FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

jovanmaksimovic
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la jovanmaksimovic » 24 avg 2014, 23:40

znaci, ovu sezonu SVI trebaju da se strpe jer ovo je ocigledno sezona koja se zrtvuje radi mladih igraca. nama treba da bude priorite ove godine da pokusavom izboriti trece mjesto i da tako izborimo evropu ili da kroz kup obezbjedimo istu. bice jos poraza, ali dvije od tri top ekipe lige smo prosli vec, znaci imamo 10 relativno laganih utakmica i 1 tesku jos. zato strpljenje ove godine treba da bude jace nego ikad. ne zelim da se ponovi 2005-2009 rezultatski, trebamo da napunimo stadion svaku utakmicu jer ovi mladici kad vide 8000 ljudi na grbavici nece zakazati. a ako nastavimo da dolazimo u mizernom broju od 2-3 hiljade nema od toga nista. ;)
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

bojamora
Kontakt:

Post Postao/la bojamora » 24 avg 2014, 23:55

Protiv Radnika ja bih stavio, jer nam očito treba nekih promjena i to ako ne igra Kosorić zbog žutih :

..............Antolović.....................

..Memija....Zeljković......Bogdanović,,,,,Kvesić....

.....D. Sadiković,,,,Hasanović,,,,,,Tomić,,,

....Varea......Turković,,,,,,,,,,Stanić......

Rezerve: Čolić, Bučan, Jamak. Hasković, Baša, Bajić.

themaniaks
Kontakt:

Post Postao/la themaniaks » 25 avg 2014, 00:11

Samo ostaje nada za nekim boljim vremenima,bio sam veliki optimista na pocetku sezone cak i poslije ispadanja od metalurga al su me desavanja oko kluba,tribine i poraz od sinoc skroz dotukli.Ne vidim kako se moze pricati o nekoj stabilizaciji kluba ako nemas rezultate,samim tim gubis navijace,sponzore,cijena igraca opada ( jer ne moze ti Tomic,Jamak,Bajic otici za istu cijenu kada si prvak i kada si 4,5 u ovoj smijesnoj ligi).I sve mi vise lici na suplju ta prica o vracanju dugova i o guranju nasih igraca iz omladinskog pogona u cilju da bi se opravdala nesposobnost i nerad uprave.Organizacija kluba je na amaterskom nivou napredak ce biti kada se bude znalo ko sta i kako obavlja u klubu,kad bude od 8 do 16 sati taj i taj covjek na tom i tom mjestu u klubu,da mu Zeljo bude na prvom mjestu ne samo usput ono da se ubere koja para i normalno da prima za to platu.Sve se to mora podici na puno veci nivo od postojeceg da bi se mogli nadati nekom iskoraku al ovako tesko,nadam se da grijesim.
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 25 avg 2014, 00:56

Head je napisao/la:
TeaM87 je napisao/la:Losa je situaciju i u klubu i oko kluba, B.D. se opasno umijesao u poslove u klubu, kako u desavanja u svlacionici, tako i u desavanja u upravi, puca rekete Šiljku, mafija nam drzi klub, moramo se nekako ovoga rijesiti.
Ima li istine da doticni uzima marku od svake prodate karte?
prosle sezone kad je karta bila 6KM davalo se po marku Manijacima, a prica se da sada daju doticnom
FKŽ !

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 25 avg 2014, 01:00

manite se mahale i tih prica :crazy:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 25 avg 2014, 01:05

Hahahaha pa jeste li vi normalni, pa ljudskoj gluposti nema kraja

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 25 avg 2014, 01:10

themaniaks je napisao/la:Samo ostaje nada za nekim boljim vremenima,bio sam veliki optimista na pocetku sezone cak i poslije ispadanja od metalurga al su me desavanja oko kluba,tribine i poraz od sinoc skroz dotukli.Ne vidim kako se moze pricati o nekoj stabilizaciji kluba ako nemas rezultate,samim tim gubis navijace,sponzore,cijena igraca opada ( jer ne moze ti Tomic,Jamak,Bajic otici za istu cijenu kada si prvak i kada si 4,5 u ovoj smijesnoj ligi).I sve mi vise lici na suplju ta prica o vracanju dugova i o guranju nasih igraca iz omladinskog pogona u cilju da bi se opravdala nesposobnost i nerad uprave.Organizacija kluba je na amaterskom nivou napredak ce biti kada se bude znalo ko sta i kako obavlja u klubu,kad bude od 8 do 16 sati taj i taj covjek na tom i tom mjestu u klubu,da mu Zeljo bude na prvom mjestu ne samo usput ono da se ubere koja para i normalno da prima za to platu.Sve se to mora podici na puno veci nivo od postojeceg da bi se mogli nadati nekom iskoraku al ovako tesko,nadam se da grijesim.
Vidi se da veze nemaš s vezom, ja te molim otidji sutra malo do stadiona pa se sam uvjeri, da fali ljudi fali jer ovi što rade i narade se, pa koliko posla ima samo oko organizacije utakmice pa onda i gostujuće vi fkt mislite to tek tako ništa ne radi svi sjede za.****.aju se i to je to. Odeš druze malo vidiš i biće ti jasno, a ne ovdje doći i pričati gluposti o kojima veze nemaš. Valja marku donijeti u klub samo jednu, a ne onoliko koliko treba, tako da ljudi koji rade rade lavovski stim da im i fali još koji čovjek pa da se može misliti o svemu. Otidji malo i do fanshopa i tamo se radi i novih majica i to strašnih majica i svega pa malo odeš.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

themaniaks
Kontakt:

Post Postao/la themaniaks » 25 avg 2014, 01:40

Jest veze nemam,sve je sjajno i bajno,sam kazes da fali ljudi sto je bio i bit mog posta a hoces da me demantujes.Sve dok ti jedan covjek obavlja 10 funkcije u klubu to je za mene amaterizam.Fan shop ne spominji boga ti,jer godinu dana nista novo nije izlazilo i zjapio je poluprazan da ne spominjem to sto klub iz glavnog grada nema generalnog sponzora pa do clanskih i godisnjih koje su izasle dan prije utakmice ,sto nam se stadion raspada itd itd...a te stvari o organizovanju gostovanja i domacinstava pa to valjda rade i u slaviji,radniku,mladosti ako je to tebi mjerilo onda aferim.
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 25 avg 2014, 01:44

TeaM87 je napisao/la:
Head je napisao/la:
TeaM87 je napisao/la:Losa je situaciju i u klubu i oko kluba, B.D. se opasno umijesao u poslove u klubu, kako u desavanja u svlacionici, tako i u desavanja u upravi, puca rekete Šiljku, mafija nam drzi klub, moramo se nekako ovoga rijesiti.
Ima li istine da doticni uzima marku od svake prodate karte?
prosle sezone kad je karta bila 6KM davalo se po marku Manijacima, a prica se da sada daju doticnom
kako te nije stid ovakve gluposti pisati :crazy: ,cuj davalo se manijacima ljudi od uzina odvajaju ,toplih obroka da prate zelju ,okani se tastature i price rekla kazala kad veze nemas

KontraNogama
Kontakt:

Post Postao/la KontraNogama » 25 avg 2014, 01:59

Ne valja nam ova prica o smjenjivanju Adzema i ono trebaju nam pojacanja. Sta je, tu je.
I sam kazem da je Adzem pogrijesio vise puta ali ne kazem da ga treba mijenjati. Kao sad mi imamo trenera na izvoz.
Isto tako i igracima koji ne pruzaju 100% od sebe (po nasem misljenju) treba traziti drugu poziciju ili na klupu. E to je do Adzema to je ono sto se treba kritikovati. Kritikovati a ne psovati i pljuvati.
Vec sam pisao da je kondicija i snaga pravo vazna , kad je imas ne bojis se duela, znas da mozes uraditi sve sto ti tvoje mogucnosti dozvoljavaju a da ne pricam koliko si psihicki jaci kad znas da si k'o stjena. E to ja zamjeram strucnom stabu. To je ono sto ja vidim.
Eto ima Adzem slijedecu utakmicu sansu da popravi utisak.
Kakva je situacija sa povredama zna li neko tacno?
Ovo na jugu sta se desava me interesuje jer samo sam cuo carsijske price, al' sto sam cuo ne valja. Da li je bas tako crno ili raja pretjeruje.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 25 avg 2014, 03:18

naredne tri tekme mora bit 9 bodova AL MORA ili smo je.bali jeza
=\_1921_/=

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 25 avg 2014, 06:57

Zar je vec 27-o kolo pa mora?
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 25 avg 2014, 08:59

Mora
NO PYRO NO PARTY

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 25 avg 2014, 09:12

Ne, ne mora... ;) Sto bi opet vrli navijaci da se oni pitaju za nesto i tjeraju trenere, direktore, predsjednike i sl.
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 25 avg 2014, 09:31

Baja_Zvjerka je napisao/la:Ne, ne mora... ;) Sto bi opet vrli navijaci da se oni pitaju za nesto i tjeraju trenere, direktore, predsjednike i sl.
Ma nema to "tjeranje" i kritikovanje nikakve veze sa trenutnim stanjem u klubu i igrama na terenu.. Tjerali smo mi i yebavali majke svima redom i kada smo duple krune uzimali.. Mnogima ni tada nista nije valjalo pa su cekali utakmice da svoje frustracije izlijece na Adilovicu, Stanicu, Zebi, Jamaku i ostalima.. Pa evo i pitari nakon x-a u Bijeljini tjeraju pola igraca, trenera i sta sve ne.. Yebe nas pravo ovaj nas pogani mentalitet i nedostatak zdravog razuma..
BUDI ŽELJO !!!

Blagoje
Kontakt:

Post Postao/la Blagoje » 25 avg 2014, 09:51

Ma kakvo tjeranje, samo lagano. Proljece je nase po tradiciji. Cilj je Evropa, to nije upitno. Mozda kup, ako posluzi zrijeb.
I vracanje duga kao prioritet, naravno.

Trofeji vise nisu u modi. :D
Katastar.ba - 2174, 2175, 2176, 2177.

Nastavice se...

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 25 avg 2014, 09:58

9 bodova je pod moranje a vi kako hocete ;)

Mada nasih sest sa strane nece bit problem jer nemaju pritiska :bow:
Željeznicar za život cijeli !

zeljo4life
Kontakt:

Post Postao/la zeljo4life » 25 avg 2014, 10:02

Da,pritisak...i ja imam jak pritisak na Grbavici...al krvni.
Amare hvala ti...

jaludovolimte
Kontakt:

Post Postao/la jaludovolimte » 25 avg 2014, 10:16

Slab start, prva četri kola pet bodova

2014/15 - 5 b. - x
2013/14 - 9 b. - 4. mjesto
2012/13 - 10 b. - 1. mjesto
2011/12 - 4 b. - 1. mjesto
2010/11 - 6 b. - 3. mjesto

Zanimljivo u prva 4 kola u sezoni 11/12 igrali i protiv Širokog(1:2) i Zrinjskog(3:3)

Ja sam optimista i kažem prošetat ćemo se ligom :D
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..

galeb
Kontakt:

Post Postao/la galeb » 25 avg 2014, 11:08

Zna li ko sta je sa Bajicem?

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: addebisi, Bordo10, Dofu, Ferroviere1987, MrAmarOsim, Orvel, riki46, ritam21 i 102 gosta.