FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 12 mar 2016, 16:26

HzHercegovac je napisao/la:utorak se aBd ori Kosevom Jesicu odlazi :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa:
Otjerali smo mi vec Jarnia, Uscuplica, Kodru.
Zar i dalje neko smatra da nam je trener najveci problem?

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

amypitar
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la amypitar » 12 mar 2016, 16:27

Kako su maleni odigrali lose u Vrapcicima,sviran im poklon penal.Dobili na guzove,na jedvite jade.I njima sve super ,sutra ce sugavica biti puna.E tu je razlika između nas i njih.

sasistika
Kontakt:

Post Postao/la sasistika » 12 mar 2016, 16:27

Mislim da na daleko nema veće baksuz ekipe ko što je Sarajevo??? Po ko zna koja unutrašnja stativa i po ko zna koji put (al samo protiv nas) protivnički golman igrač utakmice.Doduše imamo mi vazda u svojim redovima prenapuhani indolentni igrača,koje mi sami kujemo u zvijezde!!!
Onaj, 105 golova, igrač je obična prevara našeg kluba a Benko mu zamjena :(
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja

tenpenny
Kontakt:

Post Postao/la tenpenny » 12 mar 2016, 16:28

Evander je napisao/la:
HzHercegovac je napisao/la:utorak se aBd ori Kosevom Jesicu odlazi :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa:
Otjerali smo mi vec Jarnia, Uscuplica, Kodru.
Zar i dalje neko smatra da nam je trener najveci problem?

To je najtuznije kako moze neko jos smatrati da je u treneru problem :rol: :rol: :rol: :nene: :nene: :nene:

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 12 mar 2016, 16:29

joker90 je napisao/la:Ja rekoh, kad se slome kola, da ce ovi sto su mene napadali kad sam im otvarao oci, na kraju postati najveci pljuvaci i dusmani uprave. Evo ga, pocelo je. Ja sam opusten, nema sad pljuvanja, sad je kasno drugovi! :salut:
X
Na kraju ce takvi biti najglasniji na stadionu kad se bude skandiralo "uprava naapolje".
A kad su pojedini govorili sta se desava i sta nam predstoji, nazivani su pljuvacima.

recepivedik
Kontakt:

Post Postao/la recepivedik » 12 mar 2016, 16:30

Rinuka je napisao/la:Dzaba se nervirate..Jesic ce ostati dok mu ne istekne ugovor..Niko ga ne moze otjerati osim ako on sam odluci da ode, a nije lud da to uradi.. I ovo danas nije kiks kao sto neki pisu, nego je sretno osvojen bod protiv ekipe koja nema kvaliteta ni za Prvu federalnu..
prvu RS-a* :p

ajde dosta vise kukanja u pm! bod, bod, igra uzasna, teren u istoj ravni sa nasom igrom, rudar ocito motivisan i dobro odigrao. idemo dalje, odigrajmo dobro u utorak, kup prioritet (svakako je za vecinu i bio!) a liga, sanse su nam svedene na 5%, mnogo rezultata, kikseva slobode a pogotovo zrinjskog uz nase setanje kroz preostalih devet kola je potrebno!

ja vjerujem i uvijek cu vjerovati!

jesic je lose odradio ovo, ali ja vjerujem da ce ovo na kraju ipak ispasti mnogo bolje nego sto sada izgleda. emocije, bijes i ljutnja su nas preplavile sada, svasta se kaze, na sve smo kivni, jesica, dinu, upravu, a i oni su, pa cak i vise od mnogih sa ovog foruma zeljeli bolje sarajevo i uzimanje tri boda bez problema protiv ekipa poput rudara!

ajmo podrzati momke do kraja, uzeti slobodu, slaviju.. do kraja!

a kada sezona zavrsi, ako ne bude na nivou ocekivanja i renomea FKS, tjerati i mijenjati, iako se forum za to daleko najmanje pita!

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

sasistika
Kontakt:

Post Postao/la sasistika » 12 mar 2016, 16:31

Zip je napisao/la:Jedini krivac svega ovoga je DINO SELIMOVIC.
On je bio zaduzen, on je direktor.
Kriv i Jesica, koga drugog kad ti ekipa koja je ispala drzi sredinu terena. Sve zbog taktike.
Sto se tice igraca, ne zelim da ista govorim. Nije Kramar kriv sto ne zna, Nije Benko kriv sto sjedi na klupi, nije Kalasi kriv sto nema mjesta u ekipi jer je visak stranac a tealno bolji od Kadusica, il bar zadnja linija je nekad sigurnija bila..
Ima tu svasta nesta..

Do jucer bi sve najbolje govorio o Selimovicu, od sinoc sve najgore. NEKO KO UKALJA IME KLUBA, NEMA STA DA TRAZI U TOM KLUBU!!!!
Ma buraz to ti je tako kad se uzdamo u vlastiti pogon fol,za sada.Radovac je najgori igrač sredine terena i sikluk od igrača za naš tim!!!
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 12 mar 2016, 16:31

sasistika je napisao/la:Mislim da na daleko nema veće baksuz ekipe ko što je Sarajevo??? Po ko zna koja unutrašnja stativa i po ko zna koji put (al samo protiv nas) protivnički golman igrač utakmice.Doduše imamo mi vazda u svojim redovima prenapuhani indolentni igrača,koje mi sami kujemo u zvijezde!!!
Onaj, 105 golova, igrač je obična prevara našeg kluba a Benko mu zamjena :(
Kakva baksuz ekipa, PROSJEČNA ekipa koja je imala nevjerovatan dobar dan a protivnik loš u Mostaru. Vidio si protiv Čelika patnje, mogli i tu prosuti bodove. Vidio si protiv Slobode, trebali izgubiti 2-3 razlike ali imali sreće. Vidio si danas patnje, Rudar je zaslužio bod i bio ravnopravan, pa čak i bolji u većini utakmice.

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 12 mar 2016, 16:31

slika
zbogom titula !
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 12 mar 2016, 16:33

"Od razdruživanja sa Crnom Gorom, odnosno otkako se igra Superliga, ovo je drugi najgori bodovni saldo Partizana posle devete runde. Naravno, uz podsećanje na taj odloženi meč sa Građevinarima. Milinković je uspeo da se približi onoj sezoni u kojoj je u negativnostima prednjačio Miodrag Ješić, kad je u istom periodu prvenstva 2006/2007 imao četiri pobede, dva remija i tri poraza (14 bodova) i bio čak šest na tabeli, devet bodova iza Zvezde. Ješić je do kraja jeseni uspeo još više na unazadi crno-bele, zabeleži još dva neuspeha i za liderom zaostane čak 14 koraka, posle čega je dobio otkaz."

http://www.mozzart.sport.com/vesti/sta- ... ine/115492

Neka nam' je dragi Bog na pomoći sa ovom ublehom! :puke: :puke:

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 12 mar 2016, 16:34

amypitar je napisao/la:Kako su maleni odigrali lose u Vrapcicima,sviran im poklon penal.Dobili na guzove,na jedvite jade.I njima sve super ,sutra ce sugavica biti puna.E tu je razlika između nas i njih.
Pa bolan danas nas vile pronosale u prvom poluvremenu, Rudar pobjedio njihov teren. Plus eto imali smo i mi penal, nemoj nas molim te porediti s nekima, gledajmo sami sebe, mnogi da su više gledali FKS a ne govorili "ta će Željo dovodi polovne igrače" bi bilo mnogo bolje. Kad njih već pominješ, oni su na svom stadionu na otvaranju prvenstva rastavili Lišticu na proste faktore, mi u prvoj domaćoj igrali protiv Čelika i jeeeeeeeeeeedva nekako u 192. minuti dali gol za pobjedu. Igre nema, ekipa nam je dosta slabija od one koju je većina pljuvala i prozivala (ne svi, većina), trener jednostavno se pogubio u ovom prvenstvu u najmanju ruku, sezona možda i najlošija (igrački) od kako je došla ova uprava, a to je sve naravno egal slabijoj posjeti.
Samo Saraj'vo.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 12 mar 2016, 16:34

joker90 je napisao/la:Ja rekoh, kad se slome kola, da ce ovi sto su mene napadali kad sam im otvarao oci, na kraju postati najveci pljuvaci i dusmani uprave. Evo ga, pocelo je. Ja sam opusten, nema sad pljuvanja, sad je kasno drugovi! :salut:
Isto brate ;)
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 12 mar 2016, 16:35

Zagor je napisao/la:
slika
zbogom titula !
Ja se nisam ni nadao tituli ne bi bilo pošteno da je uzmemo slabi smo pravo fujjj! Podrška da ali ovo je fakat više nego loše gadi mi se.Duljević danas nema veze što je fulio penal daleko najgori bio.
Sarajevo ljubavi moja!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 12 mar 2016, 16:35

A sto niko one retardirane igrace ne krivi?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 12 mar 2016, 16:36

Zip je napisao/la:Jedini krivac svega ovoga je DINO SELIMOVIC.
On je bio zaduzen, on je direktor.
Kriv i Jesica, koga drugog kad ti ekipa koja je ispala drzi sredinu terena. Sve zbog taktike.
Sto se tice igraca, ne zelim da ista govorim. Nije Kramar kriv sto ne zna, Nije Benko kriv sto sjedi na klupi, nije Kalasi kriv sto nema mjesta u ekipi jer je visak stranac a tealno bolji od Kadusica, il bar zadnja linija je nekad sigurnija bila..
Ima tu svasta nesta..

Do jucer bi sve najbolje govorio o Selimovicu, od sinoc sve najgore. NEKO KO UKALJA IME KLUBA, NEMA STA DA TRAZI U TOM KLUBU!!!!
:!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 12 mar 2016, 16:36

Jesic je fakat kasap, kasapi nam klub i ekipu.
Zadnja izmjena: Bolanos, dana/u 12 mar 2016, 16:39, ukupno mijenjano 1 put.
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

High

Post Postao/la High » 12 mar 2016, 16:37

Šuti, dobro je. :lol:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Coromandel
Kontakt:

Post Postao/la Coromandel » 12 mar 2016, 16:37

ovo je nešto slično gutmanovom prokletstvu, samo što se kod nas manifestira na drugačiji način.

imamo sve uslove da prepišamo ligu i da se plasiramo u ligu uefa, ali nešto nas neće.

vjerujem da ima i grijeha prema husrefu musemiću.

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 12 mar 2016, 16:37

Sloboda vodi

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 12 mar 2016, 16:38

bordobijeli je napisao/la:kako smijesno iz ovog ugla izgleda pljuvanje na Velkoskog ,Bilbiju ,Tatomirovica ,Puzigacu ,Barica ,Berberovica .
Plakat ćemo mi za Krstom i za Bilbijom ima vremena,da ne spominjem Tatka ili hajde omrzlog Puzigaću.....
Sarajevo ljubavi moja!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”