FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Careviću komotno dati da zaduži dres.. njegova ljevica je čista romantika.
The saddest thing in life is wasted talent.
Ovaj je sigurno skautiran barem 50 puta i prošao je mali milion filtera, prije nego je potpisao za United.
Jesi li ga ti filtrirao kao kapitalca iz Cilea, koji dolazi kod kona da 169 cm igra stopera ?
Dje su kapitalci ?
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Ma znam druze, zato i kazem. Na kraju niko ne uzima da je silom prilika bio prvi centarfor, i sto je jos vaznije morao je nositi ekipu pred kraj. Hamza je korektan i momak i igrac, tu nema price, zelim mu sve najbolje u svakom slucaju. Ali ta prosla sezona bi bila pitanje da se nije povrijedio Oliveira, te da slovenski Pochettino nije poslao Gulija u Velez i niz igraca drugdje. Po meni okej transfer, isto bih rekao bez plakanja i za Oliveiru…feniksptica je napisao/la: ↑23 avg 2024, 20:52Ma pljuvali ga u prošloj sezoni dok ga nije krenulo pred kraj.Oerde je napisao/la: ↑23 avg 2024, 20:40feniksptica je napisao/la: ↑23 avg 2024, 20:24Joj valja zakuhat
Dugo je do utakmice.
Sad legende il uhljebi
Husref dobar los zao
Mirva ubleha
Horde vake nake
Istok kritican
Stadion oronuo
Ima tema, samo se treba potruditi![]()
Naći će se nešto ne sikiraj se. Evo gdje god uđem plač za Hamzom, a isti likovi koji su mu u sezoni 22/23 psovali i vrijeđali na najjače. Kakav lik trebaš bit majke mi ne vjerujem.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Posudba Guliashvilija je bila dogovorena prije dolaska Rožmana. Koji klub vi pratite?Oerde je napisao/la: ↑23 avg 2024, 21:54Ma znam druze, zato i kazem. Na kraju niko ne uzima da je silom prilika bio prvi centarfor, i sto je jos vaznije morao je nositi ekipu pred kraj. Hamza je korektan i momak i igrac, tu nema price, zelim mu sve najbolje u svakom slucaju. Ali ta prosla sezona bi bila pitanje da se nije povrijedio Oliveira, te da slovenski Pochettino nije poslao Gulija u Velez i niz igraca drugdje. Po meni okej transfer, isto bih rekao bez plakanja i za Oliveiru…feniksptica je napisao/la: ↑23 avg 2024, 20:52Ma pljuvali ga u prošloj sezoni dok ga nije krenulo pred kraj.
Samo kepeci od 159 cm mogu biti kapitalci!
-
- Kontakt:
A ja sto sam pokrenuo temu o aplikaciji to nista a?feniksptica je napisao/la: ↑23 avg 2024, 20:24Joj valja zakuhat
Dugo je do utakmice.
Sad legende il uhljebi
Husref dobar los zao
Mirva ubleha
Horde vake nake
Istok kritican
Stadion oronuo
Ima tema, samo se treba potruditi

Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Nije ni tebi lako u životu.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Ima slika kod njeg na ig da je igro protiv radnika saddeda je napisao/la: ↑23 avg 2024, 20:22Pozdrav raja bordo boje. Zna li neko sta se desava sa Djurickovicem? Medju biltenom povrijedjenih igraca nije, niko ga vise ne spominje da je povrijedjen, ali ni da trenira? Zna li neko stvarnu sliku, sta je upitanju i kakvo je stanje sa istim? Ako je slucajno vec o tome pisana skoro a da ja nisam upratio unaprijed se izvinjavam. Lp
23.12.2023GalileoGalilei je napisao/la: ↑23 avg 2024, 22:13Posudba Guliashvilija je bila dogovorena prije dolaska Rožmana. Koji klub vi pratite?Oerde je napisao/la: ↑23 avg 2024, 21:54Ma znam druze, zato i kazem. Na kraju niko ne uzima da je silom prilika bio prvi centarfor, i sto je jos vaznije morao je nositi ekipu pred kraj. Hamza je korektan i momak i igrac, tu nema price, zelim mu sve najbolje u svakom slucaju. Ali ta prosla sezona bi bila pitanje da se nije povrijedio Oliveira, te da slovenski Pochettino nije poslao Gulija u Velez i niz igraca drugdje. Po meni okej transfer, isto bih rekao bez plakanja i za Oliveiru…feniksptica je napisao/la: ↑23 avg 2024, 20:52
Ma pljuvali ga u prošloj sezoni dok ga nije krenulo pred kraj.

Evo ovaj. Recimo da je bilo dogovoreno ranije, i da jednostavno novi trener nikako nije mogao stopirati posudbu i reci da mu treba taj igrac, recimo da je to tako kad mi posuđujemo igraca. Ali vidis, tad je Giorgi uveliko igrao za Velez, i Rozman je uveliko vodio ekipu, i opet je aminovao to da je Giorgi nepotreban. Dzaba se pribjegava apologiranju lose procjene. Kako to da je u glavama pojedinaca Mirza kriv za sve loše sto je bilo u Rozmanovim mandatu, a s druge strane Rozman je zasluzan za sve dobro kod Zekica. Evo ja ti garantujem da bi sad i Vrancic i jos poneki igrac i dobro dali ruke i igrali standardno i igrali ko preporođeni kao sto je slucaj sa Gulishom, Kyeremehom, Soldom itd.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Giorgi je dole jako napredovao. Ko zna sta bi bilo sa njim da je ostao ovdje, mozda bi se totalno pogubio. Naravno to je sve sbbkbb, ali iz danasnje perspektive se moze reci da je posudba bila dobar potez.
-
- Kontakt:
Jedna od boljih Rozmanovih odluka dok je bio ovde je sto je Giorgija ostavio u Velezu do kraja sezone,sreca pa ga nije vratio u po frke utopio bi se u sivilo,a ako je neko stvarno ubjedjen da bi smo osvojili titulu da se Guli vratio na zimu onda je izuzetno glup
-
- Kontakt:
Ma titula sa Smucarem je mogla biti samo san,mi se bolan borili sa posusjem za 4 mjesto kakva crna titula,kod njega je Julardzija bio ko Xavi u Barci a sad kod Zekica jedva da dobije 10 min igre,toliko o strucnjaku kojeg je ovdje vecina branila i prizeljkivala njegov ostanak.strahmeipomisliti je napisao/la: ↑24 avg 2024, 00:37Jedna od boljih Rozmanovih odluka dok je bio ovde je sto je Giorgija ostavio u Velezu do kraja sezone,sreca pa ga nije vratio u po frke utopio bi se u sivilo,a ako je neko stvarno ubjedjen da bi smo osvojili titulu da se Guli vratio na zimu onda je izuzetno glup
-
- Kontakt:
+1Oerde je napisao/la: ↑23 avg 2024, 23:4923.12.2023GalileoGalilei je napisao/la: ↑23 avg 2024, 22:13Posudba Guliashvilija je bila dogovorena prije dolaska Rožmana. Koji klub vi pratite?Oerde je napisao/la: ↑23 avg 2024, 21:54
Ma znam druze, zato i kazem. Na kraju niko ne uzima da je silom prilika bio prvi centarfor, i sto je jos vaznije morao je nositi ekipu pred kraj. Hamza je korektan i momak i igrac, tu nema price, zelim mu sve najbolje u svakom slucaju. Ali ta prosla sezona bi bila pitanje da se nije povrijedio Oliveira, te da slovenski Pochettino nije poslao Gulija u Velez i niz igraca drugdje. Po meni okej transfer, isto bih rekao bez plakanja i za Oliveiru…
Evo ovaj. Recimo da je bilo dogovoreno ranije, i da jednostavno novi trener nikako nije mogao stopirati posudbu i reci da mu treba taj igrac, recimo da je to tako kad mi posuđujemo igraca. Ali vidis, tad je Giorgi uveliko igrao za Velez, i Rozman je uveliko vodio ekipu, i opet je aminovao to da je Giorgi nepotreban. Dzaba se pribjegava apologiranju lose procjene. Kako to da je u glavama pojedinaca Mirza kriv za sve loše sto je bilo u Rozmanovim mandatu, a s druge strane Rozman je zasluzan za sve dobro kod Zekica. Evo ja ti garantujem da bi sad i Vrancic i jos poneki igrac i dobro dali ruke i igrali standardno i igrali ko preporođeni kao sto je slucaj sa Gulishom, Kyeremehom, Soldom itd.
Nemoj se zajebbavati, doce ti u DM's
Rožman ostaje definitivno!
@mirzatele šalio sam se brate izvini..
Season 2022/2023 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=abztBASD7qo&t
Season 2023/2024 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=ssV5io6Bmx4
𝒔𝒊𝒏𝒄𝒆 1946
https://www.youtube.com/watch?v=abztBASD7qo&t
Season 2023/2024 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=ssV5io6Bmx4
𝒔𝒊𝒏𝒄𝒆 1946
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Čovjek došao dan nakon i eto pitaće se za Guliashvilija.Oerde je napisao/la: ↑23 avg 2024, 23:4923.12.2023GalileoGalilei je napisao/la: ↑23 avg 2024, 22:13Posudba Guliashvilija je bila dogovorena prije dolaska Rožmana. Koji klub vi pratite?Oerde je napisao/la: ↑23 avg 2024, 21:54
Ma znam druze, zato i kazem. Na kraju niko ne uzima da je silom prilika bio prvi centarfor, i sto je jos vaznije morao je nositi ekipu pred kraj. Hamza je korektan i momak i igrac, tu nema price, zelim mu sve najbolje u svakom slucaju. Ali ta prosla sezona bi bila pitanje da se nije povrijedio Oliveira, te da slovenski Pochettino nije poslao Gulija u Velez i niz igraca drugdje. Po meni okej transfer, isto bih rekao bez plakanja i za Oliveiru…

Drugo, posudba Guliashvilia je odličan potez, jer je napredovao i prilagodio se ligi. Da ga nismo poslali, pitanje je kakav bi bio i da li bi još bio u klubu. Tako da, manite se šuplje priče, kad je upravo ova posudba bila pun pogodak. Bitno je posrrati, pa šta bilo..
- napoleon72
- Kontakt:
Prvo, Guliashvili je kod nas bio odron, sjecate se tekme protiv Sloge u Zenici kad je zazmirio pred golom i promasio loptu? Drugo, svaki trener na Dunjaluku ima tih "pogresnih odluka" kad su pojedini igraci u pitanju, niko nije svemoguc da odmah zna kako ce mu se ko uklopit. Onda hajmo sr.at i po Husrefu sto je poslao Vladana u Slobodu MG a Tucakovica na pripreme, a invalid Pavlovic primao golove s pola terena, ili sto je Pidro bio u Bosni Visoko dok su se na LB smjenjivali i kunto i panto.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- Maroon1946
- Kontakt:
Ali stvarno je ova priča o Rozmanu izgubila svaki smisao. Svako malo ljudi pišu o njemu ko da je osvojio Bog zna koliko trofeja i mi ga na pravdi Boga otjerali. Halo ba ko god je isao na utakmice u nasoj prosloj polusezoni je vidio koliko je teško bilo za gledati. Bukvalno kao skup rekreativaca koji su bili prezadovoljni sa četvrtim mjestom. Za 5 godina će se pričati da je Rozman nas najbolji trener ikada i da se trebao istrpiti izgleda.. Ljudi i dan danas brane čovjeka ko da je Mourinho i ispade da nije ništa loše uradio kod nas. Čovjek je od prvog dana trazio alibi za lose igre, jednostavno nije covjek koji moze voditi VELIKI KLUB.
Hvala Bogu da je dosao Zekic i odmah na startu rekao ne trazim alibi i igra se prava igra puna agresivnosti i zelje. Cilj je dupla kruna uvijek to se zna a ne da molimo Boga da neko osvoji kup da bi mi igrali bar u 1. kolu konferencijske..
Hvala Bogu da je dosao Zekic i odmah na startu rekao ne trazim alibi i igra se prava igra puna agresivnosti i zelje. Cilj je dupla kruna uvijek to se zna a ne da molimo Boga da neko osvoji kup da bi mi igrali bar u 1. kolu konferencijske..
-
- Kontakt:
Mozda samo od Jesica da je bolji...Maroon1946 je napisao/la: ↑24 avg 2024, 09:43Ali stvarno je ova priča o Rozmanu izgubila svaki smisao. Svako malo ljudi pišu o njemu ko da je osvojio Bog zna koliko trofeja i mi ga na pravdi Boga otjerali. Halo ba ko god je isao na utakmice u nasoj prosloj polusezoni je vidio koliko je teško bilo za gledati. Bukvalno kao skup rekreativaca koji su bili prezadovoljni sa četvrtim mjestom. Za 5 godina će se pričati da je Rozman nas najbolji trener ikada i da se trebao istrpiti izgleda.. Ljudi i dan danas brane čovjeka ko da je Mourinho i ispade da nije ništa loše uradio kod nas. Čovjek je od prvog dana trazio alibi za lose igre, jednostavno nije covjek koji moze voditi VELIKI KLUB.
Trenutno korisnika/ca: keli, OzmoodPinglewood i 24 gosta.