pa nisu problem parkinzi ima ih po gradu eno u europi mislim 2 km il 2,5, mozda je belaj po danu kad je navala npr. sa pala i slicno
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
- AshburtonG
- Kontakt:
Pa sigurno. Cuo sam da su pocele politicke igranke oko tuzlanskog aerodroma, a Wizz Air je mislio(kao i ja sam) da ce zauvijek ostat glavni na aerodromu. Medjutim, ocito da su se zajebali. Mada ni jednima, a ni drugima nije u cilju da npr. Wizz u potpunosti napusti Tuzlu.bombaysaphire je napisao/la: ↑13 jul 2022, 22:39Vidio sam sada , Ryanair tako radi direktno u kost .
Danas sam napisao da uvode od 1 novembra liniju Tuzla - Beč
utorkom , četvrtkom i subotom .
Ništa čudno da WizzAir već ne leti za Beč ponedjeljkom , srijedom i petkom .
Ovo ih jedino može dići , mada Wizzair je osvetoljubiv pa kao da gledam povećavati će Sarajevo na "štetu" Tuzle .
S druge strane, te opcije za aerodrome koji idu na vise turistickih destinacija u potpunosti podrzavam. Bolje 3x za Bec, nego 10x u neku ojebinu tipa Friedrichshafen, koji leti samo prema nasim kasabama. Nek raja putuje, jer sto vise putuju, manje ce bit dzibera i neizivljenih seljacina kad vide svijeta.
Ja nisam birao gdje ću živjeti, plaćam porez kao i svi vi a nemam jednake uslove za život kao što neki drugi imaju. Izmjesti me, otjeraj me, javni parking, nešto. Ok, to onda poštujem. Vjerujem da i od vas ima neko ko živi na sličnom mjestu pa zna kako je to i kakva nepisana pravila tu postoje. Ja imam pravo da vozim kao što imam pravo da mi neko dođe ko vozi. Borim se kako znam i umijem, i ako me kazne za parking, evo bez po riječi plaćam kaznu i znam da je pogrešno, ali nemoj mi srati o papanluku a živiš ko beg negdje ili nemaš priliku da imaš problem koji ne možeš riješiti normalnim putem. Momku sam tad preporučio to mjesto i opet bih i ja ću kad god gore odem tu parkirati, ako ima mjesta.bob je napisao/la: ↑13 jul 2022, 22:59pa nisu problem parkinzi ima ih po gradu eno u europi mislim 2 km il 2,5, mozda je belaj po danu kad je navala npr. sa pala i slicnoal realno navecer mozes se snaci od bbi do carsije si 10 min hodanja, nece se na vratniku praviti parking ili podzemna ili npr na mejtasu gdje jedva se mimoidjes a kamoli garazu da pravis ... a realno je bolje da ne prave, samo sjebu cestu itd eno na socijalnom 2 god rade
... problem je sto je raja naucila do granapa autom, u porodicama dva auta a jedno se vozi itd ... ili npr kuce pogotovo u mahalama, vecinom se dizu spratovi niko garazu sebi da napravi npr
![]()
HAHHAHA e jbgAshburtonG je napisao/la: ↑13 jul 2022, 22:20i ne stavljam sebe iznad bilo goaNemoj majke ti vise. Ti si dovoljno puta pokazivao sirinu svojih intelektualnih kapaciteta, a najvecu akademsku titulu koju si osvojio je bila " prva prikolica admina" tokom pandemije.ni to neko nema kapacitet da skonta
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Jel ti shvatas da momak nije iz ovog grada, šta da dođe policija i pauk nosi, pa valja mu tražiti auto po ciglanama i placati 112 km, kako ne vidiš u čemu je problem.sljivo je napisao/la: ↑13 jul 2022, 23:07Ja nisam birao gdje ću živjeti, plaćam porez kao i svi vi a nemam jednake uslove za život kao što neki drugi imaju. Izmjesti me, otjeraj me, javni parking, nešto. Ok, to onda poštujem. Vjerujem da i od vas ima neko ko živi na sličnom mjestu pa zna kako je to i kakva nepisana pravila tu postoje. Ja imam pravo da vozim kao što imam pravo da mi neko dođe ko vozi. Borim se kako znam i umijem, i ako me kazne za parking, evo bez po riječi plaćam kaznu i znam da je pogrešno, ali nemoj mi srati o papanluku a živiš ko beg negdje ili nemaš priliku da imaš problem koji ne možeš riješiti normalnim putem. Momku sam tad preporučio to mjesto i opet bih i ja ću kad god gore odem tu parkirati, ako ima mjesta.bob je napisao/la: ↑13 jul 2022, 22:59pa nisu problem parkinzi ima ih po gradu eno u europi mislim 2 km il 2,5, mozda je belaj po danu kad je navala npr. sa pala i slicnoal realno navecer mozes se snaci od bbi do carsije si 10 min hodanja, nece se na vratniku praviti parking ili podzemna ili npr na mejtasu gdje jedva se mimoidjes a kamoli garazu da pravis ... a realno je bolje da ne prave, samo sjebu cestu itd eno na socijalnom 2 god rade
... problem je sto je raja naucila do granapa autom, u porodicama dva auta a jedno se vozi itd ... ili npr kuce pogotovo u mahalama, vecinom se dizu spratovi niko garazu sebi da napravi npr
![]()
Meni u starom gradu nije nikad policija prolazila kroz ulicu i pisala kazne, prošli mjesec 2 puta u 3 dana, a da gore ne prođu.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- Pensioner26
- Kontakt:
Evo Njemacka prestaje kupovinu Ruskog uglja u augustu, a naftu krajem decembra. Zanimljivo.
RMU Banovici likes thisPensioner26 je napisao/la: ↑13 jul 2022, 23:20Evo Njemacka prestaje kupovinu Ruskog uglja u augustu, a naftu krajem decembra. Zanimljivo.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
jbga pretjera se sa parkingomsljivo je napisao/la: ↑13 jul 2022, 23:07Ja nisam birao gdje ću živjeti, plaćam porez kao i svi vi a nemam jednake uslove za život kao što neki drugi imaju. Izmjesti me, otjeraj me, javni parking, nešto. Ok, to onda poštujem. Vjerujem da i od vas ima neko ko živi na sličnom mjestu pa zna kako je to i kakva nepisana pravila tu postoje. Ja imam pravo da vozim kao što imam pravo da mi neko dođe ko vozi. Borim se kako znam i umijem, i ako me kazne za parking, evo bez po riječi plaćam kaznu i znam da je pogrešno, ali nemoj mi srati o papanluku a živiš ko beg negdje ili nemaš priliku da imaš problem koji ne možeš riješiti normalnim putem. Momku sam tad preporučio to mjesto i opet bih i ja ću kad god gore odem tu parkirati, ako ima mjesta.bob je napisao/la: ↑13 jul 2022, 22:59pa nisu problem parkinzi ima ih po gradu eno u europi mislim 2 km il 2,5, mozda je belaj po danu kad je navala npr. sa pala i slicnoal realno navecer mozes se snaci od bbi do carsije si 10 min hodanja, nece se na vratniku praviti parking ili podzemna ili npr na mejtasu gdje jedva se mimoidjes a kamoli garazu da pravis ... a realno je bolje da ne prave, samo sjebu cestu itd eno na socijalnom 2 god rade
![]()
- OldFashioned
- Kontakt:
LAŽEŠ ?bombaysaphire je napisao/la: ↑13 jul 2022, 21:54Previše dajete pažnje liku koji je na pitanje gdje parkirati auto u Sarajevu a da se ne plati skupo dnevna karta , napisao na trotoaru kod Čaršije jer nema puno policije ...
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
-
dachodachoni
- Kontakt:
kakvo coporativno napadanje sljive bujrum na rostilj parkiraj dje hos sljivo
Cancel culture na 1:03
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- Pensioner26
- Kontakt:
Kukić likes this. Mevla likes this.StevieG8 je napisao/la: ↑13 jul 2022, 23:21RMU Banovici likes thisPensioner26 je napisao/la: ↑13 jul 2022, 23:20Evo Njemacka prestaje kupovinu Ruskog uglja u augustu, a naftu krajem decembra. Zanimljivo.
ima kod dachonija uvijek parkingdachodachoni je napisao/la: ↑13 jul 2022, 23:53kakvo coporativno napadanje sljive bujrum na rostilj parkiraj dje hos sljivo
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Dvije vrlo bitne stvari vezano uz Semirovu prevaru:
1. Pričate o turizmu ko da nam je to zadnja slamka spasa u podizanju ove države na noge. Eto Turska ubija s turizmom, pa im je gore nek nama.
2. Ogroman broj tih turista su naši sugrađani, tako da ta priča o prodavanju magle strancima ne pije vode.
1. Pričate o turizmu ko da nam je to zadnja slamka spasa u podizanju ove države na noge. Eto Turska ubija s turizmom, pa im je gore nek nama.
2. Ogroman broj tih turista su naši sugrađani, tako da ta priča o prodavanju magle strancima ne pije vode.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
- Pensioner26
- Kontakt:
A šta je konkretno gore Turskoj nego nama ako se smije znati?ArtemisFowl je napisao/la: ↑14 jul 2022, 00:11Dvije vrlo bitne stvari vezano uz Semirovu prevaru:
Diktatura s inflacijom od preko 100%Pensioner26 je napisao/la: ↑14 jul 2022, 00:24A šta je konkretno gore Turskoj nego nama ako se smije znati?ArtemisFowl je napisao/la: ↑14 jul 2022, 00:11Dvije vrlo bitne stvari vezano uz Semirovu prevaru:
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Uh brate, sta nije. Pretpostavljam da nisi bio u Turskoj?Pensioner26 je napisao/la: ↑14 jul 2022, 00:24A šta je konkretno gore Turskoj nego nama ako se smije znati?ArtemisFowl je napisao/la: ↑14 jul 2022, 00:11Dvije vrlo bitne stvari vezano uz Semirovu prevaru:
Em im je lose, em zive pod diktatorom pa ni ne smiju reci da im je lose.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- ArtemisFowl
- Kontakt:
BDPPensioner26 je napisao/la: ↑14 jul 2022, 00:24A šta je konkretno gore Turskoj nego nama ako se smije znati?ArtemisFowl je napisao/la: ↑14 jul 2022, 00:11Dvije vrlo bitne stvari vezano uz Semirovu prevaru:
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Prosuh se. Ipak je BDP veći u Turaka. Mislio sam da je naš veći zbog većih plata.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 2 gosta.