Ono kad pišeš na osnovu pisanja portala haahhahahahaha, kakvo brukanje prve ekipe forumaša
OpuštenoKamaga11 je napisao/la: ↑26 sep 2024, 00:00Zaverglaj jos koji put o valjanju, pa cu ti se od srca nasmijati.feniksptica je napisao/la: ↑25 sep 2024, 23:57Eno vaši se smiju ne mogu ustat s zemlje koliko ih stomak boli od smijanja.
Jeste se valjali nemojte srati, koliko je muftic drzao loptu kod sebe svaki put u drugom poslije 1-1???, da ne pricam o ostalom.....Kamaga11 je napisao/la: ↑26 sep 2024, 00:00Zaverglaj jos koji put o valjanju, pa cu ti se od srca nasmijati.feniksptica je napisao/la: ↑25 sep 2024, 23:57Eno vaši se smiju ne mogu ustat s zemlje koliko ih stomak boli od smijanja.
Bila je i prica da je sukob sa policijom, nigdje veze prica, to da je upao neko nas mora imati ogromna muda, a nema ih niko da se razumijemo.scudetto89 je napisao/la: ↑26 sep 2024, 00:01Hoces da kazes da smo se izmedju sebe pobili, vidi ja nisam na sjeveru jos odavno, ja sam bio od 2006 pa mozda do 2011, poslije toga sam na istoku, gore ja vidjoh da je manijak pokusao oteti trans , ko koga **** sad tu?Pablo11 je napisao/la: ↑25 sep 2024, 23:59Lijepo ste vi to prekrili, znas i sam sta se desava i izmedju kojih grupa, ali hajde..scudetto89 je napisao/la: ↑25 sep 2024, 23:52Vidim da vam je jedan pokusao oteti trans hz, pa su ga pustili dobro je on prosao, mudw velika mogu ti priznati, a da je bilo obrnuto pojeli bi ga na jugu !
Vi ste nas, svrakino rekao
Usao je momak neki u vasem dresu. Ne znam sta mu je u glavi bilo ali eto, skinuli mu momci sal pa krenuli neki "huligani" na samog momka da ga udaraju al su specijalci uletili da razdvoje.Pablo11 je napisao/la: ↑26 sep 2024, 00:05Bila je i prica da je sukob sa policijom, nigdje veze prica, to da je upao neko nas mora imati ogromna muda, a nema ih niko da se razumijemo.scudetto89 je napisao/la: ↑26 sep 2024, 00:01Hoces da kazes da smo se izmedju sebe pobili, vidi ja nisam na sjeveru jos odavno, ja sam bio od 2006 pa mozda do 2011, poslije toga sam na istoku, gore ja vidjoh da je manijak pokusao oteti trans , ko koga **** sad tu?
Drug prvo smo mi bili ocajni priznajem, drugo smo vas pojeli i sanse nismo iskoristili jel lazem pasa sta bgt??
Prelijepo je vidjeti koliko se radujete remiju protiv Sarajeva. Tad čovjek shvati gdje smo mi, a gdje vi. Pa ono zadržavanje vremena kod prekida, pa seljačko valjanje, karton zbog zadržavanja vremena... Vaši fudbaleri su se ponašali večeras k'o da imaju rezultat za grupe Lige prvaka.
Mozes li nam ti reci iz prve rukeSedrenikHz je napisao/la: ↑26 sep 2024, 00:08Kakvi pacenici pisu na ovom forumu, to je za izucavanja![]()
Sta kazu belaj na sjeveru bio izmedju hordi![]()
A najjaci steeee
SedrenikHz je napisao/la: ↑25 sep 2024, 17:36Raja posto nisam tu, gdje gledat tekmu da ne steka , dok niste otisli![]()
Ne znam brate fakat. Pokusao sam da shvatim sta se tu desilo, ako je zalutao na tribinu pa majka mu stara vidio si salove i sta raja nosi dok si ulazio, al onda je problem karta, koju ima, nece moci nigdje drugo uci pa je ostao. Ili je htio ispast lud, nemam pojma. Skinuli mu dres, mislim da je popio samar gore nisam uspio viditi pa ga je policija sprovela kasnije. Najgori su ovi sto su se spustili sa vrha tribine da dodju do njega sta ti sad lud nas 100 na njega da krenemo??scudetto89 je napisao/la: ↑26 sep 2024, 00:13@ FKS sta ima traziti na sjeveru sam i koja muda moras imati, pa dobro ga nisu rastavili od zivota, jbg zamisli obrnutu situaciju?, mene je to davno proslo ne volim ovo kad vidim realno, ne treba da mrtva glava padne , a na kraju krajeva raja iz istog grada.
Trenutno korisnika/ca: perodeformero i 11 gostiju.