Mene živo zanima koliko ovaj @svrakino1921 ima godina

Mora biti ili do 15, u što sumnjam, ili preko 70 pa da je krenulo to djetinje.
I fakat mislim da samo dragi Bog može znati je li ova lopta Širokog završila u golu ili nije (možda fakat jeste, hajd ga znaj), ali na osnovu ovih snimaka ne može to niko živ zaključiti. Najjače su mi inače ove linije i čuda koja raja povlači kako im je ćejf

I zašto kažem za godine, jer su obično na utakmicama ovi stari koji sa jedne strane tribine vide na drugom dijelu terena ofsajd i kunu se da jeste, nađu opravdanje.
Potpuno je besmisleno diskutovati o situacijama koje se ne mogu ocijeniti. Ali, ljudi generalno ne shvataju šta znači "100% dokaz" za nešto

Uvijek navodim plastičan primjer, svađaju se dva igrača i jedan je drugog zaklonio tijelom, ne vidi se ništa na snimku i on pada sav krvav. Evidentno je da ga je prvi opalio šakom, ali to se ne vidi i nema se šta svirati na osnovu "evidentno je". Ista stvar je za svaku situaciju ovog tipa, nema ništa na osnovu "evidentno je" i "moralo bi biti tako".
Opet kažem, ne sporim da je možda lopta ušla u gol, što bi bila greška ekipe sudija na terenu. Ali, to ćemo saznati ako ispliva neki snimak s linije.