Vazda bilo.bordobijeli je napisao/la: ↑06 sep 2024, 16:16Tim je bitniji od bilo kojeg pojedinca. Tako i ako neko dodje ma kako se zvao treba da se uklopi u tim , to je kljucno.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Doći će, što se brinete?
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Ma jok, šta ti je, nema racionalnosti kod pitara. Mi s Pavičićem osvajamo ligu glat, samo je pitanje s koliko bodova razlike i idemo u LP. Kamo sreće da su još došli Prcić i Gojak, prekucali bi sve.bordobijeli je napisao/la: ↑06 sep 2024, 16:16Tim je bitniji od bilo kojeg pojedinca. Tako i ako neko dodje ma kako se zvao treba da se uklopi u tim , to je kljucno.
- feniksptica
- Kontakt:
Neće zadovoljiti apetite ko god da dođe.
Ljudi su u glavi iskonstruisali vec da je nama za uspjeh potrebna samo 10ka...da nam je sve idealno al da nam eto to fali.
Znaci ko god dodje očekivati ce se minimalno gol/asistencija po utakmici jer smo mi vec unaprijed idealizirali tu poziciju i igraca koji ce doc na istu.
Ljudi su u glavi iskonstruisali vec da je nama za uspjeh potrebna samo 10ka...da nam je sve idealno al da nam eto to fali.
Znaci ko god dodje očekivati ce se minimalno gol/asistencija po utakmici jer smo mi vec unaprijed idealizirali tu poziciju i igraca koji ce doc na istu.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Biti ce lijep kraj transfer perioda za nas.
-
- Kontakt:
Bas, kao ako neko dodje odmah smo favoriti a ako ne onda cemo biti cetvrti sto je nidje veze. Evo Srbija sinoc s Španijom 0-0 borbeni bez zvjezda u timu, da su igrali Milenkovic,Vlahovic,Mitrovic i ostali dobili bi 3 komada.GalileoGalilei je napisao/la: ↑06 sep 2024, 16:30Ma jok, šta ti je, nema racionalnosti kod pitara. Mi s Pavičićem osvajamo ligu glat, samo je pitanje s koliko bodova razlike i idemo u LP. Kamo sreće da su još došli Prcić i Gojak, prekucali bi sve.bordobijeli je napisao/la: ↑06 sep 2024, 16:16Tim je bitniji od bilo kojeg pojedinca. Tako i ako neko dodje ma kako se zvao treba da se uklopi u tim , to je kljucno.
Ako danas/sutra niko ne dođe, jel smak svijeta?
Poslije 06.09.2024 će se opet moći dovoditi igrači (Doduše oni sa slobodnim papirima) tako da .. Nije da smo godinama unazad dovodili igrače koji imaju ugovore u drugim klubovima, plaćali obeštećenja i sl.
Poslije 06.09.2024 će se opet moći dovoditi igrači (Doduše oni sa slobodnim papirima) tako da .. Nije da smo godinama unazad dovodili igrače koji imaju ugovore u drugim klubovima, plaćali obeštećenja i sl.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
- feniksptica
- Kontakt:
Dosli i potpisali. Opušteno
Nadam se samo da ce Zekic nac na pauzi pravog kapitena koji se nece mijenjati svaku utakmicu.
Nadam se samo da ce Zekic nac na pauzi pravog kapitena koji se nece mijenjati svaku utakmicu.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ma raja samo ima veliku zelju da u momentu kad je na klupi čovjek za kojeg se vjeruje da moze donijeti uspjeh dobije i kvaliteta u igrackom kadru za koji je reko da mu treba a i svi vidimo da treba.
A titulu u ovoj ligi ne moze garantovat da skrsis 15miliona na igrački kadar. Npr prošle godine bi Borac uzeo titulu da je Dinamo Zagreb igro ovu ligu i to se vidjelo iz aviona.
A titulu u ovoj ligi ne moze garantovat da skrsis 15miliona na igrački kadar. Npr prošle godine bi Borac uzeo titulu da je Dinamo Zagreb igro ovu ligu i to se vidjelo iz aviona.
Samo naprijed Saraj'vo!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Raspisat će se ljudi, a onda na kraju će se raja razočarati ako ne bude ništaubipara je napisao/la: ↑06 sep 2024, 15:08De reci nam i to sto je 90% u pitanju kad moze bosko bacat bombe danima mozes i tiGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑06 sep 2024, 14:49Sa 100% sigurnošću da nešto tvrdim, ne.
Vidjet ćemo sta će se dešavati tokom dana.

A svakako će se dosta toga do ponoći znati.
Pripremite se, polijećemo

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Hajde insallah...GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑06 sep 2024, 16:48Raspisat će se ljudi, a onda na kraju će se raja razočarati ako ne bude ništaubipara je napisao/la: ↑06 sep 2024, 15:08De reci nam i to sto je 90% u pitanju kad moze bosko bacat bombe danima mozes i tiGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑06 sep 2024, 14:49
Sa 100% sigurnošću da nešto tvrdim, ne.
Vidjet ćemo sta će se dešavati tokom dana.![]()
Pripremite se, polijećemo![]()
![]()
Evo deset ljudi, svi znaju, a niko da napiše 

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Onda nek' prinove sutra shop otvore. Gdje ćeš jačeg predstavljanja. 

HIR VI GOOOOOOO !!!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Pa evo Karlo Lulić je npr. jedan od igrača koji su nam neko vrijeme na radaru.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Vrhunski igrač, nadam se da će doći.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑06 sep 2024, 16:57Pa evo Karlo Lulić je npr. jedan od igrača koji su nam neko vrijeme na radaru.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Samo da kerozina ne nestane.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑06 sep 2024, 16:48Raspisat će se ljudi, a onda na kraju će se raja razočarati ako ne bude ništaubipara je napisao/la: ↑06 sep 2024, 15:08De reci nam i to sto je 90% u pitanju kad moze bosko bacat bombe danima mozes i tiGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑06 sep 2024, 14:49
Sa 100% sigurnošću da nešto tvrdim, ne.
Vidjet ćemo sta će se dešavati tokom dana.![]()
Pripremite se, polijećemo![]()
![]()

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
-
- Kontakt:
Hajcaaaaajjjjj
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Tema FK Sarajevo zadnjeg dana transfer roka :
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
Trenutno korisnika/ca: amypitar, Atlanta, bhfanatic14, Bordo10, bordobijeli, ErosViverosViv, fera, galia95, Hajdeee, Imamkarbarum, kulinban1189, MSOZ101, nedimmmm1337, OsmanhodzicBuco, Pablo11, Pena, Pitar6785, Posejdon, Proximic, Samozdravlje, strahmeipomisliti, Tarapi, Taree, TETRAPAK i 171 gost.