Zar nisi ti do jučer vazio kako nećemo nikog do zime dovesti?Rule_hz je napisao/la: ↑06 sep 2024, 14:35Pena je napisao/la: ↑06 sep 2024, 14:30Vjerovatno Rak?nedimmmm1337 je napisao/la: ↑06 sep 2024, 14:19https://spo rt1.oslob odjenje.ba/**/fudbal/premijer-liga-bih/sarajevo-definitivno-dobija-veliko-pojacanje-fudbaler-grckog-kluba-stize-na-kosevo-982111
Ovi navode kako ce biti danas jos pojacanja ..
Otpo on neko drugi je u pitanju, jace ime
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
A gdje tj. na kojim portalima vi očekujete da se nešto objavi? (osim zvanične stranice Kluba, logično)
Samo da znam šta da pratim.
Samo da znam šta da pratim.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
f5, f5, f5, f5, f5, f5, f5, f5, f5, f5, f5, f5
- feniksptica
- Kontakt:
A vec ti je objavljeno..sta da pratiš
Samo čekaš službeno i to je to. Samo objava moze biti i u 01h veceras.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Upravu si.feniksptica je napisao/la: ↑06 sep 2024, 15:02A vec ti je objavljeno..sta da pratiš
Samo čekaš službeno i to je to. Samo objava moze biti i u 01h veceras.

Mi smo Sarajevo, izvolite napadatinedimmmm1337 je napisao/la: ↑06 sep 2024, 14:07Ko simeone 0 - 0 - 10 pa nek navaleMaroon1946 je napisao/la: ↑06 sep 2024, 14:04Joj kad Zeka stavi 7 zadnjih vezni u prvih 11, nikad primit gola nećemo![]()
![]()

De reci nam i to sto je 90% u pitanju kad moze bosko bacat bombe danima mozes i tiGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑06 sep 2024, 14:49Sa 100% sigurnošću da nešto tvrdim, ne.nedimmmm1337 je napisao/la: ↑06 sep 2024, 14:48A imaš li ideju ko bi mogli biti ovi ostali ?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑06 sep 2024, 14:47
Koliko sam upućen ništa od toga.
Pored Pavičića još jedan odličan igrač je u opticaju bio, ali eto na Domagoja je izbor “pao”.
Ne bi ništa lošija ni druga opcija bila.
Vidjet ćemo sta će se dešavati tokom dana.
- muhamedhulk
- Kontakt:
rule najjaci, prenosi ko i kod duske 
mislim da krilo nece dolaziti, unusica i kupresaka ce koristiti kao nekakve back up opcije na krilima, jer igramo nekakvu hibridnu formaciju, jovic i treci stoper i bek defanzivni, began vise ofanzivan kao full back, jbg. mixa ZZ top

mislim da krilo nece dolaziti, unusica i kupresaka ce koristiti kao nekakve back up opcije na krilima, jer igramo nekakvu hibridnu formaciju, jovic i treci stoper i bek defanzivni, began vise ofanzivan kao full back, jbg. mixa ZZ top

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Sve propalo stize Vukoja.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Nemoj kvarit fin dan ljubi te brat
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
Zamisli dovedeš ih i i zakasnis ih registrovat,kaze Vico reko sam do sestog ne i sesti 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Nema brige sutra na otvaranju fan shopa predstavljanje novog igraca

Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
Trecom garniturom su najavili crne dane na transfer trzistu, marketing!
Za svaki naredni transferajdohordas je napisao/la: ↑06 sep 2024, 10:13Interesuje me sad nešto što nisam upratio.
Jel sad mi od dalje prodaje Kove nemamo apsolutno nikakve koristi novčane ?
Onaj postotak je važio samo za prvi transfer napravljen iz kluba gdje smo ga mi prodali ?
- feniksptica
- Kontakt:
Potpisi kasne...ne mogu se dogovorit koliko da se Ibrak ugradi
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Tim je bitniji od bilo kojeg pojedinca. Tako i ako neko dodje ma kako se zvao treba da se uklopi u tim , to je kljucno.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bhfanatic14, Bordo10, bordobijeli, Google Adsense [Bot], Haksss, MaroonBjelave, rimljanin90, Tarapi i 46 gostiju.