FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
Gremo zeleni! 

- bosnjak100
- Kontakt:
Borac je opet u 70-oj min. oslabio
Ja al kome ti ovdje ides uz nos ????fixator je napisao/la:ajmo zeleni jos dva gola samo i 90 gengi ide u padže

Ako imas nesto Bosansko a vidim po avataru da ko fol si za nasu drzavu Bosnu i Hercegovinu, ostavi se provociranja ili kupi sebi avio kartu u jednom smjeru ka Izraelu a nama je dovolja nasa Bosna i Hercegovina.

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- bosnjak100
- Kontakt:
SRAMOTAMegamon je napisao/la:Pocelo je politicko orgijanje o covjeku i drzavi koji nemaju nikakve veze s njima.I kad neko kaze zasto ih ne gotivim(o)..
To njima na obraz a evo izgleda Borcu, Banja Luci i Bosni i Hercegovini pobjeda. Bravo Borac ....bosnjak100 je napisao/la:SRAMOTAMegamon je napisao/la:Pocelo je politicko orgijanje o covjeku i drzavi koji nemaju nikakve veze s njima.I kad neko kaze zasto ih ne gotivim(o)..
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- neutralan__
- Kontakt:
Eto na dobrom su putu da pobijede.Svaka čast,učinili ste ponosnim sve nas koji volimo našu domovinu.
Jedno veliko hvala.Vrijedna,vrijedna pobijeda.

FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
svaka čast, sjajna akcija, zaslužili ste pobjedu.
neutralan__ je napisao/la:Eto na dobrom su putu da pobijede.Svaka čast,učinili ste ponosnim sve nas koji volimo našu domovinu.![]()
Volim ovo zbog domovine, al zbog navijača Borca ovo mi nije drago!
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
Borac je definitivno najjača ekipa u Bosni i Hercegovini. Bravo igrači, navijači sramite se (izuzev pojedinaca, ako ih ima?).
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Ima ali pojedinaca nazalost krivo je vodstvo grupe koje to preferira , znaci to promijenite i sve ce biti OK vratite Banja Luci stari Bosanski sjaj i sve ce biti oK nece vas ne voljeti ni 1 % BiH sem oni fasista / sovinista kojih nazalost uvijek ima na sve strane ali najgore sto su sada u vecem broju ali da ne idemo u off.MinistaR je napisao/la:Borac je definitivno najjača ekipa u Bosni i Hercegovini. Bravo igrači, navijači sramite se (izuzev pojedinaca, ako ih ima?).
Čestitam !
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
I mi smo navijaci Borca nocas - zato ne treba da se sve generalise. Bila je Banja Luke i prije i poslije ovih na tribini politicara i primitivaca. Zasluzena pobjeda naseg Borca i cestitke za pobjedu. pozz iz Zenice....babilonTM je napisao/la:neutralan__ je napisao/la:Eto na dobrom su putu da pobijede.Svaka čast,učinili ste ponosnim sve nas koji volimo našu domovinu.![]()
bparena je napisao/la:I mi smo navijaci Borca nocas - zato ne treba da se sve generalise. Bila je Banja Luke i prije i poslije ovih na tribini politicara i primitivaca. Zasluzena pobjeda naseg Borca i cestitke za pobjedu. pozz iz Zenice....babilonTM je napisao/la:neutralan__ je napisao/la:Eto na dobrom su putu da pobijede.Svaka čast,učinili ste ponosnim sve nas koji volimo našu domovinu.![]()
Upravo tako, svaka čast na igri i zalaganju, al navijači bez komentara...bar većina njih!
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
- SarajlijaTM
Svaka cast!!!
komotno je mogla biti i veca razlika za borac

komotno je mogla biti i veca razlika za borac

A bem ti politiku ,kako je to vise nekome interesantno
Svaka cast Borcu na pobjedi .Ostaje zal za prvom tekmom .

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
**** indijance na tribinama nemojte ih spominjati bzvz ce krenuti rasprava 66 dana.
Borac dobar i casno se oprostio.Da je barem bilo 3:1 u Haifi drugacije bi bilo.Sudije su dobile naredjenje od uefe da nama ne smiju svirat penale
ovo je fkt jadno prvo penal Sarajevu cist,Viscin sut igrac brani i ono je penal i crveni ko zna kako bi zavrsilo i sad ova lakrdija s Borcem penal i tri cista kornera da ne govorim o zutim kartonima.
Borac mislim ako se ne pojaca da je nesto slabiji nego lani,ali to ne mora da znaci da ce se oni odreci odbrane titule jer imaju i ovako i glavu i rep.Krunic je objektivno medju tri igraca u PL.Kad je tek dosao nije bio onaj pravi.Pred kraj prvenstva i u ove dvije utakmice je pokazao da je dobar igrac.Grahovac je dosta napredovao i dogodine ce biti najbolji u Borcu.Stoperi solidni,bekovi su po meni tanki,Raspudic je vezni,a Zaric mi nije neko rjesenje.Vezna linija najjace oruzje Borca.Krila solidna i centralni napadac bi leg'o ovoj ekipi jer Vidakovic mi nekakav izgubaljen mada moze posluziti.U svakom slucaju bice zanimljivo vidjeti kako ce to izgledati u PL i kupu
Borac dobar i casno se oprostio.Da je barem bilo 3:1 u Haifi drugacije bi bilo.Sudije su dobile naredjenje od uefe da nama ne smiju svirat penale

Borac mislim ako se ne pojaca da je nesto slabiji nego lani,ali to ne mora da znaci da ce se oni odreci odbrane titule jer imaju i ovako i glavu i rep.Krunic je objektivno medju tri igraca u PL.Kad je tek dosao nije bio onaj pravi.Pred kraj prvenstva i u ove dvije utakmice je pokazao da je dobar igrac.Grahovac je dosta napredovao i dogodine ce biti najbolji u Borcu.Stoperi solidni,bekovi su po meni tanki,Raspudic je vezni,a Zaric mi nije neko rjesenje.Vezna linija najjace oruzje Borca.Krila solidna i centralni napadac bi leg'o ovoj ekipi jer Vidakovic mi nekakav izgubaljen mada moze posluziti.U svakom slucaju bice zanimljivo vidjeti kako ce to izgledati u PL i kupu

Zadnja izmjena: kalimero, dana/u 20 jul 2011, 22:40, ukupno mijenjano 1 put.
AMAR OSIM!
Potpis...juznjak> je napisao/la:A bem ti politiku ,kako je to vise nekome interesantnoSvaka cast Borcu na pobjedi .Ostaje zal za prvom tekmom .
- Crni gavran
- Kontakt:
Castan oprostaj, ubjedljivo ste imali najtezeg protivnika od svih bh fudbalskih timova. Borac ce i ove godine biti u samom vrhu PL, u tu nema nikakve sumnje.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
' " ?, " " "
" СПОРТ
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
' " ?, " " "

" СПОРТ

Zadnja izmjena: Crni gavran, dana/u 20 jul 2011, 22:42, ukupno mijenjano 1 put.
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Cestitke za pobjedu i borbenost.
Navijacki povici.........................ignore!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Navijacki povici.........................ignore!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
BosnaE
-
- Kontakt:
Cestitke Borcu,pobjeda zasluzena,a bodovi uknjizeni na konto BIH,to je vazno za nasu ligu.Na zalost Borac je propustio veliku priliku u prvoj utakmici,steta,velika steta,inace i Maribor bi bio izbacen. U svakom slucaju ,velika pobjeda Borca.
Zadnja izmjena: Pasodzigera, dana/u 20 jul 2011, 22:45, ukupno mijenjano 1 put.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
- skyisthelimit
sreca nisam vidio, a ni cuo te pecinske povike, al ostaje zal sto udje na ovu jebbenu temu pa procita sta bi
SRAMITE SE STOOKO ZAOSTALA
SRAMITE SE STOOKO ZAOSTALA

15.10 - 15.06 ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.