Otjerali smo mi vec Jarnia, Uscuplica, Kodru.HzHercegovac je napisao/la:utorak se aBd ori Kosevom Jesicu odlazi![]()
![]()
![]()
Zar i dalje neko smatra da nam je trener najveci problem?
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Otjerali smo mi vec Jarnia, Uscuplica, Kodru.HzHercegovac je napisao/la:utorak se aBd ori Kosevom Jesicu odlazi![]()
![]()
![]()
Evander je napisao/la:Otjerali smo mi vec Jarnia, Uscuplica, Kodru.HzHercegovac je napisao/la:utorak se aBd ori Kosevom Jesicu odlazi![]()
![]()
![]()
Zar i dalje neko smatra da nam je trener najveci problem?
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Xjoker90 je napisao/la:Ja rekoh, kad se slome kola, da ce ovi sto su mene napadali kad sam im otvarao oci, na kraju postati najveci pljuvaci i dusmani uprave. Evo ga, pocelo je. Ja sam opusten, nema sad pljuvanja, sad je kasno drugovi!
prvu RS-a* :pRinuka je napisao/la:Dzaba se nervirate..Jesic ce ostati dok mu ne istekne ugovor..Niko ga ne moze otjerati osim ako on sam odluci da ode, a nije lud da to uradi.. I ovo danas nije kiks kao sto neki pisu, nego je sretno osvojen bod protiv ekipe koja nema kvaliteta ni za Prvu federalnu..
Ma buraz to ti je tako kad se uzdamo u vlastiti pogon fol,za sada.Radovac je najgori igrač sredine terena i sikluk od igrača za naš tim!!!Zip je napisao/la:Jedini krivac svega ovoga je DINO SELIMOVIC.
On je bio zaduzen, on je direktor.
Kriv i Jesica, koga drugog kad ti ekipa koja je ispala drzi sredinu terena. Sve zbog taktike.
Sto se tice igraca, ne zelim da ista govorim. Nije Kramar kriv sto ne zna, Nije Benko kriv sto sjedi na klupi, nije Kalasi kriv sto nema mjesta u ekipi jer je visak stranac a tealno bolji od Kadusica, il bar zadnja linija je nekad sigurnija bila..
Ima tu svasta nesta..
Do jucer bi sve najbolje govorio o Selimovicu, od sinoc sve najgore. NEKO KO UKALJA IME KLUBA, NEMA STA DA TRAZI U TOM KLUBU!!!!
Kakva baksuz ekipa, PROSJEČNA ekipa koja je imala nevjerovatan dobar dan a protivnik loš u Mostaru. Vidio si protiv Čelika patnje, mogli i tu prosuti bodove. Vidio si protiv Slobode, trebali izgubiti 2-3 razlike ali imali sreće. Vidio si danas patnje, Rudar je zaslužio bod i bio ravnopravan, pa čak i bolji u većini utakmice.sasistika je napisao/la:Mislim da na daleko nema veće baksuz ekipe ko što je Sarajevo??? Po ko zna koja unutrašnja stativa i po ko zna koji put (al samo protiv nas) protivnički golman igrač utakmice.Doduše imamo mi vazda u svojim redovima prenapuhani indolentni igrača,koje mi sami kujemo u zvijezde!!!
Onaj, 105 golova, igrač je obična prevara našeg kluba a Benko mu zamjena
Pa bolan danas nas vile pronosale u prvom poluvremenu, Rudar pobjedio njihov teren. Plus eto imali smo i mi penal, nemoj nas molim te porediti s nekima, gledajmo sami sebe, mnogi da su više gledali FKS a ne govorili "ta će Željo dovodi polovne igrače" bi bilo mnogo bolje. Kad njih već pominješ, oni su na svom stadionu na otvaranju prvenstva rastavili Lišticu na proste faktore, mi u prvoj domaćoj igrali protiv Čelika i jeeeeeeeeeeedva nekako u 192. minuti dali gol za pobjedu. Igre nema, ekipa nam je dosta slabija od one koju je većina pljuvala i prozivala (ne svi, većina), trener jednostavno se pogubio u ovom prvenstvu u najmanju ruku, sezona možda i najlošija (igrački) od kako je došla ova uprava, a to je sve naravno egal slabijoj posjeti.amypitar je napisao/la:Kako su maleni odigrali lose u Vrapcicima,sviran im poklon penal.Dobili na guzove,na jedvite jade.I njima sve super ,sutra ce sugavica biti puna.E tu je razlika između nas i njih.
Isto bratejoker90 je napisao/la:Ja rekoh, kad se slome kola, da ce ovi sto su mene napadali kad sam im otvarao oci, na kraju postati najveci pljuvaci i dusmani uprave. Evo ga, pocelo je. Ja sam opusten, nema sad pljuvanja, sad je kasno drugovi!
Ja se nisam ni nadao tituli ne bi bilo pošteno da je uzmemo slabi smo pravo fujjj! Podrška da ali ovo je fakat više nego loše gadi mi se.Duljević danas nema veze što je fulio penal daleko najgori bio.Zagor je napisao/la:zbogom titula !
Zip je napisao/la:Jedini krivac svega ovoga je DINO SELIMOVIC.
On je bio zaduzen, on je direktor.
Kriv i Jesica, koga drugog kad ti ekipa koja je ispala drzi sredinu terena. Sve zbog taktike.
Sto se tice igraca, ne zelim da ista govorim. Nije Kramar kriv sto ne zna, Nije Benko kriv sto sjedi na klupi, nije Kalasi kriv sto nema mjesta u ekipi jer je visak stranac a tealno bolji od Kadusica, il bar zadnja linija je nekad sigurnija bila..
Ima tu svasta nesta..
Do jucer bi sve najbolje govorio o Selimovicu, od sinoc sve najgore. NEKO KO UKALJA IME KLUBA, NEMA STA DA TRAZI U TOM KLUBU!!!!
Plakat ćemo mi za Krstom i za Bilbijom ima vremena,da ne spominjem Tatka ili hajde omrzlog Puzigaću.....bordobijeli je napisao/la:kako smijesno iz ovog ugla izgleda pljuvanje na Velkoskog ,Bilbiju ,Tatomirovica ,Puzigacu ,Barica ,Berberovica .
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, amypitar, bordobijeli, keli, mosarajvosa83, nedimmmm1337, rimljanin90, tutankamon1905 i 76 gostiju.