Alejkumu selam drug.
Trebao bi Devedzic igrati, mislim da nema dovoljno kartona. Osim ako ga nedavna povreda sta ne izbaci. Bice pitom na Kosevu, slab mu protivnik u vrhu napada
Alejkumu selam drug.
Ma suti ba, nemoj matere ti opet da nana mora dimije unuku poklanjati...Beduin je napisao/la: ↑08 nov 2021, 20:51Alejkumu selam drug.
Trebao bi Devedzic igrati, mislim da nema dovoljno kartona. Osim ako ga nedavna povreda sta ne izbaci. Bice pitom na Kosevu, slab mu protivnik u vrhu napada![]()
Zadnji 12 sezona o posjeti, Velez 6 puta vise, Sloboda 5 puta vise, 1 korona. To je odkad ima podataka, znaci imamo bolju posjetu. Dobro si rekao za gostovanja, u 100 godina kluba nema 5 gostovanja da valjaju. Jedno mjesto ispred nas u historiji premijer lige, a svi znamo ko smo mi bili sa starim upravama. A o prije rata da ne pricam, bolji smo u svakom polju. Niste nas nikad u historji u Yugi pod bb pobjedili.Beduin je napisao/la: ↑08 nov 2021, 20:47Svi znamo koliko su pokrali i zaduzili Slobodu nakon rata i opet imamo daleko vise sezona u PL, kao i pobjeda. Vi sa 900k maraka duga ispali, kokuzluk. Da nema dijaspore... nebitno, znas i sam.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑08 nov 2021, 20:41Svi znamo kroz sta smo prosli poslije rata, i opet imate samo pobjedu vise od 2002.
Posjeta na Tusnju veca u skoro svakoj sezoni otkako igramo zajednicku ligu, i to znas, ali ces ti sad o gostovanjima, iako me boli kita za tim. Bolji smo, manje ispadali, vicu posjetu imali, mosa bodaSlo. ❤
Barem ne gadjamo protivnicke igrace topovskimOnlyLeft22 je napisao/la: ↑08 nov 2021, 20:27Ma Pitari normala raja, kad su snimili vasu tribinu Tito dragi seljaka, vidi se na njima ko su i sta su. Svaka cast Fukarima, trazila se karta viseantisisoja1919 je napisao/la: ↑08 nov 2021, 20:25Budi miran only, zakuhat ces sa svima, a jos koji dan si tu na temi. Ne podlijezi pritisku ovih pitara![]()
Ni sva mjesta ispod krova nisu popunili
Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑08 nov 2021, 21:04Jel ovo odgovoraju na pitanje koliko ima navijaca zrinjskog u Mostaru? Dobro je napredujete, do iduce godine ce vas 6 biti ili sto bi vi i onaj delegat rekli 2800![]()
Fino vam je momak objasnio da je ostalih 2500 ispod nadstrešnice..ko vam je kriv sto vi to ne vidite.
Trenutno korisnika/ca: 061657451, Burberry46, Hajdeee, mma_hz, Pantelija, Resolute, TylerBurey i 66 gostiju.