FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Valter
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Valter » 02 okt 2014, 13:38

Pogledajte kod drugog gola kako br.44 (Eldar Hasanović) ide sramotno indolentno na Wagnera i ovaj bez problema ulaz u 16 metara. Ali kamo sreče da je on onakav bio samo jučer. Da li ovi naši fudbaleri uopšte doručkuju, tako su naki tromi i bezvoljni. Moje je mišljenje da mladost treba da grize i dokazuje se, ako neće tada kada će. Bučana mnogi kritikuju i istina je da zna često griješiti. Međutim što se borbenosti tiće, on je za ove naše mlade mlakonje terminator.

mumin
Kontakt:

Post Postao/la mumin » 02 okt 2014, 13:45

Adviser je napisao/la:[youtube][/youtube]

Jučer sam govorio da treba sačekati neki video izvještaj ... mislio sam da je Bogdanović kriv i kod prvog gola al´, nije on 100%, on je u sredini bio! Vraćao sam snimak par puta al´, ne mogu nikako da skontam ko je pored Wagnera. U početku, zbog broja, mi se učinilo da je Turković al´, malo je vjerovatno da se on zadesi na tom mjestu a i visinom su tu negdje Wagner i ovaj, što bi sa Turkovićem bila ogromna razlika u visini. Može li bit´da je ovo mladi Hadžiahmetović? Ako je on ne možemo mu ništa zamjerit´!
Stanic je pored vagera kod prvog gola. Dio krivice eje na Stanicu a veci dio na ovim igracima sto s pustili da lik se namjesta za centarsut. Volio bi vidjeti Kosorica na zadnjem veznom. Mislim da bi on to mogo odigrat. Dosta me podsjeca na slucaj sa niemom kad je ovaj ispado na mjestu stopera, a kad je zaigro na zadnjem veznom pun pogodak. I mislim da protiv jacih ekipa moramo igrat sa jos jednim igracem u sredini na ustrb napada.
http://www.youtube.com/watch?v=i4udWjudsSQ
Dvadeset i prve..nastala je ljubav..odkad znam za njega..ne zelim nista drugo..jer Želju volim ludo..

fkzeljeznicarba
Kontakt:

Post Postao/la fkzeljeznicarba » 02 okt 2014, 13:59

U nedjelju od 17 sati protiv Borca, glavni sudija Jakupović

http://fkzeljeznicar.ba/u-nedjelju-od-1 ... vic/11909/" onclick="window.open(this.href);return false;

Adviser
Kontakt:

Post Postao/la Adviser » 02 okt 2014, 14:05

terabajt je napisao/la:Treba nama igrač tipa nyeme.
Slažem se al´, džaba da se lično Nyema vrati kad´ tu "mora" igrati Dado ... Ništa nebi dobili! Evo ovaj Asanović, s´ kojim će vjerovatno potpisati, može igrati zadnjeg veznog, na tom je mjestu i počeo igračku karijeru. Siguran sam da neće odigrati niti jednu utakmicu na tom mjestu!

@Valter To za Hasanovića sam i ja ranije govorio. Mi imamo svaku utakmicu dva centralna vezna čiji je primarni cilj defanziva a oni ne mogu uzeti niti jednu loptu u duelu. Tomu redovno otresu, Dado samo trčkra oko igrača, Hasanović stoji ... :(

@mumin Može bit´da je Stana. To za Kosorića nije loša ideja, samo, sumnjam da ćemo to nekad vidjet´ zbog iste situacije kao što je gore za Nyemu navedeno.
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.

CARSON

Post Postao/la CARSON » 02 okt 2014, 14:19

Najvise sto me raduje nakon ovog poraza sto smo svi nekako to normalno prihvatili i tacno znamo koliko je ova ekipa kvaliteten ,ono sto me boli jest da je siroki izasao u kombinovanom sastavu i opet nas hladno dobio :crazy: :crazy:
Tuzno ali istinito opet smo dosli u jednu tesku situaciju.
Nego bilo je price da cemo igrati sa OLIMPIJOM zanima me imli ist od ovoga ? sam nas Izet moze izvaditi.

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 02 okt 2014, 14:22

Sto prije shvatimo da mi prije zimske pauze bolje nemamo, bice nam lakse. Jednostavno mislim da je u nedjelju utakmica koja ce pokazat na cemu smo. Protiv jednako kvalitetne i motivisane ekipe. U istom smo rangu trenutno. Moze presudit jedna "frljoka", nadam se u Avdukicevoj mrezi.
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 02 okt 2014, 14:27

fkzeljeznicarba je napisao/la:U nedjelju od 17 sati protiv Borca, glavni sudija Jakupović

http://fkzeljeznicar.ba/u-nedjelju-od-1 ... vic/11909/" onclick="window.open(this.href);return false;
Pa jel moguće da nam tekmu protiv Borca sudi ovaj deb.il koji nas uvijek ošteti al' baš uvijek. Je.bem ja ovim iz saveza majku majcinu, ****.la ih reprezentacija više, posvetite malo pažnju i domaćem šampionatu,istjerajte više ove glu.pane i potkupljive ljude tipa ovog jakupovića,paradžika i tako tih bolida kojima je jedini cilj da oštete neku ekipu umjesto da normalno sude bez natezanja za bilo koju ekipu..
Izvinjavam se malo na riječniku,nisam kocijas ali sam se nenormalno iznervirao kad sam vidio da nam jakupović sudi tako bitnu utakmicu..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 02 okt 2014, 14:46

Valter je napisao/la:Pogledajte kod drugog gola kako br.44 (Eldar Hasanović) ide sramotno indolentno na Wagnera i ovaj bez problema ulaz u 16 metara. Ali kamo sreče da je on onakav bio samo jučer. Da li ovi naši fudbaleri uopšte doručkuju, tako su naki tromi i bezvoljni. Moje je mišljenje da mladost treba da grize i dokazuje se, ako neće tada kada će. Bučana mnogi kritikuju i istina je da zna često griješiti. Međutim što se borbenosti tiće, on je za ove naše mlade mlakonje terminator.
Ja sam u zadnjih par postova kritikovao Bučana ali ne zbog borbenosti nego zbog igre koja je gora nego kod juniora. Faulovi u pogrešno vrijeme, carini loptu, usporava napade itd. Pravi glupe faulove. I što se tiče borbenosti to izgleda pravo borbeno ali u suštini on radi to na način da svi to zapamte. Uvijek igrača sa loptom zaganja i napravi faul i onda još maše svađa se i sl. U neki situacijama je to iskusno a u drugim ko junior. Međutim, kad igrač pored njega nema loptu trpi njegova strana jer se ovaj nema snage da sve to pokrije. Naravno on je u godinama kad i ne treba da trči više od juniora, ali ja sam očekivao od njega da iskusno štedi snagu a da sve pokriva. Međutim, ovi naši iskusniji igrači toliko imaju rupa da su ko juniori. Recimo gledam onog Smajića u par Olimpicovih tekmi. On bi nam mnogo više značio od Seje, ali eto valjda smo se plašili da se ne povrijedi. Ili Selim. I on bi nam više značio, ali eto ne dogovorismo se :)

Nije bitno jel to tekma sa Olimpijom, ja sam već nekoliko puta spominjao da mi od Hajduka nismo nikog doveli da igra protiv nas u ovim pauzama, a to bi bila prava stvar. Mlađi bi mogli imati dodatnih tekmi, a vjerujem da bi recimo Maribor ili Rijeka napunili prilično Grbavicu i nebi bilo nekih troškova. Možda bi se i zaradilo. Pa čak i sa Hajdukom ponoviti ali be gostujućih navijača. Ili npr Sturm, Vojvodina itd. Govorim da je relano za dovesti, a nema nekih tenzija, sranja i sl.

Velahalve
Kontakt:

Post Postao/la Velahalve » 02 okt 2014, 14:59

Imao sam predosjećaj da ćemo izgubiti u Širokog jučer,šta reći možda je i bolje ispasti i onda sve misli i snagu usmjeriti na ligu, i na cilj koji se zove evropa...

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 02 okt 2014, 15:03

Ma joj svi govore nyema i tako ti neki igraci,ako ti vec nemas para ne moras kupovat igraca tipa nyeme,gravesena ili gatusa te neke razbijace,jednostavno kazi ovima ko je zadnji vezni,zna se sta je njegova uloga u ekipi.Imaju oni snage za trcat treniraju fino sve je to ok,e jedino ako ih je strah duela.Brate mili zadnji vezni si uklizi nekad,udari ne moras nikome slomit nogu ali ga udari,povuci za dres disi mi za vratom.Tako do 70. minute pa ubaci drugog ako vec nema jedan snage,jer steta je za ovako fine ofanzivne mogucnosti primat tako kilave golove i to konstantno kroz sezonu.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

Adviser
Kontakt:

Post Postao/la Adviser » 02 okt 2014, 15:05

Iako je bilo najvljeno, nema prijenosa na arenasport5, je... im sve, prenose rukomet (http://www.tvarenasport.com/channel/2014-10-05)! Opet smo osuđeni na dobru volju nekog´ da napravi stream za MojaTV, koji je, kao i uvijek negledljiv zbog konstantnog štopanja uzrokovan prevelikim brojem onih koji gledaju.

Zna li neko onog momka što pravi stream ili nekog drugog ko je voljan napraviti stream? Treba im reći da probaju napraviti stream preko Ace Stream-a (http://info.acestream.org/#/about/acestream) koji radi na principu Torrenta (peer-to-peer) odnosno svako ko gleda automatski šalje stream drugima kroz taj program tj. što nas je više na tom linku kvalitetniji je stream!

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 02 okt 2014, 15:11

Adviser je napisao/la:Iako je bilo najvljeno, nema prijenosa na arenasport5, je... im sve, prenose rukomet (http://www.tvarenasport.com/channel/2014-10-05)! Opet smo osuđeni na dobru volju nekog´ da napravi stream za MojaTV, koji je, kao i uvijek negledljiv zbog konstantnog štopanja uzrokovan prevelikim brojem onih koji gledaju.

Zna li neko onog momka što pravi stream ili nekog drugog ko je voljan napraviti stream? Treba im reći da probaju napraviti stream preko Ace Stream-a (http://info.acestream.org/#/about/acestream) koji radi na principu Torrenta (peer-to-peer) odnosno svako ko gleda automatski šalje stream drugima kroz taj program tj. što nas je više na tom linku kvalitetniji je stream!
ne štopa zbog količine gledatelja nego što onaj koji stream nema alata za to :thumbup:
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Adviser
Kontakt:

Post Postao/la Adviser » 02 okt 2014, 15:19

Kevin je napisao/la:
Adviser je napisao/la:Iako je bilo najvljeno, nema prijenosa na arenasport5, je... im sve, prenose rukomet (http://www.tvarenasport.com/channel/2014-10-05)! Opet smo osuđeni na dobru volju nekog´ da napravi stream za MojaTV, koji je, kao i uvijek negledljiv zbog konstantnog štopanja uzrokovan prevelikim brojem onih koji gledaju.

ne štopa zbog količine gledatelja nego što onaj koji stream nema alata za to :thumbup:
Malo je i do toga tj. do brzine upload-a al´, činjenica je, kad´ nas je više na tom linku on štopa, pored toga, svi ostali uzimaju taj link (kao npr. netraja.net ...). Ace Stream nam je jedini način!

P. S. No existing Live Stream service or standard CDN operator using unicast can provide live broadcast with the same high level quality, for the same number of viewers, that can be provided by the average Ace Stream user from his personal computer using home Internet-channel! http://info.acestream.org/#/about/acestream
Zadnja izmjena: Adviser, dana/u 02 okt 2014, 15:45, ukupno mijenjano 1 put.

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 02 okt 2014, 15:31

previse je slab upload kod nasih provajdera da bi se kvalitetno ista streamovalo, jbg :thumbdown:

ultrassa1921
Kontakt:

Post Postao/la ultrassa1921 » 02 okt 2014, 15:43

kakav stream,ko god moze pravac BL
P.S ima 1 slobodno mjesto kod nas
Manijaci Zeljini

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 02 okt 2014, 15:53

Adviser je napisao/la:
Kevin je napisao/la:

Malo je i do toga tj. do brzine upload-a al´, činjenica je, kad´ nas je više na tom linku on štopa, pored toga, svi ostali uzimaju taj link (kao npr. netraja.net ...). Ace Stream nam je jedini način!

P. S. No existing Live Stream service or standard CDN operator using unicast can provide live broadcast with the same high level quality, for the same number of viewers, that can be provided by the average Ace Stream user from his personal computer using home Internet-channel! http://info.acestream.org/#/about/acestream
je li ti jučer štopalo široki - željo, sigurno je bilo masu gledanja...vjerojatno nije jer imaju bolju opremu od ovih kod kuće što ovako rade bezze
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Adviser
Kontakt:

Post Postao/la Adviser » 02 okt 2014, 16:02

Nije, jučer je bilo sve perfektno al´, mislim da su oni to radili direktno preko i uz dogovor sa HT ERONETom, koji im je ujedno i bio sponzor. Oni su to radili porofesionalno, vjerovatno sa minimalno 10 Mbps (upload speed), što se ne može porediti sa nekim običnim korisnikom i stream-om koji bi on mogao napraviti. Brzina upload-a je veoma bitna! Kod nas obični korisnici MojaTV imaju najviše 1 Mbps (upload speed) (sa najbržim Net speed paketom, svi ostali paketi imaju 512 kpbs (upload speed), duplo manje) što je premalo za kvalitetan stream koji gledaju hiljade ljudi!

Dino1921
Kontakt:

Post Postao/la Dino1921 » 02 okt 2014, 17:05

Ma kakav ljudi stream..hajmo organizujte se da nas sto vise bude u BL...raji kojoj trebaju kombiji nek mi se jave i dobit ce brojeve telefona ljudi koji voze..vjerujte mi ako se iz BL vratimo sa 3 boda to ce biti prekratnica,pametnom dosta :)
...Ljubavi sto te rodi
klasa radnicka
Tebi posvetio zivot
sve dane,godine,
sa svojom bracom zivim
za tvoje uspjehe...

ODUVIJEK RADNIČKI NIKAD REŽIMSKI, UVIJEK GRADSKI NIKAD SELJAČKI

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 02 okt 2014, 17:08

Antonio Asanović mladi hrvatski internacionalac i sin nekadašnjeg reprezentativca Hrvatske, Aljoše Asanovića već nekoliko dana boravi na probnom radu u sarajevskom Željezničaru.

Asanović je do sada igrao za mlađe selekcije Hajduka, Pomorac, rumunsku Coronu te posljednju sezonu u Dinamu iz Bukurešta, a na Grbavici se pokušava nametnuti treneru Admiru Adžemu i njegovim saradnicima za potpis ugovora.

Kako je i sam Adžem rekao radi se o sjajnom momku, koji je kvalitetan kao fudbaler i kao osoba i koji bi se mogao uklopiti u ekipu Željezničara, te da će u narednih nekoliko dana biti donešena odluka da li će ovaj fudbaler potpisati za najtrofejniji klub u BiH.

Asanović je rekao kako je odlično prihvaćen od strane svih u Željezničaru te da bi volio ostati na Grbavici.

''Zaista su me svi odlično prihvatili. Ekipa je jako kvalitetna i sastavljena od mladih igrača tako da nisam imao problema da se uklopim. Trener Admir Adžem na raspolaganju ima mnogo kvalitetnih igrača i sigurno je da uz ovakav rad, Željo može napraviti dosta toga. Što se mene lično tiče ja sam prezadovoljan u svakom pogledu. Narednih nekoliko dana ću boraviti na Grbavici pa ćemo vidjeti šta će biti. Željo je veliki klub jedan od najboljih na ovim prostorima i svakako da bih volio igrati na Grbavici'
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

adi93
Kontakt:

Post Postao/la adi93 » 02 okt 2014, 17:54

Miloš Ačimović na meti Željezničara
Miloš Ačimović, nekadašnji kapiten kadetske reprezentacije BiH, te prvotimac Leotara, mogao bi u zimskom prijelaznom roku promijeniti sredinu.
Naime, jedan sarajevski menadžer, blizak prijatelj Amara Osima, već duže vrijeme skuplja informacije o Milošu Ačimoviću.
Navodno je on spreman zajedno sa čelnicima Željezničara otputovati za Trebinje, kako bi dogovorili prelazak talentovanog napadača na Grbavicu.
Ačimović je prošle zime bio interesantan Sarajevu, ali do dogovora nije došlo.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.