Ako niste eksperti (a vidim da niste), onda budite ono sto Klubu treba, navijac! I dajte podrsku, a ne samo konstantno kritikovanje.
Joj sunce jutros
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Zukanovic je napisao/la:Ja samo gledam na FKS i radim za FKS. Bulic i Jesic su prijatelji bili prije sarajeva nista vise.
Tom prijatelju Bulicu mladjem reci da malo smiri i sebe i sta priča i kome prica da nebi dobio mali po p.ičci malenoj.Zukanovic je napisao/la:Ja samo gledam na FKS i radim za FKS. Bulic i Jesic su prijatelji bili prije sarajeva nista vise.
Mislim da je otkazano zbog povrede.paulus je napisao/la:Nema Cimija na spisku al tu su dva Susica i onaj iz eskinecega i Prcic iz serije B . Repka je opet leglo menadjerskih naloga. Ja sam tolike nade polagao da ce Cimija gurat i da ce postat jedan od vrhunskih igraca jer je radnik momak i ima talent, al jok. Ajde danas ako nista da oderemo kukavce bice mi lakse .
Zamisli tek onda kuknjave hahahahahaha. Ja bi volio da ih sataremo jedno 3 0 tu sampionsku ekipu .Majkl je napisao/la:Da nam hoce Valjic svirati penal ,volio bi nego pare,Samo penal po mogucnosti nepostojeci
paulus je napisao/la:Zamisli tek onda kuknjave hahahahahaha. Ja bi volio da ih sataremo jedno 3 0 tu sampionsku ekipu .Majkl je napisao/la:Da nam hoce Valjic svirati penal ,volio bi nego pare,Samo penal po mogucnosti nepostojeci
I to u 97. minuti. I jos da ga ofulamo i onda da naleti Amer i iz ofsajda dadne gol rukomMajkl je napisao/la:Da nam hoce Valjic svirati penal ,volio bi nego pare,Samo penal po mogucnosti nepostojeci

BernardBarnjak je napisao/la:Važi li danas godišnja?
yes of course.BernardBarnjak je napisao/la:BernardBarnjak je napisao/la:Važi li danas godišnja?
Hvala lijepa!molotovljev je napisao/la:yes of course.BernardBarnjak je napisao/la:BernardBarnjak je napisao/la:Važi li danas godišnja?
miky_hz je napisao/la:Slazem se sa tim sastavom,samo što mislim da će Bekic na stranu i prije Denija i prije Harbe.Naravno to nije i moja želja jel stvarno Amer nije neko ko će igrati po strani i muka mi je više od tih pokušaja unazad 5 godina kad smo gledali igrače od Krpica,Karica pa i Krste i još nekih kako ih se stavlja po tim pozicijama i to nikad nisam razumio.Ako je spic stavi ga na špica ako ima bolji od njega na špicu pa neka ga na klupi,vako se gura na pogrešno mjesto hem što zavalis nas zavalis i samog igrača .
Vec smo napisali 5, 6 puta pa sam mislio da si procitaoBernardBarnjak je napisao/la:BernardBarnjak je napisao/la:Važi li danas godišnja?
Trenutno korisnika/ca: Ammko99, Laganini1986 i 35 gostiju.