Reče navijač Željezničara....o Bože ima li te !?

Reče navijač Željezničara....o Bože ima li te !?
Sta rece navijac Zeljeznicara? Sta hoces da kazes? Koju nasu titulu mozes 10% uporediti sa ovim vasim zadnjim titulama? Uozbilji se.
Viđeno već 100 puta. Njima to dođe kao plaćeni odmor. Suspenzija 5-10 utakmica i onda opet sve po starom. Dok su oni pod suspenzijom posao odrađuje netko drugi.Shategabri je napisao/la: ↑01 okt 2024, 14:09Dobro, nek za početak suspenduju ovog džukca što je sudio.
Bar da to vidimo.
Ne može se porediti upravu si !
Kad te u BL pokradu nemoj plakat ovdje na forumu jer si i ti ocito za krađu. Da ne zaboravimo da i vi imate protekciju od vice vas veliki duznik i prijatelj koji vas je spasio ispadanja iz lige i evo poklonio pobjedu protiv Posušija.svrakino1921 je napisao/la: ↑01 okt 2024, 13:42
Kakva će odluka biti?
Svoje (ne)znanje će skupo platiti? Petrović "natjerao" Komitet za sudije na vanredno zasjedanje
Komitet za sudije i suđenje u četvrtak će, iako to nije bilo u planu, u Sarajevu održati novu sjednicu, na kojoj će biti analiziran rad sudija tokom mečeva devetog kola Wwin lige, a saznajemo da će se najviše analizirati postupci sudije Dragana Petrovića sa utakmice na Pecari.
E da vidimo baš ko je oštećen
![]()
Naravno da ne moze, mi kad smo uzimali titule, osvajali smo ih 5 kola prije kraja i uz 18 pobjeda zaredom, a vi morate protiv mrtvog Igmana zadnje kolo haos praviti da uzmete titulu u sezoni u kojoj vam se skoro svako kolo navlacilo.
Da i u vašoj eri je pola sudijskog komiteta suspendovanoTeaM87 je napisao/la: ↑01 okt 2024, 14:15Naravno da ne moze, mi kad smo uzimali titule, osvajali smo ih 5 kola prije kraja i uz 18 pobjeda zaredom, a vi morate protiv mrtvog Igmana zadnje kolo haos praviti da uzmete titulu u sezoni u kojoj vam se skoro svako kolo navlacilo.
Naravno da se se ne moze porediti![]()
Ma ko prica o suspenzijama? Je li to pricas o onoj sezoni gdje je Zrinjski osvojio titulu poklonjenim penalom? A satro se Zelji siljilo.Platonova je napisao/la: ↑01 okt 2024, 14:18Da i u vašoj eri je pola sudijskog komiteta suspendovanoTeaM87 je napisao/la: ↑01 okt 2024, 14:15Naravno da ne moze, mi kad smo uzimali titule, osvajali smo ih 5 kola prije kraja i uz 18 pobjeda zaredom, a vi morate protiv mrtvog Igmana zadnje kolo haos praviti da uzmete titulu u sezoni u kojoj vam se skoro svako kolo navlacilo.
Naravno da se se ne moze porediti![]()
![]()
James1987 je napisao/la: ↑01 okt 2024, 14:15Kad te u BL pokradu nemoj plakat ovdje na forumu jer si i ti ocito za krađu. Da ne zaboravimo da i vi imate protekciju od vice vas veliki duznik i prijatelj koji vas je spasio ispadanja iz lige i evo poklonio pobjedu protiv Posušija.svrakino1921 je napisao/la: ↑01 okt 2024, 13:42
Kakva će odluka biti?
Svoje (ne)znanje će skupo platiti? Petrović "natjerao" Komitet za sudije na vanredno zasjedanje
Komitet za sudije i suđenje u četvrtak će, iako to nije bilo u planu, u Sarajevu održati novu sjednicu, na kojoj će biti analiziran rad sudija tokom mečeva devetog kola Wwin lige, a saznajemo da će se najviše analizirati postupci sudije Dragana Petrovića sa utakmice na Pecari.
E da vidimo baš ko je oštećen
![]()
Ti i ja smo zavrsili ozbiljnu pricu nakon +17 za ispadanje i nebulozama o Vici, niza od tri ciste ko sunce pobjede protiv Sirokog, Goska i Tuzle. One Tuzle koju je Azmir, kao sto vidimo, pustio niz vodu zbog ulaska u Slobodu. Tu si se pokazao sa ljigavac, hinja i pijaĆar. Tada sam ti rekao da zavrsavam bilo kakvu ozbiljnu pricu sa tobom. Idi glabaj ga pitarima koji kada vas pokradu ti budes sretan jer ste odigrali dobro ili nesto slicnokillafrommanilla je napisao/la: ↑01 okt 2024, 12:59Evo objasni forumskom puku ko je tu posten, Senad ili Amar, ne mogu biti obojicaRatoborniMrmot je napisao/la: ↑01 okt 2024, 12:50Kome da demantujem ? Tebi, jelkillafrommanilla je napisao/la: ↑01 okt 2024, 12:42
Jedno pitanje za kelnera: znači Senad, koji je krenuo pošteno u osvajanje lige, je popušio chundaru. To bi značilo da Senad, kao oličenje poštenja, ima pravo kada kaže da su pojedini treneri Željezničara osvajali titule na ko zna kakve načine?
I sad tražiš da ti neko odgovori, a nasrao si se da je Senad pošten, a prozvao vašeg najmilijeg da je titule završavao, morat ćeš demantovati nešto od to dvoje![]()
![]()
Pijacaru, daj vrecu paprika, al nemoj da varas na vagi. I moze kila banana.
Pozuri, imam posla.![]()
Zanio si se malo, sam sebe ponistavas, neJma odgovora a evo ga ispred nosa al' lakse je reci pijacaru, daj paprike itd.
Al ipak je favorit zamjeranje sto vas nismo pustili da budete prvaci, zapela **** umjesto da puste![]()
Ljepše bi bilo da si napisaosvrakino1921 je napisao/la: ↑01 okt 2024, 15:17Ulice Sarajeva pune života: Turisti iz svih krajeva svijeta i dalje otkrivaju čari glavnog grada BiH
GOLEMA SI METROPOLO
Imal jos nesto da si zaboravio osim onoga na sta si trebao odgovoriti ili je to toRatoborniMrmot je napisao/la: ↑01 okt 2024, 14:57Ti i ja smo zavrsili ozbiljnu pricu nakon +17 za ispadanje i nebulozama o Vici, niza od tri ciste ko sunce pobjede protiv Sirokog, Goska i Tuzle. One Tuzle koju je Azmir, kao sto vidimo, pustio niz vodu zbog ulaska u Slobodu. Tu si se pokazao sa ljigavac, hinja i pijaĆar. Tada sam ti rekao da zavrsavam bilo kakvu ozbiljnu pricu sa tobom. Idi glabaj ga pitarima koji kada vas pokradu ti budes sretan jer ste odigrali dobro ili nesto slicnokillafrommanilla je napisao/la: ↑01 okt 2024, 12:59Evo objasni forumskom puku ko je tu posten, Senad ili Amar, ne mogu biti obojicaRatoborniMrmot je napisao/la: ↑01 okt 2024, 12:50
Kome da demantujem ? Tebi, jel![]()
Pijacaru, daj vrecu paprika, al nemoj da varas na vagi. I moze kila banana.
Pozuri, imam posla.![]()
Zanio si se malo, sam sebe ponistavas, neJma odgovora a evo ga ispred nosa al' lakse je reci pijacaru, daj paprike itd.
Al ipak je favorit zamjeranje sto vas nismo pustili da budete prvaci, zapela **** umjesto da puste![]()
A kada ih pustite, jer vam ne treba, sutis ko hijena
![]()
Dje su mi paprike, spor si.....pijaCaru.
Ps. Imal dje Stefe![]()
avalPacidoroP je napisao/la: ↑01 okt 2024, 14:19
Stvarno sam mislio, da ovo nikada neću napisati, ali ispali ste velika gospoda.
Ovako se za rivala sinoćnjeg boriti, izbaciti sliku podrške da se suspenduju svi odgovorni, koji su direktno oštetili Široki.. svaka čast kone, konačno pravi potez u pravo vrijeme.
![]()
Trenutno korisnika/ca: ASD, bavariapivo, Fudo, Lavcina, Vanja8, Varijantas8 i 33 gosta.