Premijer liga BiH - aktuelno

Shategabri
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Shategabri » 01 okt 2024, 12:20

Platonova je napisao/la:
01 okt 2024, 12:18
Shategabri je napisao/la:
01 okt 2024, 12:13
Platonova je napisao/la:
01 okt 2024, 12:03

Kada iz tebe ne bude pričala mržnja možda i napišeš nešto smisleno ;) Ovako, ostaćemo na tome da je Borac osvajao i tutule i kupove i u ovoj i u onoj državi bez ikakvog dodira sa politikom ;)
Ne znam u onoj, al u ovoj, nema šanse.
Prebacivali se budžetski milioni, baja unaprijed obećao titulu, kadija te tuži kadija ti sudi sistem na terenu.
Sve politički režirano.
E moj jazavac, pojma ti nemaš.....
Daj nam koju kompilaciju prošle sezone, dikobraz.
Koševo Zapad

Vjeverica777
Kontakt:

Post Postao/la Vjeverica777 » 01 okt 2024, 12:20

Oko čega je rasprava ? Širokom poništen čist gol za 4:3...

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 01 okt 2024, 12:22

Vjeverica777 je napisao/la:
01 okt 2024, 12:20
Posalji sliku gdje se vidi da je lopta presla liniju, svi kolektivno cemo prestati pisati ikad ista protiv vice i cetnika

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 01 okt 2024, 12:22

Bojo, Mulalic i Dzafic u Slobodi
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 01 okt 2024, 12:22

ExBlueone je napisao/la:
01 okt 2024, 12:15
Mislim da se ipak malo pretjeruje u nekim stvarima, da ne kažem teorijama zavjere. Ispade sad da Borac vode direktno Iluminati najvišeg reda pa oni upravljaju svakom situacijom na svakoj utakmici u našoj ligi. Ako je iko s njima rival, kako na terenu tako i na tribini, ulici i gdje li već sve, to smo mi. Imamo milion nekih razloga da se mrzimo ili jednostavno ne podnosim, jbg zato bi naše utakmice trebale biti zanimljivije. Ali treba biti realan. Ljudi su izborili grupnu fazu euro takmičenja bez da ih se guralo tu. Ok, znam sve, format euro takmičenja i sve ostalo od prije nekada i zadnjih par godina je različit, sad je lakše, svako normalan to mora priznati, međutim činjenica je da su sad u grupi.
Vico se sam ubacio u neke strukture kluba i povlači konce, nije on nikoga ni pitao ništa u vezi toga, niti je takav tip, a da li će im to na kraju skočiti na nos, ne znam, moguće je. To najviše zavisi od njih samih.
Sad naredno kolo igramo s njima i sve je moguće, zabrana odlaska navijačima, ili ulazak tek u 40-toj minuti, ovakva ili onakva utakmica, ko zna možda ih iznenadimo i prođe bolje nego li zamišljamo, možda nas razvale. Ali bože moj.
Na kraju, suđenje je takvo kakvo je, ima milion falenki, VAR ne znam ima li uopće opciju kontrole gol linije, sniimci kamera na osnovu kojih se donose važne odluke su sve samo ne kvalitetni, uglovi su dosta upitni. Mislim da bi spas za trenutnu situaciju bilo angažiranje stranih sudija, po mogućnosti iz fudbalski jakih država na svim proljetnim derbi utakmicama.
Toliko od mene, bez ikakvih loših namjera.
Ko im spori to za eurotakmičenja?
Uostalom, nije se jednom ovdje napisalo da bi mogli i bez tog guranja koje od njih pravi invalide.
Da imaju ekipu koja se može nositi sa ostalim.

Strane sudije niko ne spominje. Dok je ovog saveza ni neće. Njima odgovara da imaju sudije pod kontrolom.
Koševo Zapad

Platonova
Kontakt:

Post Postao/la Platonova » 01 okt 2024, 12:22

Platonova je napisao/la:
01 okt 2024, 12:13

Ne znam u onoj, al u ovoj, nema šanse.
Prebacivali se budžetski milioni, baja unaprijed obećao titulu, kadija te tuži kadija ti sudi sistem na terenu.
Sve politički režirano.
Ovo što sam ti poslao nije nikakva kompilacija, nego odgovor na tvoje neznanje ;) nemam ti ja šta više slati, samo kada ulaziš u diskusiju malo se bolje pripremi !
Zadnja izmjena: Platonova, dana/u 01 okt 2024, 12:23, ukupno mijenjano 1 put.
VOLIMO PUNK I BANJALUČKOG BORCA !

broj6
Kontakt:

Post Postao/la broj6 » 01 okt 2024, 12:23

ExBlueone je napisao/la:
01 okt 2024, 12:15
Mislim da se ipak malo pretjeruje u nekim stvarima, da ne kažem teorijama zavjere. Ispade sad da Borac vode direktno Iluminati najvišeg reda pa oni upravljaju svakom situacijom na svakoj utakmici u našoj ligi. Ako je iko s njima rival, kako na terenu tako i na tribini, ulici i gdje li već sve, to smo mi. Imamo milion nekih razloga da se mrzimo ili jednostavno ne podnosim, jbg zato bi naše utakmice trebale biti zanimljivije. Ali treba biti realan. Ljudi su izborili grupnu fazu euro takmičenja bez da ih se guralo tu. Ok, znam sve, format euro takmičenja i sve ostalo od prije nekada i zadnjih par godina je različit, sad je lakše, svako normalan to mora priznati, međutim činjenica je da su sad u grupi.
Vico se sam ubacio u neke strukture kluba i povlači konce, nije on nikoga ni pitao ništa u vezi toga, niti je takav tip, a da li će im to na kraju skočiti na nos, ne znam, moguće je. To najviše zavisi od njih samih.
Sad naredno kolo igramo s njima i sve je moguće, zabrana odlaska navijačima, ili ulazak tek u 40-toj minuti, ovakva ili onakva utakmica, ko zna možda ih iznenadimo i prođe bolje nego li zamišljamo, možda nas razvale. Ali bože moj.
Na kraju, suđenje je takvo kakvo je, ima milion falenki, VAR ne znam ima li uopće opciju kontrole gol linije, sniimci kamera na osnovu kojih se donose važne odluke su sve samo ne kvalitetni, uglovi su dosta upitni. Mislim da bi spas za trenutnu situaciju bilo angažiranje stranih sudija, po mogućnosti iz fudbalski jakih država na svim proljetnim derbi utakmicama.
Toliko od mene, bez ikakvih loših namjera.
Zabrana gostujucih navijaca. Petrovic na centru. Njegomirovic u VAR sobi. To nam nisu jasne namjere jos pred samu utakmicu? I onda dodje utakmica i predjes preko svega toga i imas pobjedu u rukama pa ti ponistavaju cist gol? I mi da nastavimo sa "boze moj"?
I onda pocnu nebuloze pricat na kraju utakmice o lopti koja nije ni centimetar presla liniju ali se trebalo suditi iako nemamo kamere paralelno s golom? Vidimo kontakte koji se sude protiv Borca, vidimo ostale utakmice, poredimo sve to s evropskim ligama jer nismo duduci koji ne znaju sta se desava u svijetu i pitamo se jel realno da nam ovo rade a mi trpimo.

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 01 okt 2024, 12:24

Kako može biti poništen kad nije ni sviran?
Provjeravao je na VAR-u nešto što se ne može utvrditi. Za onu situaciju trebaš imat goal line tehnologiju.
Naravno, svrbi te jedino to, a daleko neregularniju situaciju nisi ni pomenuo.
Koševo Zapad

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 01 okt 2024, 12:25

Platonova je napisao/la:
01 okt 2024, 12:22
Platonova je napisao/la:

Ovo što sam ti poslao nije nikakva kompilacija, nego odgovor na tvoje neznanje ;) nemam ti ja šta više slati, samo kada ulaziš u diskusiju malo se bolje pripremi !
https://trninfo.ba/borac-osvojio-titulu ... -dva-boda/

https://n1info.ba/sport/nogomet/sramotn ... z-ofsajda/

Šah-mat!
Koševo Zapad

Beli98
Kontakt:

Post Postao/la Beli98 » 01 okt 2024, 12:26

01 okt 2024, 12:24
Provjeravao je na VAR-u nešto što se ne može utvrditi. Za onu situaciju trebaš imat goal line tehnologiju.
To je klasicni troll. Citiras ga s vremena na vrijeme i **** mu mater cisto da zna da je provaljen. Bilo kakav iole razuman odgovor on ne razumije.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 01 okt 2024, 12:27

Borac - trabant exyu velikan, FAKT
Sarajevo - bosanski Dinamo FAKT
Zrinjski - prvi klub iz ove lige u eVro natjecanjima FAKT
pijaĆari - 0 šampionata FAKT
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

RatoborniMrmot
Kontakt:

Post Postao/la RatoborniMrmot » 01 okt 2024, 12:27

Raonffa je napisao/la:
01 okt 2024, 07:41
RatoborniMrmot je napisao/la:
30 sep 2024, 22:18
Raonffa je napisao/la:
30 sep 2024, 21:07
Jedna od većih krađa u ligi gdje su krađe svakodnevnica, Petrović je baš podigao ljestvicu. Ako uzmemo u obzir da imamo taj neki VAR, onda lagano možemo reći možda i najveća krađa u historiji lige.

Neće ova utakmica niti Petrovićeva sramota odrediti ništa u smislu konačne tabele, u tom kontekstu je ranije bilo krađa koje su mnogo više značile, ali ovolika količina sramotnih odluka je među najgorim u historiji lige.

Meni je, kao navijaču Želje, drago kad Sarajevo kiksa, to je ono nešto navijački, rivalitet, šta znam yebeš ga, to valjda osjeća svaki navijač i jednog i drugog kluba. Ali ovo je već nešto drugo, ovo je pišanje po fudbalu i ljudima koji prate naš fudbal, pišanje po svakom navijaču Želje, Igmana, Sarajeva, Veleža, ŠB-a, Slobode, GOŠK-a, Zrinjskog itd., samo neki navijači ovih klubova u datom momentu nisu svjesni da je ovo šamarčina u lice svakom od nas što prate ovaj jad.

I opet će sljedeći vikend kukati navijači nekog drugog kluba, ne mora nužno značiti da ćemo to biti mi, nas Borac može uzeti i bez pomoći sudija, ali poenta je da se iz kola u kolu dešavaju lakrdije, uloge se mijenjaju, a navijači žive od utakmice do utakmice, navikli smo se da jedno kolo jedni jadaju, drugi likuju, sljedeće kolo obrnuto i sve tako u krug.

A sve je to popraćeno međusobnim optuživanjem "a sjećate se kad je vama ovo ili ono" i tako u nedogled, a krađe u ime jednog kluba (ako se to tako može nazvati) traju evo već pune četiri godine. Nalagodavci negdje sjede i smiju se budalama koje se podyebavaju iz vikenda u vikend u različitim ulogama.

Sve je negdje i počelo od korona titule Sarajevu, samo što ta korona titula nije otišla FKS-u zato što je neko gurao FKS, niti je otišla u FKS zato što je neko htio da Željo ne bude prvak. Dobro se zna zbog kojeg kluba je tada prekinuta liga, koji je klub tada bio na kojem mjestu i gdje je to mjesto vodilo i kolike su šanse (tanke) da bi to mjesto zadržao do kraja sezone da se nastavilo.

A raja dok se međusobno mezeti i živi od vikenda do vikenda, i ne zaslužujemo bolje. Toliko od mene na ovu temu. Lp.
Znas sta te **** u toj silnoj objektivnosti ? Kako su se pitari ponasali u poziciji moci. Sjecam se Odine djece, borbe za titulu sa galaktikosima sa Gradskog stadiona, to Benko, Delac, ovaj, onaj a Dino Glava Selimovic drzi presice nakon nekog poraza gdje govori da nakon tog dana vise nista nece biti isto ( parafraziram ). I znas sta se dogodi, ljudi zavrse trecinu lige, povale nas i uzmu titulu. Benko se nadavao ozbiljnih golova iz ofsajda. Sudije im sve zivo svirale. Igrali protiv Celika na Gradskom Stadionu, igrac Celika sa vlastite polovine utrcava na upucenu loptu, ide sam prema golu i ofsajd :urnebes: Slaviju, kljucnu utakmicu, dobiju iz metarskog ofsajda. Nas sudije **** gdje su stigle, a ovi sebi bas zavrsili sudjenje. Samo se o tome ne prica. Jebu Begicu majku, a uzeli tri titule dok je on jahao. Jel treba dalje ?

Znaci nije sad u pitanju da oni kmece sto neko krade radi postenja nego sto oni to ne mogu da rade, a radili bi isto - samo da mogu. To je, druze, razlika i promasena tema tvog posta.

Mislim slazem se, treba posteno pa ko bude bolji nek' uzme, al kod nas to dokazano nije slucaj.
Znam ja to druže, ali treba biti pošten pa reći da većina kmeči kad je oštećen njihov klub, u svim ostalim situacijama je kako rekoh "sjećate li se kad vam je..." i evo to potvrđuje i tvoj post.

Sutra ćemo kmečati mi, prekosutra Velež, Igman, GOŠK i tako u nedogled. Napisao sam da je najgora moguća situacija ova koja kod nas traje godinama, živiš od kola do kola, nekad si povaljen, nekad ti povališ i tako u krug. A sve više i više tonemo u blato iz kojeg ćemo se teško iščupati, a nećemo se iščupati još barem sljedeću sezonu-dvije dok je ova garnitura "ljudi" u savezu.

A i kad oni odu doći će neki drugi biće to slično, ne ovako ofirno u službi jednog kluba ali biće kako je bilo i prije Vice i ekipe. Bez sistemskog rješenja nema ništa. Kad prestano ismijavati jedni druge, kad se klubovi izdignu iz blata i jednom podrže inicijativu o formiranju udruženja bez obzira je li je inicirao FKS, Velež ili bilo koji drugi klub, e tada će biti bolje.

Ovako sad nek' nas yebu kad smo budale, nek' se koljemo međusobno, nismo bolje ni zaslužili.
Ne kontam sta hoces da kazes, al fakat. Zeljeznicar, za vrijeme onog debila Senada, je pokusao posteno i popusili smo Europu ( kada nisu htjeli da zavrse zadnje tri utakmice protiv Celika, Rudara iz Prijedora i Slavije ) kada nas je vodio Edis i onda pusenje titule kada levat nije htio da kupi "karte" za utakmicu protiv Krupe. Znas sta se desilo odnosno sta se desava, smiju nam se ti isti pitari koje zoves u neko zajednistvo :mrgreen:

Ti isti pitari su zavrsili trecinu lige, al doslovno, i oteli nam titulu. Taj isti Velez je poginuo da nama skine titulu ( zato je uzeo Zrinjski ), a pitarima se recimo sklone ako im gori.

Ispravno ti pricas i razmisljas, problem je sto te realnost i proslost dematuju. Nas pljuju i prozivaju da smo zavrsavali prvenstva, tekme, a kada pitam kome smo oteli titulu - muk. S druge strane imamo kradju Ibrakovica & Selimovica, imamo Bandica u Bijeljini i na to sve imamo jos korona titulu koja se jedva docekala, dzenaza se klanjala. Doduse zamal' je i bila :mrgreen:

Da se vratim na pocetak tvog prvog posta, velika kradja ? Sumnjiv penal sviran za Sarajevo, cist gol ponisten Sarajevu za 1 3 i cist gol Sirokog nije priznat za 4 3; Vise smo mi osteceni protiv Zrinjskog i nista,.a vidis kako su se sada nadogli.

Neka ba, **** politicku korektnost i lijepe zelje, sto bih se ja sekirao oko pitara koji imaju kes, al ih **** savez i precutna koalicija Zrinjskog & Borca. Sto bih im pomogao u namjeri da uzmu titulu kada znam da oni nama ne bi ? Znaci pricamo realno, nema carobnih stapica koji rjesavaju nase nagomilane probleme, a isti se vuku od njihovog nastanka. Sta te nagoni da pomislis da mi mozemo zajedno u bilo cemu ?

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 01 okt 2024, 12:27

Beli98 je napisao/la:
01 okt 2024, 12:26
01 okt 2024, 12:24
To je klasicni troll. Citiras ga s vremena na vrijeme i **** mu mater cisto da zna da je provaljen. Bilo kakav iole razuman odgovor on ne razumije.
Prije bot, bolje nikako ne citirati.
Koševo Zapad

RatoborniMrmot
Kontakt:

Post Postao/la RatoborniMrmot » 01 okt 2024, 12:30

Kmecanje kako je Sarajevo osteceno, dan drugi :urnebes:

Platonova
Kontakt:

Post Postao/la Platonova » 01 okt 2024, 12:30

01 okt 2024, 12:25
Platonova je napisao/la:

https://trninfo.ba/borac-osvojio-titulu ... -dva-boda/

https://n1info.ba/sport/nogomet/sramotn ... z-ofsajda/

Šah-mat!
Predajem se :thumbup:
VOLIMO PUNK I BANJALUČKOG BORCA !

broj6
Kontakt:

Post Postao/la broj6 » 01 okt 2024, 12:31

Platonova je napisao/la:
Platonova je napisao/la:

Vidi kako je lijepo proslaviti kad pobijedis na fer i sportski nacin. Mozda si mlad pa to sad i mozes samo na snimcima gledat. Ne znam sad jel vas samo sramota bila ili jednostavno nije imao ko proslavit ovih par titula sto ste osvojili?
slika
Zadnja izmjena: broj6, dana/u 01 okt 2024, 12:32, ukupno mijenjano 1 put.

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 01 okt 2024, 12:31

01 okt 2024, 12:27
Raonffa je napisao/la:
30 sep 2024, 22:18

Znas sta te **** u toj silnoj objektivnosti ? Kako su se pitari ponasali u poziciji moci. Sjecam se Odine djece, borbe za titulu sa galaktikosima sa Gradskog stadiona, to Benko, Delac, ovaj, onaj a Dino Glava Selimovic drzi presice nakon nekog poraza gdje govori da nakon tog dana vise nista nece biti isto ( parafraziram ). I znas sta se dogodi, ljudi zavrse trecinu lige, povale nas i uzmu titulu. Benko se nadavao ozbiljnih golova iz ofsajda. Sudije im sve zivo svirale. Igrali protiv Celika na Gradskom Stadionu, igrac Celika sa vlastite polovine utrcava na upucenu loptu, ide sam prema golu i ofsajd :urnebes: Slaviju, kljucnu utakmicu, dobiju iz metarskog ofsajda. Nas sudije **** gdje su stigle, a ovi sebi bas zavrsili sudjenje. Samo se o tome ne prica. Jebu Begicu majku, a uzeli tri titule dok je on jahao. Jel treba dalje ?

Znaci nije sad u pitanju da oni kmece sto neko krade radi postenja nego sto oni to ne mogu da rade, a radili bi isto - samo da mogu. To je, druze, razlika i promasena tema tvog posta.

Mislim slazem se, treba posteno pa ko bude bolji nek' uzme, al kod nas to dokazano nije slucaj.
Znam ja to druže, ali treba biti pošten pa reći da većina kmeči kad je oštećen njihov klub, u svim ostalim situacijama je kako rekoh "sjećate li se kad vam je..." i evo to potvrđuje i tvoj post.

Sutra ćemo kmečati mi, prekosutra Velež, Igman, GOŠK i tako u nedogled. Napisao sam da je najgora moguća situacija ova koja kod nas traje godinama, živiš od kola do kola, nekad si povaljen, nekad ti povališ i tako u krug. A sve više i više tonemo u blato iz kojeg ćemo se teško iščupati, a nećemo se iščupati još barem sljedeću sezonu-dvije dok je ova garnitura "ljudi" u savezu.

A i kad oni odu doći će neki drugi biće to slično, ne ovako ofirno u službi jednog kluba ali biće kako je bilo i prije Vice i ekipe. Bez sistemskog rješenja nema ništa. Kad prestano ismijavati jedni druge, kad se klubovi izdignu iz blata i jednom podrže inicijativu o formiranju udruženja bez obzira je li je inicirao FKS, Velež ili bilo koji drugi klub, e tada će biti bolje.

Ovako sad nek' nas yebu kad smo budale, nek' se koljemo međusobno, nismo bolje ni zaslužili.
Ne kontam sta hoces da kazes, al fakat. Zeljeznicar, za vrijeme onog debila Senada, je pokusao posteno i popusili smo Europu ( kada nisu htjeli da zavrse zadnje tri utakmice protiv Celika, Rudara iz Prijedora i Slavije ) kada nas je vodio Edis i onda pusenje titule kada levat nije htio da kupi "karte" za utakmicu protiv Krupe. Znas sta se desilo odnosno sta se desava, smiju nam se ti isti pitari koje zoves u neko zajednistvo :mrgreen:

Ti isti pitari su zavrsili trecinu lige, al doslovno, i oteli nam titulu. Taj isti Velez je poginuo da nama skine titulu ( zato je uzeo Zrinjski ), a pitarima se recimo sklone ako im gori.

Ispravno ti pricas i razmisljas, problem je sto te realnost i proslost dematuju. Nas pljuju i prozivaju da smo zavrsavali prvenstva, tekme, a kada pitam kome smo oteli titulu - muk. S druge strane imamo kradju Ibrakovica & Selimovica, imamo Bandica u Bijeljini i na to sve imamo jos korona titulu koja se jedva docekala, dzenaza se klanjala. Doduse zamal' je i bila :mrgreen:

Da se vratim na pocetak tvog prvog posta, velika kradja ? Sumnjiv penal sviran za Sarajevo, cist gol ponisten Sarajevu za 1 3 i cist gol Sirokog nije priznat za 4 3; Vise smo mi osteceni protiv Zrinjskog i nista,.a vidis kako su se sada nadogli.

Neka ba, **** politicku korektnost i lijepe zelje, sto bih se ja sekirao oko pitara koji imaju kes, al ih **** savez i precutna koalicija Zrinjskog & Borca. Sto bih im pomogao u namjeri da uzmu titulu kada znam da oni nama ne bi ? Znaci pricamo realno, nema carobnih stapica koji rjesavaju nase nagomilane probleme, a isti se vuku od njihovog nastanka. Sta te nagoni da pomislis da mi mozemo zajedno u bilo cemu ?
Vidiš kako ti znaš za Ibrakovića i Selimovića, a ne znaš za A.Osima i Šiljka. Oni su fini, a ovi kod nas bagra.
Činjenica je da svi koji su osvajali trofeje u ovoj ligi imaju oraha u džepovima i imali su u nekom periodu ljude koji su i ispod stola završavali neke stvari.
Danas je to Borac, jučer je bilo Sarajevo, prekjuče je bio Zrinjski, Željo, ŠB...
Jel uvijek bilo tako? Nije. Al je bilo. Ti to kao navijač Želje nećeš nikad reći za svoj klub i ok. Tvoja stvar. Možeš se lagati ili možeš nas ubjeđivati da nije bilo. Ne mijenja ništa.
Koševo Zapad

roccosiffredi
Kontakt:

Post Postao/la roccosiffredi » 01 okt 2024, 12:36

Rigoletto je napisao/la:
Borac - trabant exyu velikan, FAKT
Sarajevo - bosanski Dinamo FAKT
Zrinjski - prvi klub iz ove lige u eVro natjecanjima FAKT
pijaĆari - 0 šampionata FAKT
Željezničar - bosanski Hajduk :mrgreen:

RatoborniMrmot
Kontakt:

Post Postao/la RatoborniMrmot » 01 okt 2024, 12:37

01 okt 2024, 12:31
Raonffa je napisao/la:

Vidiš kako ti znaš za Ibrakovića i Selimovića, a ne znaš za A.Osima i Šiljka. Oni su fini, a ovi kod nas bagra.
Činjenica je da svi koji su osvajali trofeje u ovoj ligi imaju oraha u džepovima i imali su u nekom periodu ljude koji su i ispod stola završavali neke stvari.
Danas je to Borac, jučer je bilo Sarajevo, prekjuče je bio Zrinjski, Željo, ŠB...
Jel uvijek bilo tako? Nije. Al je bilo. Ti to kao navijač Želje nećeš nikad reći za svoj klub i ok. Tvoja stvar. Možeš se lagati ili možeš nas ubjeđivati da nije bilo. Ne mijenja ništa.
Gledaj, ne sporim zastitu bez koje ne mozes uzeti titulu u nasoj ligi, da se ne lazemo bezveze. Ono sto ja pitam, a odgovora nema, kome je Zeljeznicar oteo titulu ? Muk.

S druge strane skupo i mnogo vise placeno Sarajevo je otelo titulu Zeljeznicaru odnosno Odinoj djeci, to su cinjenice, fakat jesu. Odnosno nije se htjelo odigrati posteno do kraja, pomocne sudije su bile kljuc titule :mrgreen:

Opet pitam, u toj silnoj kradji, kome je Zeljeznicar ukrao titulu, nesto ne cujem da se neko javlja :think:

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Cwirek, ErosViverosViv, mnon46, Rule_hz, Vanja8 i 36 gostiju.