Ti u jednom postu letis par decenija u proslost pa prije par godina pa prije sat vremena.Zutti je napisao/la: ↑29 sep 2024, 18:30Ma pričam ti da je stav navijača bitan. Jel me ubjeđuješ da nije?godrina je napisao/la: ↑29 sep 2024, 18:26Ma ja ba, yebo predsjednika bitna je neka random osoba na forumu. Ne znas ni sta pjevate ni sta dogovarate a znas uredno srat o Zelji.Zutti je napisao/la: ↑29 sep 2024, 18:22
Yebo predsjednika. Ne krivim ja ovdje vašu upravu, oni su takvi pa su takvi nego ne mogu da vjerujem da vi opravdavate to.
Šta pjevamo? Nisam ni bio na forumu tad. Kad budeš mene vidio da slavim krađu u našu korist, nepravdu i slično tad mi to nabijaj na nos. Ja pričam za debile sa tvoje strane, a isto bih rekao i za naše.
Šta dogovaramo? Zayebi insinuacije. Daj presude neke oko toga kao što protiv vas postoje.
Sta mi opravdavamo a ne smjeli ?
Ma pretpostavljam na šta misliš, postavljano milijardu put, al šta dogovaramo druže? Vama je najveća legenda kluba presuđena za štimanje utakmica. To je fakt. U sezoni gdje ste se borili za titulu je 7 sudija suspendovano zbog vas. To je fakt. Eto nek nema presuda, al daj dokaze za taj kup kao što postoje da je Borac prošle sezone ukrao titulu Zrinjskom ili kao što ste vi danas pokrali Posušje. Daj isječke, screenshotove gdje se vide greške i bilo kakva dogovaranja/štimanja. To isto kao korona titula oko koje toliko kmečite, a lik u kojeg ste se svi kleli otvoreno izjavio da Sarajevo nema veze s tim.
To za presudu jbg ja te ne mogu edukovat, procitaj malo sta.
Gdje je Posusje pokradeno?
Daj ti dokaze da je Zeljo sta manipulisao
Cinjenica je da je vas predsjednik se gurao da ljubi i grli vicu, Jel trebaju dokazi za to.?
Ok razumijem ja tebe, imate u glavama da ste najjaci i nit ste dobili Zelju bit Posusje kojeg je Zeljo uspio. Vjerujem da boli jbg.