Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

AmiciDiNessuno
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la AmiciDiNessuno » 14 feb 2013, 21:04

Napoli

1. Ne postojanje siroke klupe
2. Borba za skudeto ili "borba"
3.Glavni cilj izlazak u LP i pokusaj zadrzavanja Cavania na taj nacin
4.Odlazak u LP i obezbjedjivanje Cavania omogucava dovodjenje igraca vise klase od vecine prisutnih
5. Pare Europa Lige smijurija
6.Prestiz Europa Lige ... give me a break
7.Prodaja utakmice za solidne pare

Rezultat od 0 3 protiv tamo nekog Plzena nije nikakvo iznenadjenje nego logican slijed nakon 7 navedenih tacaka
Ovo izvodjenje "prve postave" je mazanje ociju. :mrgreen:

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 14 feb 2013, 21:07

Pogba je napisao/la:Ništa čudno, napoli želi da igra samo Seriu A.

Ništa novo za talijanske ekipe u EL, niko je ne shvata ozbiljno ni 2%.
E dok god se ovako odnose Talijani prema ovom takmicenju ja zelim od srca da im koeficijent isto tako pada. Da su oni igrali ovo takmicenje ozbiljnije sad bi 4 ekipa mogla ici u LP medutim oni ce opet po istom i jedan Inter koji bi ja mislim sve dao da sada Serija A ima 4 mjesta koja vode u LP veceras odigrati nesto slicno kao Napoli.
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 14 feb 2013, 21:14

Nije mi jasno ako mu vec EL nije bitna (a po svemu sudeci nije), zasto je izvodio ovako jak sastav i umarao igrace?
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

jose
Kontakt:

Post Postao/la jose » 14 feb 2013, 21:17

Za ekipe kao što su Napoli, Udinese i sl. treba da bude čast igranje u Ligi Evrope. Pa nisu se oni naosvajali Lige prvaka, pa ih sad kao ne interesuje ovo takmičenje. Takav odnos mogu razumjeti od strane Liverpoola, Intera ili Manchester Uniteda, a ovi mogu samo da se poklope.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 14 feb 2013, 21:43

jose je napisao/la:Za ekipe kao što su Napoli, Udinese i sl. treba da bude čast igranje u Ligi Evrope. Pa nisu se oni naosvajali Lige prvaka, pa ih sad kao ne interesuje ovo takmičenje. Takav odnos mogu razumjeti od strane Liverpoola, Intera ili Manchester Uniteda, a ovi mogu samo da se poklope.
Napoli,Udinese i ostali jednostavno ne mogu kvalitetno igrati na više frontova ali ovo večeras je baš bruka i sramota.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 14 feb 2013, 21:52

zanimalo je njih,nego ih ljudi poderali i hajd zdravo,,cuj izgube i odmah nije ih zanimalo,,i otkud to da nikoga ne zanima?ja kolko vidim Inter je izveo fin sastav i trude se da nabiju sto vise golova,imali su bar 4 100% sanse do sad
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

ferroviere
Kontakt:

Post Postao/la ferroviere » 14 feb 2013, 21:54

dobar je ovaj plzen, i atletico su uzeli... ali ovakvo deranje.. :roll:
Svaka pizda s brda može zapaliti i srušiti Sarajevo. Samo ga Željo, međutim, može pobijediti.

S.S. Lazio - Padroni di Roma !

Sarajevo1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo1946 » 14 feb 2013, 21:57

Dobra tekma na Meazzi i zasluženo vodstvo Intera, mada je Cluj veći dio tekme bio ravnopravan, a na trenutke i bolji rival. Tehnički, dosta jaka ekipa i vrlo dobro izdanje večeras.

Odlična je tekma i u Gladbachu. Dosta šansi na obje strane, Lazio je zaslužio gol definitivno i ako nastave ovako, zabiće ga.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 14 feb 2013, 22:04

Saurman je napisao/la:
jose je napisao/la:Za ekipe kao što su Napoli, Udinese i sl. treba da bude čast igranje u Ligi Evrope. Pa nisu se oni naosvajali Lige prvaka, pa ih sad kao ne interesuje ovo takmičenje. Takav odnos mogu razumjeti od strane Liverpoola, Intera ili Manchester Uniteda, a ovi mogu samo da se poklope.
Napoli,Udinese i ostali jednostavno ne mogu kvalitetno igrati na više frontova ali ovo večeras je baš bruka i sramota.
Napoli je prosle sezone dokazao da moze igrati na vise frontova(osvojio kup, u ligi zavrsili 5. sa 3 boda zaostatka za Udineseom koje je zavrsilo trece, te LP sesnaestina finala). Problem je u tome sto igraci ni sekunde nisu bili motivirani za vecerasnju tekmu, falilo je borbenosti... Bas sam procitao intervjue sa Maggiom, Hamsikom i Mazzarijem i iz toga se moze zakljuciti da je bitnija utakmica protiv Sampe u nedelju od ove tekme.
Napoli ne mozes porediti sa Udineseom. Udinese se zajebava u LP sto Napoli nije radio.Reci mi jedan klub iz Italije koji ne omalozava ovo mizerno takmicenje!? Evo veceras su se nesto k'o uozbiljili Inter i Lazio, koliko toliko.
Ne trazim opravdanje za ovaj poraz, jer kako sam napisao i na temi Napolija ovo nije samo brukanje kluba, vec cijelog italijanskog nogometa, no svima je jasno da nikoga u Napoliju ne zanima ovo takmicenje, pocevsi od predsjednika De Laurentiisa, do cistacica. ;)

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 14 feb 2013, 22:28

Bravo za Lazio :) :)
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 14 feb 2013, 22:34

Ma vobra Petko zmaju .... tako se igra ... 2 gola u gostima, odlican posao.

A ne ko oni smecari s juga ....
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 14 feb 2013, 22:42

Bravo Lazio, Marchetti 8-) .

Malo li je 3 penala za Gladbach. :?
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Maestro^^
Kontakt:

Post Postao/la Maestro^^ » 14 feb 2013, 22:48

3 penala za Gladbach. Pa jbmu. :roll:
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 14 feb 2013, 22:49

Koja golcina iz slobodnjaka za Gladbach Arango :o

3-2
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 14 feb 2013, 22:51

3 penala i crveni karton :lol:

njemacka posla...

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 14 feb 2013, 22:57

Dobri rezultati na kraju ipak za talijane, napoli ipak ima nemoguć posao stizanja 3 gola.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

AndreaAgnelli
Kontakt:

Post Postao/la AndreaAgnelli » 14 feb 2013, 22:59

Bravo za Lazio. G'ladbach izdominiran večeras, sumnjam da će u Rimu imati ovoliku sudijsku naklonost koja ih je održala u životu. Lazio pokazao da je za klasu bolja ekipa.

Inter rutinski pobjedio, što je također za pohvalu, iako nisam gledao utakmicu. Razočarenje je Napoli koji se obrukao za sva vremena i postao ruglo za ismijavanje na svim italijanskim forumima. Stvarno bruka i sramota.

Dobar učinak italijanskih klubova u ovom kolu, 2 pobjede, remi i poraz. 3 kluba su gotovo pa sigurno osigurali prolazak u dalju rundu takmičenja.
Zadnja izmjena: AndreaAgnelli, dana/u 14 feb 2013, 23:00, ukupno mijenjano 1 put.

Sarajevo1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo1946 » 14 feb 2013, 22:59

Majstorija Palacia opet i Inter je sve riješio, ne može ovo Cluj nadoknaditi.

Mislim da je drugi penal za Gladbach jednostavno prestrog. Onakvih duela ima na desetine i još drugi žuti za Diasa. Treći gol je Marchettijev, mogao je bolje da se postavi i interveniše.

Sve u svemu, solidan rezultat za Lazio, mada su imali veliku prilku da ovdje završe posao, ali i 3:3 pod ovim okolnostima je veoma dobro.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 14 feb 2013, 23:09

Sramota me je da kazem da je mom Juventusu, jedan napoli glavni konkurent za titulu.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 14 feb 2013, 23:26

10DelPiero je napisao/la:Da su oni igrali ovo takmicenje ozbiljnije sad bi 4 ekipa mogla ici u LP medutim oni ce opet po istom i jedan Inter koji bi ja mislim sve dao da sada Serija A ima 4 mjesta koja vode u LP veceras odigrati nesto slicno kao Napoli.
Ponavljam po neznam koji put:Inter ove godine ide ozbiljno u EL.To je davno rečeno od strane svih ljudi u klubu,a to je pokazao i pristup u dosadašnjim utakmicama.I da,igrao je u grupama neke utakmice šareni sastav,ali je pristup bio na nivou,tako da...sve je regularno. :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Cassano2024 i 5 gostiju.