Premijer liga BiH - aktuelno

SamoDaKazeem
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la SamoDaKazeem » 12 okt 2024, 20:30

AvantiBL je napisao/la:
12 okt 2024, 20:20
SamoDaKazeem je napisao/la:
12 okt 2024, 20:19
AvantiBL je napisao/la:
12 okt 2024, 20:14
Dok god ostali klubovi šute, ovako će nam biti. A generalno, odavno klubovi šute. Sada trenutno Borac jaše, kasnije će neko drugi, ali uvijek će nam biti ovako. Ne opravdavam ovo, daleko od toga, ali, kako je Željo ostao u ligi prošle sezone? Naveo sam sada njih bezveze kao primjer, generalno je primjera milion, ali činjenica je da svi "veći" klubovi, koji bi mogli talasati, imaju protekciju od saveza, na neki način, i zato moraju šutiti. Sarajevo, Željo, Velež, Zrinjski, ako im ovo smeta, što šute? Znate svi odgovor. Neko se zadovolji Evropom, neko opstankom, generalno svako dobije nešto da šuti. Odkad pratim ligu, jedina titula koju mogu možda pripisati "fer tituli" je ona od Zrinjskog prije 2 godine.
Pa majstore kako Sarajevo šuti,zar nije Sarajevo pokušalo da organizuje udruženje i da se tako izbori sa savezom,zar nije Sarajevo teren napustilo i šta je dobilo,zar nije Sarajevo pokušalo ponovo organizovati sastanak sa svim klubovima nakon prople sezone pa se niko nije odazvao?
Kad je i šta konkretno pokušao neki drugi klub?
Oke, poštujem, pokušali kao nešto, pa nagu*eni, ali i oni trenutno imaju svoje momente protekcije o kojima šute.
Ma daj,imamo protekcije da nas poguraju protiv Tuzle za Evropu ali nema šanse napasti titulu.**** tu protekciju.

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 12 okt 2024, 20:31

AvantiBL je napisao/la:
Dok god ostali klubovi šute, ovako će nam biti. A generalno, odavno klubovi šute. Sada trenutno Borac jaše, kasnije će neko drugi, ali uvijek će nam biti ovako. Ne opravdavam ovo, daleko od toga, ali, kako je Željo ostao u ligi prošle sezone? Naveo sam sada njih bezveze kao primjer, generalno je primjera milion, ali činjenica je da svi "veći" klubovi, koji bi mogli talasati, imaju protekciju od saveza, na neki način, i zato moraju šutiti. Sarajevo, Željo, Velež, Zrinjski, ako im ovo smeta, što šute? Znate svi odgovor. Neko se zadovolji Evropom, neko opstankom, generalno svako dobije nešto da šuti. Odkad pratim ligu, jedina titula koju mogu možda pripisati "fer tituli" je ona od Zrinjskog prije 2 godine.
Realno, kome da se žališ?
Koga boli q za ovo?
Da pošaljemo uefi?
Neće se Ćeferin počešati za to.
Koševo Zapad

RedBlue
Kontakt:

Post Postao/la RedBlue » 12 okt 2024, 20:32

Jel plakanje sarajlijica opet na repertoaru?

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 12 okt 2024, 20:33

AvantiBL je napisao/la:
Jahali su svi zadnjih 20 i kusur godina al ovakvo jahanje zadnje 4godine i to svako al bas svako kolo niko nikad nije jahao. Pratim i ja ligu 20 i kusur godina bilo je svega i svacega al svako bukvalno svako kolo ovakvo jahanje nikad niko nije imao.
U ovoj ligi Dinamo i Zvezda bi se dobro oznojili da uzme titulu a ako bi Vico odlicio da zajaše jos vise a moze i gore od ovoga onda ni Dinamu ni Zvezdi ne bi bila sigurna titula.
Ako ce nam zivot proci u tome da sad jasete VI a kad Vico ode onda neko drugi onda ovo nije sport i nikad nece biti.
Kazes da su uvijek svi zadovoljni, svi dobiju ono sto zele i svi sute, istina.
Al ako su navijaci svih klubova normalni nece ovo dopustiti i reci ce da ovo mora stati.
Zar nije čar sporta da titulu osvoji onaj ko je zasluzio pa marak to bila Sloga iz Doboja.
Kakav je tvoj osjecaj nakon tekme u dusi kad znas da je ovo lakrdija? Da li uz kafu sutra sa jaranima mozes da pricas o lijepim akcijama Borca ili o tome da je sudija klao toliko dok Borac nije pobjedio.
Da je davao zute kartone dok nije jednom igracu Veleza dao crveni.
Da je Borcu oprostio cist crveni i dao samo zuti.
Da je svirao na desetine faulova za Borac i kad jest i kad nije
Da je svirao kraj tekme prije isteka sudijskog vremena.
Al dobro ako mora tako biti Ok, sacekat cemo jos 4godine Vicino jahanje pa bar da malo promijenimo da jaše neko drugi a VAS ce ovo sve stici pa ce biti kuku majko kad bude opet po vama. A znate dobro kako je kad vas udaraju i kako je kad vas tjeraju u ligu RS-a
Ako je tako mora biti a izgleda da mora onda uzimamo kokice i naredne jos 4godine gledamo Vicino jahanja(iživljavanje) a kad to prodje onda gledamo kako je kad vas neko jaše.

skullcrusher
Kontakt:

Post Postao/la skullcrusher » 12 okt 2024, 20:33

Kako su ljudi pametni pokradu te i dobiju i mi se ovamo koljemo jedni sa drugima **** majke jedni drugima a oni i sljedecu tekmu isto urade i tako bez prestanka a mi se koljemo napadamo jedni druge. Kapa do poda Zrinjskom kako to hinjski u tisini radi tj oni imaju ono sto svaki klub treba imati a to je fer suđenje i to je to.
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 12 okt 2024, 20:34

Platonova je napisao/la:
12 okt 2024, 20:07

Borac četnički projekt!? E moj sinko, pojma ti nemaš kao ni prijatelji ti Srbomrzci ;) uglavnom, sve što pišete ovdje je simpatično smješno, jer kad pogledam iz ugla jednog Banjalučanina nemam šta drugo osim da se nasmijem, a pojedince da sažaljevam....pojma nemate, samo laprdate počev od suđenja, preko sudija do stranke i nebuloza vezanih za to ;)
Slazem se s tobom. Borac je iskljucivo snsd projekt :rol:
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 12 okt 2024, 20:35

Samo kad pogine neko od aktera ovih lakrdija ovo će stati,majku vam lopovsku i dušmansku yebem

AvantiBL
Kontakt:

Post Postao/la AvantiBL » 12 okt 2024, 20:35

zaostrog je napisao/la:
12 okt 2024, 20:21
AvantiBL je napisao/la:
Donekle pošteno i svaka čast. Nije baš isto, jer je ovo stvarno iznad svake mjere. Druga jahanja nisu bila baš ovakva, ali slažem se, princip je isti, dalje su detalji.

Svejedno, ne vidim smisao nikakav. Nemam nikakav problem da Borac napravi super jaku ekipu i da gazi. Ne bi mi bilo mrsko sekunde, kao ni bilo kome drugom, siguran sam. Evo realno je da svi navijaju za Zrinjski u Evropi i da nikome nisu mrski, dok je sve rješavano ok.
Tad, kad su drugi jahali, nije bilo toliko medijski ispraćeno, pa se dosta stvari i zaboravilo, ali vjeruj mi, u vrijeme vladavine porodice Osim, radio sam u FK Borac, honorarno, i lično sam gledao kakvi su se igrači vraćali sa Grbavice.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 12 okt 2024, 20:35

qrac iz platonove 🤣🤣🤣🤣 kakva smijurija od snsde prcijee 🤣🤣🤣🤣
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

Fudbal
Kontakt:

Post Postao/la Fudbal » 12 okt 2024, 20:36

Idem na utakmice Borca od 2006e, odavno nisam vidio veću želju za crvenim od Vehabovića. Od prve minute je dječko galamio prema sudijama, mahao i protestvovao.
Šampioni 2011, 2021
Osvajači kupa 2010

Riziko
Kontakt:

Post Postao/la Riziko » 12 okt 2024, 20:37

Jedina borba koja se vodi, je ovdje na forumu.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 12 okt 2024, 20:38

Sta ces Bojac je tako navikao u zadnje vrijeme da im se sve poklanja kao pitarima korona titula.
Ipak Bojac je sve presisao.

Nije normalno da sve sudije stimaju Bojcu iz straha od vičenza.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

zaostrog
Kontakt:

Post Postao/la zaostrog » 12 okt 2024, 20:38

AvantiBL je napisao/la:
12 okt 2024, 20:35
Tad, kad su drugi jahali, nije bilo toliko medijski ispraćeno, pa se dosta stvari i zaboravilo, ali vjeruj mi, u vrijeme vladavine porodice Osim, radio sam u FK Borac, honorarno, i lično sam gledao kakvi su se igrači vraćali sa Grbavice.
Nikad ovo nije rađeno. Pa pazi, meni kao navijaču Sarajeva je najmrže od svega kad Željezničar krade, bunio sam se i tada na sve, ali je ono kamilica za ovo što se sada radi. Zapravo, ne postoji lakrdija tada koja se može uporediti sa nekom najobičnijom utakmicom sada. Više Borac ima protekciju sada kontra nekog Igmana, nego što je Željo tada protekciju te vrste u najvećoj lakrdiji. Osim je završavao utakmice s protivnicima i sudije su to radile na potpuno drugi način.

Platonova
Kontakt:

Post Postao/la Platonova » 12 okt 2024, 20:39

Riziko je napisao/la:
12 okt 2024, 20:37
Jedina borba koja se vodi, je ovdje na forumu.
Čekaju tamo do pred kraj prvenstva pa da vide na čemu su i kome će cuclati ;)
VOLIMO PUNK I BANJALUČKOG BORCA !

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 12 okt 2024, 20:45

Morat ćemo ubaciti u brzinu više i dekapitirati samoprozvanog exyu trabant velikana. Ajde Zrinja!
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

AvantiBL
Kontakt:

Post Postao/la AvantiBL » 12 okt 2024, 20:47

Shategabri je napisao/la:
12 okt 2024, 20:31
AvantiBL je napisao/la:
Realno, kome da se žališ?
Koga boli q za ovo?
Da pošaljemo uefi?
Neće se Ćeferin počešati za to.
Nažalost, žalosno, ali je tako. Treba li se žaliti za istrebljivanje protekcija? Itekako treba, i možda mislite da sad nešto se*em, ali ja bih prvi to potpisao. Ali, potpisao bih pod uslovom da nijedan drugi klub nema više protekciju, pa neka fudbal pobjedi. Koliko je realno, da kada se Borac skloni, da će sve biti OK, i da neće biti sudijskih protekcija u korist drugog kluba? Živimo gdje živimo, i svi znamo da je to ravno nuli. Nije to samo stvar u fudbalu takva, nego generalno u životu. E pa, u tom slučaju, onda više volim da je taj klub sa protekcijama Borac.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926

obrijanopile
Kontakt:

Post Postao/la obrijanopile » 12 okt 2024, 20:49

RedBlue je napisao/la:
12 okt 2024, 20:32
Jel plakanje sarajlijica opet na repertoaru?
Mi smo vas apsolvirali, a imali ste i pomoć sudija. Hladno 0:1, a trebali smo vas dobiti tri razlike. Ni sudije vam ne mogu pomoci, a trudio se jadnicak nije da nije :bih:
Evo i oni tebe selame!

Blues1921
Kontakt:

Post Postao/la Blues1921 » 12 okt 2024, 20:52

AvantiBL je napisao/la:
12 okt 2024, 20:35
zaostrog je napisao/la:
12 okt 2024, 20:21
AvantiBL je napisao/la:
Donekle pošteno i svaka čast. Nije baš isto, jer je ovo stvarno iznad svake mjere. Druga jahanja nisu bila baš ovakva, ali slažem se, princip je isti, dalje su detalji.

Svejedno, ne vidim smisao nikakav. Nemam nikakav problem da Borac napravi super jaku ekipu i da gazi. Ne bi mi bilo mrsko sekunde, kao ni bilo kome drugom, siguran sam. Evo realno je da svi navijaju za Zrinjski u Evropi i da nikome nisu mrski, dok je sve rješavano ok.
Do kada mislite vi, zajedno sa mrziteljima Zeljeznicara, bezobzirno lagati da je Zeljeznicar u periodu svoje dominacije bio i 1% zasticen po bilo kojem osnovu, kao sto ste vi zasticeni danas?
Sarajevski Željezničar.

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 12 okt 2024, 20:54

MocMahale444 je napisao/la:
12 okt 2024, 20:38
Sta ces Bojac je tako navikao u zadnje vrijeme da im se sve poklanja kao pitarima korona titula.
Ipak Bojac je sve presisao.

Nije normalno da sve sudije stimaju Bojcu iz straha od vičenza.
Što ne kažeš štima se kao želji opstanak ili evropa ili licenca

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 12 okt 2024, 20:55

Hahahahahaha, ja ne znam kako se ti ljudi mogu pogledati u ogledalo, a da se bar ne zacrvene...
Svira lik kraj prije isteka nadoknade...
A koliko ono produzi tekmu kad ih Sarajevo nazugi u BL, 13 minuta... :rol: :rol: :rol: :rol:

Jaa lakrdije...

Bravo Velez, svaka cast momci... :bih:

Eh, a tek kakav performans slijedi protiv naseg Zeljkana, sudi Dekan Univerziteta sudijskih kradja i lopovluka,ugledno lice podzemlja i istaknuti kriminalac gos. Kazlagic :rol: :rol: :rol: :rol:

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”