Haris Medunjanin

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Željovac
Kontakt:

Re: Haris Medunjanin

Post Postao/la Željovac » 24 jan 2011, 13:00

[youtube][/youtube]

Zabio gol, ali ništa pohvalno. Fulio penal i onda je šeprtljasto ubacio u gol. Nekoliko dobrih poteza i dodavanja na početku videa.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 24 jan 2011, 13:01

Moze Medo i bolje ;)
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 24 jan 2011, 13:50

Pa kud ces bolje sta je trebao napraviti?
Oni potezi pokazuju da je Medo majstorcina ;)
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

hrk
Kontakt:

Post Postao/la hrk » 24 jan 2011, 13:54

Za_raju je napisao/la:Pa kud ces bolje sta je trebao napraviti?
ma nije medo majstor cocalic je majstor :lol: :lol:

noah
Kontakt:

Post Postao/la noah » 24 jan 2011, 17:20

hrk je napisao/la:
Za_raju je napisao/la:Pa kud ces bolje sta je trebao napraviti?
ma nije medo majstor cocalic je majstor :lol: :lol:
ma coca je maradonu nadmasio, sta ti je :mrgreen: :mrgreen:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 24 jan 2011, 17:25

Dobar Mudonja.
U Holandiji corak
U Spaniji dva corka.
Ja kad ga krenu kod ****.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

bosanac723
Kontakt:

Post Postao/la bosanac723 » 08 feb 2011, 01:23

Ako iko ima da putuje to je Haris...decko ce provest 18 sati u avionu, a igra utakmicu 12/2....ee moj glupane, ti putujes 18 sati da igras za reprezentaciju svoje domovine..konju nevidjeni... :roll:
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 08 feb 2011, 03:50

bosanac723 je napisao/la:Ako iko ima da putuje to je Haris...decko ce provest 18 sati u avionu, a igra utakmicu 12/2....ee moj glupane, ti putujes 18 sati da igras za reprezentaciju svoje domovine..konju nevidjeni... :roll:
Ma nece hariphp putovati. I kako bi izdrzo toliko sati bez foruma. Plus ne voli ti on Ameriku, nece preko bare.

bosanac723
Kontakt:

Post Postao/la bosanac723 » 08 feb 2011, 03:58

soko je napisao/la:
bosanac723 je napisao/la:Ako iko ima da putuje to je Haris...decko ce provest 18 sati u avionu, a igra utakmicu 12/2....ee moj glupane, ti putujes 18 sati da igras za reprezentaciju svoje domovine..konju nevidjeni... :roll:
Ma nece hariphp putovati. I kako bi izdrzo toliko sati bez foruma. Plus ne voli ti on Ameriku, nece preko bare.
Jel ovo pokusaj sale na racun Harishp? :|
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 08 feb 2011, 04:01

bosanac723 je napisao/la:
soko je napisao/la:
Jel ovo pokusaj sale na racun Harishp? :|
Ma kakvi.
Jel ides ti na ovu tekmu?

bosanac723
Kontakt:

Post Postao/la bosanac723 » 08 feb 2011, 04:05

soko je napisao/la: Ma kakvi.
Naravno, malo da vidim roditelje i malo da se opustim, pa onda nazad za svabiju poslije tekme radi obaveza. ti? Gledaj za zuto-plavi sesir, sigruno ces me pronaci u tih 50 hiljada :D :D

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 08 feb 2011, 04:07

@Schokole nevolim oranje a nisam nesto plaho ljubitelj ni Tel Habiba.
Mudonja ti ovdje u istoj zgradi ali na drugom spratu. :mrgreen:
Inace ovaj sad suti i muti.Dok ne postane glavna zvjezda ko' i Begson.Ili nas opet ''prijatno''iznenadi.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 08 feb 2011, 04:10

Naravno, malo da vidim roditelje i malo da se opustim, pa onda nazad za svabiju poslije tekme radi obaveza. ti? Gledaj za zuto-plavi sesir, sigruno ces me pronaci u tih 50 hiljada :D :D
Idem i ja. Koliko se meni cini karte su skoro rasprodane a bice nas valjda preko 15,000.
Mi smo u sekciji 136 to je odmah kraj nase klupe. Bice fino vrijeme, oko 15C al to nema veze unutra smo.
Raja se sastaje u nekom TACO MAC blizo stadiona.

bosanac723
Kontakt:

Post Postao/la bosanac723 » 08 feb 2011, 04:17

soko je napisao/la:
Idem i ja. Koliko se meni cini karte su skoro rasprodane a bice nas valjda preko 15,000.
Mi smo u sekciji 136 to je odmah kraj nase klupe. Bice fino vrijeme, oko 15C al to nema veze unutra smo.
Raja se sastaje u nekom TACO MAC blizo stadiona.
Ja sam u section 110, row 8. Bicu u Marriot u downtown...nadam se da necu jedini biti, da se s nasim dijasporcima dobro provedem.

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 27 feb 2011, 01:27

Haris trpa i dalje :D
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

SemPer_fi
Kontakt:

Post Postao/la SemPer_fi » 27 feb 2011, 19:59

Medo najbolji golgeter u repki :D
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 26 mar 2011, 13:27

Od Mede danas ocekujem beton igru, a moze i gol sa nekih 20-30 metara. :D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

sanchi
Kontakt:

Post Postao/la sanchi » 27 mar 2011, 20:37

dobra tekma od mede samo tako
adeko

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 28 mar 2011, 10:32

Mamić: Uh, da mi je ovaj Medunjanin, za reprezentaciju je odradio lavovski dio posla

Pobjednički tandem zagrebačkih plavih Vahid Halilhodžić i Zdravko Mamić, nakon susreta sa Željezničarom u Sarajevu, pratili su meč BiH - Rumunija iz VIP lože stadiona Bilino polje.

Njihovom oduševljenju nije bilo kraja. Bodrili su Papeta i njegove pulene, aplaudirali za svaki dobar potez, nervirali se, skakali, grlili sve oko sebe nakon pobjedničkog gola Edina Džeke.

Vaha je na stadion došao sa šalom BiH, kojim je mahao ispred Maminja. Iako je stotinjak metara bio od Sušića kao da su jedan do drugog sjedili. Vaha je najavio preokret "ako sa klupe krenu svježiji igrači". Sušić je maestralno postavio igru, taktiku, mijenjao igrače... I dok trener Dinama nije izdvajao imena, Mamiću se otelo, piše list San.

"Uh, da mi je ovaj Medunjanin. Možda obična raja ne vidi njegov učinak, ali momak je odradio lavovski dio posla", priznao je Mamić, koji je izrazio žaljenje što je Džeko preko Teplica lansiran u orbitu, umjesto iz Maksimira. Mamić je hvalio osim Medunjanina i Džeke, još Spahića, Ibiševića, Pjanića, a posebno razigranog Lulića. Oba su se složila da je Sušić genijalno vodio naš tim. Prije utakmice i Halilhodžić i Mamić su zaradili aplauz na otvorenoj sceni, a nakon meča, oni su aplaudirali našima!
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 28 mar 2011, 11:42

Sad gledam ove snimke na youtube-u, dečko ima nevjerovatan osjećaj za loptu. :o
Who dares, wins !

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.