FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Osttribine
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ovo je stvarno katastrofa po ovom kijametu da se igra fudbal u ova doba, a posebno to licemjerstvo NSBiH gdje su recimo Mladost DK izbacili zbog toga sto nisu imali reflektore na stadionu. Nikakav alibi ne trazim za nasu ekipu jer vrucina je i jednim i drugim ali uslovi za igru su katastrofa, trcati po ovome bas moras biti lud.
Igraju za 5 do 10 puta vece plate prosjecnog gradjanina u BiH. Znas koliko mi puca neka stvar jel im tesko ili nije.SarajevoNG je napisao/la: ↑12 avg 2024, 16:11Hahahaha joj poredjenja MAJKO MILA, ti ljudi sto igraju kako kazes manje od 2 sata su u punom naporu, srce im radi 20x brze nego tim na njivi, i ti uzmes i poredis to. Ocito nisi potrcao nikada po vrelini pa se ne razumijes.
I usput hebem majke svima koji su odredili da se igra po ovom vremenu !
Ovo podsjeća na utakmicu iz augusta prošle sezone kad smo dobili Tuzlu 1-2 isto ovako u ponedjeljak u 17:30, nadamo se opet pozitivnom ishodu. 

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- feniksptica
- Kontakt:
Da l Zeka ne mirise Renana il je ovaj pao formom bas il ide ne znam al trebo je pocet danas to je sigurno.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Sto neko kopa ili radi tezi posao za manje para je argument na nivou djeca u Africi nemaju sta da jedu, hirurzi zaradjuju manje od fudbalera i sl.
U Doboju je trenutno 38 stepeni, znaci u stvarnosti 40+. Nije uslovno i ne bi se smjelo igrati.
U Doboju je trenutno 38 stepeni, znaci u stvarnosti 40+. Nije uslovno i ne bi se smjelo igrati.
- BordoBBoja
- Kontakt:
Zasto se Julardzija zaposyavlja
Otidji buraz i umivaj ih. Smijesna vam je prica Bgm.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑12 avg 2024, 16:32Sto neko kopa ili radi tezi posao za manje para je argument na nivou djeca u Africi nemaju sta da jedu, hirurzi zaradjuju manje od fudbalera i sl.
Je li ovo 4 3 3
Al' ne kontam što onda Mirvić/uprava/trener nije reagirao da ovo nisu uslovi za igrati utakmicu, te da se ista odgodi? Ovako bez alibija, ako mogu oni trčati, mogu i naši manekeni.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Druze, ne sazaljevam se ja toliko nad njima kao njima, samo kazem da ovo nije normalno. Ne smijes sjediti na suncu na 40 stepeni ako ti je do zdravlja, a ne trcati i igrati fudbala. Suludo je ovo.keli je napisao/la: ↑12 avg 2024, 16:34Otidji buraz i umivaj ih. Smijesna vam je prica Bgm.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑12 avg 2024, 16:32Sto neko kopa ili radi tezi posao za manje para je argument na nivou djeca u Africi nemaju sta da jedu, hirurzi zaradjuju manje od fudbalera i sl.
Renan vec 17 utakmica nije sastavio 90 min,traje to od Rozmana sad se samo nastavilo.feniksptica je napisao/la: ↑12 avg 2024, 16:32Da l Zeka ne mirise Renana il je ovaj pao formom bas il ide ne znam al trebo je pocet danas to je sigurno.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Moze bit a i nemora,postoji opcija da je Kyeremeh LWB al da sacekamo ipak.
Ja sam ocekivao Kuprešaka,to mi malo bode oci pogotovo sto Durakovica nema ni na klupi
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Koju poziciju igra Anđušić ?
- feniksptica
- Kontakt:
Meni Andjusic nije ni sa klupe. Aj hajdi zato sam ja ovdje a Zeka tu gdje jest. Mada onako lose i posmotano Andjusic izgleda.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Meni ovo vuče na 4231
Rockov
Beganović Čelik Soldo Jović
Đorđević Bubanja
Guliashvili Anđušić Kyeremeh
Čataković
Rockov
Beganović Čelik Soldo Jović
Đorđević Bubanja
Guliashvili Anđušić Kyeremeh
Čataković
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Ma pobjeda danas bez sikiracije. Sto se tice Renana opasno ga je Zekic naruzio nakon poraza u Trnavi tj cak na poluvremenu. Ne postuje zadatke koje mu daje na terenu.
-
- Kontakt:
Vjerovatno da imamo bolje ne bi ni igrao ...feniksptica je napisao/la: ↑12 avg 2024, 16:41Meni Andjusic nije ni sa klupe. Aj hajdi zato sam ja ovdje a Zeka tu gdje jest. Mada onako lose i posmotano Andjusic izgleda.
Sve nam ovo Ibricic navuko i sve na klupi ...
Kupresak vjerovatno na klupi sto nije prosao pripreme.
Bas me zanima jel sa 3 stopera ili 433,4231(kao protiv slobode)
Igra im jablan Vidic
FK Sloga: Pavlović, Đekić, Veselinović, Popara, Milanović, Kvesić, Grabež, Milićević, Jović, Varga, Vidić.
Iskusna ekipa ,oporavio im se Vidic,vratili su Jovica koji je bio najbolji igrac uz Vidica prvu polusezonu...standardno cuvat se prekida i kontri koje mogu biti opasne preko Veselinovica i Jovica.
Iskusna ekipa ,oporavio im se Vidic,vratili su Jovica koji je bio najbolji igrac uz Vidica prvu polusezonu...standardno cuvat se prekida i kontri koje mogu biti opasne preko Veselinovica i Jovica.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, amypitar, belosevic23, Dave, gh0stHZ, juka55, mnon46, Oerde, rimljanin90, TETRAPAK, Varijantas8 i 68 gostiju.