FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Jel dosta više orgijanja na temi, hoćemo li se uozbiljiti i pričati o našem klubu, koji sastav vi očekujete u subotu?
Ja na primjer očekujem ovaj:
Kjosevski, Stanić, Kvesić, Kosorić, Bogdanović, Memija, Nuspahić, Tomić, Sadiković, Varea i Turković
Kjosevski, Stanić, Kvesić, Kosorić, Bogdanović, Memija, Nuspahić, Tomić, Sadiković, Varea i Turković
Grbavica naš je Hram!!!
Lose ocekujes,bez Hasanovica ne smijes poceti utakmicu,a i Adzem to nece dozvolitiRiverPlate je napisao/la:Jel dosta više orgijanja na temi, hoćemo li se uozbiljiti i pričati o našem klubu, koji sastav vi očekujete u subotu?

-
- Kontakt:
Pa rekoše da nije trenirao danas, da nije kakva povreda?arelinho je napisao/la:Lose ocekujes,bez Hasanovica ne smijes poceti utakmicu,a i Adzem to nece dozvolitiRiverPlate je napisao/la:Jel dosta više orgijanja na temi, hoćemo li se uozbiljiti i pričati o našem klubu, koji sastav vi očekujete u subotu?
Grbavica naš je Hram!!!
Memija mora u prvu postavu, takvi igrači nam trebaju u Tuzli, na ivici kartona.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Virtu4l je napisao/la:Memija mora u prvu postavu, takvi igrači nam trebaju u Tuzli, na ivici kartona.

SLOBODA NAVIJAČIMA
kakva god je postavka i ideja, memija mora igrati.
- IlGuerriero
- Kontakt:
Bez Zeljkovića u startnih 11 mi nemamo šta tražiti na Tušnju.
Hahahahaha ovaj lik je koma živa. Budaletina neka. Ovo u Mrkonjić Gradu i bio sam ja tamo. Ovaj lik došao sam i malo provocirao željine navijače ali ništa ekstra pa se onda zajebavao sa domaćim onim ljudima i na kraju željini navijači i on cugaju zajedno. Presmiješan neki lik.storm_raider je napisao/la:Post ti je prijavljen i proslijedjen MUP-u zbog prijetnji smrcu Amaru Osimu. Moderatori po nalogu moraju tvoj IP dati njima. Podsjecam samo da je prosle godine momak na kliksovom forumu ovako zavrsio na ispitivanju. Ista procedura.solar1987 je napisao/la:
kloc ginee u subotu pojavil se
Cestitam.
Preofanzivno je ovoRiverPlate je napisao/la:Jel dosta više orgijanja na temi, hoćemo li se uozbiljiti i pričati o našem klubu, koji sastav vi očekujete u subotu?
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Komentar za ovog sto prozva naseg dzanija smjesnim likom samo info:
Sta ti je ba sta pricas to je Dzani kakav presmjesan lik..ovigledno ne znas ni ko je ni sta je..lik je dosao sa svojim starim prijateljima navijacima Zelje normalnim dugogodisnjim navijacima zelje..Dzani nije smjesan, dzani je prvi donjeo baklje na tusanj nakon rata I to bruku baklji donje za grupu..to mozes pisat ovdje na forumu ali ne I meni I jos nekim ljudima koji znamo ko je Dzani I kome pripada ....jednostavno lika cak I vodje cigana stari postuju I drugi za sve sto radi tako nimalo nije ono sto ti pises ovdje...ima jos slika svakako
Sta ti je ba sta pricas to je Dzani kakav presmjesan lik..ovigledno ne znas ni ko je ni sta je..lik je dosao sa svojim starim prijateljima navijacima Zelje normalnim dugogodisnjim navijacima zelje..Dzani nije smjesan, dzani je prvi donjeo baklje na tusanj nakon rata I to bruku baklji donje za grupu..to mozes pisat ovdje na forumu ali ne I meni I jos nekim ljudima koji znamo ko je Dzani I kome pripada ....jednostavno lika cak I vodje cigana stari postuju I drugi za sve sto radi tako nimalo nije ono sto ti pises ovdje...ima jos slika svakako
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 18 sep 2014, 20:26, ukupno mijenjano 1 put.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
ribar je veležovac.
-
- Kontakt:
Ma samo u kost. Kako bi ti posložio?Schwarz je napisao/la:Preofanzivno je ovoRiverPlate je napisao/la:Jel dosta više orgijanja na temi, hoćemo li se uozbiljiti i pričati o našem klubu, koji sastav vi očekujete u subotu?
Grbavica naš je Hram!!!
Hvala Pastrmko. Ne mogu još da halalim Njegušu u finalu Kupa kada je viknuo moja, pa staoRezervniGolman je napisao/la:Pozdrav za fedeltu,gia,storma i aviamia plave lavove sa željinog pdf-a kao i svu ostalu normala raju

Vraćali smo se istim vozovima iz BG. Čestitke na prolazu u Kupu. Nadam se opet Finalu Kupa sa Vama da se revanširamo

Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
- SimkeSamke
- Kontakt:
pricaju o nekom pritisku sa tribina, kao da nas nece biti

- RezervniGolman
- Kontakt:
Pisali smo drug jednom o toj utakmici. Kako nisam klanjao na terazijam Vahiiiiideeee Vahiiiideeeeee yebote prije 33 godine moj aviami. Čestitke i vama na prolazu. Može finale. Nama kup a vama titulaavlami97 je napisao/la:Hvala Pastrmko. Ne mogu još da halalim Njegušu u finalu Kupa kada je viknuo moja, pa staoRezervniGolman je napisao/la:Pozdrav za fedeltu,gia,storma i aviamia plave lavove sa željinog pdf-a kao i svu ostalu normala raju, a Vaha nam ga zavali. Jesi li i ti bio na Terazijama i klanjao na Veležovim zastavama Vahi prije i nakon tekme.
Vraćali smo se istim vozovima iz BG. Čestitke na prolazu u Kupu. Nadam se opet Finalu Kupa sa Vama da se revanširamo

KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.
Pa ne moze pastrmko i tamo i vamo , odluci se kome zelis titulu Zelji ili Sarajevu, a vama kupRezervniGolman je napisao/la:Pisali smo drug jednom o toj utakmici. Kako nisam klanjao na terazijam Vahiiiiideeee Vahiiiideeeeee yebote prije 33 godine moj aviami. Čestitke i vama na prolazu. Može finale. Nama kup a vama titulaavlami97 je napisao/la:Hvala Pastrmko. Ne mogu još da halalim Njegušu u finalu Kupa kada je viknuo moja, pa staoRezervniGolman je napisao/la:Pozdrav za fedeltu,gia,storma i aviamia plave lavove sa željinog pdf-a kao i svu ostalu normala raju, a Vaha nam ga zavali. Jesi li i ti bio na Terazijama i klanjao na Veležovim zastavama Vahi prije i nakon tekme.

1. opcijaRiverPlate je napisao/la:Ma samo u kost. Kako bi ti posložio?Schwarz je napisao/la:Preofanzivno je ovoRiverPlate je napisao/la:Jel dosta više orgijanja na temi, hoćemo li se uozbiljiti i pričati o našem klubu, koji sastav vi očekujete u subotu?
Kjosevski
Stanic, Zeljkovic , Kosoric , Kvesic
Hasanovic, Tomic
Memija Varea Basa(Nuspahic)
Turkovic
2.opcija
Kjosevski
Stanic, Zeljkovic , Kosoric , Kvesic
Memija, Hasanovic, Tomic, Varea
Turkovic, Bajic
Ne vjerujem da ce Nuspahic poceti tekmu.Mada bih volio da bude spreman
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Čuvajte se u Tuzli Štrumfovi, ovi su se naoštrili, ja mislim da će se derat na vaše igrače. 

Hahahahha a legendo nisi me razumio. Ne prozivam ja njega ništa nego kažem smiješan lik u smislu da je smiješan po priči po zajebanciji i ništa drugo. Šta se odmah palite, ovdje se izgleda ne može napisati ni dobro ni loše a da se neko ne nađe uvrijeđen. Smirite strasti malo.SaltCityAttack je napisao/la:Komentar za ovog sto prozva naseg dzanija smjesnim likom samo info:
Evo maloprije sam saznao jednu vijest koja neke nece obradovati kao sto nije ni mene,ali sta je tu je.
Antolovic ipak dobio jednu utakmicu suspenzije koju je odradio u utorak i brani u Tuzli osim ako ga Adzem ne ostavi
na klupi.
Antolovic ipak dobio jednu utakmicu suspenzije koju je odradio u utorak i brani u Tuzli osim ako ga Adzem ne ostavi
na klupi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.