sekula je napisao/la:Imam osjecaj da ce Ciro iznenaditi sve i izvesti frontalni napad u Lisabonu, kao sto svi pravi stratezi i rade jer sa faktorom iznenadjenja vec si osvojio pola bitke, a to siguran sam niko ne ocekuje pa ni sami igraci. A to bi bilo recimo 4-3-3 ili u transformaciji 4-2-1-1-2:
odbrana: Jahic ili Ibricic (desno), Nadarevic, Spahic, Milenkovic (lijevo) 4
vezni red: Rahimic i Bajramovic (razbijaci) 2
centralni vezni: Pjanic 1
napad: Ibisevic, Misimovic (kao poluspic) i Dzeko 1+2 (3)
Mislim da niko ne ocekuje totalnu ofanzivu u gostima kod apsolutnog favorita!
hehe... jesi se ti naspavo sinoc ???
Naravno da jesam. Cilj je utrpati gol u Portugalu ili barem dva, a sa ofanzivom od prve minute mozemo ga utrpati na foru, jer cigani nece moci doci sebi da smo toliko drski udarimo iz sve snage. I onda laganini u drugom poluvremenu, izvesti Pjanica uvesti Muratovica da razbija, Misketa povuci nazad, pomalo se zatvarati i lagano iz 4-3-3 preci u 4-4-2 ili cak 4-5-1 ako rezultat bas bude pozitivan i pouzdati se u kontre. Jer ako se zatvorimo od prve minute, popusili smo ga, imamo previse zutih, a logicno je da su izlozeniji zutim kartonima i neopreznim startovima igraci koji se brane.
prije cemo mi popit petardu nego njima dva dati u toj postavci.
kakav milenkovic njemu ni ovce ne treba dati da ih cuva. kamoli simaoa, nanija, ili pickonju.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
AeroPlus je napisao/la:De nu recite koliko Prima Bilino Polje ,20000 ??
15.600 sjedećih
od toga 800 se omra prazno ostaviti, 1000 portugalcima, 2milje pozivnice i vazni gosti i tako to spadne na nesto vise od 11milja
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!
Wolverine je napisao/la:
Naravno da jesam. Cilj je utrpati gol u Portugalu ili barem dva, a sa ofanzivom od prve minute mozemo ga utrpati na foru, jer cigani nece moci doci sebi da smo toliko drski udarimo iz sve snage. I onda laganini u drugom poluvremenu, izvesti Pjanica uvesti Muratovica da razbija, Misketa povuci nazad, pomalo se zatvarati i lagano iz 4-3-3 preci u 4-4-2 ili cak 4-5-1 ako rezultat bas bude pozitivan i pouzdati se u kontre. Jer ako se zatvorimo od prve minute, popusili smo ga, imamo previse zutih, a logicno je da su izlozeniji zutim kartonima i neopreznim startovima igraci koji se brane.
prije cemo mi popit petardu nego njima dva dati u toj postavci.
kakav milenkovic njemu ni ovce ne treba dati da ih cuva. kamoli simaoa, nanija, ili pickonju.
Milenkovic je igrac zadatka i razbijac, a nema zuti karton. A Ronaldo u Portugalu igra vise u sredini, iako mislim da on nece igrati, barem u Lisabonu. Mi ne znamo igrati na rezultat, znamo samo napadacki jer nam je odbrana karinana, e zasto onda i ne igrati tako. Sreca prati hrabre.
AeroPlus je napisao/la:De nu recite koliko Prima Bilino Polje ,20000 ??
15.600 sjedećih
od toga 800 se omra prazno ostaviti, 1000 portugalcima, 2milje pozivnice i vazni gosti i tako to spadne na nesto vise od 11milja
koje 1000 portugalcima,ja sam cuo da njihovi navijaci nece ni dolazit[/quote]
ja sam cuo da nece treziti veliki broj karti ali da ce doci, mislim da u BH ima njihove vojske, ali eto da i ne dodje niko, mao je ovoo karti za toliko ljudi. ali ponavljam jos jednom ako odemo neceu zaliti ni sto sam to gledao preko tv-a
ja navij'o sam za vas!
ja sam cuo da nece treziti veliki broj karti ali da ce doci, mislim da u BH ima njihove vojske, ali eto da i ne dodje niko, mao je ovoo karti za toliko ljudi. ali ponavljam jos jednom ako odemo neceu zaliti ni sto sam to gledao preko tv-a
to sam i ja takodjer cuo,nevjerujem da ce njih biti nesto u velikom broju,kosto ti kazes haman vojska ce navijat
Jest i svakom treba dvogled i megafon
A dok igraci skontaju da raja navija,utakmica zavrsena.
Toliko o G.S Sa.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 09 nov 2009, 21:06, ukupno mijenjano 2 puta.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
harishp je napisao/la:Jest i svakom treba dvogled i megafon
Toliko o G,S Sarajevu
ne pricaj gluposti, na tekmama sarajeva amo nas dodje 4 hiljade, pa igraci imaju odlicnu atmosferu, a da nepricam o sarajevu u evropi. a po tebi se na nou camp ide sa dvogledom, al to je zavrsena prica igra se u zenici i tacka
ja navij'o sam za vas!
i opet oni o Bilinom i Kosevu,,, vjecita i nezaobilazna tema,,, deya vi
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Toliko o G,S Sarajevu
ne pricaj gluposti, na tekmama sarajeva amo nas dodje 4 hiljade, pa igraci imaju odlicnu atmosferu, a da nepricam o sarajevu u evropi. a po tebi se na nou camp ide sa dvogledom, al to je zavrsena prica igra se u zenici i tacka
Pjesacka staza Tartan,semafori,zebre i ostalo handri.
A inace ima slicnost sa nou campom
Pusti navijacke price,uostalom nema od toga nista i zdravo.
Dzabe razglabati.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 09 nov 2009, 21:10, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Toliko o G.S Sa.
stvarno nemam nista ni protiv jednog stadiona(bar sto se tice reprezentacije),svejedno mi,oba imaju svoje prednosti i mane i ici cu gdje god igrali,al ovaj mi je komentar najjacii..