajevo19461987 i 4 gosta.