Ljiljani87 je napisao/la:Ako bude kakav stream molim vas da proslijedite na PM
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- plavalokomotiva
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim
-
- Kontakt:
Molim vas ako bude stream da se objavi ili pošalje na PP
Ma vi stvarno niste normalni !!!
- Sarajevo29
- Kontakt:
http://www.drakulastream.eu/free-live-v ... 44879.html" onclick="window.open(this.href);return false;PlaviSaJUGA je napisao/la:Molim vas ako bude stream da se objavi ili pošalje na PP
Schwuchtel , Hurensohn , Bist Du
-
- Kontakt:
Sretno momcima u BL danas.
Bajram Serif Mubarek Olsun svim Manijacima
Bajram Serif Mubarek Olsun svim Manijacima
Pa prenosi mojatv ja msm
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- RobertoBaggio
- Kontakt:
ŽELJEZNIČAR: Antolović, Kvesić, Kosorić, Bajić, Turković, Varea, Čolić, Sadiković, Bogdanović, Tomić, Hasanović
(Sportsport)
(Sportsport)
FK Željezničar 1921
bogdanović
ali igra i enis, što miriše na još malo defanzivniju postavku nego u širokom.

ali igra i enis, što miriše na još malo defanzivniju postavku nego u širokom.
-
- Kontakt:
bod ko kuća 

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
- plavalokomotiva
- Kontakt:
Nisam optimista nikako, zadnja linija katastrofa. Ali nadajmo se najboljem !!RobertoBaggio je napisao/la:ŽELJEZNIČAR: Antolović, Kvesić, Kosorić, Bajić, Turković, Varea, Čolić, Sadiković, Bogdanović, Tomić, Hasanović
(Sportsport)
"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim
hajd' da vidimo i to čudo.
mislim ekipa sigurno nije tako loša u defanzivi da ne bi mogla, npr. odigrati neki mrljavi x kod kuće sa zrinjskim da se oprezno postavila. ali mislim da u totalu zahvaljujući ofanzivnom pristupu imamo više bodova na kontu. jer x je ipak samo bod, a pobjeda tri.
mislim ekipa sigurno nije tako loša u defanzivi da ne bi mogla, npr. odigrati neki mrljavi x kod kuće sa zrinjskim da se oprezno postavila. ali mislim da u totalu zahvaljujući ofanzivnom pristupu imamo više bodova na kontu. jer x je ipak samo bod, a pobjeda tri.
http://www.livestream.com/volimtezeljo" onclick="window.open(this.href);return false;
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- IlProfessore
- Kontakt:
Hvala @Virtu4l yebo si nam znanje

“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
- corleone87
- Kontakt:
Pa sta se ne ukljucuju u prenos vise samo stoji ova tabela
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
hoceli krenut ovo

4. minut je vec. Sta se ovo desava ? Sto ne pocinju sa prenosom?
Ljudi, šta je sa ovom "moja tv", meni se čini da je prenos i iz Zvornika isto tako kasnio?
Jeste, kasnilo je i iz Zvornika, vjerovatno je do njih...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Haman nam @virtual zamahacu bacio...slabo nesto fercera ovaj link..samo tabela stoji..
Ne pocne li stream raditi,otici cu maksuz na stranicu Safeta Susica da ga pljunem ono u inat tebi

Ne pocne li stream raditi,otici cu maksuz na stranicu Safeta Susica da ga pljunem ono u inat tebi

Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Levin, perodeformero i 42 gosta.