Nego, dodjite i igrajte fudbal. Nikakvi pritisci nam ne trebaju da vas pobijedimo. Zatvorit ćemo onog malca što je hebo borac. Kako se ono zove? Kotaran, kataran? Trči ko lud.
Gledao sam ja cd od utakmice u sarajevu...drug je napisao/la:U tom periodu znalo se desiti da semafor ne radi nikako na nekim tekmama zato što je bio kvar na njemu. Fino ti čovjek kaže da vrijeme ide do 90 minute. Na toj tekmi sam ja gledao na svoj sat i nikakve kradje nije bilo. Mozda je pustio napad jer nijedan sudija te neće spriječiti ako si na na protivnikovoj polovini da nešto pokušaš. Vaši izbili loptu, kraj. Igrali ste fakat bunkeraški, ali dosta organizovano u odbrani. Jedva smo vam i dali onaj gol, iz 2,3 pokušaja Alen Mešanović. Prije toga jedna stativa... To je sve. Napadali, pokušavali, nije se dalo. Naša jedna greška, vaša dobra kontra i to je sve što ste uradili tad. Čuj igrali protiv Želje, sudije, navijača...meni sečini da ste i došli da igrate protiv Želje, a i znate da navijači nikako neće navijat za vas...što se sudjenja tiče
. Molim te podsjeti me zašto su nam svirana tri penala zbog kojih ste dobili 3 crvena i vratili se kući sa polomljenim nogama. **** te, samo neke teorije zavjere. Bili smo neuigrani, ali smo imali fakat bolje igrače od vas. Kod vas se vidjela želja, ali niste znali...da jeste, uzeli bi nas glatko i zdravo. Do vas je, pose.rem se na sudiju više.
Nego, dodjite i igrajte fudbal. Nikakvi pritisci nam ne trebaju da vas pobijedimo. Zatvorit ćemo onog malca što je hebo borac. Kako se ono zove? Kotaran, kataran? Trči ko lud.
Pa Goca ti je bek...on naravno da ide u napad...gogineman je napisao/la:Ja mislim da je kantar u pitanju, jer je rasturio borac, a brz je, igra po strani u napadu, dok Goca igra odbranu...
Ali eto imam neki utisak da smo bili kompletni mozda smo mogli i vise...bar da smo Tripu imali na golu al dobro nismo se obrukali...elSaik je napisao/la:Ja otkad pratim Želju mislim da nas niko nije nadigrao u jednom poluvremenu kao Rudar (u okviru domaćeg takmičenja). 7-8 maltene 100%tnih prilika su vaši imali u drugom poluvremenu. Jedini problem je što očito nemaju kvalitet da ih i iskoriste, ali je i Šeha izvukao par lopti. Što se prvog poluvremena tiče, potučeni ste, što jest jest. Ali eto, rijetko ko ko dođe da se nadigraca prođe bez 3-4 primljena gola.
Ponovo Stakić penal napravio...drug je napisao/la:Ovi momci sto su danas dosli su mogli tract..auu..baš. Jesmo im i mi to dozvolili lošom igrom u drugom poluvremenu, ali to ne umanjuje dobar utisak koji se ostavili.
PS: Mislim da je Tripić bio tu da ne bi bilo ništa bolje. Ovaj momak što je branio je bio dobar. Nije ništa do njega. Čak je i pročitao stranu kod penala (koji je bio čist, čupo se nije bunio, pored toga je bio jedan od boljih vaših na terenu.Na stadionu nisam dobro vidio, ali ne snimku se jasno vidi kako ga lopta udara u ruku).
Esii TM87 je napisao/la:Odlicno ste se prestavili.Ko vas podcjeni dobije po usima![]()
To se desilo Sirokom i Borcu i znamo kako je zavrsilo.
Mi smo vas podcjenili u drugom, i zamalo da nam bude veselo,Seha nas spasi.
Odlicna ste ekipa
Jel hoce da idu odmah sad u januaru ili ce cekati kraj sez!?rudarprijedor je napisao/la:E sad nam predstoji prava borba...Vecina igraca zeli da ide![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Proximic, sarajevo19461987 i 4 gosta.