Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Njegomirovicu, sram te bilo
Najodvratnije klub u regiji. Manji klon, C Zvezde, sa svom protekcijom i zastitom sudija po svim osnovama.
Samo sve ovo pamtiti, i svaki klub pojedinacno im vracati sa kamatom.
Kad su vec (klubovi) debili pa se ne udruze i zajedno im je.bu pleme.
Samo sve ovo pamtiti, i svaki klub pojedinacno im vracati sa kamatom.
Kad su vec (klubovi) debili pa se ne udruze i zajedno im je.bu pleme.
Zadnja izmjena: Hajdeee, dana/u 12 okt 2024, 19:57, ukupno mijenjano 1 put.
- FKS -
- feniksptica
- Kontakt:
Navijaci Borca velika sramota
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Ovdje mi drzali predavanja sto pisem samo o sudjenju,pa nisam idiot,du.pelizac da se ovo normalnom covjeku ne smuci. Svaku tekmu omjer faulova,zutih,crvenih,penala brutalno. Balije nema svrhe ovo igrat,morate biti bas bijedni u dusi pa cutat na ovo. Hebem ti Njegomirovicu pleme za onaj krvnicki start i zuti,jutra ne doceko i ovaj bagni se opet registrovao da nam zaljopoljke pise? Protiv Sarajeva i Veleza preko 60 faulova i zutih i crvenih milion,penal pa moras retard biti da ne pobijedis alal vjera balije bravoooo ,sta kazu balije i prije je ovako bilo sa se nije Vico zvao
-
- Kontakt:
S ovakvim sudjenjem, ni 18 utakmica u mjesec dana nije problem. Jedino se moze desiti eksces protiv Zrinjskog i Sarajeva jer oni jedini imaju individualni kvalitat da sacuvaju i odole pritisku sudija
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Uzas, kakav lobij ljudi imaju cetnicko-ustasko-balijski, svaka cast treba ovo sve ukomponovati, ipak se u necemu mogu sloziti.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Pregledan nekoliko puta i budala si (a šta drugo ocekivati od Srbina?) ako misliš da neće biti opet čim Vico sjaše. Ne postoji sportski radnik nesrbin koji neće jedva dočekati raspad četničkog projekta.
Samo jedite **** i dalje, a jest ćete ih opet kad-tad. Uostalom, vama je to stoljećima svojstveno.
- luckystrike
- Kontakt:
Kad vidis statistiku
Prekrsaji 15 26
Zuti 3 8
Crveni 0 1
Pomislio bi laik da su ih gosti nalupali...
A ustvari
Prekrsaji 15 26
Zuti 3 8
Crveni 0 1
Pomislio bi laik da su ih gosti nalupali...
A ustvari

-
- Kontakt:
Kad dodje balija na celo saveza onda ce ici normalizacija,tolerancija,ravnopravnost znas ti nas hebo ti nas.
Sudjenje 65-35 realno,znalo je biti 90-10 ..
Sta reci za pun stadion , prati se Borac ko nikad do sad
Sta reci za pun stadion , prati se Borac ko nikad do sad
-
- Kontakt:
Najbolje da se Sarajevo u znak protesta povuce iz ligemosarajvosa83 je napisao/la: ↑12 okt 2024, 19:57Ovdje mi drzali predavanja sto pisem samo o sudjenju,pa nisam idiot,du.pelizac da se ovo normalnom covjeku ne smuci. Svaku tekmu omjer faulova,zutih,crvenih,penala brutalno. Balije nema svrhe ovo igrat,morate biti bas bijedni u dusi pa cutat na ovo. Hebem ti Njegomirovicu pleme za onaj krvnicki start i zuti,jutra ne doceko i ovaj bagni se opet registrovao da nam zaljopoljke pise? Protiv Sarajeva i Veleza preko 60 faulova i zutih i crvenih milion,penal pa moras retard biti da ne pobijedis alal vjera balije bravoooo ,sta kazu balije i prije je ovako bilo sa se nije Vico zvao
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- Bazinga12345
- Kontakt:
Krepali dabogda i Njegomirović i ostali njegomirovići i njihove porodice.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
-
- Kontakt:
Ma ovo Real nebi izdrzao batinjanje i nepravdu a ne Sarajevo,sta kazu Sarajevo ogroman budzet a nemoze sampion biti hahaha pa Real ovdje nebi bio sampion sa ovakvim sudjenjemkillafrommanilla je napisao/la: ↑12 okt 2024, 19:57S ovakvim sudjenjem, ni 18 utakmica u mjesec dana nije problem. Jedino se moze desiti eksces protiv Zrinjskog i Sarajeva jer oni jedini imaju individualni kvalitat da sacuvaju i odole pritisku sudija
- skullcrusher
- Kontakt:
Ma ne moze druze, nama se jedna utakmica posrecila da fule penal u 30. sekundi i da ih sameljemo i posteno dobijemo al svaka sljedeca ide deset puta gore i neces im nista moci, njima Real ne bi mogao nista. Dokaz lakrdiji je posjeta nece niko da ih gleda cak ni evropske tekme.killafrommanilla je napisao/la: ↑12 okt 2024, 19:57S ovakvim sudjenjem, ni 18 utakmica u mjesec dana nije problem. Jedino se moze desiti eksces protiv Zrinjskog i Sarajeva jer oni jedini imaju individualni kvalitat da sacuvaju i odole pritisku sudija
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
-
- Kontakt:
Da imaju morala povukli bi se,mada je to tebi strana rijec,obraz guzica kad ovo mozes gledat i ismijavat.19vendetta87 je napisao/la: ↑12 okt 2024, 19:59Najbolje da se Sarajevo u znak protesta povuce iz ligemosarajvosa83 je napisao/la: ↑12 okt 2024, 19:57Ovdje mi drzali predavanja sto pisem samo o sudjenju,pa nisam idiot,du.pelizac da se ovo normalnom covjeku ne smuci. Svaku tekmu omjer faulova,zutih,crvenih,penala brutalno. Balije nema svrhe ovo igrat,morate biti bas bijedni u dusi pa cutat na ovo. Hebem ti Njegomirovicu pleme za onaj krvnicki start i zuti,jutra ne doceko i ovaj bagni se opet registrovao da nam zaljopoljke pise? Protiv Sarajeva i Veleza preko 60 faulova i zutih i crvenih milion,penal pa moras retard biti da ne pobijedis alal vjera balije bravoooo ,sta kazu balije i prije je ovako bilo sa se nije Vico zvao
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Najjači je onaj kada je nakon Zrinjskog neironično tvrdio da se Borcu ne navlači.
Zbog jedne u 50 utakmica.
Zbog jedne u 50 utakmica.

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
-
- Kontakt:
FK Borac nije sportski klub,ta prcija,taj primitivizam dosljaka iz Bosanskig Aleksandrovca je inspiracija za pisat knjigu o lakrdijama na utakmicama tog tzv.klub.Crveni je izmislio,a onda sve faulove svira za Borac s ne svira za Velez,kartonira,izivljava se...igrac vise pklonjen bagri...kako odvratan nazivi klub,za pljuvat na svaki pomen
- skullcrusher
- Kontakt:
Ja se nadam da je jasno svima i navijacima Zelje i Sarajeva i Veleza da mi nista ne dobijamo podhebavanjem jedni drugih kad nas ovako dobiju, ovo je tuzno. Zrinjski to radi malo manje ofirno ali oni su zasticeni itekako nista manje nego Borac al ni 1% to svako ko prati ovu ligu zna a mi jedni druge zezamo i smijemo se.
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
Dno dna, ovo ne vrjedi pratiri više...fuj je be m vam savez i majku
- QUARTERBACK
- Kontakt:
kad neko od vas ovako napise ovo meni odma na pamet pada ono aplaudiranje na kosevu dal gigovicu ili ovom majmunu njegomirovicu pa ljudi dragi objasnite ljudima na tribini da ovi ljudi zasluzuju samo da im se yebe mater dje god ih se vidi a na stadionu posebno a ne neke aplauze
Trenutno korisnika/ca: NeSamSafetee i 15 gostiju.