dzonvejn je napisao/la:mirza_rd je napisao/la:@dzonvejn hajde nelaprdaj bezveze vrati se svojoj barceloni i uzivaj valjda nekad odes na nou camp aahahahah
i nemam se s tobom sta vise raspravljat
Mi uopće ne raspravljamo. Ako je tebi ovo dobar teren onda vjerovatno nisi izašao iz Gradačca.
Stari,razumijem da si malo neraspolozen,ali nisi ocito u toku. Teren u Gradačcu vazi, nezvanicno, za najbolji u Premier ligi. A tribina je potpuno nova,napravljenja iz temelja. Uskoro ce radit i krov i reflektore.
Sto se tice rekonstrukcije stadiona,ne znam na kakve plocice aludiras. Mozda na one u Tz,na Tušnju. Ali osim plocica ljudi prave i potpuno novu i najkomforniju tribinu u BiH, kapaciteta oko 4000,cijene oko 4 miliona. Bice zavrsena ovog ljeta.
U Prijedoru prave novu tribinu kapaciteta oko 3000 koja je pri kraju.
U Banja Luci prave tribinu kapaciteta oko 3000 koja ce biti gotova do ljeta.
Na Otoci (Olimpic) je cijela tribina rekonstruisana i uredjena,kao i unutrasnji prostori i teren.
U Vrapcicima se godinama (od povratka u premier ligu) dogradjuje i sredjuje stadion i do sad su napravljene dvije nove tribine,jedna 2500,a druga sa novim svlacionicama i ostalim prostorijama po propisima,kapaciteta 500 mjesta.
U Gabeli su napravili ljetos POTPUNO NOVU tribinu oko 2500 kapaciteta.
Na Grbavici na ljeto pocinje izgradnja nove zapadne tribine po UEFA standardima,oko 7000
Zatim,mislim da SVI klubovi (ili govoto svi) imaju bar jedan pomocni teren sa vjestackom travom. Doskora je to Imalo samo Orasje,zahvaljujuci Ilji i UEFA-i.
Znaci,radi se intenzivno,cak i vise od realnih mogucnosti. Ali,ako neko nece to da primijeti niko ga ne moze natjerati na to.
Ziv ti meni bio...
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić