Nekada sam bas volio organizaciju BHF. Medutim to se davno promjenilo. Druze, BHF se pretvorio u grupu indijanaca koje se stvarno samo jos nafuravaju i qurce.bosnad je napisao/la:vedo & sejo je napisao/la:Skandalozno: Naši "navijači" uništavali Commerzbank Arenu
Na tribini Commerzbank Arene u Frankfurtu, gdje su u četvrtak, na utakmici Njemačka - BiH, bili smješteni navijači naše reprezentacije napravljena je značajna materijalna šteta.
Iako su se organizatori potrudili našim navijačima, ali i svim posljetiteljima ovog fudbalskog spektakla osigurati najbolje moguće uslove za praćenje jednog sportskog događaja uživo, pojedinci su svoj primitivizam iskazali kidanjem i paljenjem stolica.
Pitati se zašto je nekom bilo potrebno iskazivati svoje destruktivne nagone na jednoj prelijepoj fudbalskoj predstavi, uređenoj po najvišim sportskim svjetskim standardima prije koje smo, između ostalog, na terenu vidjeli najveću zastavu naše države ikada napravljenu apsolutno je nepotrebno, ali svakako osuđujemo ovakve aktivnosti i pozivamo sve navijače naše reprezentacije da svojim ponašanjem pojedince koji vrše ovakva sramotna djela dislociraju iz svog društva.
Njemačka policija je već prema pisanjima tamošnjih medija analizom video snimaka tribina načinjenih za vrijeme utakmice ustanovila odgovorne pojedince te će isti vjerovatno u skladu sa njemačkim zak onima biti i procesuirani.
dje ste ovo nasli ??? e ako je ovo istina ja bi moro u zatvor hahaha...klube im bile ko papir ja ako stanem na noj skakati odmah bi se pokvarila..... neznam evo ja sam po koju pokvario ali steta nije mozda je pokvarno![]()
5 stolica to je to nemojte odmah praviti od muhe medvida pozz iz offenbacha
![]()
Od borbe protiv saveza je ostalo samo jos nekoliko majica. Vasa borba je davno zavrsena, a ostali ste u nekim majicama koje cak prodajete preko ovog foruma, i lozite djecu da kupuju vase majice, nesto kao hardcore Bosnians on tour. Kakav ste vi bolan hardcore?
Clanovima prodajete jeftinije robu, a ostalima iako nisu clanovi ipak prodajete robu, ali ipak malo skuplje, kako to? kakva je to organizacija, koji pravi pare preko vlastitog naroda? Nafuravate djecu za vas pokret, glumite neke opasne momke, a vas voda onaj debeli sa onim tetovazama u Belgiji kada nije pao sa one ograde, on je isto jako kontradiktoran. Furate se dragi moji na neki "fazon" kako ste " hebeni" a siguran sam da onu cjelu organizaciju moze izlupati 20 hrabrih momaka.
Neznam sta da mislim vise o bhf-u.