Ma Zeka je pravi mangup, moderniji i pametniji tip Husrefa. Ovakav je trebao nam, da ima daMu, izvadit bilo koga u bilo koje vrijeme, autoritet uspostavit. Nadam se da Mirvic ce ga podrzati do kraja i aBd da usreci on nas a mi njegamoram je napisao/la: ↑12 avg 2024, 23:24Ocito da je golman pogrijesio, ali je ZZ zovnuo Beganovica poslije gola i naruzio ga kao malo dijete. S tim u vezi je i na presu poslije utakmice spominjao da nece da okrivi golmana da su ostali bili daleko od igraca. Lik drzi balans i ne upire prstom, barem ne javno. Zna znanje.Pitar6785 je napisao/la: ↑12 avg 2024, 22:53Pitarsam je napisao/la: ↑12 avg 2024, 22:41Za sada najveće pojačanje uz povratak Gulija je definitivno
ZZ.Ovo sto je izjavio poslije tekme je tačno i ubitačno.
Čuo sam da i na treningu ima i provodi čeličnu disciplinu,doduše
začinjenu i psovkama.Doduse i Ćiro je psovao.
Samo red,rad,disciplina i podrška nas Bordo navijača
i vlasnika.Ne smijemo dozvoliti neke nove Suljice ili Novopazarce
da rovare i prave klanove.Dobra atmosfera je garant uspjeha.
To sto on suje to je normalno ko hrvata. Jer oni i u najuzem krugu fameliju suju jedni drugim..NIJE to iz ljutnje vec uzrecica kosto mi kazem **** moj ukurcu itd
Zz je NAJVECE POJACANJE NASEG KLUBA PA TEK GULASHVILI..
Golman je los i nazalosr rezervni jos gori i sto je najgore Rockovu su sigurno obecali minute sad nemozes dovest nikog na tu poziciju. NIZAK PANICAR SLABA PROCJENA I SIGURNO AKO NE DOVEDEMO NOVOG GOLMANA ILI SE NEDESI CUDO DA ROCKOV PREKO NOCI POSTANE OLIVER KAN ON CE NAM IZBIT DUPLU KRUNU IZ RUKU..
Da su oni dali onakav go na 00 ili 0:1 mi nebi pobjedili ili mozda bi sl bi satrali fizicki ekipu..
Golman inace u svjetu fudbala su 20% kompletnog uspjeha u pl bh su preko 35%
Dobri smo bili svi igraci su bili jednako dobri, golman je podbacio
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Samo dobijat male utakmice i nece biti zime 
Kad smo mi ono planirani da igramo sa Zrinjskim ??

Kad smo mi ono planirani da igramo sa Zrinjskim ??
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- TurkishAirlines
Kad smo kod pritiska, vrucine i oatalih sranja.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
uh braco tek sad u kucu usao ali vrijedilo je se na onom zvizdanu prziti
kad sa Sjevera pjesmu cujes ti dole na terenu SRCE ostavi

kad sa Sjevera pjesmu cujes ti dole na terenu SRCE ostavi

Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
ZZ kapa dole za sve, samo nemoj nam više Nemanju u prvih 11 

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Prvo poluvrijeme veoma dobro sve do trenutka kad Rockov pliva u prazno, a još zajedno sa njim iz odbrane niko ne čuva Grabeža.
Drugo poluvrijeme koliko nam je trebalo smo odigrali u trkačkom smislu, nismo se ni htjeli previše nadigravati i trošiti.
Međutim to ne opravdava što nismo u drugom gol zabili, a realno morali smo.
Rockov - kiks, kasnije dobra odbrana, ali ne ulijeva samopouzdanje.
Anđušić - 0 bodova
Hamza - loš danas
Kuprešak ok do trenutka kad praviš bespotreban faul, i zbog tog preskačeš idući meč.
Turkeša bi gurnuo od prve minute protiv GOŠKa, a Hamza hoklica.
Drugo poluvrijeme koliko nam je trebalo smo odigrali u trkačkom smislu, nismo se ni htjeli previše nadigravati i trošiti.
Anđušić - 0 bodova
Hamza - loš danas
Kuprešak ok do trenutka kad praviš bespotreban faul, i zbog tog preskačeš idući meč.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Dobro ZZ rece za Rockova. Znalo se da ce biti oscilacija jer nije dugo branio. Mislim da je pravi golman ali treba mu malo jos vremena da bude na pravom nivou.
Jovic me odusevljava.
Ne morate stopera, ali dajte covjeku jos jednu 10-ku i da se bijemo ko ljudi !
Jovic me odusevljava.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Predobra utakmica. Svaka čast igračima i treneru. Može ovo bolje, puno bolje, ali sa radom i slogom i zajedništvom će se još dosta toga posložiti na svoje mjesto.
Čim neki igrač uđe u lošu formu, krene griješiti, fulati, odmah panj, taraba, krampa. Izvinite gospodo fudbaleri, nisam vas prepoznao.
Mogao je Hamza do sad imati brat bratu 4 ili 5 postignutih golova, ali nije, **** ga idemo dalje.
Može li biti da je i Oliveira u lošoj formi, ali Čataković igra u prvoj postavi jer pokušava njega prvo razdrmati, čeka da proradi? A ako ne uspije sa Čatakovićem, onda će isto pokušati sa Oliveirom?
Ili možda Oliveira ide uskoro?
Eki panj, šta ima Ronaldo?

Mogao je Hamza do sad imati brat bratu 4 ili 5 postignutih golova, ali nije, **** ga idemo dalje.
Zašto, ali zašto uvijek neko mora razmišljati na način da postoji neki problem između trenera i igrača? Šta je u glavama ljudi koji stalno traže probleme na relaciji trener - igrači? Eto neka narednu igra Oliveira od početka, neka igra narednih 20 i postigne npr. 4 gola, šta ćemo onda? Trener mrzi Čatakovića?strahmeipomisliti je napisao/la: ↑12 avg 2024, 19:12Jel toliki problem izmedju Zekica i Renana da se mrtvi catakovic razvlaci po terenu vec 80minuta?Pa makar Ristica ubaci osvjezi nesto na 38 jbt
Može li biti da je i Oliveira u lošoj formi, ali Čataković igra u prvoj postavi jer pokušava njega prvo razdrmati, čeka da proradi? A ako ne uspije sa Čatakovićem, onda će isto pokušati sa Oliveirom?
Ili možda Oliveira ide uskoro?
Zadnja izmjena: Morpheus, dana/u 12 avg 2024, 23:51, ukupno mijenjano 1 put.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ma traže i stopera i veznjaka, ali previše se ovo odužilo iskreno. Moraju malo taj proces ubrzati i da kompletiramo ekipu do 3-4. kola maxNazorUso je napisao/la: ↑12 avg 2024, 23:46Dobro ZZ rece za Rockova. Znalo se da ce biti oscilacija jer nije dugo branio. Mislim da je pravi golman ali treba mu malo jos vremena da bude na pravom nivou.
Jovic me odusevljava.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
U ovoj koncepciji se Hamza dosad nije istakao, a bojim se ni da nece moci. Ovo sto igra trenutno ga je vec istjeralo iz ritma. Medjutim, uvijek je neminovno da ce neko u ekipi da ispasta.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑12 avg 2024, 23:45Prvo poluvrijeme veoma dobro sve do trenutka kad Rockov pliva u prazno, a još zajedno sa njim iz odbrane niko ne čuva Grabeža.
Anđušić - 0 bodova
Hamza - loš danas
Kupresak defanzivno lose poprilicno, imao je par izleta gdje je ispadao na svojoj strani. Defanzivno se mora popraviti.
Turkesa bih volio vidjeti kakav je, na ZZ-u je da nadje nacin da ga uklopi u formaciju.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kakav debil moraš biti da nešto pogrdno kazes za Hamzu?
U ovoj formaciji i u ovom stilu igre hamza,oliveira,i ovaj novi se neće naigrati
Od hamze će se napraviti invalid ali on nikad i nije bio taj koji će dati zadnji pas,ali opet ima bolji smisao u tome od oliveire
Od hamze će se napraviti invalid ali on nikad i nije bio taj koji će dati zadnji pas,ali opet ima bolji smisao u tome od oliveire
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
- skullcrusher
- Kontakt:
Koliko se brzo pljuje Hamza i koliko se brzo zaboravlja sve ono sto je uradio i kakav je on igrac zbog par losih utakmica stvarno nmg vjerovat.
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
Nije sve ni u golu ni u asistenciji. Pratite li koliko Čataković odvlači odbranbene igrače na sebe i kako se stvara prostor za brze igrače sa strane? Prati kod trećeg gola kako su odbranbeni igrači na Hamzi dok Guli šeta u slobodan prostor, pa i kod drugog gola odbrana je u fokusu na Hamzi, a Guli prolazi iza i zabija. Pozzvedinjo98 je napisao/la: ↑12 avg 2024, 23:53U ovoj koncepciji se Hamza dosad nije istakao, a bojim se ni da nece moci. Ovo sto igra trenutno ga je vec istjeralo iz ritma. Medjutim, uvijek je neminovno da ce neko u ekipi da ispasta.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑12 avg 2024, 23:45Prvo poluvrijeme veoma dobro sve do trenutka kad Rockov pliva u prazno, a još zajedno sa njim iz odbrane niko ne čuva Grabeža.
Anđušić - 0 bodova
Hamza - loš danas
Kupresak defanzivno lose poprilicno, imao je par izleta gdje je ispadao na svojoj strani. Defanzivno se mora popraviti.
Turkesa bih volio vidjeti kakav je, na ZZ-u je da nadje nacin da ga uklopi u formaciju.
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
Hamza je definitivno van forme nadam se da ce ubrzo proraditi
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Ma ovo je sramota majke mi. Jasno je da nije u formi, da ga ne ide, da previše šansi potroši, ali nazivati ga panjom, da nije za Sarajeva i slično su teške budalaštine. Ovakvi ljudi osim što brzo zaboravljaju, to su teške neznalice. Veze s fudbalom nemaju.skullcrusher je napisao/la: ↑13 avg 2024, 00:03Koliko se brzo pljuje Hamza i koliko se brzo zaboravlja sve ono sto je uradio i kakav je on igrac zbog par losih utakmica stvarno nmg vjerovat.
I ne dao Bog pružiti podršku kada ne ide. Gdje ćeš to raditi, to samo idioti rade. Zašto reći "Hamza samo naprijed, biće bolje drugi put", pa bolje reći "Hamza konju idi iz Sarajeva".
- feniksptica
- Kontakt:
Hamza je van pozicije gdje je proigro....
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ma Turkes ce se nazabijati golova u ovoj ligi.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], JavierBosnia, Nantess, NazorUso, riki46, VolimoSarajevo i 26 gostiju.