Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- Cincinnatus
- Kontakt:
Re: Edin Džeko

"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."
Haha i jos misle da su ovo njihovi stvarni facebook profili. 

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Cartman je napisao/la:Haha i jos misle da su ovo njihovi stvarni facebook profili.
edinov jest 100% za balu nisam siguran
Thomas Müller - Fußballgott
Edinov nije 100%don_burza je napisao/la:Cartman je napisao/la:Haha i jos misle da su ovo njihovi stvarni facebook profili.
-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 16 maj 2015, 01:15, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
Koliko je vama godina? Mislite da njih dvojica ima facebook profile i da pricaju ovakve gluposti javno? Ma nema sanse. Ciste gluposti, neko se zajebaje. Ali nevjerovatno je da neko u to moze povjerovat, i to "100 provjereno". Priceless.ek0 je napisao/la:Oba su prava, provjereno 100%.
Jeste 100%, znam jos iz perioda kad su se dopisivali on i Amir Spahic... To sto ti se cini nerealnim ovo dopisivanje, to je drugo...Cartman je napisao/la:Edinov nije 100%don_burza je napisao/la:Cartman je napisao/la:Haha i jos misle da su ovo njihovi stvarni facebook profili.

Ocigledno je da su se njih dvojica pravo dobro skontali... To je u neku ruku i dobro, od toga mogu i jedan i drugi profitirati na terenu. A nadam se da ce i Dzeko pozitivno utjecati na Balonju, a da nece biti obratno.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
-
ma i ja kazem da ovo sa balotelijem mi izgleda neka sprdnja
mozda cak i taj amir spahic koristi taj profil za zajebanciju
a ja dzeku imam u prijateljima od onog ljeta kad je preso u wolfsburg
i nekoliko puta sam ga pitao neke stvari u vezi utakmica i tako to
mozda cak i taj amir spahic koristi taj profil za zajebanciju
a ja dzeku imam u prijateljima od onog ljeta kad je preso u wolfsburg
i nekoliko puta sam ga pitao neke stvari u vezi utakmica i tako to
Daek0 je napisao/la:Bolje ne pisati nista, nego pisati gluposti. A ti upravo to radis, mislis da bih ja pisao da je 100% provjereno da nisam siguran u to ?Cartman je napisao/la:Koliko je vama godina? Mislite da njih dvojica ima facebook profile i da pricaju ovakve gluposti javno? Ma nema sanse. Ciste gluposti, neko se zajebaje. Ali nevjerovatno je da neko u to moze povjerovat, i to "100 provjereno". Priceless.
Inace ja sam prijatelj sa Nelsonom Mandelom, Ronaldom i Obamom na faceu. 100% provjereno.
- anonymousHD
- Kontakt:
Ovako, profil Džeke je 100% pravi. Imam dvije 'drugarice' koje izlaze sa Džekom kad on dođe u Sarajevo i one su mi potvrdile da je pravi profil, da nije fake. A za ovaj drugi ne znam, ali očigledno ako se Džeko s njim dopisuje da je pravi. 

to se da lako provjeriti ako je pravi Edinov profil samo pitaj ga ko mu je bio prvi trener u Zelji i da nabroji par momak koji su sa njim tada trenirali i ja cu ti odma reci jel pravi ili nije 

Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
-
-
- Kontakt:
Vi mislite ako su oni poznati i slavni da ne mogu imati profile na fb. Pa ja imam u prijateljima papu Benedikta XVI. Normalan lik, uvijek odgovori na pp.
Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN
Chelsea_CBH je napisao/la:Vi mislite ako su oni poznati i slavni da ne mogu imati profile na fb. Pa ja imam u prijateljima papu Benedikta XVI. Normalan lik, uvijek odgovori na pp.
eto super mozes ugovoriti eksorcisam
Ima dosta igraca koji imaju pravi profil a u nekim klubovima su zabranjeni. Mada je logicnije da ovakve zvijezde koriste twitter (kao Ferdinand) ali opet to dodje na isti racku.
Balo je lud ko guma.
Nek ga dovede Dzeko na Bazene
Kako bi volio da dodje jedan Pastore ili A. Young...tad bi sjevalo sa svih strana. A ono **** Silvu bi dobro nagazio. Sa njim, Yayom i Johnsonom, nema hajra za Dzeku. (od De Jonga i Barrya, ne mozes ni ocekivat loptu)
Mancini je karinas, mada sumnjam da ce ga smijenit. Valjda skonta neke stvari do nove sezone.
PS ovu djecurliju treba banovat (ovog trolera Chelskog)
Balo je lud ko guma.

Kako bi volio da dodje jedan Pastore ili A. Young...tad bi sjevalo sa svih strana. A ono **** Silvu bi dobro nagazio. Sa njim, Yayom i Johnsonom, nema hajra za Dzeku. (od De Jonga i Barrya, ne mozes ni ocekivat loptu)
Mancini je karinas, mada sumnjam da ce ga smijenit. Valjda skonta neke stvari do nove sezone.
PS ovu djecurliju treba banovat (ovog trolera Chelskog)
-
- Kontakt:
Papa navija za Bayern kao i ti. Uvijek se svađamo oko toga...Evo pročitaj prva tri reda:don_burza je napisao/la:Chelsea_CBH je napisao/la:Vi mislite ako su oni poznati i slavni da ne mogu imati profile na fb. Pa ja imam u prijateljima papu Benedikta XVI. Normalan lik, uvijek odgovori na pp.
eto super mozes ugovoriti eksorcisam
http://socceroverload.com/pope-benedict ... occer-fan/
i ovdje pri dnu;
http://en.wikipedia.org/wiki/Vatican_Ci ... tball_team
A što se tiče egzorcizma, no thanks. Ne navijam za ManUtd.
BTW Da ne bježimo puno s teme, LEGEA je sponzor dresa kojeg nosi Džeko kad igra za repku, a LEGEU je Bena Šesnesti, inače moj dobar prijatelj, službeno blagoslovio.

Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN

Ovo je Edinov pravi Facebook. Vec duze vrijeme ga ima. Legit je 100%
shandrlike-tandrlike
Kao da je Balotelli naucio pisati engleski tako brzo?
momak je skroz nezreo i ne djeluje posebno inteligentno, ali ima svoje momente kad zna biti smijesan, kao jucer sa Dzekom.

momak je skroz nezreo i ne djeluje posebno inteligentno, ali ima svoje momente kad zna biti smijesan, kao jucer sa Dzekom.

-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
Dzeki na profilu pise
Iz "Sarajevo, Bosnia and Herzegovina"
Iz "Sarajevo, Bosnia and Herzegovina"

Trenutno korisnika/ca: Imajednabrigada i 10 gostiju.