Alucard je napisao/la:Eh sad je veliko pitanje da li takvo nešto uopšte ima u BiH, ne vjerujem da ima ni u bojama Uniteda, Barce ili slično a kamoli jednog Citya koji nije ni blizu ovih velikih. Boga pitaj šta će im pojedinci slati, odnosno kakve slikeMostaracVelezovac je napisao/la:neki bar/pub/kafic ili trg ili sta ja znam u BiH ce imati svoju reklamu na Man City websajtu - da bi Citijevi navijaci u posjeti Balkanu znali da tu mogu da svrate i navijaju.
Druze, ne traze oni boje Man. Citija. Ne traze oni Manchester City navijacki klub u BiH ili tako nesto. Oni samo traze mjesto gdje raja dodje i gleda utakmice kad Dzeko igra (na primjer) ili kad reprezentacija igra. Pa USA i Engleskoj imas te "sports barove" - obicna kafana sa TVom gdje raja zna da je prenos utakmice uvijek tu.
Samo sto su oni, za razliku od nas, bolje upoznati s nama nego mi s njima pa oni znaju da u BiH svak ziv prati kad Dzeko igra. Stoga pitaju "daj nam jednu od lokacija gdje znamo da raja gleda tekme, tako kad Machester City igra da nas navijac u prolazu moze da svrati i da zamoli da mu upale tekmu"... To je sve.