Po rezultatima 14.09.2024

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ovaj je zadužen za društvene mreže i marketing, brazilac je, došao je ja mislim u paketu sa Renanom
Mozda ko Guli bude, kad se vrati najbolji igracfeniksptica je napisao/la: ↑04 sep 2024, 11:24Taman kad je covjek krenuo davat znakove života...ode
Napisi ime slobodno vidim da znas znanjeAngelDiMaria je napisao/la: ↑04 sep 2024, 11:46Htjeli su kobiljara medjutim on se nadao da cr ga zvat u radnicki kad mu je to propalo uzeo posusje. Ovo sto ce nam doci igraca je duplo bolje od njega
E sad se plašim ako je duplo bolji od Kobiljara to je daleko od onoga što nam treba.AngelDiMaria je napisao/la: ↑04 sep 2024, 11:46Htjeli su kobiljara medjutim on se nadao da cr ga zvat u radnicki kad mu je to propalo uzeo posusje. Ovo sto ce nam doci igraca je duplo bolje od njega
Šalio sam se
Ovo je totalno ocekivano.juka55 je napisao/la: ↑04 sep 2024, 10:02https://fksarajevo.ba/vijesti/matanovic ... varda/6957
malo neočekivano, ali ok...
Očekivano je ako će doći adekvatne zamjene/pojačanja.
Igrači koji idu i nisu igrali.feniksptica je napisao/la: ↑04 sep 2024, 12:07Pa neočekivano je iz razloga da sad osim kvaliteta nemamo ni kvantiteta
Trenutno korisnika/ca: boki86, Burberry46, MokraKifla, N3R3D, Pitaristok, Proximic, Rodman, Rule_hz, striktnosarajevski, ŠTA_JE i 95 gostiju.