FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

Seyo_TM
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Seyo_TM » 02 apr 2010, 15:17

http://www.myvideo.de/watch/4978019/Blauer_Zug

Evo jos jednom...
Zeljo mi ti se kunemo, da sa tvoje pruge ne skrenemo :mrgreen:
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

rtm86
Kontakt:

Post Postao/la rtm86 » 02 apr 2010, 15:20

Ma dajte ljudi, čemu frka. Činjenica je da iza svakog uspješnog tima stoji jak čovjek ili tim ljudi... Pa Francuzi dadnu gol rukom u barazu i FIFA kaze: No problem. Pa pogledajte samo ovaj evropski rukometni savez: sve sami madjari - kad igramo protiv njih vazne utakmice - prvo nam u prvih 10 minuta islkjuce bitne igrace dvaputa, pa nam ne dadnu registrovat igrača, itd... I ko se sada sjeca toga - niko.Madjari su velicina, a BiH je na novou San Marina. Barcelona i Real imaju sila ljude na vaznim mjestima - mislite da bi bez toga bili najuspjesniji u Spaniji, pa oni i igraju Spansku ligu drugi samo popunjavaju prostor... Itd, itd...

Htio sam reći, ko igra samo na postenje, stalno popusta, ceka da mu drugi sami od sebe dadnu pravdu i zasluzeno, taj propadne (NIJE TO OSOBINA USPJESNIH).. Tako je u sportu, ne pobjedjuju uvijek najbolji, treba imati i srece ( a i malo pomoci od ****). A vi ostali, ljutite se na Nijaza i optuzujte koliko hocete, od toga nema nista, bas kao sto ni nasa repka nema nista od kukanja "sudije su krive,.. uefa nije postena" u slucajevima kada nam oduzmu pravo igranja u Zenici kad je vazna utakmica (protiv Srbije npr.).. itd itd. Mislim da je jasno na sto ciljam :-)
TAKO SE TO RADI U MODERNOM SPORTU...

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 02 apr 2010, 15:30

bistrikboy je napisao/la:Na Grbavici nit je bacen suzavac na teren pa uletio neko (Borac-Celik),nit je neko nokautirao igraca (Borac-sarajevo),nit' je pola tribine uletilo na teren (Borac-Slavija),ovo je PRVI put da se nesto slicno dogodilo na Grbavici,samim tim kazna je uslijedila prema pravilima!
Vidi bistrikboy ja sam vec napisao da bi volio da na grbavici igramo protiv zelje pred punom grbavicom i da to prodje u korektnoj sportskoj atmosferi jer je to praznik fudbala sasvim sigurno.
Naravno sladje bi mi bilo ako dobijemo zelju pred punim stadionom nego pred praznim, a ako izgubimo tad mi je u svakom slucaju krivo bio stadion pun ili prazan.

Sustina je da je ovo bio incident koji je zasluzio suspenziju pa makar na jednu utakmicu, cisto radi jednakih arsina, to bi bilo ispravno da su pravi ljubitelji fudbala koji navijaju za zeljeznicar navijali da se desi. Ovako se opravdano radja sumnja da se sve steli zelji da uzme prvenstvo.
Ja u to ne zelim da vjerujem , ali bem li ga ovakve stvari realno na to mogu da ukazuju.

Sto se mene tiče, ja i da su dvije utakmice neigranja pristao bi da se ta zabrana ocen primjenjivati tek poslije borca.

Ne mozes očekivati od nas da kažemo u redu je da nas kažnjavaju sa praznim stadionom za jednak incident ( necemo sad mjeriti snagu udaraca bem mu misa, znas i sam da je to nebitno) a da drugi prodju samo sa novcanom kaznom, stavi se u poziciju navijaca borca, pa posteno reci sta bi ti osjecao , da li bi ti to izgledalo pravedno?

A onom sto je pitao, borac je kaznjen za svaki incident, nije bilo ni jednog da nije bilo suspenzije, i odmah da kazem sve su kazne bile potpuno opravdane
TREĆI PUT ČASTIMO !

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 02 apr 2010, 15:34

dali je po tebi poštena kazna ( 3000KM ) koju je dobila slavija za one silne incidente koji su bili kad smo s njima igrali u prvoj polusezoni?
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

Strumph_tm87
Kontakt:

Post Postao/la Strumph_tm87 » 02 apr 2010, 15:37

borcev_navijac je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:Na Grbavici nit je bacen suzavac na teren pa uletio neko (Borac-Celik),nit je neko nokautirao igraca (Borac-sarajevo),nit' je pola tribine uletilo na teren (Borac-Slavija),ovo je PRVI put da se nesto slicno dogodilo na Grbavici,samim tim kazna je uslijedila prema pravilima!
Vidi bistrikboy ja sam vec napisao da bi volio da na grbavici igramo protiv zelje pred punom grbavicom i da to prodje u korektnoj sportskoj atmosferi jer je to praznik fudbala sasvim sigurno.
Naravno sladje bi mi bilo ako dobijemo zelju pred punim stadionom nego pred praznim, a ako izgubimo tad mi je u svakom slucaju krivo bio stadion pun ili prazan.

Sustina je da je ovo bio incident koji je zasluzio suspenziju pa makar na jednu utakmicu, cisto radi jednakih arsina, to bi bilo ispravno da su pravi ljubitelji fudbala koji navijaju za zeljeznicar navijali da se desi. Ovako se opravdano radja sumnja da se sve steli zelji da uzme prvenstvo.
Ja u to ne zelim da vjerujem , ali bem li ga ovakve stvari realno na to mogu da ukazuju.

Sto se mene tiče, ja i da su dvije utakmice neigranja pristao bi da se ta zabrana ocen primjenjivati tek poslije borca.

Ne mozes očekivati od nas da kažemo u redu je da nas kažnjavaju sa praznim stadionom za jednak incident ( necemo sad mjeriti snagu udaraca bem mu misa, znas i sam da je to nebitno) a da drugi prodju samo sa novcanom kaznom, stavi se u poziciju navijaca borca, pa posteno reci sta bi ti osjecao , da li bi ti to izgledalo pravedno?

A onom sto je pitao, borac je kaznjen za svaki incident, nije bilo ni jednog da nije bilo suspenzije, i odmah da kazem sve su kazne bile potpuno opravdane
Vidi, ako je borac dobio suspenziju nakon sto je navijac borca udario igraca sarajeva onda bi se moglo raspravljat da li je trebao i zeljo dobit suspenziju. Medjutim, uzelo se u obzir da se na grbavici nikad njie desio ni priblizno takav slucaj a na gradskom stadionu jest. I jos jedna stvar, uzelo se u obzir p.i.c.k.a.s.t.o. ponasanje igraca slavije i glumljenje povrede...
Mnogi od nas za tebe zivote su dali, da sutra zatreba opet bi za tebe pali!

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 02 apr 2010, 15:38

muXmania je napisao/la:dali je po tebi poštena kazna ( 3000KM ) koju je dobila slavija za one silne incidente koji su bili kad smo s njima igrali u prvoj polusezoni?
ja sam ovdje govorio da nije u redu da proivate borac , jer mislim da ima moralno pravo da kaze da nesto nije fer, razloge sam objasnio, znaci sa aspekta borca a ne aspekta slavije.
Da budem poptuno iskren, ja ne znam tačno šta se desilo u Lukavici , da li je bilo ulijetanja u teren i napada na učesnike utakmice?
ne foliram, stvarno ne znam zato ne mogu da sudim o tom incidentu
TREĆI PUT ČASTIMO !

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 02 apr 2010, 15:38

OSIM POZIVA SVE NAVIJAČE SUTRA NA GRBAVICU

Pred sutrašnji duel sa Travnikom šef struke Željezničara, Amar Osim, rekao je da je njegova momčad favorit, ali da ne smije potcijeniti Vezire, te je pozvao navijače da u što većem broju dođu na Grbavicu.

"Utakmica će biti sasvim sigurno dosta teška jer sve što više traje ovaj naš niz nepobjedivosti, to postoji veća mogućnost da isti negdje pukne. Travnik ne igra isto kod kuće i na strani. Neke igrače čak i odmaraju kada igraju kao gosti i to ide nama u prilog, no ne smijemo se opuštati", rekao je Amar Osim i dodao:

"Gledao sam utakmicu Zrinjski - Travnik, dok posljednji njihov duel sa Sarajevom nisam gledao, a pravo da vam kažem nisam niti imao namjeru, upravo iz razloga što su Veziri kod kuće i na strani dvije različite ekipe. Poznajem dobro Travnik i uz dužno poštovanje moram reći da smo mi favoriti. Želio bih da sutra na Grbavicu dođe što veći broj naših navijača, te da nam pomognu da dođemo do nove pobjede."

Šef struke Željezničara i danas je, po ko zna koji put, ponovio da je izlazak u Evropu krajnji cilj, te da ne želi razmišljati o tituli.

"Samo me izlazak u Evropu interesuje. Idemo iz utakmice u utakmicu i sve smo bliže našem jedinom cilju. Znamo koliko nam bodova treba da bi došli do mjesta koje osigurava nastup na evropskoj sceni i iz kola u kolo sve smo bliže tom broju bodova", istakao je Osim.

U sutrašnjem duelu Osim neće moći računati na Mešanovića, dok su ostali igrači Željezničara spremni za utakmicu.

"Jedini koji nije u kombinaciji za sutrašnji duel je Alen Mešanović. Svi ostali su u kombinaciji i još uvijek nisam siguran koji će jedanaest istrčati na teren. Svi koji treniraju mogu se nadati da će istrčati na teren", zaključio je Osim.

Sutra svi na grbavicu ! Samo se nadam da nece kisa padati ma da i to mene nece sprijeciti ali dosta raje oce.

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 02 apr 2010, 15:41

Strumph_tm87 je napisao/la:

Vidi, ako je borac dobio suspenziju nakon sto je navijac borca udario igraca sarajeva onda bi se moglo raspravljat da li je trebao i zeljo dobit suspenziju. Medjutim, uzelo se u obzir da se na grbavici nikad njie desio ni priblizno takav slucaj a na gradskom stadionu jest. I jos jedna stvar, uzelo se u obzir p.i.c.k.a.s.t.o. ponasanje igraca slavije i glumljenje povrede...
nisam ja disciplinska komisija i ne zelim da sudim i ulazim u detalje, ja govorim o principima, i mislim da je radi PRINCIPA svaki navijač željezničara koji istinski želi dobro fudbalu u premijer ligi trebao da kaže zaslužili smo utakmicu pred praznim stadionom, što zbog učada u teren što zbog neprimjerenog skandiranja ( na taj način se najbolje ogradjuje od budala)
TREĆI PUT ČASTIMO !

amarpustahija
Kontakt:

Post Postao/la amarpustahija » 02 apr 2010, 15:44

~ NIKAKVE INTERNET STRANICE , LIVE PRENOSI , SATELITI ! ,

~ SVI SUTRA U DOLINU CUPOVA !!!

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 02 apr 2010, 15:44

imal trening danas i u kolko ?
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 02 apr 2010, 15:46

Odluka je donesena JEDNOGLASNO ako se moronima iz FSRS ne sviđa nek' naguze svoje predstavnike u komisiji,sta me briga,nije Željo Žepče,opustili ste se vi svi proteklih godina kad su nas gazali nogama kako su htjeli,e sto ste gazali - gazali ste,sad to vise ne ide!

Sada kada Željo na gostovanja ne dolazi da primi tricu i ode kuci,neobicno jelde?Odmah nam se stima,e pa ne moze tako...

Sutra svi u na Grbavicu!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

plava_pruga
Kontakt:

Post Postao/la plava_pruga » 02 apr 2010, 15:49

19TM87 je napisao/la:imal trening danas i u kolko ?
i ja bi volio da znam iako mislim da je u 7 ali nemoj mi vjerovati :)
G A Z I
Željo sve do pobjede

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 02 apr 2010, 15:55

plava_pruga je napisao/la:
19TM87 je napisao/la:imal trening danas i u kolko ?
i ja bi volio da znam iako mislim da je u 7 ali nemoj mi vjerovati :)
vrlo vjerovatno...jer posljednji trening pred utakmicu bi trebao biti u vrijeme kad se igra tekma
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 02 apr 2010, 15:56

bistrikboy je napisao/la:Odluka je donesena JEDNOGLASNO ako se moronima iz FSRS ne sviđa nek' naguze svoje predstavnike u komisiji,sta me briga,nije Željo Žepče,opustili ste se vi svi proteklih godina kad su nas gazali nogama kako su htjeli,e sto ste gazali - gazali ste,sad to vise ne ide!

Sada kada Željo na gostovanja ne dolazi da primi tricu i ode kuci,neobicno jelde?Odmah nam se stima,e pa ne moze tako...

Sutra svi u na Grbavicu!
Ako je to odgovor meni, našao si navijaču kojeg kluba ćeš to pričati!
Pravo smo prejaki bili sve ove godine , a bogami ni sada nismo nešto u tom istom savezu.

Čak i mi napadamo te kako to kažeš morone iz FSRS, ali ja kažem da nije pošteno da vi ovdje prozivate Borac
TREĆI PUT ČASTIMO !

sladoled
Kontakt:

Post Postao/la sladoled » 02 apr 2010, 15:57

[email protected] - e-mail regulatorne agencije za komunikacije, ako neko ima volje i vremena neka prijavi one tekstove iz medija iz rs-a

[email protected] - e-mail fk zeljeznicara takodjer ako neko ima volje i vremena mogao bi upozoriti ljude iz kluba na medijsku kampanju koju vodi nekoliko medija i pojedinaca protiv naseg kluba, a oni bi onda trebali saopštenjem za javnost i konkretnim potezima zestoko da reaguju da se ta kampanja pokusa zaustaviti na civiliziran nacin

ja nemam dovoljno vremena, i jos da kazem da nijaz nije nikakav mesar niti kriminalac vec je covjek magistar - ono sto oni koji su pisali protiv njega nikad nece biti

bilo bi dobro da prestanemo sa pricom o onome sto je proisteklo iz utakmice sa slavijom i okrenemo se narednim izazovima

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 02 apr 2010, 16:01

sladoled je napisao/la:[email protected] - e-mail regulatorne agencije za komunikacije, ako neko ima volje i vremena neka prijavi one tekstove iz medija iz rs-a

[email protected] - e-mail fk zeljeznicara takodjer ako neko ima volje i vremena mogao bi upozoriti ljude iz kluba na medijsku kampanju koju vodi nekoliko medija i pojedinaca protiv naseg kluba, a oni bi onda trebali saopštenjem za javnost i konkretnim potezima zestoko da reaguju da se ta kampanja pokusa zaustaviti na civiliziran nacin

ja nemam dovoljno vremena, i jos da kazem da nijaz nije nikakav mesar niti kriminalac vec je covjek magistar - ono sto oni koji su pisali protiv njega nikad nece biti

bilo bi dobro da prestanemo sa pricom o onome sto je proisteklo iz utakmice sa slavijom i okrenemo se narednim izazovima
drugar moras da se informises prije nego nesto napises, RAK nije nadlezan za stampane medije, samo elektronske , zato i postoi zuta stampa kao sto je PRES npr ili raznorazne Slobodne Bosne i Dani i da ne nabrajam, a ne postoje zute televizije ili makar ne bi smjele da postoje
TREĆI PUT ČASTIMO !

sladoled
Kontakt:

Post Postao/la sladoled » 02 apr 2010, 16:08

ok izvinjavam se moja greska ali ovaj drugi dio posta jos uvijek vrijedi
mada mi nije jasno da neko moze pisati sta pozeli vrijedjati i omalozavati koga hoce
a da ne postoji nacin da se sankcionise osim tuzbe

ja-hordas
Kontakt:

Post Postao/la ja-hordas » 02 apr 2010, 16:16

...ko je upratio ja sam napisao prije novcane kazne za zelju da je bolje da vas kazne zabranom,jer da su vas kaznili zabranom prisustva gledaoca to bi bilo jednu tekmu,vise nebi sigurno i onda bi svi bili zadovoljni pa i vi...priznajte,a sad ce se ova sramota od ljige nastaviti zasjedanjem raznoraznih komisija sto vezano za vasu kaznu,pa zbog usranog gavarica i sl.a ni na jednoj od tih istih komisija nije donesena prava odluka...

wanted
Kontakt:

Post Postao/la wanted » 02 apr 2010, 16:17

muXmania je napisao/la:dali je po tebi poštena kazna ( 3000KM ) koju je dobila slavija za one silne incidente koji su bili kad smo s njima igrali u prvoj polusezoni?
ja sam ovdje govorio da nije u redu da proivate borac , jer mislim da ima moralno pravo da kaze da nesto nije fer, razloge sam objasnio, znaci sa aspekta borca a ne aspekta slavije.
Da budem poptuno iskren, ja ne znam tačno šta se desilo u Lukavici , da li je bilo ulijetanja u teren i napada na učesnike utakmice?
ne foliram, stvarno ne znam zato ne mogu da sudim o tom incidentu
Potpuno si iskren kad kazes da ne znas sta se desilo u Lukavici ha? ;)
E moj pasha...pa ta ista utakmica je bila prenosena i moglo se sve lijepo vidjeti, a i pisalo se danima o tome, ali ne, ti ne znas sta se tamo desilo, jer je to Slavija...ista ova Slavija koja sada tako lijepo sluzi vama u cijeloj ovoj kampanji protiv Zelje. Zato se vjerovatno ne sjecas ;)
«My bond with Juventus is very strong and I have a love for this club that goes beyond many other considerations. It’s no coincidence I stayed this year even after some difficult moments.»Alessandro Del Piero

amarpustahija
Kontakt:

Post Postao/la amarpustahija » 02 apr 2010, 16:18

Sta bi ' sa ovim zeljo tv ? gdje je 12 epizoda ? : D

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.