Virtu4l je napisao/la:Saban je napisao/la:ali sto reko onaj Delija, tebi se automatski upalio alarm kad se nesto dobro o Spahicu reklo.
Zamijenio si ti mene sa nekim. Kada bi se za svaku psovku šamarali protivnici, onda bi ekipe brojale 50 igrača. Premotaj malo ovu temu unazad i ne lupaj kao i obično, pročitaćeš mnogo lijepih stvari koje sam ja o Spahi napisao.
Malo pogledaj unazad, vidjećeš kome se pale lampice na svaki komentar, onako čisto informativno.
Ne, nisam te zamjenio - valjda znam citati i vidim svojim ocima sta pises. Inputiras mu da je stimo utakmice u Rusiji ("Lokomotiv je otjerala Spahica, a takav igrac se ne tjera dzaba" - tvoje rijeci). Ti opet o Marinu i samaru?
Svaka psovka? Ma nemoj, mozda za tebe, za mene ne, a kako vidim niti za Spahica, pa ni jednog Zidanea u finalu svjetskog prvenstva...
Znam ja da su svi bili za Spahica, jer covjek jednostavno daje sve sto ima na terenu. Imam osjecaj da bi usao i u najgore duele, taman znao da ce glavu izgubiti, nego ste se uzjogunili oktako je rekao istinu (i to samo jedan mali djelic - kakva su bagra pojedini nasi naijaci - koji misle da reprezentacija postoji eto samo zbog njih). Onda ste se poceli da nalazite i svakojake budalastinje pripisujete Spahi. Te nije mu dobro ovo, te nije ono - pretjeruje, bla, bla, bla...ko da poceo redom da dav, kolje, siluje...
I jos mi ne odgovori ono kako bi ti postupio da si bio na Spahinom mjestu i da ti je jedan Marin u prijateljskoj utakmici opsovao majku Bosansku. Sjecas se - ostavio sam ti tri opcije. Do tada ne bi bilo pristojno da to pominjes niti na to da aludiras...Lahko je tudjim ku...m gloginje mlatiti.