FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

UPS
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la UPS » 20 jul 2011, 22:08

Gremo zeleni! :D

bosnjak100
Kontakt:

Post Postao/la bosnjak100 » 20 jul 2011, 22:14

Borac je opet u 70-oj min. oslabio

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 20 jul 2011, 22:14

fixator je napisao/la:ajmo zeleni jos dva gola samo i 90 gengi ide u padže
Ja al kome ti ovdje ides uz nos ???? :evil:
Ako imas nesto Bosansko a vidim po avataru da ko fol si za nasu drzavu Bosnu i Hercegovinu, ostavi se provociranja ili kupi sebi avio kartu u jednom smjeru ka Izraelu a nama je dovolja nasa Bosna i Hercegovina. ;)
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

bosnjak100
Kontakt:

Post Postao/la bosnjak100 » 20 jul 2011, 22:17

Megamon je napisao/la:Pocelo je politicko orgijanje o covjeku i drzavi koji nemaju nikakve veze s njima.I kad neko kaze zasto ih ne gotivim(o). :roll: .
SRAMOTA

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 20 jul 2011, 22:23

bosnjak100 je napisao/la:
Megamon je napisao/la:Pocelo je politicko orgijanje o covjeku i drzavi koji nemaju nikakve veze s njima.I kad neko kaze zasto ih ne gotivim(o). :roll: .
SRAMOTA
To njima na obraz a evo izgleda Borcu, Banja Luci i Bosni i Hercegovini pobjeda. Bravo Borac ....
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 20 jul 2011, 22:23

Eto na dobrom su putu da pobijede.Svaka čast,učinili ste ponosnim sve nas koji volimo našu domovinu. :)
Jedno veliko hvala.Vrijedna,vrijedna pobijeda.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

Galion
Kontakt:

Post Postao/la Galion » 20 jul 2011, 22:24

svaka čast, sjajna akcija, zaslužili ste pobjedu.

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 20 jul 2011, 22:24

neutralan__ je napisao/la:Eto na dobrom su putu da pobijede.Svaka čast,učinili ste ponosnim sve nas koji volimo našu domovinu. :)

Volim ovo zbog domovine, al zbog navijača Borca ovo mi nije drago!
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 20 jul 2011, 22:29

Borac je definitivno najjača ekipa u Bosni i Hercegovini. Bravo igrači, navijači sramite se (izuzev pojedinaca, ako ih ima?).
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 20 jul 2011, 22:31

MinistaR je napisao/la:Borac je definitivno najjača ekipa u Bosni i Hercegovini. Bravo igrači, navijači sramite se (izuzev pojedinaca, ako ih ima?).
Ima ali pojedinaca nazalost krivo je vodstvo grupe koje to preferira , znaci to promijenite i sve ce biti OK vratite Banja Luci stari Bosanski sjaj i sve ce biti oK nece vas ne voljeti ni 1 % BiH sem oni fasista / sovinista kojih nazalost uvijek ima na sve strane ali najgore sto su sada u vecem broju ali da ne idemo u off.

Čestitam !
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 20 jul 2011, 22:32

babilonTM je napisao/la:
neutralan__ je napisao/la:Eto na dobrom su putu da pobijede.Svaka čast,učinili ste ponosnim sve nas koji volimo našu domovinu. :)

I mi smo navijaci Borca nocas - zato ne treba da se sve generalise. Bila je Banja Luke i prije i poslije ovih na tribini politicara i primitivaca. Zasluzena pobjeda naseg Borca i cestitke za pobjedu. pozz iz Zenice....

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 20 jul 2011, 22:34

bparena je napisao/la:
babilonTM je napisao/la:

I mi smo navijaci Borca nocas - zato ne treba da se sve generalise. Bila je Banja Luke i prije i poslije ovih na tribini politicara i primitivaca. Zasluzena pobjeda naseg Borca i cestitke za pobjedu. pozz iz Zenice....

Upravo tako, svaka čast na igri i zalaganju, al navijači bez komentara...bar većina njih!
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 20 jul 2011, 22:35

Svaka cast!!!
komotno je mogla biti i veca razlika za borac
;)

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 20 jul 2011, 22:36

A bem ti politiku ,kako je to vise nekome interesantno :roll: Svaka cast Borcu na pobjedi .Ostaje zal za prvom tekmom .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

kalimero
Kontakt:

Post Postao/la kalimero » 20 jul 2011, 22:37

**** indijance na tribinama nemojte ih spominjati bzvz ce krenuti rasprava 66 dana.

Borac dobar i casno se oprostio.Da je barem bilo 3:1 u Haifi drugacije bi bilo.Sudije su dobile naredjenje od uefe da nama ne smiju svirat penale :o ovo je fkt jadno prvo penal Sarajevu cist,Viscin sut igrac brani i ono je penal i crveni ko zna kako bi zavrsilo i sad ova lakrdija s Borcem penal i tri cista kornera da ne govorim o zutim kartonima.

Borac mislim ako se ne pojaca da je nesto slabiji nego lani,ali to ne mora da znaci da ce se oni odreci odbrane titule jer imaju i ovako i glavu i rep.Krunic je objektivno medju tri igraca u PL.Kad je tek dosao nije bio onaj pravi.Pred kraj prvenstva i u ove dvije utakmice je pokazao da je dobar igrac.Grahovac je dosta napredovao i dogodine ce biti najbolji u Borcu.Stoperi solidni,bekovi su po meni tanki,Raspudic je vezni,a Zaric mi nije neko rjesenje.Vezna linija najjace oruzje Borca.Krila solidna i centralni napadac bi leg'o ovoj ekipi jer Vidakovic mi nekakav izgubaljen mada moze posluziti.U svakom slucaju bice zanimljivo vidjeti kako ce to izgledati u PL i kupu ;)
Zadnja izmjena: kalimero, dana/u 20 jul 2011, 22:40, ukupno mijenjano 1 put.
AMAR OSIM!

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 20 jul 2011, 22:38

juznjak> je napisao/la:A bem ti politiku ,kako je to vise nekome interesantno :roll: Svaka cast Borcu na pobjedi .Ostaje zal za prvom tekmom .
Potpis...

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 20 jul 2011, 22:41

Castan oprostaj, ubjedljivo ste imali najtezeg protivnika od svih bh fudbalskih timova. Borac ce i ove godine biti u samom vrhu PL, u tu nema nikakve sumnje.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
' " ?, " " " :!:
" СПОРТ :!:
Zadnja izmjena: Crni gavran, dana/u 20 jul 2011, 22:42, ukupno mijenjano 1 put.
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 20 jul 2011, 22:42

Cestitke za pobjedu i borbenost.
Navijacki povici.........................ignore!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
BosnaE

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 20 jul 2011, 22:44

Cestitke Borcu,pobjeda zasluzena,a bodovi uknjizeni na konto BIH,to je vazno za nasu ligu.Na zalost Borac je propustio veliku priliku u prvoj utakmici,steta,velika steta,inace i Maribor bi bio izbacen. U svakom slucaju ,velika pobjeda Borca.
Zadnja izmjena: Pasodzigera, dana/u 20 jul 2011, 22:45, ukupno mijenjano 1 put.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 20 jul 2011, 22:45

sreca nisam vidio, a ni cuo te pecinske povike, al ostaje zal sto udje na ovu jebbenu temu pa procita sta bi

SRAMITE SE STOOKO ZAOSTALA :!:
15.10 - 15.06 ...

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.