BiH Talenti u Evropi

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

velez_mostar
Kontakt:

Re: BiH Talenti u Evropi

Post Postao/la velez_mostar » 03 jul 2010, 22:45

Denizmare je napisao/la:Imas na indexhr pod hrvatski nogometasi,napisali su tu recenicu,da li je to njihova izmisljotina ili imaju neku utemeljenu podlogu za to ne znam....
Nasao sam ,nista cudno..oni prate svakog Hrvata ,i ako vrijedi igrace za njih ,i tu je gotova prica!
Mi bi da kaparisemo neke igrace koji igraju za mlade repke Svedske ,i sl ,a da nase niko ne uzima ,ne moze to tako..uostalom Susic bi trebao malo poraditi na tome ,i biti brzi ,dok se neki momci ne averte!

giannini
Kontakt:

Post Postao/la giannini » 03 jul 2010, 23:03

velez_mostar je napisao/la:
Denizmare je napisao/la:Imas na indexhr pod hrvatski nogometasi,napisali su tu recenicu,da li je to njihova izmisljotina ili imaju neku utemeljenu podlogu za to ne znam....
Nasao sam ,nista cudno..oni prate svakog Hrvata ,i ako vrijedi igrace za njih ,i tu je gotova prica!
Mi bi da kaparisemo neke igrace koji igraju za mlade repke Svedske ,i sl ,a da nase niko ne uzima ,ne moze to tako..uostalom Susic bi trebao malo poraditi na tome ,i biti brzi ,dok se neki momci ne averte!
sto pravite problem tamo gdje ga nema, covjek je vec reprezentativac BH

seha
Kontakt:

Post Postao/la seha » 03 jul 2010, 23:24

Ako im je malo sto su nam ih nakrali eto im i on.

Nije to gotovo jos on igra za nas ali za u21 dakle jos se moze prodmislit, nadam se da nece ;)
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 03 jul 2010, 23:33

Pokazu li kockasti imalo interesovanja za njega, predomislja se on u letu :mrgreen:
Jasno ko dan. To je bilo od samog pocetka tako ce biti uvjek.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

seha
Kontakt:

Post Postao/la seha » 03 jul 2010, 23:44

Sale ga treba zvat kad budemo protiv Katra igrali ! To i bi za kockaste onda ili za nas ako ne dodje !

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 04 jul 2010, 00:05

Adinjo je napisao/la:Pokazu li kockasti imalo interesovanja za njega, predomislja se on u letu :mrgreen:
Jasno ko dan. To je bilo od samog pocetka tako ce biti uvjek.
Upravo tako ,jer ko te danas pita ko je napravio igraca ,gdje se kalio ,u cijim omladinskim pogonima je igrao, u cijoj ligi ,pa i odakle je ,pravila vise ne postoje..bitni su savezi ,njihova snaga ,kvalitet igraca ,i pripadnost koju on osjeca,i to je to!

booty-king
Kontakt:

Post Postao/la booty-king » 04 jul 2010, 03:10

dok god budemo imali repku sastvaljenu od otpaDA SRBA I HRVATA nikada nigdje necemo otic a bolje nismo ni zasluzili

seha
Kontakt:

Post Postao/la seha » 04 jul 2010, 09:46

Evp potvrdjeno i na TF da je Milan Djuric novi igrac Parme, transfer 300 000 eura !

http://transfermarkt.de/en/fc-parma/sta ... n_130.html

zlaja-73TM87
Kontakt:

Post Postao/la zlaja-73TM87 » 04 jul 2010, 10:49

Mi istinski ljubitelji naše domovine BiH,moramo biti svjesni da naših momaka ima po cijeloj Evropi.Ima ih toliko da Pape može,pored ovih standardnih,sastaviti još jednu super jaku ekipu.Međutim,problem je u tome što imamo nesposoban SAVEZ!Toliko nesposoban da neznaju sačuvati potencijalne reprezentativce BiH i to na vrlo jednostavan način.Sačuvati se može,tako što na svakoj tekmi repke pozvati po dvojicu,trojicu igračai dati im solidnu minutažu,tako da je "on" zabilježen kao BH nogometaš/fudbaler i nema više mrdanja,gotova stvar!Samo što ovi u savezu ne misle o budučnosti BH nogometa/fudbala,več misle samo o svojim đepovima.Pozdrav.

jessus123
Kontakt:

Post Postao/la jessus123 » 04 jul 2010, 10:50

Pape ...Ja ne znam u sta ti gledas ...Ali ako u ovoj utakmici u augustu ne pozoves sljedece igrace mozes komotno poceti pakovati kofere iz ove reprezentacije:
1.Haris Seferovic
2.Sead Hajrovic
3.Gordan Bunoza
4.Milan Djuric
5.Damir Coric

Eto ti spiska ,i ako neko od tvojih pomocnika cita ovo neka ti proslijedi,jer stvarno je sramota ne pozvati igrace (talente) i igrace koji su mladi,jer nama treba sto vise mladih reprezentativaca...Nadam se da ce neko reagovati za ove igrace,jer ako ne bude,kao sto kazem,mozes poceti pakovati kofere jer ako nastavis koristit taktiku koju je postavio ciro,nema od nas u kvalifikacijama nista :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 04 jul 2010, 11:51

Mislim, da bi sa Sudicem i Bunozom imali dva dobra stopera za buducnost, i to mozda blizu buducnost.
Ovdje navijaci pjevaju Sudicu pjesmu, nesto o tome kako covjek razbija kosti. :D

[youtube][/youtube]
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 04 jul 2010, 15:48

jessus123 je napisao/la:Pape ...Ja ne znam u sta ti gledas ...Ali ako u ovoj utakmici u augustu ne pozoves sljedece igrace mozes komotno poceti pakovati kofere iz ove reprezentacije:
1.Haris Seferovic
2.Sead Hajrovic
3.Gordan Bunoza
4.Milan Djuric
5.Damir Coric

Eto ti spiska ,i ako neko od tvojih pomocnika cita ovo neka ti proslijedi,jer stvarno je sramota ne pozvati igrace (talente) i igrace koji su mladi,jer nama treba sto vise mladih reprezentativaca...Nadam se da ce neko reagovati za ove igrace,jer ako ne bude,kao sto kazem,mozes poceti pakovati kofere jer ako nastavis koristit taktiku koju je postavio ciro,nema od nas u kvalifikacijama nista :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
JEsi ti lud otkad Pape vodi reprezentaciju U21

Borkan
Kontakt:

Post Postao/la Borkan » 04 jul 2010, 16:03

delija je napisao/la:
jessus123 je napisao/la:Pape ...Ja ne znam u sta ti gledas ...Ali ako u ovoj utakmici u augustu ne pozoves sljedece igrace mozes komotno poceti pakovati kofere iz ove reprezentacije:
1.Haris Seferovic
2.Sead Hajrovic
3.Gordan Bunoza
4.Milan Djuric
5.Damir Coric

JEsi ti lud otkad Pape vodi reprezentaciju U21
On bi A reprezentaciju pretvorio u vrtić. :) Čovjek ne konta da na popis može max. 22-23 igrača, neće vodit krdo igrača.

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 04 jul 2010, 16:19

1.Haris Seferovic
2.Sead Hajrovic
3.Gordan Bunoza
4.Milan Djuric
5.Damir Coric

Od nabrojanih bi se trebali pozvati Bunoza ,i Djuric ,ovo ostalo je premlado za A tim.

SemPer_fi
Kontakt:

Post Postao/la SemPer_fi » 04 jul 2010, 17:26

Damir Coric
Gordan Bunoza
Ljevakovic

Ove momke treba zvati u A tim ostalo je premlado ,jedino ih zovnuti protiv Katra pa da zabiljeze nastup da ne bi poslije plakali za njima ;)
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"

seha
Kontakt:

Post Postao/la seha » 04 jul 2010, 17:37

SemPer_fi je napisao/la:Damir Coric
Gordan Bunoza
Ljevakovic

Ove momke treba zvati u A tim ostalo je premlado ,jedino ih zovnuti protiv Katra pa da zabiljeze nastup da ne bi poslije plakali za njima ;)
Djelimo isto misljenje ;)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 04 jul 2010, 19:07

1.Haris Seferovic
2.Sead Hajrovic
3.Gordan Bunoza
4.Milan Djuric
5.Damir Coric

Ti se bas uzivio da si Isusaga :lol: :roll:
Haris Seferovic tipa ni na mapi nema ni u rezervnoj postavi Fiorentini.Odigrao jedan mec na pripremama i nema ga ni u vidu magle.
Sead Hajrovic 16 godina,ko ga nadje gdje trenutno al bas trenutno igra,ima cokoladu.Nije Mikado
Gordan Bunoza tek je sad presao u Wislu Krakov koja je uzred htjela kupiti naseg Ramba na golu.Znaci,tek mu fakticki sad nastaje borba da bude standardan u ovom novom klubu.
Milan Djuric-napadac,ubica ,strelac.Dosta minuta tri ''velika''gola u drugoj ligi.A neko ovdje i Vedu kritikuje sto ja dao ''samo''12 golova u nekoj BL :roll:
Damir Coric 19 godina,sad je trenutno ni na nebu ni zaemlji.
I jos puno takvih bisera.
Mladi reprezenattivci igraju u mladim repkama isto tako.Vazda je to trebao biti red.
Kod nas se definitivno ne zna za red.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 04 jul 2010, 19:38

harishp je napisao/la:
1.Haris Seferovic
2.Sead Hajrovic
3.Gordan Bunoza
4.Milan Djuric
5.Damir Coric

Ti se bas uzivio da si Isusaga :lol: :roll:
Haris Seferovic tipa ni na mapi nema ni u rezervnoj postavi Fiorentini.Odigrao jedan mec na pripremama i nema ga ni u vidu magle.
Sead Hajrovic 16 godina,ko ga nadje gdje trenutno al bas trenutno igra,ima cokoladu.Nije Mikado
Gordan Bunoza tek je sad presao u Wislu Krakov koja je uzred htjela kupiti naseg Ramba na golu.Znaci,tek mu fakticki sad nastaje borba da bude standardan u ovom novom klubu.
Milan Djuric-napadac,ubica ,strelac.Dosta minuta tri ''velika''gola u drugoj ligi.A neko ovdje i Vedu kritikuje sto ja dao ''samo''12 golova u nekoj BL :roll:
Damir Coric 19 godina,sad je trenutno ni na nebu ni zaemlji.
I jos puno takvih bisera.
Mladi reprezenattivci igraju u mladim repkama isto tako.Vazda je to trebao biti red.
Kod nas se definitivno ne zna za red.
pricaj ti sta hoces, ali definitivno bunozu treba zvati na sljedece okupljanje, znaci samo njega od ovih 5 igraca jer bolje je njega imati u odbrani nego mravca i pandzu
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 04 jul 2010, 19:57

Sory skaut nismo te prepoznali :roll:
Bunoza ni u Baselu nije mogao probu da prodje. :roll:
Niko ne kaze,da od njega ili takvih nece biti nista.
Ali vala kad odvali od celo u vaznim tekmama.Onda ce se svi ovi ''skautici''povuci u misju rupu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 04 jul 2010, 20:02

slazem se s tim da od ovi mladji igraca jedino treba pozvati bunozu protiv qatara(a i to je pod uslovom ako se do tada bude ustelio u timu wisle). kako god siguran sam da ce tamo u poljskoj napredovati i valjda izrasti u odlicnog stopera!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: enobarca i 31 gost.