FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Ferplejko
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Ferplejko » 29 sep 2014, 09:45

Mislim da je ova utakmica u BL presudna za ovu sezonu i u smislu samopouzdanja i u smislu rezultata-cilja plasmana u Evropu. I borac se digao u formi i bice nam direktan kandidat za pozicije 3-5 (sto je nasa realnost) tako da se mora gore 120% dati od svojih mogucnosti.

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 29 sep 2014, 09:47

Bravo momci,fino receno :) Da jos samo dodam da mi dobijamo najgluplje kartone na svijetu, najvise zbog price,mahanja rukama i to. Pa daj napravi faul kako Bog zapovjeda,prekini kontru, pa dobij zuti normalan.. A sto se Seje tice,fakat je frajer zna bespotrebno peglat i glupe faulove pravit a tek sto voli simulirat to je cudo jedno :D :D
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 29 sep 2014, 09:53

rodom s Mejtaša je napisao/la:Ma ja, ali odakle onaj njihov zna da je to Sejo (znaš li onaj vic "a ja nisam Sejo" :D ) i da ako mu priđe bliže da je gotovo. Konta frajer ako mu priđem proće me. Slično i za Tomića. Ali ako se sjetiš šta smo mi od njih primili na Koševu. Ne pamtim kad je lopta (i to upućena iz očaja samo da ne ode u gol aut) prošla golmanu i kroz ruke i kroz noge kao Hadžiću onu noć, a drugi go čist offside.
ne pije to "ako mu priđem proće me" vode kad je on već u šesnaestercu, u čistoj situaciji i namješta se kako hoće. moraš mu prići. ono je kritična reakcija, cijele odbrane, kad onako pustiš da se neko namjesti na 12m sam kao duh primićeš ga i u drugoj centar.

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 29 sep 2014, 09:56

Poslije Borca dati šansu Kjosevskom, a što da ne baciti ga u vatru i u BL, nije sad da imaju neke extra jake ofanzivne igrače
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 29 sep 2014, 10:00

od ovakvog marijana kakav je sad on sigurno nije lošiji. od "pravog" sigurno jeste, sad je na struci hoće li više i do kada čekati tog pravog.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 29 sep 2014, 10:54

Bod u BL bi bio golem u borbi za titulu.
Moramo dati 12% snage da dodemo do njega.

CARSON

Post Postao/la CARSON » 29 sep 2014, 11:01

terabajt je napisao/la:Bod u BL bi bio golem u borbi za titulu.
Buraz tvoje postove sam uvijek volio procitati ali ovo sto si napisao za TITULU :crazy: :crazy: :crazy:
ja ti kazem da do kraja prvenstva necemo imati vise od dvije pobjede
nama je 4 mjesto plafon

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 29 sep 2014, 11:10

Mislim da do kraja sezone mozemo osvojiti 12 bodova od mogucih 18... BL remi, Travnik remi, pitari remi, ostalo pobjede...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 29 sep 2014, 11:10

CARSON je napisao/la:
terabajt je napisao/la:Bod u BL bi bio golem u borbi za titulu.
Buraz tvoje postove sam uvijek volio procitati ali ovo sto si napisao za TITULU :crazy: :crazy: :crazy:
ja ti kazem da do kraja prvenstva necemo imati vise od dvije pobjede
nama je 4 mjesto plafon
Dvije pobjede do kraja prvenstva :urnebes: :urnebes: :urnebes: :lol: :lol: :lol:
Kako samo ljudi podcijenjuju ovu ekipu to nije normalno.I onda se neko naziva navijacem Želje
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 29 sep 2014, 11:19

shzna je napisao/la:Poslije Borca dati šansu Kjosevskom, a što da ne baciti ga u vatru i u BL, nije sad da imaju neke extra jake ofanzivne igrače
Ma gdje ces maksuma staviti da ti brani gdje cetnik orgija na tribini svih 90 min...

To bi bila velika usluga za Borac.

Ja iskreno ne znam kako pojedini ne svate da Marijan nije branio godinu dana i da je suludo bilo pustiti Loncarica i staviti Marijana na goi, golmana koji je izgubio radnu naviku, i trebat ce dosta dok se to vrati.

Drugi problem, koji je po meni cak i veci od prvog, jer se ovaj gore moze samo poboljsavati iz utakmice u utakmicu, jeste totalna ne uigranost odbrane i nemogucnost ekipe da zadrzi cist rezultat do kraja utakmice.

Tj, vodima 2:0, imamo sve u nogama i onda pad, pad i pad.
Jace ekipe su to iskoristile, slabije nisu a pojedine su mogle.

Zbog toga, ova odbrana treba prvenstveno dvojicu iskusnih igraca koji ce to dole rukoviditi.

Dobra stvar, sto se realizacija strahoviti popravila, ali bila je to bolest koja se dugo vugla zaista, jos od prosle sezone.
tako da, ekipi treba vremena, i bice ovakvih jos dosta utakmica, a ovaj dvocem sa Sirokim je dosao u pravo vrijeme, jer protiv jake ekipe se greske uocavaju i popravljaju.

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 29 sep 2014, 11:23

Utakmica sa Kjosevskim bi bila hajd da kažemo mač sa dvije oštrice, ali puno više bi mogli dobiti nego što bi izgubili. A izgubiti možemo i sa Marjanom
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 29 sep 2014, 11:27

" " & - " $ $ " у првенству. ? $ ? " $, то - " & $ ' $ у $ на " $. ? ' " " $ ' " " " у & ?.

? $ - $ & 4 " у ' ? $ 6 (?, $, " " ?) а " сарајева је " $ ", $ је у тој " све -. ' 14 $ & " ? 6 ".

% се " &, е ту & & у $ па % $. " $ " " ', & $ " % " $ у & раној ".

а " & " ? 600. " у " ?. $ & 599 " је 322 $, 113 " " 164 пораза. са " 1079 $ се ? на $ ' уза сарајева, " " " & $ ? / ? ?.

сретно " у & ?...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 29 sep 2014, 11:42

Vidim bacate neke kalkulacije. Rano je oko toga pričati pravo. Treba igrati kao i do sada od tekme do tekme.
Ja ću vam samo reći da je do sada za Evropu bilo dovoljno tj da je skoro pa sigurica oko 60 bodova. Eh sad ako uzmemo u obzir da je ekipa potpuno nova i trenr novi i sve ja sam na početku rekao da ću na polusezoni biti zadovoljan sa 28. Sve preko toga je extra extra extra. Ispod toga bi bio nezadovoljan a pogotovo ako sad uzmemo u obzir da imamo već 20. Gledajući samo narednih 6 tekmi od 9-12 bodova je mjera, preko toga vrh a ispod toga nisam zadovljan. Otprilike to znači da bi mi sa mjerom u narednih 6 tekmi bio extra zadovoljan polusezonom :) Manite se priče o tituli i sl. Idemo od tekme do tekme.

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 29 sep 2014, 12:00

Letite previše, već se o borbi za titulu priča, a prije 5 kola "jadni mi, ako u Evropu odemo, biće super" itd., može ova ekipa da nas obraduje, al' polako, ako izgubimo od Borca, biće "nemamo pojma, limitirana ekipa, Adžeme odlazi", ne valja biti preoptimističan, dajte prvo da ne izgubimo ove dvije utakmice (a biće teško), pa onda dalje, ne letite pred rudu...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 29 sep 2014, 12:02

Ko prica o titulama, klincima, palcima... Pricamo koliko mozemo u preostalih 6 kola do kraja, kakva su ocekivanja i to... Mi nemamo jos ni 10% sansi za titulu... Na polusezoni cemo vidjeti gdje smo, sta smo, hoce li neko otici, hoce li neko doci, ima li sta od sponzora, itd.
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 29 sep 2014, 12:03

Široki Brijeg - Željezničar

Live stream: Hercegovina live
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

CARSON

Post Postao/la CARSON » 29 sep 2014, 12:05

anonimni je napisao/la:Letite previše, već se o borbi za titulu priča, a prije 5 kola "jadni mi, ako u Evropu odemo, biće super" itd., može ova ekipa da nas obraduje, al' polako, ako izgubimo od Borca, biće "nemamo pojma, limitirana ekipa, Adžeme odlazi", ne valja biti preoptimističan, dajte prvo da ne izgubimo ove dvije utakmice (a biće teško), pa onda dalje, ne letite pred rudu...
Ma buraz kakva TITULA t svaki ozbiljniji navijac Zelje je toga svjestan ,pored toga sto nam djeca igraju i sto nam je fond igraca siromasan momci nisu plate primili tri mjeseca :crazy: :crazy:

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 29 sep 2014, 12:06

anonimni je napisao/la:Letite previše, već se o borbi za titulu priča, a prije 5 kola "jadni mi, ako u Evropu odemo, biće super" itd., može ova ekipa da nas obraduje, al' polako, ako izgubimo od Borca, biće "nemamo pojma, limitirana ekipa, Adžeme odlazi", ne valja biti preoptimističan, dajte prvo da ne izgubimo ove dvije utakmice (a biće teško), pa onda dalje, ne letite pred rudu...
ја " ' $ је ? " сан, ? & " $ " ?. " ' у ? (? & " 2011/12) " ? $ ова " ' $ ове % ", ? & " $ & ? ", $ " " %. ? $ је ' & ? ' 3-4 на & сезоне. ? % " " " $, то - % $ " $ европу. ? се, не & ? $ $, ? " $ $ & % " $ " $ " /...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

CARSON

Post Postao/la CARSON » 29 sep 2014, 12:09

Baja_Zvjerka je napisao/la:Ko prica o titulama, klincima, palcima... Pricamo koliko mozemo u preostalih 6 kola do kraja, kakva su ocekivanja i to... Mi nemamo jos ni 10% sansi za titulu... Na polusezoni cemo vidjeti gdje smo, sta smo, hoce li neko otici, hoce li neko doci, ima li sta od sponzora, itd.
Evo upamti ovaj post do kraja da necemo imati vise od dvije pobjede.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 29 sep 2014, 12:19

prije se bar čekao kiks da se nešto sere. a sad se više i ne čeka.

niko ne kaže da nema propusta i da nema mjesta za napredak, čak štaviše. ali brate, hajmo malo reći i šta valja. znate vi koji ste, vi koji u svemu samo vidite ono loše. a obzirom na objektivne okolnosti, odrađen je vrlo, vrlo dobar posao.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: MrkiMedo, xFrAg i 14 gostiju.