A ovih par idiota sto opravdava njihov „uspjeh“, oni svakako nisu za ove teme.scholsey je napisao/la: ↑16 avg 2024, 11:14Obavezno sad jedno 2-3 dana kukati i dumati šta bi bilo kad bi bilo. Ni slučajno ne popuštajte.. samo im treba davati razloga da nas gledaju sa visine, ismijavaju i štaveć.
Ušli su u grupu isključivo jer su prvaci, i tačka. Prvaci su jer su pokrali ligaško takmičenje, i tačka. Sva priča i počinje i završava tu.
Prestanite se ofirati. Shvatite da tom patetikom ne brukate samo sebe, nego i nas ostale, i klub, i još svašta nešto.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
Bez obzira koliko se ulagalo u unapređenje FKS, sportski i/ili finansijski aspekt, bez političkog lobiranja teško da može doći od titule i ozbiljnog iskoraka. U ovom etno-nacionalno-zločinačko-interesnom uređenju države, teško da možeš protiv visoko organizovane kriminalne grupe koja svoje pore ima u svim sferama društva bez da se upustiš na neki način “u njihovo kolo”. Borba za titulu je (i treba biti) na zelenom terenu, ali se podjednake borbe dešavaju za stolom i lobiranje takve vrste treba krenuti iz Institucija Bosne i Hercegovine pa onda na niže.
Čitav H i S politički establišment je stao iza klubova Zrinjski i Borac koji su njihovi nacionalni projekti i svojom dominacijom oni, izmeđuostalog, žele pokazati koliko su dominantni i koliko je B/pro BIH dio države neaposoban. Samo smi mi (B/pro BIH) neke kosmopolite i živimo u svom idealnom svijetu u kojem treba gurati samo pravdu i gdje će na kraju sve biti dobro, sve do trenutka dok nam kama bude ispod vrata i zapitamo se “otkud sad ovo”.
Čitav H i S politički establišment je stao iza klubova Zrinjski i Borac koji su njihovi nacionalni projekti i svojom dominacijom oni, izmeđuostalog, žele pokazati koliko su dominantni i koliko je B/pro BIH dio države neaposoban. Samo smi mi (B/pro BIH) neke kosmopolite i živimo u svom idealnom svijetu u kojem treba gurati samo pravdu i gdje će na kraju sve biti dobro, sve do trenutka dok nam kama bude ispod vrata i zapitamo se “otkud sad ovo”.
Što kaže jedna profesor ne mogu promijenuti sistem u kojem živim, ali mogu promijenuti sistem po kojem živim.scholsey je napisao/la: ↑16 avg 2024, 11:44Nažalost tačno tako. Najtužnije što su sami sebe ubijedili da su životni luzeri i žive u ubjeđenju da se to ne može promijeniti (ono, tako Bog dao i to nam je, živi s tim).Shategabri je napisao/la: ↑16 avg 2024, 11:31Postalo dio mentaliteta.
To ti je ono kao da sad odeš, bašte pune, likovi seru nema posla, vidi stanja u državi, a on drži novi iPhone na stolu, obučen markirano, al eto, treba nešto srat jer svi seru.
Tako i ovo, lakše je tražiti izgovore i pisati o (ne)uspjesima drugih, gdje ćeš ti biti kriv.
Šuti i radi, vidiš gdje si, kako koja sezona, mi sve niže na tabeli.
@Surreal, ti mi se možeš obratiti samo na latinskom.. i sa Aubrey Plazom na profilnoj.![]()
Ko razumije shvatit će na šta se ovo odnosi.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Gibraltar, Kosovo, Farski Otoci i još mnoge druge države su tek poslije reforme evropskih takmičenja doživjeli neku vrstu procvata klupskog fudbala i postali kolko-tolko bitni na internacionalnom nivou.pjankesarajevo je napisao/la: ↑16 avg 2024, 11:57A ovih par idiota sto opravdava njihov „uspjeh“, oni svakako nisu za ove teme.
Ne znam kako su to uspjeli bez Vicinog vizionarstva i revolucionarnog unaprijeđenja fudbala.
Biće da imaju sreće.. ili se revolucionar klonirao, ili je njihov Bog jači od Našeg - ne znam, ali nije do toga što ponizno rade, vjeruju u sebe i samo koriste ono, što je sistem svima na kontinentu dao - i to u jednakom omjeru.
@H8Z7, tako je brate. Svaka promjena kreće od nas samih. Između ostalog i zato je fakat yebenica napredovati u pozitivnom smjeru. Samo što se naši ljudi obično ponašaju kao da je život lutrija.. pa ono, nekog izvuče pa bude uspješan, neko popuši, neko ni ne igra, itd.
The saddest thing in life is wasted talent.
prvo Gosk uzeti. Bice teska tekma jer svi misle ide ovo lagano. Korak po korak
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
da hoće meni ko na toj lutriji izvuć kakvu dobru koku, ne bi se bunio ovoj Aubrey Plazi 

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
-
- Kontakt:
To je definitivno u ovoj nakaradnoj drzavi. Sad im je problem sto neki bosnjacki klub mora bit prvak da se ovce u savezu nebi pobunileAdnan33 je napisao/la: ↑16 avg 2024, 11:58Bez obzira koliko se ulagalo u unapređenje FKS, sportski i/ili finansijski aspekt, bez političkog lobiranja teško da može doći od titule i ozbiljnog iskoraka. U ovom etno-nacionalno-zločinačko-interesnom uređenju države, teško da možeš protiv visoko organizovane kriminalne grupe koja svoje pore ima u svim sferama društva bez da se upustiš na neki način “u njihovo kolo”. Borba za titulu je (i treba biti) na zelenom terenu, ali se podjednake borbe dešavaju za stolom i lobiranje takve vrste treba krenuti iz Institucija Bosne i Hercegovine pa onda na niže.
Al' kad "navijac" naseg kluba kaze da klub treba ugasiti i/li zapaliti ?! Koji mongoloid moras biti da tako nesto izjavis ???
Ako si tu zbog rezultata, eno ti bojac, pa njih bodri ! Svakako im je titula zagarantovana kad pozele !!!
Ako si tu zbog rezultata, eno ti bojac, pa njih bodri ! Svakako im je titula zagarantovana kad pozele !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Nije vam smetao format kad smo igrali 1/8 finala kupa šampiona?? Ili kad smo pobjeđivali Anderleht na Koševu?? To što smo igrali protiv seltika, borusija, atalanti... to je bio pokazatelj kome i kakvom društvu pripadamo i putokaz kuda treba ići, a ne dodatni razlog za kuknjavu. Imate li uopšte predstavu kako jadno & bijedno izgleda kad slavite 40-ogodišnjicu Olimpijade, 50 godina punog Koševa, 100g. kako je Hase slomio prečku željezničaru???
Trideset godina je prošlo od rata. 25 godina su bile tzv. "bošnjačke" strukture u Savezu. I šta se postiglo??? Munib Ušanović otišao u zatvor. I to je otprilike sve. Doduše, još malo će, koliko? 20-ogodišnjica plasmana na svjetsko? Je li neko kriv Begiću što nije napravio infrastrukturu i uveo VAR i/ili srodne tehnologije koje postoje u Engleskoj još od 80-ih?? U Njemačkoj od 90-ih. Sad je kriv Vico, formati, more, politika, nacija što je neko nesposoban 25 godina?!?!? Kao pošteni beusi, dominkovići, pušine... ostali zabezeknuti i zatečeni pokvarenošću Vice Zeljkovića, te danas jadni i nesnađeni, hudi lutaju svijetom moleći za koricu hljeba.
Historija Uefe, a pogotovo našeg Saveza, historija je marifetluka, lopovluka, afera, kriminala, kompenzacija... i bit će i dalje isto tako. Sve se svodi na tri riječi: nesposobni, a bezobrazni. Ovo me sve skupa podsjeća na onu narodnu poštapalicu: Hajmo probat pošteno ako ne može nikako drugačije. Hipokrizija kao životna vizija.
Ja zapravo nisam najbolje razumio; je li nama veća muka što je Vico iskoristio priliku, ili što mi nismo??
Trideset godina je prošlo od rata. 25 godina su bile tzv. "bošnjačke" strukture u Savezu. I šta se postiglo??? Munib Ušanović otišao u zatvor. I to je otprilike sve. Doduše, još malo će, koliko? 20-ogodišnjica plasmana na svjetsko? Je li neko kriv Begiću što nije napravio infrastrukturu i uveo VAR i/ili srodne tehnologije koje postoje u Engleskoj još od 80-ih?? U Njemačkoj od 90-ih. Sad je kriv Vico, formati, more, politika, nacija što je neko nesposoban 25 godina?!?!? Kao pošteni beusi, dominkovići, pušine... ostali zabezeknuti i zatečeni pokvarenošću Vice Zeljkovića, te danas jadni i nesnađeni, hudi lutaju svijetom moleći za koricu hljeba.
Historija Uefe, a pogotovo našeg Saveza, historija je marifetluka, lopovluka, afera, kriminala, kompenzacija... i bit će i dalje isto tako. Sve se svodi na tri riječi: nesposobni, a bezobrazni. Ovo me sve skupa podsjeća na onu narodnu poštapalicu: Hajmo probat pošteno ako ne može nikako drugačije. Hipokrizija kao životna vizija.
Ja zapravo nisam najbolje razumio; je li nama veća muka što je Vico iskoristio priliku, ili što mi nismo??
Kanton sjedi na milijardu maraka budzeta, nama i konama po milion, bolje da ih ne daju. Kazu dinamo bio uspjesan, pa tamo je Boga oca krsioBbandic u njih i citav jedan hdz sistem iza njih. Slicno je i u srbiji sa zvjezdom.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Razumijem frustracije, ali meni je vala kmecanje dosadilo. Nismo bespomocni i ne treba se tako postavljati.
Tituli se godinama nismo priblizili ni na kilometar vlastitom krivicom. Nama fokus treba biti da sve sto je do nas uradimo koliko je moguce dobro, to za pocetak.
Bilo kakvo dizanje kluba na veci nivo znaci i stvaranje uticaja u sudijskoj organizaciji, savezu, lobiranje, rad iza kulisa itd. moras se braniti na svim poljima. To je jedini ispravan i realan put u ovoj drzavi, nikakvi lazni ratovi i spinovi.
Tituli se godinama nismo priblizili ni na kilometar vlastitom krivicom. Nama fokus treba biti da sve sto je do nas uradimo koliko je moguce dobro, to za pocetak.
Bilo kakvo dizanje kluba na veci nivo znaci i stvaranje uticaja u sudijskoj organizaciji, savezu, lobiranje, rad iza kulisa itd. moras se braniti na svim poljima. To je jedini ispravan i realan put u ovoj drzavi, nikakvi lazni ratovi i spinovi.
Zrinjski ima pravo na dvije odgode i evt. 3.ako protivnik potvrdi ili?
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Ovo kažeš kad hoćeš da budeš samokritičan, a zatvaraš oči na očigledne lopovluke i krađe od S i H komponente, dok im B komponenta pomaže.
Osvajanje trofeja puno teže ide ako gubiš bitke van terena. Još gore ako se ni ne boriš.
scholsey je napisao/la: ↑16 avg 2024, 11:14Obavezno sad jedno 2-3 dana kukati i dumati šta bi bilo kad bi bilo. Ni slučajno ne popuštajte.. samo im treba davati razloga da nas gledaju sa visine, ismijavaju i štaveć.
Ušli su u grupu isključivo jer su prvaci, i tačka. Prvaci su jer su pokrali ligaško takmičenje, i tačka. Sva priča i počinje i završava tu.
Prestanite se ofirati. Shvatite da tom patetikom ne brukate samo sebe, nego i nas ostale, i klub, i još svašta nešto.

BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Toliko smo lagano shvatili ovu utakmicu sa GOŠKom da se o svemu priča osim o utakmici. Jesmo to već pobjedili a da niko ne zna?
Koga u prvih 11 očekujemo? Koliko očekujemo navijača na stadionu (s obzirom da je ponedjeljak 9 sati)?

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
- Kontakt:
Kad ce biti sljedeca domaca,srijeda u 2 sata?
- JavierBosnia
- Kontakt:
Nije problem termin, nego vrijeme. Bit ce osjetno hladnije + kiša čitav dan
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- Shategabri
- Kontakt:
Bitno da Zekić nije lagano shvatio

4-5 k u vrh glave.
Koševo Zapad
-
- Kontakt:
GOSK vrlo ozbiljno shvatiti, sa tim ekipama nema kiksa. Tu se stvara pritisak na druge ekipe, konkurente za titulu.Shategabri je napisao/la: ↑16 avg 2024, 13:42Bitno da Zekić nije lagano shvatio![]()
4-5 k u vrh glave.
Ovo sto je Borac prosao u grupe je donekle za nas i dobro, popustice u ligi, nisu oni kapacitet da igraju na 3 fronta.
I Zrinjski se tek dozvao kad su ispali iz Europe prosle godine.
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
Naravno da netreba traziti alibi, kad te neko pobjedi fer i posteno.Osttribine je napisao/la: ↑16 avg 2024, 08:49Realnosti i objektivnosti nam fali, treba biti realan i reci da mi vec tri sezone ni na sta ne licimo jer to i tabela na kraju pokazuje a radi se o zaostatcima od 38,26,25 bodova za prvakom, pa nama je u zadnjoj sezoni Velez na trecoj poziciji pobjegao za 6 bodova. Na stranu Borac i sudjenje kakvo je imao pogotovo u proljetnom dijelu prvenstva gdje im je Zrinjski bas puhao za vratom.
Mi moramo prvo raditi na sebi, doveli smo dobrog trenera koji je evo dobro poceo sa radom, ali ovu situaciju sa ulaskom Borca, a eventualno i Zrinjskog ove sezone u grupnu fazu evropskog takmicenja bi trebalo iskoristiti dodatnim pojacanjem ekipe i krenuti na titulu.
A ne sa cetvrte pozicije na tabeli traziti neke alibije gdje te neka nazovi sela otresaju u ligi.
Ova situacija ulaskom nasih ekipa u grupne faze generalno dobra stvar za nasu ligu jer eto ima nekog pomaka jel, ali nije dobro za nas kao konkurente jer im to donosi i dodatni novac i promociju. Na nama je da se prije svega popravimo i stvorimo jak tim pa da vidimo koliko mozemo ove sezone, neka je sa srecom Zekicu i ekipi, svi na Kosevo u ponedeljak aBd, a manje laprdanja po forumu i pisanja po 10 postova dnevno pogotovo tokom utakmice na Kosevu.
Ali, posto nije posteno, i posto je ovo veoma opasno po bh fudbal opcenito a posebno najvise steti FK SARAJEVU..
Eno manijaci tvrde da je njih VICO pokro, neznam u kojoj utakmici-ama, zasto sad velez tc zeljo sloboda nisu pozvali FK SARAJEVO, da se suprostavimo SAVEZU. Jer su tvrdili da nezele da vode tudji (nas rat) i tvrdili su da nije vrijeme u polu sezoni. I 2,5 mjeseca NISTA.
BEUS JE 12 godina u SAVEZU KAO POD PRESJEDNIK.. Zar to nije cudno, Zrinjski da nema nista IMA KOREKTNO SUDJENJE.. i blagi poguranac..
Takodje borac zrinjski imaju INFORMACIJE, (gradnja tetena birac prvi 45 dana ) pocetak sezone 2-3 utakmice propustili (zasto bi banja luka prva dobila teren, ne zrinjski velez sloboda po kojim kriterijama) sigurno informacije sa konstantno promjenom pravila u21 pravila o steancima.
Sloga 2x
Protiv nas u bl
Sb
Gosk
Posusje
Igman
I u KUPU protiv nas…
Da su ovde izgubili 7 bodova i ispali iz kupa od nas neznam dali bi Borac bio prvak. Nezaboravite da je borac od 11 utakmica igrao 9 usastopno kuci.. Veoma vazan faktor (svi se sjecaju da je borac izgubio na grbavici u prvom kolu) da uigras ekipu da steknes samopouzdanje i naravno izbjegao si putovanje i igranje po losim terenima kad ti je ekipa naj neuigranija, takodje ako ti zariba (kao protiv nas) sudija lagano odradi dio posla..
Takodje kad znas da ce te sudija pogurat i kad gubis mnogo je lakse nego kad se moras pazit, takodje zuti kartoni kao i crveni se mnogo manje dobijaju kao i manji broj povreda..
Kao sto sam i rekao pogledajte utakmicu zadnju u bl protiv IGMANA..ljudi igmanu nisu mogli nista utakmica za titulu i sudija 3 gola pokloni…
E sad to ima posebno sto se tice nas veliki udar na nas klub (MIRVICA) FINANCISKI.. mi ulazemo mnogo al malo je trenera sportski direktora strucnjaka da moze nac 23 igraca koji se mogu nosit sa ovim cinjenicama (ne albima) VEC CINJENICAMA i sigurno minimum 2 mkm su nas kostale Vicine igre samo na raskidima ugovora igraca trenera
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.