FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

asko75

Re: FK Željezničar

Post Postao/la asko75 » 20 sep 2014, 18:53

arelinho je napisao/la:
Valter je napisao/la:Stara dobra izreka iz serije Tale "Ja kakve je Pešta nekad imala kupleraje" danas glasi "Ja kakve je Željo nekad imao navijače". Ona grupa što nekom greškom nosi dresove i šalove našeg kluba bilo bi najbolje da više nikada ne dođe na utakmicu. Naravno da se to neče desiti, ali na žalost desiće se da mi ostali ne dolazimo više da ovo gledamo. Iako znam da oni to ustvari i hoće očito da nema drugog izlaza. Bilo je ili mi ili oni. OK pobjedili su oni. A kako i nebi kada je Adžem poslije prošle utakmice rekao da je najveći dobitak na toj utakmici Jug. Pa evo mu prilika da opet da kakvu veliku opservaciju po pitanju Juga.
Ti ionako ne dolazis ni na domace tako da se nece osjetiti tvoj nedostatak.
Ne dolazim ni ja ne dolazi ni masa poštenog i časnog svijeta koja isto voli svoj klub bez bilo kakvog interesa ili da pravi bilo kakvu štetu zbog tih i takvih objenih likova politički, plaćenički drogeraški časni navijači i stari navijači ne dolaze da gledaju smećarsko navijanje na jugu i uopšte smećare koji se nekad i između sebe polemaju, koliko se vole ili napiju, nadrogiraju. :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 20 sep 2014, 18:55

fukaratz je napisao/la:pozdrav za onog manijaka u vojnickim tolama :D ne moze se sve kupiti novcem :lol: kamen u glavu respect :clap:
Pozdrav i za vas,i potpuno si upravu za ovo "neke stvari se ne mogu kupiti novcem" :rol: :rol: :opaopa:
SLOBODA NAVIJAČIMA

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 20 sep 2014, 18:57

asko75 je napisao/la:
arelinho je napisao/la:
Valter je napisao/la:Stara dobra izreka iz serije Tale "Ja kakve je Pešta nekad imala kupleraje" danas glasi "Ja kakve je Željo nekad imao navijače". Ona grupa što nekom greškom nosi dresove i šalove našeg kluba bilo bi najbolje da više nikada ne dođe na utakmicu. Naravno da se to neče desiti, ali na žalost desiće se da mi ostali ne dolazimo više da ovo gledamo. Iako znam da oni to ustvari i hoće očito da nema drugog izlaza. Bilo je ili mi ili oni. OK pobjedili su oni. A kako i nebi kada je Adžem poslije prošle utakmice rekao da je najveći dobitak na toj utakmici Jug. Pa evo mu prilika da opet da kakvu veliku opservaciju po pitanju Juga.
Ne dolazim ni ja ne dolazi ni masa poštenog i časnog svijeta koja isto voli svoj klub bez bilo kakvog interesa ili da pravi bilo kakvu štetu zbog tih i takvih objenih likova politički, plaćenički drogeraški časni navijači i stari navijači ne dolaze da gledaju smećarsko navijanje na jugu i uopšte smećare koji se nekad i između sebe polemaju, koliko se vole ili napiju, nadrogiraju. :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
za kog navijas hajd sad priznaj? uredu je kritikovati, ali ovo sto ti govoris nema veze s mozgom. ciji si ti ibogat?
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 20 sep 2014, 18:57

asko75 je napisao/la:
arelinho je napisao/la:
Pa ako ne dolazis onda nemas pravo ni da komentarises navijanje i navijace... Jasna logika.... KOmentarisi ako hoces igru i tome sl. al navijanje :nene: jer ne razumijes se u nju (logiku navijaca)...
I svaka cast momcima koji su danas otisli i trpili torture do 60min kad su ih napokon pustili... Ovdje msm na ekipu iz Sarajeva i okoline....
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

nedaTM
Kontakt:

Post Postao/la nedaTM » 20 sep 2014, 18:58

asko75 je napisao/la:
arelinho je napisao/la:
nemoj ti vise nikad doci, ako ce te oni sprijecit da ne dodjes na jugoistok ili na sjever da gledas Zelju, nemoj ti meni ziv bio nikad doci vise.. a nezz da je ikome dlaka s glave zafalila ili da mu se nedo Bog sta desilo na tim mjestima.. seratoru jedan, ovdje bi bio glavni da smo nedo Bog izgubili ili nerjeseno odigrali, sad si se usutio po tom ptianju, pa si poceo po navijacima da seres.. :stop:
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987

asko75

Post Postao/la asko75 » 20 sep 2014, 18:59

Pa pročitaj na temi slobode ljudi zahvaljuju na prekidu naših navijača jer su im igrači došli do daha i odmah nam zaćerali gol, i šta onda imaš reći ko je dušman klubu molim te ?

Kaznit će nas savez, rizikovali 3-0 napravili sebe seljacima jel treba još nešto jel to podržavate jel to podržava normalan čovjek daj mi reci ?
Zadnja izmjena: asko75, dana/u 20 sep 2014, 19:04, ukupno mijenjano 1 put.

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 20 sep 2014, 19:03

asko75 je napisao/la:Pa pročitaj na temi slobode ljudi zahvaljuju na prekidu naših navijača jer su im igrači došli do daha i odmah nam zaćerali gol, i šta onda imaš reći ko je dušman klubu molim te ?
hahahahah, jesi to ti joge? čuj "zaćerali"... hahahahah
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija

fkzeljeznicarba
Kontakt:

Post Postao/la fkzeljeznicarba » 20 sep 2014, 19:03

A ti baš da živiš Željezničar dolazio bi bez obzira na sve. Ima drugih tribina, dolaziš zbog Želje ne zbog Manijaka.

asko75

Post Postao/la asko75 » 20 sep 2014, 19:05

starigrad je napisao/la:
asko75 je napisao/la:Pa pročitaj na temi slobode ljudi zahvaljuju na prekidu naših navijača jer su im igrači došli do daha i odmah nam zaćerali gol, i šta onda imaš reći ko je dušman klubu molim te ?
hahahahah, jesi to ti joge? čuj "zaćerali"... hahahahah
gledao sam maloprije onaj link poćeraj joge pa je to ironija toga. :urnebes: :urnebes:

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 20 sep 2014, 19:06

Počeo snimak na Areni.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 20 sep 2014, 19:07

Kaznit će nas savez, rizikovali 3-0 napravili sebe seljacima jel treba još nešto jel to podržavate jel to podržava normalan čovjek daj mi reci ?
"zaćerali"?
Sport je lijek za tijelo i duh.

amstaff
Kontakt:

Post Postao/la amstaff » 20 sep 2014, 19:09

Jes mi drago sto ste one nafurane primitivne drugoligase dobili u sred Tuzle. Pitar sam, ali svaka vam cast!

Sent from my LG-D855 using Tapatalk
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!

bojamora
Kontakt:

Post Postao/la bojamora » 20 sep 2014, 19:10

Ma sve super. Poslije višednevnih provokacija i prijetnji pokazali smo im ko je mangupi. I na terenu a ako treba i na tribinama. Normalno da ne podržavam nerede na utakmicama ali potpuno razumiem Manijake koji su natjerani da pokažu da nismo p... . Pa sjetite se samo prijetnji i priča da niko iz Sarajeva nesmije ni doči i Tuzlu i da če nas razbiti po svim šavovima. E sad se vidjelo da to baš ne može proći kod največeg kluba u BiH.

Valter
Kontakt:

Post Postao/la Valter » 20 sep 2014, 19:13

arelinho je napisao/la:
Iako u principu ne volim voditi replike na forumu niti odgovarati na dječije komentare, istine radi (iako ona nije ni toliko bitna) ja u zadnjih par godina nisam propustio ni jedni, jedinu domaću utakmicu kako u prvenstvu, tako i u kupu i u Europi. Kada bi bio u prilici da ti pokažem slike sa prijeratnih gostovanja moga Želje vjeruj mi ostao bi fasciniran i više bi cijenio ono što pišem, jer vjeruj mi to po našeg Želju nije uopšte štetno. Za sve ove silne godine koliko navijam za ovaj klub ni jednom nisam ušao na utakmicu bez ulaznice ili godišnje karte a kamo li da sam svojim navijanjem napravio bilo kakvu finansijsku štetu klubu.

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 20 sep 2014, 19:13

volim ja nasu raju kakva god da su,ali na stranu sad to,kako ba mozete toliko toleristi necije gluposti.
Bolan Zeljo je iznad svakog navijaca,I njegov interes je najvazniji.
Ako smo u teskoj situaciji,sa mladom ekipom,igras dobro,sto nam trebaju sranja dodatna.
Zasto da klub iz kola u kolo placa kazne radi njihovih kurcenja.
J**+ mi se ba jel ga neko maltretira,sto mu neko neda uci I slicno.
Argumenti u skladu sa balavim razmisljanjem djecurlije.tipa ono cuj sto sam ga rokno,pa gledo me ruzno. Eto tako se u tom smislu pravdaju sranja koja se prave.
Bitno je pricat da sjever ne valja,a ljudi bar placaju skuplje,a I od verbalnih sranja,klub nema nikakvu stetu.
Volim ja nase momke,ali bogami u zadnjih godinu I pol smo mnogo puta strepili za prekid utakmice,I placali velike kazne.
Uredu huja,ali netreba nam dodatnih sranja,kazni ili nedaj boze gubitka zivota.
Svaka cast momcima,odlicna stvar od 4 pobjede zaredom,3 u gostima,anulirali su onaj poraz I remi na grbavici.
Idemo dalje punit samopouzdanje,to nam najvise treba.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

lupus
Kontakt:

Post Postao/la lupus » 20 sep 2014, 19:15

Nemam sta dodati i reci sem BRAVO!

zeljo1974
Kontakt:

Post Postao/la zeljo1974 » 20 sep 2014, 19:26

Sve za pet tri bobe su bitne ako nismo imali srece protiv slavije dannas jesmo manijake ne dirajte svi smo mo bili mladi

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 20 sep 2014, 19:34

jedini krivac za neizvjesnst je Zeljković koji im je doslovno poklonio gol i vratio ih u život....prije toga 2-0 , protivnik na konopcima i budala pravi pocetnicku grešku....bolan gdje ces graditi loptu u petercu, dok ti je igrac iza leđa :facepalm: :facepalm: zamalo da levat napravi od gotovine veresiju

sreca pa slobodini igraci nisu zabili još jedan gol

RobertoBaggio
Kontakt:

Post Postao/la RobertoBaggio » 20 sep 2014, 19:37

let3 je napisao/la:jedini krivac za neizvjesnst je Zeljković koji im je doslovno poklonio gol i vratio ih u život....prije toga 2-0 , protivnik na konopcima i budala pravi pocetnicku grešku....bolan gdje ces graditi loptu u petercu, dok ti je igrac iza leđa :facepalm: :facepalm: zamalo da levat napravi od gotovine veresiju

sreca pa slobodini igraci nisu zabili još jedan gol
Jeste i Zeljković krivac, ali nije jedini. Prekid nas je izbacio iz ritma, imali smo sve pod kontrolom, Sloboda se raspadala, a onda odjednom, igrači odu na 20 minuta na hlađenje dok se ne isprazne tribine, umjesto da ih natrpamo do kraja.
FK Željezničar 1921

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 20 sep 2014, 19:39

Svaka cast ekipi na ovoj pobjedi koja bi mogla okrenuti sezonu u pravom pravcu.Nadam se da je Amar konacno skontao da mora stopera dovesti jer je Zeljkovic retardiran.Stanic danas kapitenski,ali nista bolji od Nede i ostalih koji su danas popili dosta batina od onog pokusaja od ekipe.Cao koze...

Sve u svemu svaka cast Želji i Manijacima!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, addebisi, Alipasino, Arma00, Austinpowers, DUVNO1921, Ferroviere1987, GavranBeli, Google Adsense [Bot], Pact1921, rimljanin90 i 121 gost.