Breno,Klose,Van Buyten,Altintop,Contento,Ottl, Raus..valja sve popuntibavarian_bk je napisao/la:Šta je to 10 pojačanja

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Breno,Klose,Van Buyten,Altintop,Contento,Ottl, Raus..valja sve popuntibavarian_bk je napisao/la:Šta je to 10 pojačanja
Po meni Brena i Klosketa kao i Hamita ostaviti . Mogu poslužitiSaurman je napisao/la:Breno,Klose,Van Buyten,Altintop,Contento,Ottl, Raus..valja sve popuntibavarian_bk je napisao/la:Šta je to 10 pojačanja
Šta je to i 250 mil eura za pojačanja.Ništa!Saurman je napisao/la:Llorente
Ribery Robben
Muller Schweinsteiger
Gustavo
Coentrao Alex Cahil Lahm
Neuer
Nebi loš bio ovaj sastavKlupa : Kraft ,Sanchez,Badstuber,Olić,Gomez,Saqiri,
Bosingwa,Clichy,Vidal,Ekci,Zapata...
Prvih 11 sijao bi strah i trepet EuropomFRANK RIBERY je napisao/la:Šta je to i 250 mil eura za pojačanja.Ništa!Saurman je napisao/la:Llorente
Ribery Robben
Muller Schweinsteiger
Gustavo
Coentrao Alex Cahil Lahm
Neuer
Nebi loš bio ovaj sastavKlupa : Kraft ,Sanchez,Badstuber,Olić,Gomez,Saqiri,
Bosingwa,Clichy,Vidal,Ekci,Zapata...
A dobro ak ti tako veliš, to je tvoje mišljenje na koje imaš pravo.Monolog je napisao/la:Sa dovođenjem Dante-a bi bio prezadovoljan?Mora da se šališ. Pa to je ispodprosječan igrač, bolji je i Van Buyten od njega. Izvlači ga samo frizura "mikrofon" i to je to. Odigra jednu utakmicu bez greške, a onda u sljedećih 6-7 bude kriv za najmanje 10-ak golova.
Mexes ti je michina klasa obrambenog igrača, eto šta je on. A ti nerazmeš da mi nemremo uzeti jednog mexesa koji je IME da igra tu ulogu u klubu koju bi igrao eventualno Dante. Nije sad samo stvar u odšteti...Znači Badstuberu će se još najvjerojatnije dati prilika, možda se neće uopće niti kupovati dva štopera, no kad vidim da smo zainteresirani za dantea, onda me to veseli jer znam da dolaze dva. Kada bi se doveo Mexesa onda znam da bi samo uzeli njega i nikakvog napretka nebi bilo...Monolog je napisao/la:Ne očekujem ja da će Bayern dati 40 miliona Eura za 2 nova štopera, al' se čudim što ti Dante-a smatraš pojačanjem. I, Mexes ma koliko ishitrenih prekršaja pravio i glupih kartona dobio, je KLASA za glavonju iz Monchengladbacha.
vidi se da nemas pojma kada je bayern u pitanju....samo ak shvatimo ovo za prodaju riberyja da je bila provokacija , onda jedino mozemo rec da mozda malo jos pojma o fudbalu imas.....a zna se za tebe da ni barcine utakmice sve ne gledas, tako da mi je jasno da o bayernu pogotovo ne mozes komentarisat...cuj prodaja riberyjaRomariooo je napisao/la:Bice zanimljivo ljeto u Bayi, ko dolazi ko odlazi i to.
neko je gore pominjao Sakhu, to bi vam bila sjajna kupovina, sjajan mladi odbrambeni igrac, ko god ga dovede nece zazaliti.
Bayernu bi odlican posao bila prodaja Riberija, samo sto je sad to i tezak posao, jer pitanje jeko bi ga i kupio, Ispostavilo se da Ribery nije klasa svjetska kao sto mu se predvidjalo da ce ti biti, mislim da bi za Bayu bilo bolje da ga prodaju ako ima neko ko gi platio dosta za njega, imati dva igraca sa staklenim nogama u ekipi i u njih polagati najvece nade je jednostavno prevelika lutrija, i to se pokazalo da ne ide, robben je puno bolji igrac od riberija, i njegov ostanak u klubu nije upitan, pozicija krila koje igra ribery u buducnosti c3 biti namijenjena vjerovatno milleru, tako ce to novi trener posloziti vjervatno, ne vjerujem da ce biti lud ko van gaal pa da igra s cetvoricom u napadu.
Dakle vjerovatno ce to izgledati znatno drugacije nego sad, mislim da ce novi trener igrati sa tri klasicna vezna igraca, dva krila i jednim spicem, ne vjerujem da je lud pa da i on koristi van galovu harakiri formaciju. u toj situaciji mislim da je logicnije i bolje da miler i roben budu krila, a gomes klasicni spic, a da riberija prodate i dovedete nekog igraca koji vam je potrebniji, mislim da nema sanse da istovremeno igraju riberi, roben, miller i gomes, niti je moguce recimo da miler igra klasicnog spica.
nisam neki pretjerani strucnjak u vezi bayerna, ali mislim da ce novi trener u formaciji uraditi pametnu stvar, i ukinuti onu poziciju koju igra sad miler, i da ce tu poziciju zamijeniti za zadnjeg veznog klasicnog, ispred kojeg ce igrati dva klasicna vezna, te dva krila i spic klasicni, to je nekako najloginicnije sto se moze uraditi kako bi ekipa igrala crvrsci nogomet, ta formacija 4-3-3 koja kad se ekipa brani prelazi u 4-5-1 je uostalo danas i najcesca kod vrhunskih ekipa jer se pokazala kao vjerovatno i najbolja.
Sva sreća pa si među rijetkim "poznavaocima" BAyern koji o BAyernu nemaju blage.Ribery iako ne igra u sjajnoj formi u 26 mečeva ove godine ima 8 golova i 19 asistencija.Živ bio posveti se BArseloni sa BAyernom ti ne ide baš najbolje.Romariooo je napisao/la:a sta bi se to osjetilo da prodate riberija, sta je on to uradio za bayern za ovih nekoliko godina, osim u prvoj sezoni kad je bio dobar, sta bi to sad bilo problem da ga nema, kad ga ionako vecinom nema, i kad ga ima, sebican je, fula prilike, dobija glupe crvene kartone itd, nista on nije pridioni vise bayernu od hamita altintopa, o olicu da i ne pricamo ili milleru
vidjet ces da ce novi trener promijeniti formaciju i da ce iz prve postave ispasti neko od cetvorke roben riberi, miler, gomes, a ja tipujem na riberija
A di si sad Monolože kad te Bayern treba?gruezi je napisao/la:a stopera,onaj kjaer iz wolfsburga nije los pogotovo ako wolfsi ispanu mozete ga kupit za pola cijene...izbrojte 14 miliona i eto reinhartza iz guzena...tasciju ima jos jedna godina ugovora....
gruezi je napisao/la:cuj sta je ribery uradio za bayern hahahahah....jesil ti gledao tekmu sa interom jadan nebio...ko se jos onako moze poigravat sa igracima intera...svakakvih komentara...ovako za lijevog beka bi pored coentraa bio dobar i ally cissoko mislim da ako jedan nedodze moze drugi itd...za stopera,onaj kjaer iz wolfsburga nije los pogotovo ako wolfsi ispanu mozete ga kupit za pola cijene...izbrojte 14 miliona i eto reinhartza iz guzena...tasciju ima jos jedna godina ugovora....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.