I treba da mjenja formacije, 100 % podrska, kad vidis da ne ide, treba imati uigrane dvije tri formacije a ne udarati jedno te isto a ne ide. Ne kontam samo ove znalce kojima to kao smeta.Vanja8 je napisao/la: ↑01 sep 2024, 17:25GalileoGalilei je napisao/la: ↑01 sep 2024, 15:00Zekić je fleksibilan, tu mu je jedna od jačih karakteristika. Zna i ne libi se promijeniti tri formacije u toku jedne utakmice. To mu je velika prednost, isto tako i same izmjene kad vidi da nešto ne ide. Tako da su te formacije manje bitne generalno.![]()
![]()
![]()
Zato se igraci pitaju medjusobno " Sta sad igramo "...![]()
Ovo je nezapamceno sta lik radi, mijenja formacije ko eure u KM...![]()
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
U novi boj ...
Pa normalno je da ce se pitati ”sta sada igramo” kada uvodi nove igrace da bi im ovi rekli sta im je pri ulazku u igru rekao trner. To je svugdje normalno kad se mjenja formacija pri izmjenama samo nama nije jer nismo navikli na to. Ne generalno mi kao FKS nego generalno u ligi ni jedan trener to ne radi pa je zato i cudno. Bit ce ovo sve odlicno kad se uigramo i kad tacno znas sta se igra kad ulaze zamjeneVanja8 je napisao/la: ↑01 sep 2024, 17:25GalileoGalilei je napisao/la: ↑01 sep 2024, 15:00Zekić je fleksibilan, tu mu je jedna od jačih karakteristika. Zna i ne libi se promijeniti tri formacije u toku jedne utakmice. To mu je velika prednost, isto tako i same izmjene kad vidi da nešto ne ide. Tako da su te formacije manje bitne generalno.![]()
![]()
![]()
Zato Zekic i jest najbolji trener trenutno u ovoj ligi.Vanja8 je napisao/la: ↑01 sep 2024, 17:25GalileoGalilei je napisao/la: ↑01 sep 2024, 15:00Zekić je fleksibilan, tu mu je jedna od jačih karakteristika. Zna i ne libi se promijeniti tri formacije u toku jedne utakmice. To mu je velika prednost, isto tako i same izmjene kad vidi da nešto ne ide. Tako da su te formacije manje bitne generalno.![]()
![]()
![]()
Nije ogranicen, razumije fudbal i vidi kad nesto ne ide. A kad ne ide mijenjas, a hvala Bogu kad god je promijenio pogodio je.
Ostali treneri su ograniceni, ako nesto ne ide nemaju odgovor na to i pusiona.
Slicno s Rozmanom prosle sezone bez mudq citavu sezonu i onda promijeni na 3-5-2 i proigramo.
Tako je. Znate vi koliko se zalaze, ali ZZ budala, uzima ga Brazilac na emocije, zato mu igra i ima povjerenje u njega.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑01 sep 2024, 17:14Renan ni klupu ne zasluzuje nego tribine zbog nezalaganja.Kyeremeh je medju 5 nasi najbitniji igraca,kakva klupa
Turkes mora poceti sljedecu.
Btw, sav hejt prema Renanu je krenuo od mahalskih da cuga, kocka, lumpuje... Pa kad ste ga svi vidjeli u tim "nedjelima" sto ga niko ne uslika, evo ja cu do Uorave i ZZ dostaviti slike...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Bila je slika sa Mustafićem iz aque oko nove godine, bila je iz kfca/basha.NazorUso je napisao/la: ↑01 sep 2024, 18:01Tako je. Znate vi koliko se zalaze, ali ZZ budala, uzima ga Brazilac na emocije, zato mu igra i ima povjerenje u njega.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑01 sep 2024, 17:14Renan ni klupu ne zasluzuje nego tribine zbog nezalaganja.Kyeremeh je medju 5 nasi najbitniji igraca,kakva klupa
Btw, sav hejt prema Renanu je krenuo od mahalskih da cuga, kocka, lumpuje... Pa kad ste ga svi vidjeli u tim "nedjelima" sto ga niko ne uslika, evo ja cu do Uorave i ZZ dostaviti slike...
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
- Kontakt:
Nema ko meni sta pricati jer znam sta vidimNazorUso je napisao/la: ↑01 sep 2024, 18:01Tako je. Znate vi koliko se zalaze, ali ZZ budala, uzima ga Brazilac na emocije, zato mu igra i ima povjerenje u njega.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑01 sep 2024, 17:14Renan ni klupu ne zasluzuje nego tribine zbog nezalaganja.Kyeremeh je medju 5 nasi najbitniji igraca,kakva klupa
Privatni zivot i price me ne zanimaju ja od februara pisem da ne trci nikako i ne zalaze se na terenu.Nije niko budala.Ispucao je sav kredit i vrijeme je da se smiri malo.Nek pogleda kretnju drugi napadaca i kako momci ginu.Prvi Guliashvili koji trci i za sebe i za njega
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Domagoj Antolić došao u Lokomotivu. Da ovo nije znak da Mudražija ide? 

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
Evo ga u prvoj postavi protiv Varaždina. Ne ide on niđi. 

Oproštajna

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Zato i jeste smijesno, to sto je u danasnjem fudbalu normalno, kod nas je kao rebus, jednostavno igracima je to novitet i treba vremena da se naviknu...ubipara je napisao/la: ↑01 sep 2024, 17:36Pa normalno je da ce se pitati ”sta sada igramo” kada uvodi nove igrace da bi im ovi rekli sta im je pri ulazku u igru rekao trner. To je svugdje normalno kad se mjenja formacija pri izmjenama samo nama nije jer nismo navikli na to. Ne generalno mi kao FKS nego generalno u ligi ni jedan trener to ne radi pa je zato i cudno. Bit ce ovo sve odlicno kad se uigramo i kad tacno znas sta se igra kad ulaze zamjeneVanja8 je napisao/la: ↑01 sep 2024, 17:25GalileoGalilei je napisao/la: ↑01 sep 2024, 15:00Zekić je fleksibilan, tu mu je jedna od jačih karakteristika. Zna i ne libi se promijeniti tri formacije u toku jedne utakmice. To mu je velika prednost, isto tako i same izmjene kad vidi da nešto ne ide. Tako da su te formacije manje bitne generalno.![]()
![]()
![]()
To je u nasoj ligi radio samo Jakirovic i Nermin Basic je to poskusao kod gurbeta, ali ga je kostalo glave sa Mekicem, Stilicem, Krpicem...

Gdje je onaj što je sletio jutros
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Eno, neko ga jednom u Bashu vidio pa je zbog toga propo.NazorUso je napisao/la: ↑01 sep 2024, 18:01Tako je. Znate vi koliko se zalaze, ali ZZ budala, uzima ga Brazilac na emocije, zato mu igra i ima povjerenje u njega.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑01 sep 2024, 17:14Renan ni klupu ne zasluzuje nego tribine zbog nezalaganja.Kyeremeh je medju 5 nasi najbitniji igraca,kakva klupa
Momak jednostavno nije psihicki tu i nadati se da ce ga Zekic uzdici.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Zato sto je dobar trener. Ne sjećam se kad sam gledao da se trener ne libi preskacemo linije dugim loptama. Kad ne ide, barem onda preskači. Tu smo možda i najopasniji zbog Gulishe, Keremije i RenanaVanja8 je napisao/la: ↑01 sep 2024, 17:25GalileoGalilei je napisao/la: ↑01 sep 2024, 15:00Zekić je fleksibilan, tu mu je jedna od jačih karakteristika. Zna i ne libi se promijeniti tri formacije u toku jedne utakmice. To mu je velika prednost, isto tako i same izmjene kad vidi da nešto ne ide. Tako da su te formacije manje bitne generalno.![]()
![]()
![]()
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Gdje je onaj brat što je pisao kako Željo dovede Odinaku a mi Unušića
Crnjo izgubljen, ne zna jel pošo il došo, Bruno je za njega Cafu

Crnjo izgubljen, ne zna jel pošo il došo, Bruno je za njega Cafu
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
-
- Kontakt:
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Na današnji dan prije 3 godine je zvanično Ismir postao većinski vlasnik.
Zadnja izmjena: GospodinIzSarajeva, dana/u 01 sep 2024, 19:47, ukupno mijenjano 1 put.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
U19
Sloga - FKS 0-5
Merdžanović Emman 5', 66'
Koso Bakir 9', 64'
Tiro Ahmed 30'
Sloga - FKS 0-5
Merdžanović Emman 5', 66'
Koso Bakir 9', 64'
Tiro Ahmed 30'
- luckystrike
- Kontakt:
Mislim da je 19.9.2021. bila skupština.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑01 sep 2024, 19:46Na današnji dan prije 3 godine je zvanično Ismir postao većinski vlasnik.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Naknadno se to ozvaničilo na skupštini, ali 1.9.2021 je zvanično objavljeno da je sve dogovoreno.luckystrike je napisao/la: ↑01 sep 2024, 19:55Mislim da je 19.9.2021. bila skupština.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑01 sep 2024, 19:46Na današnji dan prije 3 godine je zvanično Ismir postao većinski vlasnik.
Odnosno, možda je i 31.8 bio, ybg nisam sad siguran

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka