FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Jal se kako moze angažovat ćelo iz Radnika ? al kakvi su nashi igrači smršo bi do kosti s njima jbt
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
E jbg
DA SMO NAJBOLJI LAGAO NAS NEKO
ZATO ŠTO SU NAM PARE OD SVEG NAJPREČE
PUŠIMO KUR.AC I OVO VEČEEEEEE
ZATO ŠTO SU NAM PARE OD SVEG NAJPREČE
PUŠIMO KUR.AC I OVO VEČEEEEEE
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Mislis da ih dotices uopste ?zagorski je napisao/la:Nemojte sad samo o bojkotu! Kakav ba bojkot?!
Treba im svaku utakmicu ici i slati 'poruke'!
Najvise bi oni voljeli sada da mi bojkotujemo.
Ja jedva cekam subotu!!!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- 7aprildomemoj
Sama činjenica da su dovedena "pojačanja" iz Mijanmara, koji usput rečeno nije na nivou kantonalne lige, dovoljno govori o svemu. Otjerat igrače iz šampionske ekipe je u najmanju ruku glupo. Sad još ona ponuda Željina za Duljevića izgleda i odlično. Objektivno i ne vrijedi tih para. Ove godine Evropu igraju Sloboda, Zrinjski i Željezničar. Sarajevo osim što je poniženo na terenu je i obrukano medijski zahvaljujući DS. Ubuduće niko neće htjeti bilo šta dogovarati znajući kako to ispoštujete. Šteta stvarno, od onako lijepe priče Tan, Akademija, titula preko noći je sve uprskano. Meho Kodro je morao ostati i dobiti podršku. Elem je domaći elem gospodin čovjek
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
- UnitedForce
- Kontakt:
Dzaba se nervirate. Sad cemo mi gledat novo Sarajevo.
Nije jos kalendarski doslo proljece!
Nije jos kalendarski doslo proljece!
' $!
U ratu me nije bilo strah ko vcrs kad sam vidio obezbjedjenje pred kraj tekme..
Kome, zbog cega, zasto opet pare bacate?
Treba nekad i poslusati neprijatelja kad ti blati ljude. Ipak oni nisu slijepi, oni puno bolje vide od nas.
Treba nekad i poslusati neprijatelja kad ti blati ljude. Ipak oni nisu slijepi, oni puno bolje vide od nas.
Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo
Itekako on ima koristi od Cardifa.THEC je napisao/la:pa koje pare ba ? - jel to hoces da kazes da on od Cardiffa ima nesto ? - da Abramovic ima od Chelsea i slicni ? - pa oni cim udju u taj biznis na gubitku su al **** se Tanu, do prije neku godinu niko nije imao pojma ko je a sad milioni znaju za njega i van njegove zemlje, cisti marketinski potezi, a iz Sarajeva marke ne mora izvuci nece ni osjetiti tu investiciju jer svakako nikad nece uloziti neku ozbiljnu lovu u igracki kadar, malo akademija i to je to, a opet to nama moze mnogo biti da se upravlja klubom kako treba, pa do prije neku godinu da nam je neko rekao eto vratim vase dugove i vi od nule krenite, pa svak ziv bi to prihvatio, druga je stvar sto su sad ovi usraali sveEvander je napisao/la:Ima li on garant ikakav da ce ikad vratiti ulozeno i da li polaze prava na billo sta?THEC je napisao/la:de nemoj mi bogati te suplje o ljubavi, ona seljacina je htjela dici sidro cim nije nesto po njegovom bilo i pricas mi o ljubavi
Mislim baar pravno.
On je pare dao, pa ti to nazovi kako god zelis.
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Malo ga hebe sto su ispali iz lige.
Znas koja itakmica fonosi najvise para?
Ne, nije finale lige prvaka.
Ona za ullazak u Premier Ligu.
TV prava i ostali sponzori. Ogromne pare se vrte u Engleskoj oko fudbala.
Nemoj mijesati Abramovica, seika iz citya i Tana. Njihova ullaganja nisu niti priblizna.
Oni su dosli u Englesku da se kyrce, Tan je dosao da zaradi.
Ja Tana razumijem i ne krivim ga ni za sta.
Poslovan covjek koji povlaci poslovne poteze dobre za njega.
To sto ne zna sva fudbalska pravila, nije toliko ni bitno
- UnitedForce
- Kontakt:
Koliko sam cuo planirano je bilo uletanje navijaca u teren!Zip je napisao/la:U ratu me nije bilo strah ko vcrs kad sam vidio obezbjedjenje pred kraj tekme..
' $!
pogresno si cuo jeb.o li te uf u stauUnitedForce je napisao/la:Koliko sam cuo planirano je bilo uletanje navijaca u teren!Zip je napisao/la:U ratu me nije bilo strah ko vcrs kad sam vidio obezbjedjenje pred kraj tekme..
- HzHercegovac
- Kontakt:
RollMan je napisao/la:Kodro odlazi !
♥1946♥
18.05.2019 prva dupla kruna
01.06.2020 7-ma najslađa titula
18.05.2019 prva dupla kruna
01.06.2020 7-ma najslađa titula
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Toliko.

Boze sto nisi dao da navijam za maribor, da osjetim taj zivot bez srkleta, da ne osjetim tu bol ubsrcu zbog kluba za koji navijas...

Boze sto nisi dao da navijam za maribor, da osjetim taj zivot bez srkleta, da ne osjetim tu bol ubsrcu zbog kluba za koji navijas...
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Ova utakmica je potređena subotnjem derbiju protiv Slavije
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
"Mama daj mi ono moje" hahahahahahaahhaha ne zna se sta je gore zatvorit se u sebe ili bit van sebe
- VivaLasVegas
- Kontakt:
Svaka cast Slobodi na ovako hrabroj igri. Zasluzena pobjeda, zasluzili su da uzmu titulu i kup. Mi ne trebamo da igramo Evropu ove godine. Otjerat ćelutana i dovesti trenera koji voli klub.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Hvala vam za ovo danas.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Re: RE: Re: FK Sarajevo
I oni su se nasikirali kad su od Chelsia izgubilliFrancescoTotti je napisao/la:Toliko.
[img]http://i.imgur.com/uoAMavC.jpg[/img]
Biti navijac, znaci da ces kad tad se nasikirati, osim ako za Barcelonu navijas
Dino zovi Punca, spremajte pare za Slaviju da nas ne dokrajce.
[youtube][/youtube]

-
BordoArmy88
- Kontakt:
Čitaš misli brate:hilmo je napisao/la:[youtube][/youtube]
![]()

ODLAZI LEVATINO!!!
Zadnja izmjena: BordoArmy88, dana/u 15 mar 2016, 21:38, ukupno mijenjano 2 puta.