Nego, izgleda da se ovo primiče realizaciji.

Coentrao-Verhandlungen vor Abschluss
Spominje se cifra od 25 miliona.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Vakat više da dođegeronimo je napisao/la:Ma da, Jupi nit' smrdi nit' miriše.I ja sam ravnodušan i pomalo razočaran njegovim dolaskom (ali bilo je za očekivati, jer nije ni preostao neki izbor). Nešto ozbiljnije u BuLi nije uradio još od prvog mandata u Bayernu (1988 - '91). Pročitao sam ove stvari i promjene u njegovoj glavi (što je Effenberg naveo), pa eto, da vidimo.
![]()
Nego, izgleda da se ovo primiče realizaciji.![]()
Coentrao-Verhandlungen vor Abschluss
Spominje se cifra od 25 miliona.
Ja nisam nigdje niti rekao da si TI rekao da je on slab igrač, nego samo sam htio obznaniti ljude da je on dobar za Bayern i vidim da se slažemo po tom pitanju. Slažem se ja i sa tobom kada psotaviš pitanje da li je on prijeko potrebanStefan Effenberg je napisao/la:
Prvo i osnovno, ja ne kažem da je Vidal slab igrač. On je igrač za Bayern u to nema sumnje. Ali da li je sada baš prijeko potreban?
U sredini imaš Kroosa, Ottla, Pranjica i Tymu koji su rezerve. Ako Tymo i Ottl odu opet imaš Alabu za vezu. Nije li tako?
Vidal je isto dosta ofanzivan igrač iako bi trebao biti zadnji vezni.Ili?
Da nema Gustava onda bi taj transfer bio prijeko potreban. Ovako mislim da je to bacanje novca.
Naravno da bi se dalo diskutirati o tome, samo ja ću se uvijek zalagati za manji kadar jer takav preferiram. A ovo kaj si ti rekao da li je Bayern spreman uložiti 100 milja, ja ću ti diplomatski odgovoriti sa jednom rečenicom iz prethodnog posta koju si možda zanemario:Stefan Effenberg je napisao/la: Dalo bi se diskutirati što je bolje ili ne, mali ili veliki kadar.
Uglavnom, sve si lijepo složio i napisao. Ali ostaje jedno veliko pitanje?
Da li je Bayern spreman investirati 100 mil.eura za nova pojačanja?
To je ono što sam i pisao djelom u prošlom postu. Nedovoljno prodavanja igrača di bi se moglo zaradit.
Ili imamo toliko love da nam to ne predstavlja problem?
To znaći da mi moramo biti strpljivi jer rijetko kada ili bolje rečeno NIKADA jedan klub nemre u jednom roku sve idealno popraviti. Za to treba vremena, a bitno je samo da razultati štimaju. recimo sada karikiram nama treba neka zamjena za Gomeza, a idealna sigurno nije niti Klose niti olić. No sad Olu imamo i sa njim ćemo igrati u slijedećoj sezoni, a tek onu iza ćemo si moći PRIUŠTITI ono kaj hoćemo da mjenja Gomeza. Tu vrijedi ona stara poznata , negdje uzmeš da na drugom mjestu možeš dat...anton 1983 je napisao/la: Mislim da je Bayernova uprava na pravom putu i da želi baš onakav kadar kakav ja smatram idealnim no nisam ziher da ćemo ga u ovom prelaznom roku baš tako idealno popuniti ali u slijedeća dva hoćemo.
Alabu se planira posuditi na još godinu dana. Sam da ti velim da ga u Hoffenheim odgajaju da igra zadnjeg veznog...Kaj se tiće coentraa, sa njim smo možda i dobili back-up za lijevu stranu, ali za desnu ne! Kaj se tiće back-up krila i ja sam za to, samo je pitanje koliko će na kraju novaca ostati za njega...Monolog je napisao/la:Vratićete Alabu sa posudbe ili će on ostati u Hoffenheimu? Što se tiče tog krila, pa dovođenjem Coentrao-a ste riješili i taj problem. Dakle, u slučaju neke povrede Robbena i Riberyja, sigurno da on može uskočiti. Dakako, i dalje sam mišljenja da biste trebali i jedno back-up krilo, jer svi znamo koliko utakmica zajedno odigraju Ribery i Robben.![]()
Da Boateng bi morti i bio super rješenje, no sad je na operaciji kolena, a ja kad to čujem bežim ko kuga od takvog igrača jer koleno kod igrača je pola zdravlja!Monolog je napisao/la: Što se tiče pojačanja u odbrani, pa Boateng bi bio kao kec na desetku. Momak može igrati desnog beka i štopera, tako da biste i tako pojačali 2 pozicije u odbrani. Lahm bi mog'o ponekad i predahnuti protiv protivnika koji i nisu neki bauk, te ne bi mor'o u sezoni igrati svaku prokletu utakmicu.
Kao drugi štoper Brale, znači zamjena. Eto kad si već spomenuo Marina, onda znam kako ti razmišljaš. Dante za tebe nije ime, dok Marin je, a da si Marina gledao ovu sezonu nebi ga ziher dovodio i ako na neki čudan način porediš Dantea i Marina niti jedan nebi imao preveliku prednost po tome ko je bolji igrač, makar igraju različite pozicije, nakon ove sezone...S tim da bi Marin najvjerojatnije bio skup. Pitanje je dal bi ga Werder dao ispod 15...A kaj se tiće ovih gnojeva kaj si ti naveo, bez brige bit će ih i ove sezone, jer to nisu igrači za prvih 11 niti neke prve zamjene, već igrač koji malo košta, pa ako explodira, explodira, a ako ne ne, nikom ništa...Ja tipujem na to da ćemo dovest 2 japanca koji će biti ta vrsta transfera...Mislim da sada niko od Bayernovih navijača nebi imao ništa protiv da nam je recimo uchida zamjena za lahma...Monolog je napisao/la: Naravno, i dalje mislim kako je eventualno dovođenje Dante-a notorna glupost. Ja ga ne bi doveo ni za 2 Eura.
Btw, također se nadam da je operacija "dovodimo One Hit Wondere" prestala: Karimi, Schlaudraff, Ismael, Jansen...završena. Dakle, što manje tih igrača koji nemaju važne utakmice u svojim nogama, a što više provjerenih igrača (zašto da se ne proba sa Marinom?).
Dante ima 28 godina (dobro, igra štopera, tako da je u najboljim godinama), a Marin 22. Vidjeli smo šta Marin može sve uraditi, tako da su njegove kvalitete neupitne. Ako ćemo iskreno, Werder ove sezone igra katastrofalno, tako da se i Marko utopio u sivilo (mada ga u posljednje vrijeme Schaaf drži na klupi. Da nije možda neka prodaja blizuanton 1983 je napisao/la:Dante za tebe nije ime, dok Marin je, a da si Marina gledao ovu sezonu nebi ga ziher dovodio i ako na neki čudan način porediš Dantea i Marina niti jedan nebi imao preveliku prednost po tome ko je bolji igrač, makar igraju različite pozicije, nakon ove sezone...S tim da bi Marin najvjerojatnije bio skup. Pitanje je dal bi ga Werder dao ispod 15
Eh, to pali samo u Bundeski. Kada je CL u pitanju, to sigurno neće uspjeti. Ne možeš očekivati od nekih Nurnbergovih (moradoh, @Gero) igrača da budu prevaga u velikim utakmicama.anton 1983 je napisao/la:A kaj se tiće ovih gnojeva kaj si ti naveo, bez brige bit će ih i ove sezone, jer to nisu igrači za prvih 11 niti neke prve zamjene, već igrač koji malo košta, pa ako explodira, explodira, a ako ne ne, nikom ništa.
Ma Japanci nikad nisu bili pojačanja, već su se dovodili kako bi se klub promovis'o na azijskom tržištu (Takahara, Inamoto pa i japanski Beckham - Nakata). Tek bi se za Kagawu moglo reći da nije doveden zbog medijske hajke, već zbog njegovih kvaliteta.anton 1983 je napisao/la:Ja tipujem na to da ćemo dovest 2 japanca koji će biti ta vrsta transfera.
Sam da velim prije nego kaj ti odgovorim - ne za riberya to nebi mogao reći!Monolog je napisao/la: Dante ima 28 godina (dobro, igra štopera, tako da je u najboljim godinama), a Marin 22. Vidjeli smo šta Marin može sve uraditi, tako da su njegove kvalitete neupitne. Ako ćemo iskreno, Werder ove sezone igra katastrofalno, tako da se i Marko utopio u sivilo (mada ga u posljednje vrijeme Schaaf drži na klupi. Da nije možda neka prodaja blizu). Ako ćemo iskreno, onda se po ovojsezonskim partijama i Ribery može okarakterisati kao slab igrač, zatim Schweini, Lahm...Dakle, ne možeš tako gledati. Uostalom, Marin bi bio back-up, al' s obzirom na učestale povrede prva 2 izbora na krilima, on bi igrao dovoljan broj utakmica i sigurno da bi bio pravo pojačanje. Ne možeš ti dovesti back-up igrača od kojeg ćeš samo očekivati da popuni broj zaposlenih, pobogu. Mislim, možeš, al' to je smiješno ukoliko želiš dobro svom timu, razumiješ?! Uostalom, je li Bayernu problem izdvojiti 15-ak miliona? Pa ovo bi bila jedna odlična kupovina, pobogu.
Pa naravno, ali tu gubitka nema! Isto tako Hamit i Salihamiđić te itekako demantiraju. S tim da ti kažem da ti oćito želiš da Bayern na klupi umjesto nekog **** ima Becka, kao Lahmovu zamjenu a to neide tako. Moraš imati **** u ekipi. Recimo ti si spomenuo Schlaudraffa i sa njim nešto glumataš, kao greška, bla, bla, bla. Pa gledaj kad je on bio u Bayernu mi smo imali Tonija, Klosea, Podolskog i njega. Sad ja neznam kaj ti imaš u zamisli da ti bude , pazi sad ČETVRTI NAPADAČMonolog je napisao/la: Eh, to pali samo u Bundeski. Kada je CL u pitanju, to sigurno neće uspjeti. Ne možeš očekivati od nekih Nurbergovih (moradoh, @Gero) igrača da budu prevaga u velikim utakmicama.
japanci su ti sada sve bolji i bolje. U BUNDESLIGI ih sa dimaš oar sa potencijalom, Uchida, Kagawa, Okazaki, pa imaš onog mutaFca hondu. Japanic su počeli učiti i nebi se uopće iznenadio da oni uskoro postanu jako ozbiljna repka. Imaju jako puno tih mladih igrača koji razaraju po kvartu. Kolko se sječam prvaci su Azije. Možda to i nije neki uspjeh, ali to je najviše kaj oni na tom kontinetu mogu postići...Monolog je napisao/la: Ma Japanci nikad nisu bili pojačanja, već su se dovodili kako bi se klub promovis'o na azijskom tržištu (Takahara, Inamoto pa i japanski Beckham - Nakata). Tek bi se za Kagawu moglo reći da nije doveden zbog medijske hajke, već zbog njegovih kvaliteta.
Uchida nije loš, al' nekako sumnjam da će Schalke prodati sve igrače.
Upravo tako.Neki zaboravljaju da Jupp ima osvojenu LP i da zna kako do nje doći.Malo su mi neozbiljni komentari kako je on trener za Bundesligu.Usamija dugo pratimo i on je nešto poput Kagawe samo poboljšana verzija.Klare je napisao/la:Neuer je za Bayern number 1. Zašto kupovati tamo neke Ruse, Čehe, kada imaju švabu koji je bolji od svih koje je @Monolog nabrojao. Hoenes:Zainteresobvani smo za dovođenje Schalkeovog golmana.pametnom dosta.
Evo kako stvari stoje i Kraft, unatoč sigurnom dolasku Neuera, prihvata produženje ugovora do 2013. Ovo je za pohvalu.Biće više nego dobra zamjena.
Sada se i Breno uključuje u transfer Coentraoa, nažalost.Ne bi me čudilo da Benfica od njega za godinu-dvije napravi stopera, za kojim ćemo dugo žaliti.
Neuer, Coentrao, stoper i japanac Usami. Ne treba niko više, tada su sve pozicije kvalitetno popunjene.
Imam osjećaj da će Jupp činiti velike stvari i glasao sam za prvu opciju
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.