Od kada je ovo snimak? Vidim da je Jamak još uvijek tu a i neki je drugi grad?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- themaniaks
- Kontakt:
od neki dan kad su bili u etno selu Stanisic prije utakmice sa Radnikom ja mislimFaraonTM je napisao/la:![]()
![]()
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
ovo je etno selo stanišići.
Nece, nema nista od togaChWilla je napisao/la:hoće li se potpisivati sa žerićem, ima li išta od toga?
Nisam znao, učinilo mi se kao da je negdje u inostranstvu, pošto nisam nigdje vidio ovakvo okruženje, kod nas naravno 
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
zašto? roditelji seru, traže previše?tplink je napisao/la:Nece, nema nista od togaChWilla je napisao/la:hoće li se potpisivati sa žerićem, ima li išta od toga?
Danas sam pricao sam Ivicom kaze da treba jos jedan dmf igrac i da ovaj kostur ekipe mora ostati barem 2 sezone najmanje i onda bi trebale dolaziti prave stvari,sto se para tice o tome ne zna nista al se vidi da igraci nisu bas zadovoljni i da su izgubili volju,inace da ne bude zabune ovo je misljenje mog djeda Ivice a ne Amarovog starog.
nemoj da vam grijeh bude veci od Allahovog oprosta
-
pobjedesve
- Kontakt:
Edis14444 je napisao/la:Danas sam pricao sam Ivicom kaze da treba jos jedan dmf igrac i da ovaj kostur ekipe mora ostati barem 2 sezone najmanje i onda bi trebale dolaziti prave stvari,sto se para tice o tome ne zna nista al se vidi da igraci nisu bas zadovoljni i da su izgubili volju,inace da ne bude zabune ovo je misljenje mog djeda Ivice a ne Amarovog starog.
a... pehari su tu
pobjedesve je napisao/la:Edis14444 je napisao/la:Danas sam pricao sam Ivicom kaze da treba jos jedan dmf igrac i da ovaj kostur ekipe mora ostati barem 2 sezone najmanje i onda bi trebale dolaziti prave stvari,sto se para tice o tome ne zna nista al se vidi da igraci nisu bas zadovoljni i da su izgubili volju,inace da ne bude zabune ovo je misljenje mog djeda Ivice a ne Amarovog starog.![]()
nemoj da vam grijeh bude veci od Allahovog oprosta
Ova noć može postati bolja samo ukoliko mi dođe Lisa Ann i kaže složi mi ga
Ja te volim, volim Željo..
Nek nam gledaju u leđa ovi bogati koji će se prošetati ligom...
Ljudi,
Nemojte ići na temu fks. Pustite ih,njihov klub,njihova stvar.
Imamo nas klub,naše probleme i hajmo se time.baviti.
Nemojte ići na temu fks. Pustite ih,njihov klub,njihova stvar.
Imamo nas klub,naše probleme i hajmo se time.baviti.
-
pobjedesve
- Kontakt:
zakljucao aco temugio10 je napisao/la:![]()
![]()
zar je dotle doslo
a... pehari su tu
Mislim da nime to, otac malog Denisa je Fadil Zerica, bivsi igrac, trenutno trener u Omladinskom pogonu. Mali Denis ima vlastitog menadzera, kako sam shvatio zeli odmah inostrani angazman, tj. pokusati preci u neku evropsku akademiju. Nudili su mu ugovor medju prvima, ali je Zeljo bukvalno zadnja opcijaChWilla je napisao/la:zašto? roditelji seru, traže previše?tplink je napisao/la:Nece, nema nista od togaChWilla je napisao/la:hoće li se potpisivati sa žerićem, ima li išta od toga?
gio10 je napisao/la:![]()
![]()
jah. nisam znao da mu je fadil otac.
polako, vidjećemo, i za amira je bilo guravo pa je na kraju potpisao.
polako, vidjećemo, i za amira je bilo guravo pa je na kraju potpisao.
Kakav vikend za nama

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Nije moglo bolje, poklopili su nam se rezultati i opet smo u samom vrhuAsharaK je napisao/la:Kakav vikend za nama![]()
Je li sad reprezentativna pauza i zna li se otprilike kad igramo slijedecu?
Trenutno korisnika/ca: Levin, nedimmmm1337 i 31 gost.