Ja sam bio siguran da će ga svirati. Sve što si naveo je tačno ali, poznavajući nas i našu "sreću" u ovakvim utakmicama, bio sam siguran da će svirati.
Što reče komentator "ovo će mi postati najdraži sudija od večeras".

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Ja sam bio siguran da će ga svirati. Sve što si naveo je tačno ali, poznavajući nas i našu "sreću" u ovakvim utakmicama, bio sam siguran da će svirati.
Zamisli tek zadnje kolo u Beču isto bodova mi i oni, za plasman. Je.bes mi sve ako nas ne bi 150 hiljada bilo
Daleko je to i dalje. Ali svejedno treba dobiti iduce tri i u medjuvremenu rasti, velikii mentalni boost bi bilo tih 12b.
Sta su se isfulali? Jedna prilika u prvom kada je lik sutirao pored gola i jedna u drugom kada vasilj brani,osim toga jos jedan sut izvan 16 nakon kornera te jedan poluvolej koji su zavrsili po sredini gola. Mi osim prilike jos jedna sansa 1:1 bolja od svih rumunskih.GianlucaPagliuca71 je napisao/la: ↑21 mar 2025, 23:41Vise srece nego pameti. Onaj gol koji smo postigli je jedina akcija na citavoj utakmici. Dosta gresaka, lopti koji ne idu nikome, ne znamo iznijeti loptu, a preko centra onda standardno bezidejno. Imali smo srece da su se Rumuni isfulali i generalno bili losi.
Nemojte puno letiti, nismo dobili Spaniju. Kipar ce nas dobro napatiti.
Nadam se da ce se Kipar nekako pregurati, pogotovo u gostima. Puno vise me je strah utakmica protiv njih, nego protiv Austrije i Rumunije.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑21 mar 2025, 23:49Zamisli tek zadnje kolo u Beču isto bodova mi i oni, za plasman. Je.bes mi sve ako nas ne bi 150 hiljada bilo![]()
+BiHSportman je napisao/la: ↑21 mar 2025, 23:51Da li mogu reći, a da me niko ne napadne? Večeras igra nije razlog za toliku euforiju, rezultat jeste, ali igra ne. Zato ovdje postoji još mnogo mjesta za napredak, a protiv Kipra kiksati ne smijemo.
Trebala nam je pobjeda da na njoj gradimo nesto, mi u zadnjih 7 godina imamo dvije gostujuce pobjede, ovu i Kazahstan. Igra nije bila dobra i podredjeni smo bili kod da je Spanija sa druge strane, al nismo u situaciji da trazimo estetiku neku sada.BiHSportman je napisao/la: ↑21 mar 2025, 23:51Da li mogu reći, a da me niko ne napadne? Večeras igra nije razlog za toliku euforiju, rezultat jeste, ali igra ne. Zato ovdje postoji još mnogo mjesta za napredak, a protiv Kipra kiksati ne smijemo.
Ma dobro po meni je ok bila..jbg teska tekma preteska, puno toga u igri...na noz sto se kaze. Momci su poginuli za dres veceras.BiHSportman je napisao/la: ↑21 mar 2025, 23:51Da li mogu reći, a da me niko ne napadne? Večeras igra nije razlog za toliku euforiju, rezultat jeste, ali igra ne. Zato ovdje postoji još mnogo mjesta za napredak, a protiv Kipra kiksati ne smijemo.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 11 gostiju.