Premijer liga BiH - aktuelno
- TurkishAirlines
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
24 000
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
- Bersaga
- Kontakt:
Dudić nije bio trener Posušja.Beli98 je napisao/la: ↑26 sep 2024, 01:48Naredni protivnik na Kosevu ce se bas trebat potrudit da nadmasi ovu pickastu igru zeljeznicara. Zadnja ekipa koja je igrala ovako pickasto i krala vrijeme u svakom mogucem trenutku je Posusje kad je Fedja Dudic bio trener.
Poseban pozdrav igracu malenih koji je srednji prst pokazivao nama na istoku.
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
gdje god ti da zaigraš.
-
- Kontakt:
Subota 20:45
AJŠAAAA AJŠIIII JABAŠAA PA NASTAVI .....
AJŠAAAA AJŠIIII JABAŠAA PA NASTAVI .....
- svrakino1921
- Kontakt:
- Shategabri
- Kontakt:
Ti zaboravio kako ste vi bili nekad bahati.NoDi80 je napisao/la: ↑26 sep 2024, 11:04Niko vas ziv ne moze i Velezovcima ste zgadili, jer se odvratno ponasate od uprave koja omalozava druge klubove i vas zove Real Madrid do navijaca koji klubove zovu svinjski, listica, kmeljo, pijacari…
Vazda svi krivi od Vice ovog onog, a vi nikad nista
Vazda svi losi, a vi najbolji
Amara proglasili svojevremeno personom non grata u Olovu (Stupčanica slučaj).
Pusti šuplju, niste vi ništa bolji od nas.
Dobri ste jedino sa Širokim

Koševo Zapad
- Shategabri
- Kontakt:
- TurkishAirlines
Opet neznalica pise o necemu sto pojma nema

Drzi se ti smekerskih fora, ispituj ko gdje sta i kako pokusava akciju napraviti

Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
Kad se sjetim toga

Vrhunac ciganluka i pitarskog poganluka.
Vjeciti moralisti
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
- Shategabri
- Kontakt:
Kao i obično, neka prisjećanja
Titule prije desetljeća, Njukasl prije 30 godina, polufinale UEFA kupa, Tarik Ramić prije...koliko...a aktuelno - ništa.
I taj Ramić je ekspresno letio iz kluba zbog tog poteza.
Dok vi slavite Krpiće, Hiroše i slične papkke.
Bolje vam je da skontate kako će vam ekipa igrati cijelu utakmicu, a ne samo 45 minuta, a za ova prisjećanja nađite kakvog vremeplovistu nek to pretresa.

Titule prije desetljeća, Njukasl prije 30 godina, polufinale UEFA kupa, Tarik Ramić prije...koliko...a aktuelno - ništa.
Bolje vam je da skontate kako će vam ekipa igrati cijelu utakmicu, a ne samo 45 minuta, a za ova prisjećanja nađite kakvog vremeplovistu nek to pretresa.
Koševo Zapad
Bersaga, pročitaj ti to prijatelju, ponovo. Možda shvatiš šta je htio reći.Bersaga je napisao/la: ↑26 sep 2024, 11:06Dudić nije bio trener Posušja.Beli98 je napisao/la: ↑26 sep 2024, 01:48Naredni protivnik na Kosevu ce se bas trebat potrudit da nadmasi ovu pickastu igru zeljeznicara. Zadnja ekipa koja je igrala ovako pickasto i krala vrijeme u svakom mogucem trenutku je Posusje kad je Fedja Dudic bio trener.
Poseban pozdrav igracu malenih koji je srednji prst pokazivao nama na istoku.

Što se svađaš sam sa sobom?NoDi80 je napisao/la: ↑25 sep 2024, 23:20Pocnite se sami udarat!NoDi80 je napisao/la: ↑25 sep 2024, 23:18
Tacno tako
To dovoljno govori koliko ste i vi nesposobni
Vi od 2015 ulazete milione i nista spektakularno niste napravili
Tolike godine se kurcite sa parama i dovodite hiljade igraca,a Zrinjski dominira s Bilbijom i ulazi u grupnu fazu
Sad imaju utakmicu (bod) manje i zabili su vise golova od vas sa Nardinom kojeg ste takodjer nogirali kao i Bilbiju
Sve ste imali godinama na tacni i niste znali osjeci svoj komad torte
Dodje Borac i u 2 godine udje u grupnu i doda vam slag na tortu koju gledate, a ne mozete taci
1-1 protiv kluba kojem ste 2020 klanjali dzenazu na proslavi poklonjene titule, a jos uvijek zaostajete dva trofeja i dvije pobjede
Mi se tek vracamo u normalno funkcionisanje i treba vremena, a kad se vratimo![]()
Kaznicemo vas na Grbavici za sve poromase u drugom

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Ovaj koliko je zviždao na televizor sinoć ne dopire mu kisik do mozga više nikakoNoDi80 je napisao/la: ↑26 sep 2024, 11:04Niko vas ziv ne moze i Velezovcima ste zgadili, jer se odvratno ponasate od uprave koja omalozava druge klubove i vas zove Real Madrid do navijaca koji klubove zovu svinjski, listica, kmeljo, pijacari…
Vazda svi krivi od Vice ovog onog, a vi nikad nista
Vazda svi losi, a vi najbolji
Nezgodno je prognozirati takve utakmice, ako se mogu uzeti sva tri to bi bilo super.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- Bersaga
- Kontakt:
Da ti nisi prijatelju napisao ne bih vala pomislio da misli dok je Dudić bio kod vas. Fali malo preciznosti u formulaciji.tabba77 je napisao/la: ↑26 sep 2024, 11:36Bersaga, pročitaj ti to prijatelju, ponovo. Možda shvatiš šta je htio reći.Bersaga je napisao/la: ↑26 sep 2024, 11:06Dudić nije bio trener Posušja.Beli98 je napisao/la: ↑26 sep 2024, 01:48Naredni protivnik na Kosevu ce se bas trebat potrudit da nadmasi ovu pickastu igru zeljeznicara. Zadnja ekipa koja je igrala ovako pickasto i krala vrijeme u svakom mogucem trenutku je Posusje kad je Fedja Dudic bio trener.
Poseban pozdrav igracu malenih koji je srednji prst pokazivao nama na istoku.![]()
Iskreno, šta ti kažeš na ovo sinoć? Da li je ovo što tvoji potenciraju "gdje smo mi, gdje ste vi" zaista realno stanje? Da li je zbog rivalstva pa ono da se malo "napuše"?
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
gdje god ti da zaigraš.
- SedrenikHz
- Kontakt:
Ljudi uzeli ono po sto su dosli u svaka cast na tome.
Nama bi bilo bolje da se borimo protiv onih u zutom sto produze 7 minuta, pa igraci uzmu 5, a on svira u 6:40.
Ljudi su uzeli bod, kako tako, al su ga uzeli.
Mi smo prosuli ta dva boda, ali nesto puno ne zalim kad vidim kakvog gospodina imamo na klupi.
Velez nadam se da u subotu dizete zapadnjake
Nama bi bilo bolje da se borimo protiv onih u zutom sto produze 7 minuta, pa igraci uzmu 5, a on svira u 6:40.
Ljudi su uzeli bod, kako tako, al su ga uzeli.
Mi smo prosuli ta dva boda, ali nesto puno ne zalim kad vidim kakvog gospodina imamo na klupi.
Velez nadam se da u subotu dizete zapadnjake
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
-
- Kontakt:
U 7 domaći utakmica ove sezone 100 000 posjeta na Koševu.
To je prava istina eh što to novinari i portali zaobilaze to je druga priča. Bravo pitari idemo dalje.
To je prava istina eh što to novinari i portali zaobilaze to je druga priča. Bravo pitari idemo dalje.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Kako jučer repliciraše na sliku Rame Isaka:
"Po principu drž'te lopova"..
Tako da sva ova priča sadašnja nema pokriće.. imali su akademca prije godinu i pol, koji je radio još gnusnije stvari pred kraj meča. Al' pravi klub zna kaznit takve šalabajzere, tridesetak sekundi nakon čina dotičnog akademca.

- Riquelme1921
- Kontakt:
Letio jer ste ga primili. Niste mu zviždali odmah kad je nabio loptu nego mu yebali familiju poslije tekme.Shategabri je napisao/la: ↑26 sep 2024, 11:30Kao i obično, neka prisjećanja![]()
Grupa iznad svakog pojedinca.
Uzeli bod i opet kmeče, svaštaavalPacidoroP je napisao/la: ↑26 sep 2024, 12:08Kako jučer repliciraše na sliku Rame Isaka:
"Po principu drž'te lopova"..
Tako da sva ova priča sadašnja nema pokriće.. imali su akademca prije godinu i pol, koji je radio još gnusnije stvari pred kraj meča. Al' pravi klub zna kaznit takve šalabajzere, tridesetak sekundi nakon čina dotičnog akademca.
![]()
Trenutno korisnika/ca: 10.Skoro, amypitar, Antikloc, aqarius, AvantiBL, Beli98, bhfanatic14, Burberry46, Direktorcic, Fudo, Giuseppe1, Guest1945, jurisicduska, Lecler, perodeformero, supervizor, VolimBiH96 i 126 gostiju.