Prvo i za svake osude je jako poražavajuće nazivati bilo koga pogrdnim imenima, a posebno sa naglaskom na agresora. Mene kao navijača FKS je sramota i ovaj koji to javno radi nije i ne može biti glas pitara. Fudbalsko rivalstvo je jedno, a za drugo očevi i jednih i drugih su stajali na bedemima zajedno kada je bilo najteže.
Drugo, malo manje bitno ali svejedno jako bitno je to da se puši fora rušitelja i uvlače se klubovi B faktora u igre saveza, a kako bi se njihova lična lakrdija smanjila pod nazivom "vidiš nije samo za nas". Mi, kažem mi jer ne želim da stavljam naglasak da nekog direktno prozivam ne možemo i nećemo ići naprijed dok ne pogledamo istini u oči i javno priznamo sudijske lakrdije kada su na strani našeg kluba. Prihvatanje činjenice da si poguran od strane sudijske ekspedicije je mnogo veće i važnije od instant jednokratnog rezultata jer samo sa stabilnim i poštenim temeljima može se graditi pravda i uspjeh. Naravno može se i žmiriti i prihvatati laž kao istina te isto to javno plasirati kao nešto ispravno, ulaziti u rasprave i konflikte sa onim sa kojim to ne treba raditi, ali sigurno dugoročno je to potop i upravo ono što neko želi, a taj neko ni po jednom aspektu ne može nam želiti dobro, ni jednim ni drugim. Pozdrav
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.