FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

RiverPlate
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la RiverPlate » 18 sep 2014, 19:14

Jel dosta više orgijanja na temi, hoćemo li se uozbiljiti i pričati o našem klubu, koji sastav vi očekujete u subotu?

Ja na primjer očekujem ovaj:

Kjosevski, Stanić, Kvesić, Kosorić, Bogdanović, Memija, Nuspahić, Tomić, Sadiković, Varea i Turković
Grbavica naš je Hram!!!

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 18 sep 2014, 19:23

RiverPlate je napisao/la:Jel dosta više orgijanja na temi, hoćemo li se uozbiljiti i pričati o našem klubu, koji sastav vi očekujete u subotu?

Kjosevski, Stanić, Kvesić, Kosorić, Bogdanović, Memija, Nuspahić, Tomić, Sadiković, Varea i Turković
Lose ocekujes,bez Hasanovica ne smijes poceti utakmicu,a i Adzem to nece dozvoliti ;)

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 18 sep 2014, 19:26

arelinho je napisao/la:
RiverPlate je napisao/la:Jel dosta više orgijanja na temi, hoćemo li se uozbiljiti i pričati o našem klubu, koji sastav vi očekujete u subotu?

Lose ocekujes,bez Hasanovica ne smijes poceti utakmicu,a i Adzem to nece dozvoliti ;)
Pa rekoše da nije trenirao danas, da nije kakva povreda?
Grbavica naš je Hram!!!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 18 sep 2014, 19:28

Memija mora u prvu postavu, takvi igrači nam trebaju u Tuzli, na ivici kartona.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 18 sep 2014, 19:35

Virtu4l je napisao/la:Memija mora u prvu postavu, takvi igrači nam trebaju u Tuzli, na ivici kartona.
:nene: :nene: Mislim da ce Burekovic od pocetka zauzeti ostar kriterij po pitanju faulova obzirom kakva se fama stvara oko utakmice,treba odigrati pametno,pustiti njih da ih publika ponese,samo pametno i bez puno grubosti,jer sam uvjeren da ce sudija sve svirati .
SLOBODA NAVIJAČIMA

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 18 sep 2014, 19:36

kakva god je postavka i ideja, memija mora igrati.

IlGuerriero
Kontakt:

Post Postao/la IlGuerriero » 18 sep 2014, 19:52

Bez Zeljkovića u startnih 11 mi nemamo šta tražiti na Tušnju.

besko
Kontakt:

Post Postao/la besko » 18 sep 2014, 20:19

storm_raider je napisao/la:
solar1987 je napisao/la:slika

kloc ginee u subotu pojavil se
Post ti je prijavljen i proslijedjen MUP-u zbog prijetnji smrcu Amaru Osimu. Moderatori po nalogu moraju tvoj IP dati njima. Podsjecam samo da je prosle godine momak na kliksovom forumu ovako zavrsio na ispitivanju. Ista procedura.
Cestitam.
Hahahahaha ovaj lik je koma živa. Budaletina neka. Ovo u Mrkonjić Gradu i bio sam ja tamo. Ovaj lik došao sam i malo provocirao željine navijače ali ništa ekstra pa se onda zajebavao sa domaćim onim ljudima i na kraju željini navijači i on cugaju zajedno. Presmiješan neki lik.

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 18 sep 2014, 20:21

Preofanzivno je ovo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 18 sep 2014, 20:25

Komentar za ovog sto prozva naseg dzanija smjesnim likom samo info:

Sta ti je ba sta pricas to je Dzani kakav presmjesan lik..ovigledno ne znas ni ko je ni sta je..lik je dosao sa svojim starim prijateljima navijacima Zelje normalnim dugogodisnjim navijacima zelje..Dzani nije smjesan, dzani je prvi donjeo baklje na tusanj nakon rata I to bruku baklji donje za grupu..to mozes pisat ovdje na forumu ali ne I meni I jos nekim ljudima koji znamo ko je Dzani I kome pripada ....jednostavno lika cak I vodje cigana stari postuju I drugi za sve sto radi tako nimalo nije ono sto ti pises ovdje...ima jos slika svakako
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 18 sep 2014, 20:26, ukupno mijenjano 1 put.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 18 sep 2014, 20:26

ribar je veležovac.

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 18 sep 2014, 20:28

Schwarz je napisao/la:

Preofanzivno je ovo
Ma samo u kost. Kako bi ti posložio?
Grbavica naš je Hram!!!

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 18 sep 2014, 20:29

RezervniGolman je napisao/la:Pozdrav za fedeltu,gia,storma i aviamia plave lavove sa željinog pdf-a kao i svu ostalu normala raju :wave:
Hvala Pastrmko. Ne mogu još da halalim Njegušu u finalu Kupa kada je viknuo moja, pa stao :lol: , a Vaha nam ga zavali. Jesi li i ti bio na Terazijama i klanjao na Veležovim zastavama Vahi prije i nakon tekme.

Vraćali smo se istim vozovima iz BG. Čestitke na prolazu u Kupu. Nadam se opet Finalu Kupa sa Vama da se revanširamo :D
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

SimkeSamke
Kontakt:

Post Postao/la SimkeSamke » 18 sep 2014, 20:30

pricaju o nekom pritisku sa tribina, kao da nas nece biti :lol: :lol:

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 18 sep 2014, 20:42

avlami97 je napisao/la:
RezervniGolman je napisao/la:Pozdrav za fedeltu,gia,storma i aviamia plave lavove sa željinog pdf-a kao i svu ostalu normala raju :wave:
Hvala Pastrmko. Ne mogu još da halalim Njegušu u finalu Kupa kada je viknuo moja, pa stao :lol: , a Vaha nam ga zavali. Jesi li i ti bio na Terazijama i klanjao na Veležovim zastavama Vahi prije i nakon tekme.

Vraćali smo se istim vozovima iz BG. Čestitke na prolazu u Kupu. Nadam se opet Finalu Kupa sa Vama da se revanširamo :D
Pisali smo drug jednom o toj utakmici. Kako nisam klanjao na terazijam Vahiiiiideeee Vahiiiideeeeee yebote prije 33 godine moj aviami. Čestitke i vama na prolazu. Može finale. Nama kup a vama titula :thumbup:
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 18 sep 2014, 20:44

RezervniGolman je napisao/la:
avlami97 je napisao/la:

Pisali smo drug jednom o toj utakmici. Kako nisam klanjao na terazijam Vahiiiiideeee Vahiiiideeeeee yebote prije 33 godine moj aviami. Čestitke i vama na prolazu. Može finale. Nama kup a vama titula :thumbup:
Pa ne moze pastrmko i tamo i vamo , odluci se kome zelis titulu Zelji ili Sarajevu, a vama kup :D

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 18 sep 2014, 20:45

RiverPlate je napisao/la:
Schwarz je napisao/la:

Preofanzivno je ovo
Ma samo u kost. Kako bi ti posložio?
1. opcija
Kjosevski
Stanic, Zeljkovic , Kosoric , Kvesic
Hasanovic, Tomic
Memija Varea Basa(Nuspahic)
Turkovic

2.opcija
Kjosevski
Stanic, Zeljkovic , Kosoric , Kvesic
Memija, Hasanovic, Tomic, Varea
Turkovic, Bajic

Ne vjerujem da ce Nuspahic poceti tekmu.Mada bih volio da bude spreman
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 18 sep 2014, 20:49

Čuvajte se u Tuzli Štrumfovi, ovi su se naoštrili, ja mislim da će se derat na vaše igrače. :urnebes:

besko
Kontakt:

Post Postao/la besko » 18 sep 2014, 20:54

SaltCityAttack je napisao/la:Komentar za ovog sto prozva naseg dzanija smjesnim likom samo info:

Sta ti je ba sta pricas to je Dzani kakav presmjesan lik..ovigledno ne znas ni ko je ni sta je..lik je dosao sa svojim starim prijateljima navijacima Zelje normalnim dugogodisnjim navijacima zelje..Dzani nije smjesan, dzani je prvi donjeo baklje na tusanj nakon rata I to bruku baklji donje za grupu..to mozes pisat ovdje na forumu ali ne I meni I jos nekim ljudima koji znamo ko je Dzani I kome pripada ....jednostavno lika cak I vodje cigana stari postuju I drugi za sve sto radi tako nimalo nije ono sto ti pises ovdje...ima jos slika svakako
Hahahahha a legendo nisi me razumio. Ne prozivam ja njega ništa nego kažem smiješan lik u smislu da je smiješan po priči po zajebanciji i ništa drugo. Šta se odmah palite, ovdje se izgleda ne može napisati ni dobro ni loše a da se neko ne nađe uvrijeđen. Smirite strasti malo.

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 18 sep 2014, 20:55

Evo maloprije sam saznao jednu vijest koja neke nece obradovati kao sto nije ni mene,ali sta je tu je.
Antolovic ipak dobio jednu utakmicu suspenzije koju je odradio u utorak i brani u Tuzli osim ako ga Adzem ne ostavi
na klupi.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.